Go For it Brussels

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hai, aku Jennifer

Seorang usahawan, pembimbing sorak, jurujual dan foodie yang didedikasikan untuk membantu golongan muda menjadi orang yang mereka inginkan. Saya mengasaskan syarikat saya, Go For it Brussels , untuk mewujudkan peluang untuk pelajar sarjana dan siswazah untuk maju secara profesional sambil menikmati pengalaman sekali dalam seumur hidup.

Di Go For it Brussels , kami bekerjasama dalam satu pasukan kecil tetapi pelbagai yang bersama-sama mempunyai hampir tiga puluh tahun pengalaman bekerja dengan pelajar. Kami percaya bahawa perjalanan, mengalami budaya baru, bertemu dengan orang baru, adalah pengalaman utama yang boleh membentuk siapa anda sebagai seorang dan melipatgandakan pilihan anda dengan serta-merta.

Bagi saya, enam bulan yang saya luangkan belajar di luar negara di Perancis adalah beberapa masa terbaik dalam hidup saya. Saya bekerja sangat keras dan tidak cukup tidur - dan saya berpaling semua pakaian saya hijau kerana saya tidak memisahkan basuh. Ibu saya tidak gembira! Tetapi kawan-kawan yang saya buat, kemahiran yang saya pelajari dan keyakinan yang saya peroleh sebagai akibat daripada memikirkan banyak perkara yang berbeza adalah apa yang benar-benar kekal dengan saya walaupun sekarang, bertahun-tahun kemudian, apabila teknik pemisahan cucian saya (praktikal) sempurna . Kami juga percaya dengan kualiti dan memberikan nilai yang tidak boleh anda dapatkan di tempat lain. Itulah sebabnya kami meletakkan aksen pada kemajuan profesional dalam program kami.

Kami mahu setiap pelajar dijamin pengalaman yang mendalam sama ada mereka memulakan semester keseluruhan di luar negara atau melancong selama seminggu, jadi kami telah membina semua program kami pembina portfolio: elemen berharga yang jelas untuk menunjukkan majikan masa depan.

Itu kerana pada era wifi percuma dan aplikasi perjalanan kami percaya masih banyak lagi yang dapat diperoleh daripada perjalanan daripada masa yang menyeronokkan sahaja.

Apa yang Kami Diciptakan

Pasukan kami telah menjadi tuan rumah beratus-ratus pelajar dalam tempoh lima belas tahun yang lalu dan melatih dan mentor lebih dari 130 untuk membantu mereka berkembang menjadi wira-wira yang mereka mahu. Berikut adalah jenis manfaat yang mereka laporkan dari pengalaman mereka:

  • Saya mempunyai pengalaman yang tidak dapat dilupakan, saya akan melakukannya sekali lagi
  • Apabila saya memohon sekolah siswazah / pekerjaan / magang, pengalaman saya dalam latihan ini benar-benar membantu mengatasi masalah itu
  • Saya belajar banyak tentang diri saya, dan saya mendapat tahu tentang laluan kerjaya saya yang mungkin
  • Saya belajar kemahiran hidup praktikal, dan tentang diri saya sendiri.


Tiada Pelan Kecil

Kami mempunyai rekod prestasi terbukti menyediakan latihan terbaik dan menganjurkan pelajar terbaik. Kami mengajar pelajar kami bagaimana untuk menjadi yang terbaik, dan kami berunding dengan mereka di pejabat-pejabat tuan rumah. Win-win! Kami menyediakan bimbingan berterusan dan pelajar pelatih untuk mewujudkan visi untuk kerjaya mereka.


Memahami

Kami mendapatkannya, kadang-kadang sukar untuk berada jauh dari keluarga dan rakan-rakan untuk masa yang lama dan antara bekerja dan belajar kehidupan boleh menjadi sukar. Kami telah berada di sana, dan kami telah mengembangkan sensitiviti dan belas kasihan untuk memegang tangan murid dalam jam mereka yang memerlukan dan membantu mereka melalui kesulitan


Pengetahuan Tempatan

Kami telah berpusat di Eropah, di mana kami telah beroperasi dan berangkaian selama bertahun-tahun. Kita boleh menubuhkan latihan besar dan lawatan tapak kerana kita mempunyai kenalan untuk melakukannya dengan baik. Dengan kami, pertukaran kebudayaan bermula sebaik sahaja kami memulakan perbualan, dan anda akan digalakkan untuk merenungkan diri anda dan budaya anda dan memperoleh pandangan yang tidak ternilai dalam komunikasi antara budaya di setiap langkah.

Mengapa Brussels

Institusi EU

Brussels adalah pusat pembuatan dasar EU dan menempatkan tiga badan utama dasar EU

Hal Ehwal Kerajaan

Dengan beratus-ratus kumpulan, syarikat, dan persatuan yang aktif dalam advokasi dan hal ehwal Eropah, Brussels adalah rumah kepada lebih banyak pelobi daripada Washington DC.

Perniagaan Antarabangsa

Perniagaan besar dan kecil mengumpul sekitar ibu pejabat EU

Perjalanan yang mudah

Berpuluh-puluh penerbangan murah sehari untuk pergi ke mana-mana di Eropah, serta kereta api, bas, setiap pilihan perjalanan yang anda inginkan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Program Magang Semester Dan Program Pengajian

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belgium Brussels

25 jam seminggu bekerja di bidang kerjaya yang anda pilih di Brussels Belgium. Bintang di resume anda yang akan mendapatkan mata untuk sekolah siswazah, membuat anda menonjol dalam aplikasi kerja masa depan anda, memberikan anda kelebihan yang canggih yang anda inginkan dalam rangkaian anda. Pada masa yang sama, ambil kelas dan dapatkan kredit ke arah ijazah anda. Empat bulan yang akan mengubah pandangan dunia anda dan memperbaiki prospek anda apa sahaja yang anda pilih. [+]

Study Abroad - Intern - Have Fun - Explore the World and Discover Yourself

Adakah anda secara diam-diam mengesyaki anda dimaksudkan untuk perkara yang lebih besar tetapi tidak dapat memikirkan langkah seterusnya anda? Adakah anda dilahirkan untuk terbang, tetapi juga benar-benar ingin mempunyai kaki anda di atas tanah?

Jangan takut. Keseronokan dan perancangan kedua-duanya adalah mungkin - pada masa yang sama. Pengembaraan boleh digabungkan dengan keselamatan - dan sepatutnya!

Sertai kami untuk mengetahui bagaimana anda boleh bersinar dan berkembang.

Satu latihan yang anda tidak mahu pulang ke rumah

25 jam seminggu bekerja di bidang kerjaya yang anda pilih di Brussels Belgium. Bintang di resume anda yang akan mendapatkan mata untuk sekolah siswazah, membuat anda menonjol dalam aplikasi kerja masa depan anda, memberikan anda kelebihan yang canggih yang anda inginkan dalam rangkaian anda.... [-]


Kursus musim panas

Program Latihan Musim Panas

Campus Sepenuh masa 6 - 10  September 2019 Belgium Brussels

Mengapa tidak menggunakan musim panas anda untuk memajukan resume anda dan mendapatkan pengalaman hidup sebenar di domain yang anda minati? Brussels adalah periuk pelangi kosmopolitan di Eropah, tempat yang tepat untuk memulakan kerjaya antarabangsa anda. [+]

Satu latihan yang anda tidak mahu pulang ke rumah

Immersive, full time internship di kawasan pilihan anda. Permulaan dan tempoh yang fleksibel: kami mengesyorkan penginapan minimum 8 minggu.

Melatih kuasa besar anda

Berikan resume anda dengan pengalaman kerja di ibukota multikultural di Eropah. Sama ada anda merasa tertumpu pada kawasan tertentu atau anda tidak pasti di mana untuk bermula, kami boleh membantu.

Rancangan Kejayaan Individu: kami meluangkan masa untuk mengenali anda dan kami membantu anda membina rancangan anda untuk kerjaya yang berjaya.Peletakan internship: kami akan memohon untuk anda, tidak perlu risau tentang proses permohonan.Kejurulatihan: dalam atau kumpulan dan satu dalam satu sesi, anda akan belajar bagaimana cara menjalin hubungan anda dengan sambungan profesional yang maening. Anda akan mendapat petua yang berharga untuk berunding tugas anda, masa anda, dan hubungan anda di pejabat.Portfolio: membawa pulang toolkit lengkap untuk permohonan anda yang seterusnya. Jangan sekali-kali berasa hilang lagi!... [-]

Video

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship