Baca keterangan rasmi

Hai, aku Jennifer

Seorang usahawan, pembimbing sorak, jurujual dan foodie yang didedikasikan untuk membantu golongan muda menjadi orang yang mereka inginkan. Saya mengasaskan syarikat saya, Go For it Brussels , untuk mewujudkan peluang untuk pelajar sarjana dan siswazah untuk maju secara profesional sambil menikmati pengalaman sekali dalam seumur hidup.

Di Go For it Brussels , kami bekerjasama dalam satu pasukan kecil tetapi pelbagai yang bersama-sama mempunyai hampir tiga puluh tahun pengalaman bekerja dengan pelajar. Kami percaya bahawa perjalanan, mengalami budaya baru, bertemu dengan orang baru, adalah pengalaman utama yang boleh membentuk siapa anda sebagai seorang dan melipatgandakan pilihan anda dengan serta-merta.

Bagi saya, enam bulan yang saya luangkan belajar di luar negara di Perancis adalah beberapa masa terbaik dalam hidup saya. Saya bekerja sangat keras dan tidak cukup tidur - dan saya berpaling semua pakaian saya hijau kerana saya tidak memisahkan basuh. Ibu saya tidak gembira! Tetapi kawan-kawan yang saya buat, kemahiran yang saya pelajari dan keyakinan yang saya peroleh sebagai akibat daripada memikirkan banyak perkara yang berbeza adalah apa yang benar-benar kekal dengan saya walaupun sekarang, bertahun-tahun kemudian, apabila teknik pemisahan cucian saya (praktikal) sempurna . Kami juga percaya dengan kualiti dan memberikan nilai yang tidak boleh anda dapatkan di tempat lain. Itulah sebabnya kami meletakkan aksen pada kemajuan profesional dalam program kami.

Kami mahu setiap pelajar dijamin pengalaman yang mendalam sama ada mereka memulakan semester keseluruhan di luar negara atau melancong selama seminggu, jadi kami telah membina semua program kami pembina portfolio: elemen berharga yang jelas untuk menunjukkan majikan masa depan.

Itu kerana pada era wifi percuma dan aplikasi perjalanan kami percaya masih banyak lagi yang dapat diperoleh daripada perjalanan daripada masa yang menyeronokkan sahaja.

Apa yang Kami Diciptakan

Pasukan kami telah menjadi tuan rumah beratus-ratus pelajar dalam tempoh lima belas tahun yang lalu dan melatih dan mentor lebih dari 130 untuk membantu mereka berkembang menjadi wira-wira yang mereka mahu. Berikut adalah jenis manfaat yang mereka laporkan dari pengalaman mereka:

  • Saya mempunyai pengalaman yang tidak dapat dilupakan, saya akan melakukannya sekali lagi
  • Apabila saya memohon sekolah siswazah / pekerjaan / magang, pengalaman saya dalam latihan ini benar-benar membantu mengatasi masalah itu
  • Saya belajar banyak tentang diri saya, dan saya mendapat tahu tentang laluan kerjaya saya yang mungkin
  • Saya belajar kemahiran hidup praktikal, dan tentang diri saya sendiri.


Tiada Pelan Kecil

Kami mempunyai rekod prestasi terbukti menyediakan latihan terbaik dan menganjurkan pelajar terbaik. Kami mengajar pelajar kami bagaimana untuk menjadi yang terbaik, dan kami berunding dengan mereka di pejabat-pejabat tuan rumah. Win-win! Kami menyediakan bimbingan berterusan dan pelajar pelatih untuk mewujudkan visi untuk kerjaya mereka.


Memahami

Kami mendapatkannya, kadang-kadang sukar untuk berada jauh dari keluarga dan rakan-rakan untuk masa yang lama dan antara bekerja dan belajar kehidupan boleh menjadi sukar. Kami telah berada di sana, dan kami telah mengembangkan sensitiviti dan belas kasihan untuk memegang tangan murid dalam jam mereka yang memerlukan dan membantu mereka melalui kesulitan


Pengetahuan Tempatan

Kami telah berpusat di Eropah, di mana kami telah beroperasi dan berangkaian selama bertahun-tahun. Kita boleh menubuhkan latihan besar dan lawatan tapak kerana kita mempunyai kenalan untuk melakukannya dengan baik. Dengan kami, pertukaran kebudayaan bermula sebaik sahaja kami memulakan perbualan, dan anda akan digalakkan untuk merenungkan diri anda dan budaya anda dan memperoleh pandangan yang tidak ternilai dalam komunikasi antara budaya di setiap langkah.

Mengapa Brussels

Institusi EU

Brussels adalah pusat pembuatan dasar EU dan menempatkan tiga badan utama dasar EU

Hal Ehwal Kerajaan

Dengan beratus-ratus kumpulan, syarikat, dan persatuan yang aktif dalam advokasi dan hal ehwal Eropah, Brussels adalah rumah kepada lebih banyak pelobi daripada Washington DC.

Perniagaan Antarabangsa

Perniagaan besar dan kecil mengumpul sekitar ibu pejabat EU

Perjalanan yang mudah

Berpuluh-puluh penerbangan murah sehari untuk pergi ke mana-mana di Eropah, serta kereta api, bas, setiap pilihan perjalanan yang anda inginkan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Go For it Brussels

Ini adalah peluang anda untuk mendapatkan garis yang sukar difahami mengenai resume anda: pengalaman! Program ini termasuk kemasukan ke Vesalius College untuk program aka ... [+]

Kami membantu anda mengakses dunia profesional - semasa anda masih pelajar.

Adakah anda secara diam-diam mengesyaki anda dimaksudkan untuk perkara yang lebih besar tetapi tidak dapat memikirkan langkah seterusnya anda? Adakah anda dilahirkan untuk terbang, tetapi juga benar-benar ingin mempunyai kaki anda di atas tanah?

Satu latihan yang anda tidak mahu pulang ke rumah

Kami akan menemui anda seorang magang besar di Brussels menggunakan profil anda dan rangkaian dan reputasi kami. Anda, kawan saya, bukannya mengepakkan kepala anda terhadap dinding yang tertanya-tanya mengapa anda mendengar jangkrik selepas memohon kepada dua ratus organisasi, anda akan menyeterika baju baju anda dan mengemas beg anda. Jangan salah: anda perlu bekerja keras dan mendapatkan penghormatan pejabat anda - kami tidak boleh berbuat demikian untuk anda. Tetapi anda akan mempunyai jurulatih dan mentor yang ada untuk membimbing anda, menggalakkan anda dan membuat strategi dengan anda setiap langkah.... [-]

Belgium Brussels
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 3 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus musim panas

Go For it Brussels

Mengapa tidak menggunakan musim panas anda untuk memajukan resume anda dan mendapatkan pengalaman hidup dalam domain yang anda minati? Brussels adalah periuk pelangi kosm ... [+]

Bukankah anda bosan dengan iklan kerja melayari yang memerlukan pengalaman? Dan bagaimana anda sepatutnya mendapat pengalaman?

Kami boleh bantu

Sekiranya anda seorang pelajar sarjana atau siswazah di universiti di EU, atau di Norway atau Switzerland, inilah program untuk anda! Kami akan membantu anda beralih dengan lancar dari akademik ke dunia profesional.

Apa yang kamu dapat:

penempatan magang di kawasan minat anda: kami akan menemuinya untuk anda, selepas berunding dengan anda: tidak perlu menghantar 100 aplikasibimbingan pembangunan kerjaya: dari cv dan pengoptimuman surat sampingan kepada nasihat profil LinkedIn anda, kami akan melatih anda mencari dan membentangkan kekuatan anda dan menentukan nilai yang boleh anda bawaorientasi tempatan dan nasihat, jadi anda tidak pernah merasa hilang di hutan yang tidak dikenali: anda akan sentiasa mempunyai orang yang ramah untuk memanggil jika anda mahu bantuan atau nasihatMulakan kedudukan tiang... [-]
Belgium Brussels
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
2 - 6 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship