Martinair Flight Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Flight Academy Martinair

The Martinair Flight Academy berasal 40 tahun yang lalu dan merupakan sebahagian daripada AIR FRANCE / KLM Kumpulan. Akademi ini adalah yang tertua di Belanda yang berjalan semua arahan penerbangan praktikal dari padang terbang Belanda. Oleh itu kami menggunakan armada moden dan muda yang mempunyai pangkalannya di Lapangan Terbang Lelystad.

Ini intensif kursus latihan bersepadu mengambil masa 24 bulan dan bermula 3 kali setahun. Teori ini diberikan dengan menggunakan sistem Computer Training Berdasarkan dan bersepadu sepenuhnya dengan pelajaran terbang praktikal. Ini bermakna bahawa teori seli dengan pelajaran terbang praktikal, dengan ini teori boleh digunakan secara langsung ke dalam amalan.

Bulanan terdapat hari orientasi di akademi penerbangan, di sini anda mendapat semua maklumat yang anda perlukan dan untuk meneroka dan memahami Flight Academy Martinair. Pemilihan boleh bermula bila-bila masa dan boleh disiapkan dalam masa kira-kira 3 minggu.

Flight Academy Martinair dengan bangganya mengumumkan perikatan dengan dua syarikat lain, Jurulatih Kft dan FSC. Syarikat baru yang terbentuk dipanggil Central European Flight Academy, CEFA.

Selepas penilaian menyeluruh Central Flight Academy Eropah telah dipilih oleh Wizz Air sebagai rakan kongsi untuk Program Latihan unik dibimbing Pilot.

Mengapa Martinair Akademi Penerbangan?

Martinair102

Adalah penting untuk berasa selesa dengan cara pendidikan yang sekolah 'anda menawarkan anda.

Salah satu sebab yang paling penting untuk memilih bagi Flight Academy Martinair adalah skala yang kecil. Maksimum 36 pelajar memulakan latihan ATPL mereka setiap tahun dan kelas tidak melebihi beberapa 12 pelajar. Ini menyebabkan satu pendekatan yang sangat peribadi di mana individu adalah penting.

Pada Martinair Flight Academy terbang sebenar bermula selepas hanya empat minggu latihan sekolah tanah. penerbangan solo pertama anda mengambil tempat kira-kira dua bulan selepas memulakan latihan penerbangan anda. Ini bermakna bahawa teori digabungkan dengan latihan penerbangan praktikal semasa tahun pertama. Pada tahun terbang sebenar kedua dengan armada muda dan moden ditekankan.

Pada tahun pertama, seluruh teori ATPL akan dirawat dengan menggunakan CBT (Latihan Berasaskan Komputer), yang disokong oleh biasa semua guru teori bulat, yang boleh memberi arahan penerbangan mereka dan dengan mudah dapat membuat kaitan antara teori dan amalan.

Pada tahun ini anda juga akan mendapatkan lesen pertama anda, Lesen Pilot Swasta. Ini membolehkan anda untuk terbang bilangan yang diperlukan waktu untuk navigasi ATPL dengan rakan-rakan pelajar, jadi anda mendapat banyak pengalaman bersama-sama. Anda juga boleh melakukan penerbangan ke padang terbang asing yang lebih jauh, kerana bersama-sama anda mempunyai dua kali ganda bilangan jam disediakan.

Tidak seperti beberapa penerbangan sekolah lain, latihan penerbangan yang lengkap di Flight Academy Martinair akan dilakukan di satu lokasi, dalam kes ini adalah Lelystad Airport.

Prospek masa depan

Martinair103

Flight Academy Martinair adalah anak syarikat penuh Martinair Holland NV Martinair Holland NV dimiliki oleh KLM, jadi de MFA juga sebahagian daripada AIR FRANCE / KLM Kumpulan. Ini bermakna jika syarikat-syarikat dalam kumpulan ini, seperti KLM, Transavia dan Martinair, perlu juruterbang mereka akan merekrut sekolah penerbangan mereka sendiri. Secara konkrit, ia bermakna bahawa Flight Academy KLM menyediakan KLM dan Flight Academy Martinair adalah "pembekal pilihan" untuk Transavia dan Martinair Holland. Jika Flight Academy KLM tidak boleh membekalkan juruterbang cukup untuk KLM, pelajar-juruterbang Flight Academy Martinair akan diterima pakai.

Pelajar-pelajar kita terbang dengan syarikat penerbangan yang berbeza, di dalam dan di luar Eropah. Antara yang syarikat anda akan mencari kebangsaan dan bendera pembawa, syarikat penerbangan serantau dan pengendali perniagaan. Pelajar yang masih menunggu pekerjaan, akan diadakan pada standard oleh Flight Academy Martinair dengan latihan yang dipanggil berulang. Sesi-sesi latihan bulanan disediakan oleh sepasukan ketua-ketua syarikat penerbangan, yang memperoleh kesan mereka dalam barisan kepimpinan dalam penerbangan komersial (MD-11, B767, B747).

Lokasi

Lelystad

Martinair Flight Academy

Alamat
Emoeweg 4,
8218 PC Lelystad.
The Netherlands

8218 PC Lelystad, Flevoland, Belanda
Telefon
+31 320 288 476