Schouten Global

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Syarikat kita

rakan kongsi global, kehadiran global

Yang "bertaraf dunia" tidak lagi cukup; ia kini hanya minimum yang diperlukan untuk bermain dalam pasaran hari ini. Schouten Global berdiri sendiri dalam keupayaan untuk menggabungkan sumber pembangunan strategik umum dengan kepakaran lebih 700 pelatih profesional dan jurulatih terletak di seluruh dunia itu.

Fakta & Angka

 • Ditubuhkan pada tahun 1980
 • pengalaman penghantaran di lebih 60 negara
 • Memenangi anugerah untuk kepuasan pelanggan dan kecemerlangan operasi
 • pembekal pilihan bagi syarikat multinasional berjaya
 • 100% perhatian
 • Pemilik Thema. Tema ialah, rumah penerbitan khusus moden yang memberi tumpuan kepada meningkatkan fungsi peribadi orang, terutama orang-orang di tempat kerja.Perkhidmatan kami

Schouten Global menawarkan rangkaian lengkap perkhidmatan pembelajaran, yang direka untuk meningkatkan kemahiran kakitangan anda dan meningkatkan prestasi mereka. Yang membawa kepada kesihatan organisasi yang lebih baik dan prestasi perniagaan yang lebih baik. Selain portfolio keystone kami, kami menawarkan penyelesaian yang disesuaikan untuk keperluan tertentu, (eksekutif) latihan dan perundingan untuk pembangunan organisasi.

Rangkaian global

Schouten Global bekerjasama dengan yang terbaik dalam kelasnya fasilitator, yang telah dipilih dengan teliti dan ditayangkan oleh Jabatan Pembangunan & Pengurusan Fakulti kami. Bergantung kepada keperluan pelanggan, kita berhati-hati sepadan fasilitator dengan pelanggan, berdasarkan profil yang betul, latihan topik (kandungan), aspek organisasi dan budaya dan keperluan bahasa.

Daripada rangkaian kami di seluruh dunia daripada fasilitator, anda boleh mengharapkan:

 • kecemerlangan terbukti dalam kemahiran fasilitator, disemak melalui rakan sebaya dan / atau rujukan pelanggan
 • pengalaman yang berkaitan dalam latihan penting kemahiran kepimpinan seperti kemahiran mempengaruhi, kemahiran komunikasi, pengurusan projek, dan lain-lain
 • lebih daripada 10 tahun dalam persekitaran perniagaan yang
 • Lebih daripada 10 tahun pengalaman fasilitasi latihan yang berkaitan dalam persekitaran yang pelbagai budaya
 • Kepakaran dalam hal perkara
 • A pemikiran global
 • Kefasihan dalam bahasa Inggeris dan sekurang-kurangnya satu bahasa tempatan

Kami mempunyai pengalaman penghantaran di lebih 40 negara. Bagi negara-negara yang kita tidak mempunyai calon dalam pangkalan data kami, kami mencari fasilitator baru melalui rangkaian rakan kongsi kami yang sedia ada. Pendekatan ini telah terbukti sangat cekap dan berkesan pada tahun-tahun kebelakangan ini.

Misi dan Visi

Misi: Lepaskan dan menyelaraskan potensi individu, pasukan dan organisasi.

Visi: 'kapal A hanya sekuat anak kapal.

Hubungan antara kejayaan sesebuah organisasi dan tingkah laku peribadi dan kesejahteraan kakitangannya sentiasa menarik perhatian kami. Kuasa individu yang telah terbukti menjadi faktor penentu dalam kejayaan sesebuah organisasi - dan bahawa latihan tingkah laku membuat sumbangan yang positif dalam hal ini. Pelanggan kami telah mengalami bahawa pelaburan jangka panjang dalam kemahiran insaniah, prestasi pasukan dan kepimpinan membantu untuk meningkatkan hasil perniagaan. Hari ini kita berkongsi pengetahuan dan pengalaman di peringkat dunia, membantu organisasi mencipta sendiri 'segitiga emas' mereka keputusan yang lebih baik, inovasi dipercepatkan dan lebih baik motivasi peribadi, kepuasan dan kebahagiaan.

kursus terbuka

Schouten Global menawarkan portfolio kursus latihan pendaftaran terbuka.

Co-Active Coaching (CTI)

Menukar rakyat, mengubah kehidupan: dibangunkan oleh pemimpin industri CTI (Coaches Training Institute), Coaching Co-Active diiktiraf secara meluas sebagai latihan jurulatih yang paling ketat dan program pensijilan dalam industri.

Organisasi dan Hubungan Systems Bimbingan (CRR Global)

Sistem Program Organisasi & Hubungan Coaching ™ (ORSC ™) adalah model pecah tanah untuk sistem hubungan kejurulatihan dalam organisasi dan kumpulan, pasukan, perkongsian dan pasangan. Sama ada khusus anda berada di dalam kerja-kerja korporat, perkongsian atau hubungan peribadi, ini model sistem hubungan adalah asas kepada kerja anda.

Kepimpinan Circle Profil pensijilan (TLCPC)

Melampaui kecekapan kepimpinan: sebagai jurulatih anda mahu hasil yang terbaik untuk coachee anda. Kepimpinan Circle Profil ™ adalah 360º alat yang berkuasa yang menawarkan lebih daripada sekadar wawasan ke dalam kecekapan pembelajaran. Ia juga memberikan wawasan yang mendalam ke dalam motivasi coachee anda, asas nilai dan anggapan, yang merupakan permulaan transformasi ke dalam keberkesanan kepimpinan.

Latihan untuk Jurulatih

Mempercepatkan kerjaya anda: semasa Latihan untuk Jurulatih anda akan belajar skillset yang diperlukan untuk membangunkan kemahiran Softs orang lain.

Lokasi

Zaltbommel

Alamat
Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5

5301 Zaltbommel, Gelderland, Belanda