AIS Flight Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa AIS Akademi Penerbangan?

Flight Academy AIS berusaha untuk tahap tertinggi pendidikan dan latihan mengikut piawaian Eropah dengan menyediakan anda:

Bertahun-tahun pengalaman dalam latihan juruterbang di seluruh dunia Latihan selesai pada kira-kira 22 bulan latihan teori dan praktikal dilakukan dalam Akademi Penerbangan kami dana kewangan sedia (Belanda atau Belgium negara sahaja) Latihan lengkap di Eropah bimbingan intensif dan bimbingan pelajar semasa latihan Penggunaan bahan-bahan kajian lanjutan sokongan visa percuma untuk pelajar antarabangsa penginapan disediakan latihan peperiksaan yang disediakan latihan berasaskan bilik darjah semasa groundschool Modern FNPT II dan Boing tahap 737 simulator D bahagian penyelenggaraan teknikal sendiri skim Kadet dengan AIS Airlines (permit kerja Kesatuan Eropah diperlukan)

AIS Airlines

AIS Airlines ialah syarikat penerbangan serantau berpangkalan di Lapangan Terbang Lelystad. Kami menyediakan perkhidmatan yang fleksibel untuk pelanggan mencari Wet Lease, kapasiti piagam penuh dan penerbangan berjadual di seluruh Eropah. Dengan armada kami yang terdiri daripada 10 BAe Jetstream 32 turbo-prop kita penerbangan serantau terbesar di Scandinavia dan juga beroperasi di Jerman, Switzerland dan Croatia. Kami mempunyai rancangan untuk mengembangkan armada kami dengan menambah 737 pesawat Boeing dalam tempoh 2 tahun dan memperkenalkan lebih banyak laluan. Semua Pegawai Pertama direkrut dari AIS Flight Academy.

Contoh charterflights:

hari Golf di UK acara sukan di Jerman Wain merasa di Perancis

Laluan

Bremen - Zürich Münster / Osnabrück - Stuttgart Ostersund - Umeå Borlänge - Örebro - Malmö Borlange - Göteborg Torsby - Hagfors - Stockhholm Sveg - Mora - Stockholm

AIS Technics

AIS Technics menjaga semua penyelenggaraan Flight Academy AIS dan AIS Airlines. Kemudahan ini berpangkalan di Lelystad dan meliputi kawasan yang besar kerja. Oleh kerana kemudahan, AIS Technics boleh menawarkan perkhidmatan yang sangat baik dan berkesan kepada syarikat-syarikat lain di dalam Kumpulan AIS. AIS Technics juga boleh menyediakan penyelenggaraan untuk pihak ke-3 untuk pelbagai jenis pesawat.

Lokasi

Belanda Online

AIS Flight Academy

Alamat
AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad

Belanda Online, Belanda
Telefon
+31 320 268 799