Baca keterangan rasmi

Perkembangan People adalah sebuah organisasi pendidikan global yang bertujuan untuk membawa dunia bersama-sama melalui perkhidmatan dan muzik. Gabungan unik perjalanan antarabangsa, perkhidmatan pembelajaran, pembangunan kepimpinan dan seni persembahan menawarkan pelajar pengalaman yang sukar ditandingi dan laluan untuk membuat perbezaan di dunia, satu komuniti pada satu masa.

Sejak 1965, Perkembangan People telah menyediakan golongan muda dari seluruh dunia pengalaman pendidikan antarabangsa yang unik yang tidak dapat ditandingi oleh mana-mana program lain. Lebih daripada 22,000 pemimpin muda dari 131 negara telah ke luar negara dengan Sehingga dengan Rakyat dan kini sebahagian daripada rangkaian alumni global kami.

Diperbadankan sebagai 501 (c) (3) bukan untuk keuntungan organisasi, muzik dan seni telah sentiasa menjadi sebahagian daripada pengalaman pelajar kita. Ketika dunia telah berubah, begitu juga mempunyai program kami. Sebaik sahaja terutamanya memberi kesan kepada masyarakat melalui produksi muzik kami, semasa Up dengan program Orang juga menangani keperluan yang amat nyata bagi orang-orang muda dari seluruh dunia untuk menjadi warga global, untuk membangunkan pengetahuan tentang kepelbagaian dan budaya, dan belajar nilai kesukarelawan sebagai cara untuk membuat kesan positif kepada dunia.

Hari ini, program satu atau dua semester yang berbeza kami mengambil peserta untuk hampir 20 komuniti di sekurang-kurangnya dua benua yang berbeza. Di dalam setiap masyarakat, pelajar akan menghabiskan 4 - 7 hari yang tinggal bersama keluarga angkat, sukarela dengan pertubuhan bukan keuntungan atau sivik tempatan, menghadiri bengkel pendidikan, belajar tentang rantau ini, dan melaksanakan rancangan peringkat profesional 2 jam untuk ahli-ahli masyarakat .

Di dalam setiap masyarakat kita melawat, kami bekerja rapat dengan penaja kami dan penerima yang terpilih untuk memberi kesan positif yang berkekalan melalui beratus-ratus jam sukarelawan yang dilakukan oleh pelajar-pelajar kita. penginapan kami adalah ringkas, tetapi impak kami adalah tahan lama. Kami bekerja keras untuk meningkatkan kesedaran untuk organisasi bukan keuntungan dan sivik tempatan dan memberi inspirasi kepada ahli-ahli masyarakat untuk terlibat dalam komuniti mereka dan "mencari suara mereka" untuk membuat kesan yang positif, dalam dan luar negara.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Tahun Penubuhan

Up With People

Mencari satu program Gap Year? Mahu menghabiskan 6 atau 12 bulan perjalanan dunia? Perkembangan People telah menawarkan salah satu pengalaman Gap Year paling unik untuk o ... [+]

Mencari satu program Gap Year? Mahu menghabiskan 6 atau 12 bulan perjalanan dunia? Perkembangan People telah menawarkan salah satu pengalaman Gap Year paling unik untuk orang muda dari seluruh dunia selama lebih daripada lima dekad. Kepelbagaian pengalaman yang sedia ada dengan perkembangan People sesuai untuk orang yang mahu memaksimumkan peluang Gap Year mereka!

A Gap Year sering ditakrifkan sebagai tempoh masa apabila pelajar berehat seketika dari pendidikan formal untuk melakukan sesuatu yang menyediakan pertumbuhan peribadi melalui perjalanan, khidmat masyarakat dan / atau latihan.

"Saya tidak akan menjadi orang yang saya hari ini tanpa saya Gap Year dihabiskan dengan perkembangan People antara sekolah tinggi dan kolej. Saya amat bersyukur kerana sepanjang tahun saya pada usia 18 telah dibelanjakan perjalanan dunia. " - UWP lulusan Juli dari Minnesota, Amerika Syarikat Bagi kebanyakan orang, yang Gap Year diambil antara sekolah tinggi / sekolah menengah dan universiti. Yang lain memilih untuk mengambil Gap Year mereka semasa universiti atau selepas menamatkan pengajian mereka dan sebelum memulakan kerjaya. Perkembangan People pelajar berumur 17-29 jadi kami boleh menawarkan anda peluang ini bila-bila masa ia sesuai dengan rancangan peribadi dan pendidikan anda!... [-]

Belgium Brussels Amerika Syarikat Denver
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu