Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Latihan keusahawanan, berwibawa dalam pengurusan dan komited kepada pembangunan masyarakat yang mampan.

Bersedia untuk melaksanakan

Diilhamkan oleh model Austria dan disesuaikan dengan realiti Brazil, Sekolah Latihan Pengurus - EFG mengutamakan kecemerlangan dan kualiti pendidikan, menyiapkan muridnya untuk kegiatan keusahawanan di pasaran.

Sebagai tambahan kepada sekolah menengah rendah, metodologinya membolehkan latihan yang mantap memberi tumpuan kepada pengurusan perniagaan.

EFG BH adalah satu-satunya sekolah di Belo Horizonte dengan metodologi yang menggabungkan disiplin asas pendidikan menengah dengan latihan teknikal dalam pentadbiran.

Sepanjang 20 tahun, sekolah telah melatih lebih daripada 8,000 usahawan muda, dengan 71.9% sudah berada di pasaran pekerjaan dan 53.8% memegang jawatan kepimpinan di syarikat-syarikat di mana mereka bekerja.

Sekolah yang bermula dengan unit di Belo Horizonte, kini terdapat di 14 bandar-bandar lain di Minas Gerais dan kini mempunyai unit baru di São Luiz, Maranhão.

Ia adalah dalam amalan bahawa seseorang belajar

Sebagai tambahan kepada kursus-kursus yang ditawarkan di Sekolah Latihan Pengurusan, pelajar mempunyai peluang untuk mengalami kehidupan seharian organisasi melalui pembangunan projek-projek yang merupakan sebahagian daripada program kursus: Projek Syarikat Simulasi dan Pelan Perniagaan.

Sekolah Menengah

Sebagai tambahan kepada disiplin sekolah tinggi, School of Management Training menawarkan kepada pelajar peluang untuk mengetahui bidang utama administrasi di tingkat operasional, manajemen dan strategis, dan menyediakan lebih banyak lagi untuk pasar kerja.

Kursus Teknikal dalam Pentadbiran

Kursus Teknikal dalam Pentadbiran Perniagaan dengan penekanan dalam Pengurusan Perniagaan diarahkan kepada orang-orang yang berusaha untuk mengembangkan profil keusahawanan dan untuk profesional yang mencari peningkatan berterusan dan kelayakan untuk bertindak dengan kompeten dalam sektor perniagaan yang pelbagai.

Lokasi

Belo Horizonte

Alamat
Av. Barão Homem de Melo, 329 - Nova Granada

30460-090 Belo Horizonte, Negeri Minas Gerais, Brazil