Baca keterangan rasmi

Latihan keusahawanan, berwibawa dalam pengurusan dan komited kepada pembangunan masyarakat yang mampan.

Bersedia untuk melaksanakan

Diilhamkan oleh model Austria dan disesuaikan dengan realiti Brazil, Sekolah Latihan Pengurus - EFG mengutamakan kecemerlangan dan kualiti pendidikan, menyiapkan muridnya untuk kegiatan keusahawanan di pasaran.

Sebagai tambahan kepada sekolah menengah rendah, metodologinya membolehkan latihan yang mantap memberi tumpuan kepada pengurusan perniagaan.

EFG BH adalah satu-satunya sekolah di Belo Horizonte dengan metodologi yang menggabungkan disiplin asas pendidikan menengah dengan latihan teknikal dalam pentadbiran.

Sepanjang 20 tahun, sekolah telah melatih lebih daripada 8,000 usahawan muda, dengan 71.9% sudah berada di pasaran pekerjaan dan 53.8% memegang jawatan kepimpinan di syarikat-syarikat di mana mereka bekerja.

Sekolah yang bermula dengan unit di Belo Horizonte, kini terdapat di 14 bandar-bandar lain di Minas Gerais dan kini mempunyai unit baru di São Luiz, Maranhão.

Ia adalah dalam amalan bahawa seseorang belajar

Sebagai tambahan kepada kursus-kursus yang ditawarkan di Sekolah Latihan Pengurusan, pelajar mempunyai peluang untuk mengalami kehidupan seharian organisasi melalui pembangunan projek-projek yang merupakan sebahagian daripada program kursus: Projek Syarikat Simulasi dan Pelan Perniagaan.

Sekolah Menengah

Sebagai tambahan kepada disiplin sekolah tinggi, School of Management Training menawarkan kepada pelajar peluang untuk mengetahui bidang utama administrasi di tingkat operasional, manajemen dan strategis, dan menyediakan lebih banyak lagi untuk pasar kerja.

Kursus Teknikal dalam Pentadbiran

Kursus Teknikal dalam Pentadbiran Perniagaan dengan penekanan dalam Pengurusan Perniagaan diarahkan kepada orang-orang yang berusaha untuk mengembangkan profil keusahawanan dan untuk profesional yang mencari peningkatan berterusan dan kelayakan untuk bertindak dengan kompeten dalam sektor perniagaan yang pelbagai.

Program diajar dalam:
Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Ia adalah sebuah sekolah pendidikan teknikal dalam pengurusan sederhana +, memberi tumpuan kepada bidang keusahawanan dan pengurusan, yang menyediakan pelajar untuk menja ... [+]

Ia adalah sebuah sekolah pendidikan teknikal dalam pengurusan sederhana +, memberi tumpuan kepada bidang keusahawanan dan pengurusan, yang menyediakan pelajar untuk menjalankan masa depan mereka. Proses pemilihan adalah tahunan dengan kemasukan untuk pelajar memasuki tahun 1 sekolah tinggi.

PROJEK STRUKTUR

Projek Mentor (1 TAHUN): Ia menyediakan kenalan pertama dengan dunia perniagaan, membenarkan pelajar untuk mengasimilasikan konsep asas pengurusan dan keusahawanan. Pengalaman ini dapat dilakukan melalui mesyuarat dengan usahawan, lawatan teknikal dan aktiviti antara disiplin.

Syarikat simulasi (TAHUN 2): Alat teknologi pendidikan, di peringkat antarabangsa dikenali sebagai Amalan Firma atau Maya Enterprise, yang membolehkan anda untuk mengaitkan teori-teori pengurusan dengan amalan aktiviti perniagaan dalam pasaran maya simulasi, yang dikaitkan dengan rangkaian 7,500 simulasi Enterprises hadir di lima benua. ... [-]

Brazil Belo Horizonte
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Processo Seletivo 2016