MCE Management Centre Europe

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Siapakah MCE?

MCE, sebagai sebahagian daripada AMA Global Network, adalah Pembelajaran dan Pembangunan Pembekal terkemuka di Eropah, Timur Tengah dan Afrika. Kami memberi inspirasi kepada lebih 1,000 pertubuhan dan lebih 10,000 pengurus dan pemimpin setiap tahun melalui Program Terbuka Pendaftaran kami dan kami disesuaikan Dalam Syarikat Solutions. Kami telah dalam rantau EMEA selama 55 tahun dan pasukan kami 200 Pembelajaran dan Pembangunan profesional ghairah memberi tumpuan setiap hari untuk menyokong anda untuk mencapai kesan yang anda perlukan pada individu, pasukan dan tahap organisasi.

Beberapa Fakta Penting tentang MCE

55 - MCE telah beroperasi di rantau EMEA selama 55 tahun 1700 - adalah bilangan syarikat pelanggan yang telah bekerja dengan MCE 6200 - bilangan Solutions Pembelajaran disesuaikan yang telah disampaikan dalam 94 negara 25 - bahasa yang digunakan oleh kakitangan berbilang budaya MCE ini 200 - Associates Kanan berdedikasi untuk bekerja dengan anda 150 - pelbagai negara telah mengambil bahagian dalam Program MCE 48 - Program Pendaftaran Terbuka di seluruh rantau EMEA 400000 - peserta telah mengambil Program Terbuka Enrolmen kami sejak 1961

MCE Program Pendaftaran Terbuka Brochure

Falsafah unik kami

Semua yang kami lakukan di MCE memberi tumpuan kepada pelaksanaan strategi dan perniagaan isu-isu yang anda hadapi.

Seperti setiap syarikat, kami di MCE sedang menumpukan semula kepada nilai-nilai yang sangat asas daripada apa yang kita cuba lakukan untuk pelanggan kami. Idea-idea yang Peter Drucker lewat tentang pengurusan dan perniagaan lebih relevan hari ini berbanding sebelum ini. Sebuah syarikat adalah sebuah organisasi sosial dengan tanggungjawab sosial. Ia perlu mempunyai nilai yang jelas. Ini termasuk integriti, penciptaan nilai pelanggan benar, tumpuan sebenar ke atas pelanggan, inovasi, pekerja dan kesetiaan majikan dan orientasi jangka panjang yang jelas.

Pengurusan yang baik adalah mengenai tujuan. Misi MCE adalah membolehkan orang ramai untuk melaksanakan strategi.

Apa yang anda Mengukur, anda boleh Mengurus

MCE percaya bahawa sebab utama untuk menjalankan apa-apa jenis perubahan atau pembangunan untuk mencapai keputusan perniagaan yang lebih baik.

Kami bersedia untuk bekerjasama dengan anda, untuk bersetuju di depan pada hasil yang anda mahu untuk mencapai dan metrik yang akan memberitahu anda sama ada ia telah dicapai. Kami akan bersama-bentuk penyelesaian dengan anda untuk mencapai keputusan.

Dan kami bersedia ke pangkalan sebahagian daripada yuran kami sama ada mereka yang keputusan telah dicapai atau tidak.

Berfikir dalam "Sistem"

Ini bermakna kita menjangkau lebih jauh daripada hanya "menyediakan kursus". Itu tidak cukup untuk menangani isu-isu perniagaan atau mencapai pelaksanaan strategi. Kami fikir sentiasa tentang bagaimana kami boleh membantu pelanggan-pelanggan kami meningkatkan prestasi perniagaan mereka, dan kami telah membangunkan enam cara di mana kita boleh membantu anda untuk melaksanakan strategi anda, menangani isu-isu perniagaan yang sukar, dan mencapai matlamat anda.

Isu-isu perniagaan, bukan hanya kuning

Masalah perniagaan tidak datang dibungkus dengan kemas. Dan selalunya, anda memerlukan lebih daripada satu alat untuk menyelesaikannya. Jadi, daripada memikirkan set berasingan kemahiran, fungsi pengurusan, atau disiplin akademik, MCE difikirkan dari segi isu-isu perniagaan pengurus hadapi apabila cuba untuk melaksanakan strategi. Masalah mereka sering bersilang fungsian atau pelbagai disiplin dalam alam semula jadi.

Sebagai contoh, jika anda seorang pemimpin perniagaan yang mempunyai untuk melaksanakan strategi, anda perlu mereka yang mempunyai pelbagai kemahiran. Sebagai pemimpin mereka, anda memerlukan kemahiran dalam kepimpinan, strategi, komunikasi, pengurusan prestasi, pengurusan bakat, struktur tenaga kerja, proses merangka semula, dan pengurusan perubahan. Sebab itulah kami membina pendekatan kepimpinan kami di seluruh tugas yang lebih besar daripada pelaksanaan strategi dan bukan hanya memberi tumpuan kepada tingkah laku kepimpinan.

Pengurus Kanan yang berpengalaman, tidak Trainers tidak Profesor

Dalam perniagaan, pengalaman sebenar yang diambil kira lebih daripada teori-teori pengurusan yang terkini. MCE bukan sekolah perniagaan jadi kami tidak mempunyai "pensyarah". Kami bukan sebuah syarikat perunding definisi strategi, jadi kami tidak mempunyai banyak MBA perunding muda. Kami adalah sebuah syarikat berasaskan pandangan-pengalaman dan. Kami memberi tumpuan kepada isu-isu rakyat yang berkaitan dengan mendapat strategi yang dilakukan.

Atas sebab itu, MCE bekerja dengan pasukan-syarikat bersekutu yang berpengalaman pengurus kanan. Ramai mempunyai kepakaran dalam satu majlis tetapi mereka mempunyai semua mempunyai tanggungjawab pengurusan am dan dapat melihat masalah melalui lebih daripada satu kanta. Mereka mempunyai segala perubahan dilihat dalam perniagaan - bagaimana untuk mengambil kesempatan daripada masa-masa yang baik dan bagaimana untuk mengubah semula diri anda semasa masa yang sukar.

MCE Kanan Associates boleh berunding dan menasihati anda, mentor dan membimbing anda, reka bentuk dengan anda satu program perubahan, dan menyusun dan memudahkan bengkel untuk anda dan rakan-rakan anda mengenai cabaran perniagaan tertentu.

Insight dalam Trend Industri Strategik

MCE mempunyai pemahaman yang mendalam mengenai trend makro-ekonomi dan sosial yang strategi perniagaan kesan dalam industri utama. Trend ini memaklumkan segala yang kita lakukan, untuk memastikan bahawa perkhidmatan yang kami sediakan anda yang berpandangan ke hadapan dan bukan berdasarkan ekstrapolasi dari masa lalu.

Dunia telah banyak berubah, dan kami akan terus melihat perubahan membangun. MCE akan menyimpan sehingga tarikh dengan trend dan anda sebagai pelanggan akan mendapat manfaat.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Asas-asas Pengurusan Projek

Campus Sepenuh masa January 2018 Belgium Brussels Sepanyol Barcelona United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai Bahrain Perancis Paris + 9 lagi

Bayangkan anda mendapat ditugaskan untuk menguruskan projek atau mengambil bahagian dalam projek sebagai ahli pasukan. Anda telah mendengar banyak dan mungkin mempunyai baca pada pengurusan projek tetapi kurang jelas bagaimana struktur projek, [+]

Pengurus peringkat pertengahan KENAPA menghadiri program ini? Bayangkan anda mendapat ditugaskan untuk menguruskan projek atau mengambil bahagian dalam projek sebagai ahli pasukan. Anda telah mendengar banyak dan mungkin mempunyai baca pada pengurusan projek tetapi kurang jelas bagaimana struktur projek, bagaimana untuk merancang dengan berkesan atau bagaimana untuk mengambil kawalan ke atas pelaksanaannya. Selain itu, anda mungkin mendapati diri anda dalam pasukan projek tertanya-tanya (i) apa sebenarnya yang orang maksudkan dengan 'skop, jadual, kos dan kualiti', (ii) bagaimana anda mengukur kejayaan terhadap faktor-faktor dan (iii) bagaimana anda boleh mewujudkan dan menyampaikan jangkaan yang telah ditetapkan. Dalam dunia inovasi berterusan dan perubahan pesat, di mana projek-projek semakin dilihat sebagai "perniagaan seperti biasa", MCE yang baru "Pengurusan Projek Fundamentals®" melengkapkan anda dengan: bahasa dan kemahiran-set pengurusan projek kecekapan untuk bekerja secara berkesan dengan pasukan projek kesedaran dinamik pasukan supaya anda boleh mendapatkan yang terbaik daripada diri sendiri dan ahli-ahli pasukan projek anda WHO patut hadir? Sesiapa yang bekerja dalam projek-projek yang: tidak mempunyai pengalaman pengurusan projek dan sedang diminta untuk menyelaras kerja projek mungkin mempunyai pengalaman tetapi tidak mempunyai latihan formal dalam pengurusan projek tidak disahkan sebagai pengurus projek berhasrat untuk mengangkat rangka kerja untuk menganjurkan pendekatan mereka untuk menguruskan projek-projek BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? OBJEKTIF PROGRAM Selepas menyertai program ini, anda akan lebih berupaya untuk: Menggunakan "Amalan Terbaik" pengurusan projek Dapat berkesan menentukan projek dan menyertai dengan jayanya dalam permulaan yang Buat pelan projek realistik Mengenal pasti dan menguruskan projek keperluan, risiko dan pihak-pihak berkepentingan Menggunakan elemen-elemen utama projek mereka yang... [-]

Berinteraksi Dengan Orang Lain Untuk Mendapatkan Perkara Yang Dilakukan

Campus Sepenuh masa January 2018 Belgium Brussels United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai Sepanyol Barcelona Bahrain Perancis Paris + 9 lagi

Anda boleh mempunyai kemahiran teknikal yang terbaik, anda boleh mempunyai struktur dan sistem pengurusan betul di tempat, tetapi anda mungkin masih mempunyai masalah mendapatkan orang lain untuk bekerjasama dengan anda, kerana masalah dengan hubungan interpersonal. [+]

Pengurus peringkat pertengahan KENAPA menghadiri program ini? Anda boleh mempunyai kemahiran teknikal yang terbaik, anda boleh mempunyai struktur dan sistem pengurusan betul di tempat, tetapi anda mungkin masih mempunyai masalah mendapatkan orang lain untuk bekerjasama dengan anda, kerana masalah dengan hubungan interpersonal. Sama ada masalah itu duduk dengan anda atau jika orang yang anda perlu berurusan dengan adalah sukar, ada sesuatu yang anda boleh lakukan. Bengkel ini membantu anda meningkatkan hubungan kerja anda untuk meningkatkan hasil perniagaan anda. WHO patut hadir? Pengurus, ketua-ketua jabatan, penyelia dan individu yang ingin meningkatkan keberkesanan perniagaan mereka dengan meningkatkan hubungan mereka dengan orang lain. BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? Anda akan meningkatkan sumbangan perniagaan anda dengan meningkatkan kemahiran kerjasama dan hubungan anda. Anda akan membangunkan interaksi lebih membina dan hubungan kerja yang lebih baik dengan orang yang anda perlukan untuk mendapatkan kerja anda dilakukan. Apa yang anda akan belajar dan mengamalkan? Bengkel ini bukan sahaja terhad kepada masa kita bersama-sama di dalam kelas. Anda akan berada dalam hubungan dengan fasilitator anda sebelum dan selepas anda datang ke MCE, dan juga akan mengadakan pertemuan susulan pada baris dengan peserta rakan-rakan anda untuk melaporkan kemajuan. Sebelum bengkel Anda akan melakukan bacaan ringan tentang konsep utama dalam bengkel. Anda akan mempunyai perbualan telefon sulit dengan bengkel fasilitator anda untuk berkongsi beberapa bidang utama kemahiran interpersonal anda ingin membangunkan atau meningkatkan. Semasa bengkel Konteks dan tujuan Sifat-sifat orang interpersonally berkesan Jangan mengambil sendiri Belajar untuk memerangkap hubungan kerja dan konflik di tempat kerja dalam konteks strategi dan objektif... [-]

Berkomunikasi Dengan Pihak Pengurusan Kanan Dan Pihak Berkepentingan Utama

Campus Sepenuh masa March 2018 Belgium Brussels Bahrain United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai Sepanyol Barcelona Perancis Paris + 9 lagi

Komunikasi adalah satu kemahiran yang penting bagi setiap pengurus. Mendapatkan idea dan isu-isu anda di seluruh kepada rakyat utama yang boleh menyokong anda dalam melaksanakan strategi yang adalah pekerjaan yang sangat sukar, [+]

Pengurus peringkat pertengahan KENAPA menghadiri program ini? Komunikasi adalah satu kemahiran yang penting bagi setiap pengurus. Mendapatkan idea dan isu-isu anda di seluruh kepada rakyat utama yang boleh menyokong anda dalam melaksanakan strategi yang adalah pekerjaan yang sangat sukar, dan jika anda tidak boleh berkomunikasi idea atau isu anda dengan betul, ia boleh sentiasa diketepikan dalam syarikat anda. Bengkel ini membantu anda merangka idea dan isu-isu anda dalam bahasa perniagaan strategik, untuk bercakap dan memahami bahasa pengurus kanan. WHO patut hadir? Semua pengurus pertengahan dan atasan tahap yang mencadangkan strategi dan idea-idea, atau prestasi laporan kepada pihak pengurusan kanan atau pihak berkepentingan lain yang berpengaruh. BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? Anda lebih baik akan dapat: Berkomunikasi dengan cara yang pengurus kanan mendengar, ingat, dan bersedia untuk bertindak ke atas Menjual idea-idea anda, melaporkan keputusan anda, membangkitkan isu-isu yang perlu ditangani, meminta sokongan Menyambung apa yang ingin anda katakan kepada matlamat strategik organisasi pengurusan kanan mengambil berat tentang Mengendalikan gangguan dan soalan yang sukar Mempertahankan idea atau data anda tanpa mendapat pertahanan Bergerak dari kelulusan untuk tindakan Meningkatkan profil dan kredibiliti anda Apa yang anda akan belajar dan mengamalkan? Bengkel anda akan diketuai oleh seorang fasilitator yang berpengalaman yang berkhidmat bertahun-tahun sebagai Pengurus Kanan. Fasilitator anda akan menjadi pelatih anda dan mentor pada berkomunikasi ke peringkat senior. Anda akan membawa projek komunikasi utama untuk bekerja di dalam bengkel ini. Ia boleh menjadi satu persembahan besar akan datang tidak lama lagi, atau ia mungkin laporan tetap anda bertanggungjawab. Semasa bengkel ini, anda... [-]

Berunding Dengan Berkesan

Campus Sepenuh masa March 2018 Belgium Brussels Perancis Paris United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai Sepanyol Barcelona Bahrain + 9 lagi

Bengkel ini menyediakan anda dengan kemahiran perundingan untuk berurusan dengan situasi perniagaan - dari keadaan rundingan sehari-hari kepada yang lebih kompleks tawaran membuat - dan untuk mendapatkan keputusan yang lebih baik dalam setiap keadaan. [+]

Pengurus peringkat pertengahan KENAPA menghadiri program ini? Bengkel ini menyediakan anda dengan kemahiran perundingan untuk berurusan dengan situasi perniagaan - dari keadaan rundingan sehari-hari kepada yang lebih kompleks tawaran membuat - dan untuk mendapatkan keputusan yang lebih baik dalam setiap keadaan. Ini adalah kemahiran utama untuk kerjaya pengurusan apa-apa. WHO patut hadir? Bengkel ini bertujuan untuk pengurus berpengalaman setiap fungsi, kedua-dua dalam talian dan sokongan, yang menyedari keperluan untuk berunding cara mereka untuk mencapai objektif dalam organisasi kompleks hari ini. Peserta seharusnya mempunyai tahap asas kemahiran perundingan untuk mendapatkan yang terbaik daripada bengkel ini. BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? Hasil daripada mengambil bahagian pada bengkel ini, anda akan lebih berupaya untuk mempengaruhi dunia di sekeliling anda dan datang untuk tawaran yang boleh digunakan yang membawa kepada nilai perniagaan yang lebih baik untuk semua yang terlibat. Apa yang anda akan belajar dan mengamalkan? Bengkel ini akan sebahagian besarnya amalan berorientasikan. Anda akan dapat untuk mengamalkan teknik-teknik dalam melibatkan memainkan peranan dan simulasi perniagaan, dengan maklum balas daripada fasilitator anda dan peserta lain di keberkesanan anda. Day 1 Kajian cepat daripada asas-asas Hanya untuk memastikan semua orang adalah pada halaman yang sama, kami akan mengkaji semula Kemahiran dan kecekapan perunding yang baik Jenis keadaan rundingan Konsep asas (menang-menang vs menang-kalah, Batna, ZOPA, dan lain-lain) Menilai keadaan: apabila berunding dan apabila tidak Proses Rundingan Anda tahu rundingan adalah satu proses, tetapi ia adalah mudah untuk lupa peringkat dan teknik yang berbeza untuk setiap peringkat apabila anda berada dalam kepanasan perbincangan. Kami akan melihat... [-]

Kepimpinan Strategik Bagi Pengurus Kanan

Campus Sepenuh masa March 2018 Belgium Brussels United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai Sepanyol Barcelona Bahrain Perancis Paris + 9 lagi

Anda menghadapi satu cabaran kepimpinan. Organisasi anda perlu membuat pelarasan strategik, atau mungkin mengguna pakai hala tuju strategik yang baru, dan itu bererti perubahan untuk banyak orang. [+]

Pengurus Kanan KENAPA menghadiri program ini? Anda menghadapi satu cabaran kepimpinan. Organisasi anda perlu membuat pelarasan strategik, atau mungkin mengguna pakai hala tuju strategik yang baru, dan itu bererti perubahan untuk banyak orang. Anda tidak pasti bagaimana anda akan untuk mendapatkan orang ramai di seluruh organisasi untuk bertindak bersama-sama dalam fungsi strategi dan mencapai matlamat. Apa yang anda sebagai pemimpin perlu lakukan untuk menyelaraskan rakyatmu, mendapatkan-dua pihak ini, mendapatkan strategi yang dilaksanakan, dan mengukuhkan sikap dan tingkah laku yang menyumbang kepada pelaksanaan sempurna? WHO patut hadir? Eksekutif kanan yang membawa perubahan dan pelaksanaan strategi dalam syarikat mereka. Mereka mesti menyelaraskan pelbagai peringkat, bahagian dan lokasi mencapai objektif strategik. BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? Hasil daripada menyertai bengkel ini, anda akan lebih berupaya untuk memimpin pelaksanaan strategi dan perubahan. Anda akan mempunyai rancangan untuk menjajarkan kaummu untuk menyampaikan nilai pelanggan anda. Apa yang anda akan belajar dan mengamalkan? Ini adalah bengkel fleksibel, dikemaskini secara berterusan trend perniagaan perubahan, dan disesuaikan dengan kebimbangan setiap kumpulan peserta. Masa akan disediakan setiap hari untuk peer-to-peer bimbingan, di mana para peserta boleh berkongsi cabaran dan pengalaman. Ramai peserta telah mendapat penyelesaian yang berharga untuk masalah yang sukar melalui kaedah ini. Sebelum bengkel tersebut, anda akan: Lengkapkan beberapa bacaan latar belakang konsep-konsep utama Sediakan satu kajian kes yang singkat mengenai situasi kepimpinan sebenar dan datang ke bengkel yang telah disediakan untuk berbincang Mengumpul maklum balas kepimpinan atau tingkah laku yang telah anda terima di syarikat anda Anda akan menggunakan ini untuk membantu anda berfikir tentang pelan... [-]

MCE Program Pembangunan Kepimpinan

Campus Sepenuh masa March 2018 Belgium Brussels Sepanyol Barcelona United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai Bahrain Perancis Paris + 9 lagi

Organisasi yang berubah-ubah dan pelanggan menjadi lebih dan lebih mencabar. Perniagaan tidak mudah pada tahun 2015! Jadi, bagaimana anda boleh membawa pasukan anda melalui perubahan ini? [+]

Pengurus peringkat pertengahan KENAPA menghadiri program ini? Organisasi yang berubah-ubah dan pelanggan menjadi lebih dan lebih mencabar. Perniagaan tidak mudah pada tahun 2015! Jadi, bagaimana anda boleh membawa pasukan anda melalui perubahan ini? Bagaimana anda boleh memastikan anda mendapat hasil yang pasukan anda dan keperluan syarikat anda? Apa yang anda perlu lakukan berbeza? Apakah amalan kepimpinan terbaik? WHO patut hadir? Jika anda seorang pemimpin pasukan atau pengurus yang perlu belajar, pengalaman dan mengamalkan kemahiran kepimpinan terbaik untuk menjadi pemimpin yang lebih baik dan bergerak ke atas dalam kerjaya anda, program ini adalah untuk anda! Mengapa program ini berbeza? Program ini memberi tumpuan kepada ANDA dan perjalanan anda ke dalam kepimpinan. Anda rasa, fikir dan situasi pengalaman di erent untuk membantu ANDA menarik kesimpulan sendiri. Setiap aktiviti membantu ANDA mendapatkan maklumat tentang kekuatan anda sendiri dan bagaimana untuk mewujudkan keseimbangan peribadi untuk menyelaraskan badan, minda dan semangat untuk mengembangkan kemahiran yang relevan yang anda perlukan sebagai pemimpin. Anda memberi manfaat t daripada maklum balas yang hebat daripada rakan-rakan dan fakulti. Anda akan mendapat maklum balas secara langsung dan praktikal dalam sesi latihan 1-on-1 dengan jurulatih profesional. BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? Semasa dan selepas program ini, anda akan: Berasa lebih ... Sedar dan sedar kekuatan kepimpinan peribadi dan bidang pembangunan Kuasa untuk bertindak dan membuat keputusan kepimpinan yang penting Fikirkan tentang ... Kesan yang anda ada pada orang lain Cara gaya kepimpinan anda mempengaruhi dan mencetuskan prestasi pasukan anda Adakah ... Jurulatih untuk membantu ahli-ahli pasukan anda membina keyakinan, berkembang dan... [-]

Membangunkan Pengaruh Peribadi Dan Kesan

Campus Sepenuh masa January 2018 Belgium Brussels Emiriah Arab Bersatu Dubai United Kingdom London Sepanyol Barcelona Bahrain Perancis Paris + 9 lagi

Persekitaran perniagaan hari ini tidak mudah. Keutamaan sering berubah dan anda perlu untuk mendapatkan keputusan yang lebih cepat. [+]

Pengurus peringkat pertengahan KENAPA menghadiri program ini? Persekitaran perniagaan hari ini tidak mudah. Keutamaan sering berubah dan anda perlu untuk mendapatkan keputusan yang lebih cepat. Tetapi dalam syarikat dan organisasi, anda tidak sentiasa mempunyai kawalan langsung ke atas semua orang dan unsur-unsur anda perlu untuk menyampaikan keputusan dengan cekap dan tepat pada masanya. Kita semua tahu bagaimana tekanan dan mengecewakan ia boleh, cuba untuk mendapatkan semua orang di dalam satu pasukan projek untuk menyampaikan bahagian mereka projek. Ia juga boleh hanya bekerja dengan rakan-rakan anda setiap hari, mereka hanya terlalu sibuk untuk membantu anda dengan projek anda. Jika anda hanya boleh mendapatkan semua orang di atas kapal dan menyokong idea-idea anda, ia akan membuat hidup lebih mudah. Ia juga akan menjimatkan masa syarikat dan wang. Tetapi bagaimana anda melakukannya? Bagaimana anda mendapatkan orang lain untuk menyokong matlamat dan objektif anda? Bagaimana anda bekerja cara anda melalui politik dalaman untuk mendapatkan kerjasama dan sumber yang anda perlukan? Bagaimana anda mendapat semua pihak yang berkepentingan di atas kapal termasuk rakan-rakan anda, pasukan anda, pengurusan kanan dan mungkin juga pelanggan dan pembekal? WHO patut hadir? Jika anda perlu untuk mempengaruhi orang atau pasukan untuk mendapatkan perkara yang dilakukan, maka program ini adalah untuk anda! BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? Selepas mengambil program ini, anda akan dapat: Mempengaruhi rakyat yang anda perlukan untuk projek anda dilakukan dan untuk memenuhi matlamat dan objektif anda Mengurus politik dalaman dan orang-orang yang sukar dan mengatasi rintangan Projek, imej lebih yakin dan profesional yang lebih kuat supaya orang... [-]

Menguruskan Orang Dalam Persekitaran Antarabangsa

Campus Sepenuh masa January 2018 Belgium Brussels United Kingdom London Sepanyol Barcelona Emiriah Arab Bersatu Dubai Bahrain Perancis Paris + 9 lagi

Menarik, memotivasi dan mengekalkan modal insan terbaik dalam ekonomi pengetahuan semasa boleh menjadi sangat mencabar! Pasukan sering terletak di bahagian yang berlainan di dunia dan perlu untuk melaksanakan dengan kurang sumber. [+]

Pengurus peringkat pertengahan KENAPA menghadiri program ini? Menarik, memotivasi dan mengekalkan modal insan terbaik dalam ekonomi pengetahuan semasa boleh menjadi sangat mencabar! Pasukan sering terletak di bahagian yang berlainan di dunia dan perlu untuk melaksanakan dengan kurang sumber. Jadi bagaimana anda boleh menjadi seorang pengurus yang hebat? Bagaimana anda menentukan peranan dan mendapat prestasi yang terbaik daripada setiap individu dalam pasukan anda? Bagaimana anda memastikan pasukan yang menyokong objektif perniagaan? Bagaimana anda memberi motivasi kepada orang-orang dengan harapan yang berbeza dan pengalaman perniagaan? Bagaimana anda menguruskan dalam konteks global dengan pasukan pelbagai budaya yang terletak di bahagian-bahagian yang berlainan di dunia? Dengan menyertai program ini, anda akan mendapat wawasan ke dalam apa yang mendorong orang yang berbeza, serta mempelajari alat pragmatik dan kaedah untuk delegasi, maklum balas dan bimbingan untuk membantu anda mengambil dan mengekalkan penghibur anda yang terbaik. WHO patut hadir? Program ini adalah untuk sesiapa yang menguruskan sebuah pasukan orang dalam organisasi antarabangsa atau syarikat. Sama ada anda baru kepada peranan atau ingin meningkatkan atau menyegarkan kemahiran pengurusan rakyatmu, maka "MCE Urusan Rakyat" Program ini sesuai untuk anda. BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? Hasil daripada menyertai program ini, anda akan lebih berupaya untuk: Membina pasukan berprestasi tinggi menjelang Menjelaskan kecekapan yang diperlukan dalam pasukan, berbanding dengan peranan pasukan itu dalam konteks strategik organisasi Perekrutan calon paling sesuai kepada pasukan mereka dengan bertanya soalan kompetensi berasaskan dan tingkah laku semasa temuduga pengambilan Dengan mengambil kira keperluan satu pasukan pada setiap peringkat kitaran hidup yang pasukan Berkesan menguruskan prestasi orang... [-]

Strategi Perniagaan Bagi Pengurus

Campus Sepenuh masa January 2018 Belgium Brussels Sepanyol Barcelona United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai Bahrain Perancis Paris + 9 lagi

Bagaimanakah strategi dijana dalam organisasi anda dan bagaimana anda boleh menyumbang sebagai pengurus? Pemahaman strategik yang lebih baik dan perancangan membawa kepada penilaian yang lebih baik peluang masa depan, peruntukan lebih bijak sumber, [+]

Pengurus peringkat pertengahan KENAPA menghadiri program ini? Bagaimanakah strategi dijana dalam organisasi anda dan bagaimana anda boleh menyumbang sebagai pengurus? Lebih baik pemahaman dan perancangan strategik membawa kepada penilaian yang lebih baik peluang masa depan, peruntukan lebih bijak sumber, dan peluang yang lebih tinggi untuk mewujudkan nilai jangka panjang. Keupayaan untuk merancang masa depan yang sering pra-syarat untuk dinaikkan pangkat kepada tanggungjawab yang lebih tinggi. Strategi Perniagaan untuk Pengurus melengkapkan kenaikan pengurus dengan alat dan kaedah mereka perlu memahami bagaimana untuk membangunkan dan melaksanakan pelan perniagaan yang berkesan strategik yang sejajar dengan strategi korporat. WHO patut hadir? Bengkel ini adalah untuk pengurus pertengahan dan pengurus menengah atas yang perlu memahami strategi perniagaan dan memohon membuat keputusan strategik untuk meningkatkan prestasi mereka dan bersedia untuk tanggungjawab yang lebih tinggi. BAGAIMANA anda akan mendapat manfaat? Hasil daripada menyertai bengkel ini, anda akan lebih berupaya untuk: Memahami rasional dan alat-alat di belakang strategi perniagaan yang berjaya Membuat keputusan yang lebih baik yang mewujudkan nilai jangka panjang Menggunakan pemikiran strategik dan perancangan di jabatan anda Termasuk rancangan untuk penempatan yang berjaya dan pelaksanaan dalam strategi anda Meletakkan diri anda untuk tanggungjawab yang lebih tinggi Apa yang anda akan belajar dan mengamalkan? Sebelum bengkel tersebut, anda akan mengumpul maklumat tentang strategi korporat anda, dan strategi bahagian anda. Anda juga akan menyediakan maklumat tentang isu-isu strategik dan operasi yang dihadapi oleh perbadanan anda dan unit anda. Anda tidak akan dipaksa untuk berkongsi apa-apa data sensitif dengan para peserta lain, tetapi anda perlu datang ke bengkel yang... [-]

Video

MCE 3 Leadership Focus Areas

MCE Leadership Game - Demo

MCE Learning Journey