School for Butlers & Hospitality

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejarah kita

Pada abad kesembilan belas lewat Frans Vermeulen, datuk besar Vincent Vermeulen, bermula dalam hospitaliti. Pada usia yang muda beliau memahami apa yang ia adalah untuk anda perkhidmatan kepada orang ramai dan dengan cepat ia menjadi maître d 'di dataran pasar yang cantik, bandar abad pertengahan Bruges, Belgium. Mendapatkan wang sendiri, dia cepat setup salah satu syarikat katering pertama dan pada tahun 1906 beliau mula bekerja sebagai tukang masak peribadi untuk Baron de Tilleghem di istana dan tidak lama lagi mengalami apa perkhidmatan swasta.

Anak Frans Vermeulen, Raymond, bermula dengan isterinya asrama kecil di pantai Belgium untuk menampung pekerja lombong mencari persekitaran yang sihat semasa percutian mereka, ini adalah tidak lama selepas perang dunia pertama. Dalam tahun-tahun pertama, mereka juga mula restoran yang pertama di bandar kecil Wenduine.

Pada tahun 1978, Willy Vermeulen, bapa Vincent Vermeulen yang diubahsuai pencen kecil dan bertukar masuk ke restoran gastronomi dan kelas atas hotel. Ia adalah restoran pertama di rantau ini yang dapat disebut dan diberikan di dalam panduan Michelin. Vincent dan adiknya Gino cepat menjadi sebahagian daripada hidangan pasukan dan memasak pada tahap yang tinggi. Selepas tamat sekolah hotel, 2 saudara mengembara di seluruh Eropah yang bekerja dalam operasi hospitaliti terbaik ada. Michelin nama 3 bintang seperti L'Oasis (La Napoule, Perancis), Taillevent (Paris) dan Joël Robuchon memberikan saudara pengetahuan yang diperlukan untuk meningkatkan perniagaan mereka kembali di Belgium.

SFBH

Pada tahun 1993, pada usia 19, Vincent mengambil alih perniagaan dan ia hanya mengambil masa 6 tahun untuk menjadikan ia masuk ke sebuah syarikat nasional. Berkembang ke 3 dewan bankuet atas Belgium dan perkhidmatan katering negara, syarikat itu bekerja sehingga 120 orang kakitangan pada satu masa, syarikat, keluarga swasta dan juga royalti servis.

Sentiasa mencari peringkat tertinggi dalam apa yang dia lakukan, Vincent Vermeulen menjual syarikat dan belajar di sekolah butler di England, dekat London. Beliau bekerja sebagai pelayan di Lanesborough hotel yang ikonik di London dan menyelia sebuah rumah operasi perkhidmatan butler di Perancis untuk pasangan Inggeris. Tahun-tahun yang lalu, beliau telah beroperasi dalam pengurusan kanan operasi hospitaliti pelbagai outlet dengan beberapa tumpuan kepada industri kasino. Jawatan terakhir beliau sebagai Pengurus Besar pada Michelin membintangi operasi membuka matanya sekali lagi oleh hakikat bahawa industri hospitaliti memerlukan perkhidmatan tahap tinggi dan ia didorong idea slumbering beliau daripada sekolah untuk butler dan hospitaliti. Masa Vincent Vermeulen adalah berdedikasi sepenuhnya kepada sekolah dan pengembangannya di seluruh dunia dan menyediakan hanya tetapi yang terbaik melalui motto beliau: "mandi dan memperbaiki".

Sekolah Butlers dan Hospitaliti bukan sahaja memberi tumpuan kepada pengajaran masa lalu, tetapi juga cabaran moden di depan pada hari ini pantas dunia serba.

Sekolah Butlers dan Hospitaliti menganggap dirinya sebagai sebuah institusi yang mempunyai nilai fesyen lama tetapi kita melihat lebih jauh. Memberi perhatian kepada pengurusan jenama supaya rakan kongsi kami boleh mendapat keuntungan daripada usaha kita, memperkenalkan teknologi terkini ke dalam latihan kami dan berkomunikasi dengan cara yang baru adalah hanya beberapa contoh bagaimana kami ingin menyediakan profesion butler untuk masa depan.

Kekuatan jenama:

  • Terletak di Eropah dan membina rangkaian kami dari dalam
  • Sebuah syarikat yang mempunyai sejarah 130 tahun dan dipandu oleh hospitaliti orang generasi keempat
  • Berdasarkan nilai-nilai Eropah, piawaian dan budaya
  • Satu rangkaian rakan kongsi yang dihormati menyokong jenama di seluruh dunia
  • Pelabur individu untuk memberi jaminan kepada masa depan kewangan
  • Dalam kedalaman pengetahuan operasi hospitaliti dalam erti kata yang luas perkataan.
  • Skop PR antarabangsa

Sehingga Oktober 2014, Sekolah Butlers dan Hospitaliti secara rasmi diluluskan oleh City & Guilds London. Organisasi ini menjamin sistem kualiti yang diiktiraf oleh beribu-ribu majikan di seluruh dunia. Kelayakan butler telah ditubuhkan oleh University of West London dan butler ketua keluarga diraja.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus Latihan Butler

Campus Sepenuh masa 5 - 20  November 2017 Belgium Brussels

Sekolah Butlers dan Hospitaliti telah membangunkan satu set unik teknik yang anda akan ingat semua kehidupan anda. Anda akan bersedia untuk sebarang keadaan yang mungkin anda mungkin mengendalikan bekerja di hampir mana-mana peringkat dalam sektor hospitaliti dan pelancongan. [+]

Apa yang anda akan belajar di sekolah kita? Meletakkan meja, menguruskan almari pakaian dan menyambut tetamu adalah sifat quintessential butler. Malangnya, ini tidak mencukupi pada abad ke-21. Kita melihat pelajar-pelajar kita sebagai profesional terlatih, bukan sahaja di sisi praktikal, tetapi pada peringkat organisasi, juga. Sekolah Butlers dan Hospitaliti telah membangunkan satu set unik teknik yang anda akan ingat semua kehidupan anda. Anda akan bersedia untuk sebarang keadaan yang mungkin anda mungkin mengendalikan. Kurikulum kami adalah benar-benar unik! Kami menawarkan gabungan kemahiran interpersonal dilengkapi dengan set unik sembilan, teknik butler. Berikut adalah gambaran kecil daripada kurikulum. Teknik SBH Apabila anda memulakan pendidikan di zaman kanak-kanak, menulis dan membaca adalah pertama. Teknik butler 9 kami adalah amat diperlukan untuk menjadi pelayan atau layanan profesional yang hebat. Setiap keadaan yang mungkin anda hadapi, anda boleh memohon satu atau lebih daripada teknik-teknik ini. Kami membantu pelajar-pelajar kita untuk menerapkan teknik-teknik ini dalam kehidupan mereka sebagai tabiat. Wardrobe Pembentangan adalah kunci. Anda atau ibu anda akan suka untuk berpakaian dengan cara yang sempurna. Kami akan mengajar anda bagaimana untuk menguruskan almari pakaian generasi akan datang. 7 rahsia baju seorang lelaki buatan tangan ini Pembungkusan beg pakaian dan tiga cara untuk menjamin penghantaran daripadanya Bagaimana untuk membersihkan sepasang $ 7.000 kasut 15 kedai-kedai pakaian yang perlu anda tahu sebagai butler Bagaimana untuk membeli-belah untuk pakaian yang berkualiti, di mana sahaja di dunia Kemahiran butler peribadi dan psikologi Sebagai butler anda di atas pentas, 24/7. Persembahan, bahasa badan dan perkhidmatan perlu berada dalam keseimbangan pada setiap masa.... [-]