Baca keterangan rasmi

The Miami Ad Sekolah / ESPM adalah sebuah sekolah penciptaan sama dengan murid-muridnya: berbeza.

Berbeza kerana kita adalah sebuah sekolah idea.

Pada tahun 2002, melalui perkongsian dengan ESPM, Ad Sekolah Miami tiba di Brazil. Pada masa itu beberapa teknologi yang diluluskan, yang lain tiba. Hanya satu perkara yang tidak lulus: idea-idea yang baik.

Sekarang, lebih daripada biasa, mereka perlu berada dalam segala cara. Cetak A boleh bertukar pos. Jawatan A boleh bertukar filem. Filem A boleh bertukar tweet. Dan semua ini boleh bertukar kelas.

In Miami Ad sekolah / kelas ESPM adalah seperti berikut: semua disepadukan dengan kehidupan sebenar lelaki.

Pewujudan kawasan itu mempunyai kursus penulisan, Arah Seni dan Reka Bentuk Grafik, semua dengan tempoh 2 tahun. Perancangan Komunikasi Bootcamp kursus - yang pertama seumpamanya di Amerika Syarikat dan Brazil - keras satu perempat. Kami juga mempunyai dua lagi Agencies Perkhidmatan Bootcamp dan Bootcamp Rangkaian Sosial dan Penglibatan dengan Pengguna. Profesional yang ingin memahami lebih daripada satu subjek, Pro Miami / ESPM Miami menawarkan kursus-kursus, kursus pendek dalam bidang penciptaan, reka bentuk, media, perkhidmatan pelanggan dan perancangan.

The Miami Ad Sekolah / ESPM adalah sebuah sekolah tanpa guru.

Kami mempunyai pasaran profesional: yang terbaik, dengan cara itu. Berfikir fikiran yang mengajar dalam amalan proses kreatif daripada agensi-agensi utama. Setelah melalui sini, pelajar meninggalkan bersedia, dan yang terbaik: dihormati. Mengajar di sini profesional agensi sebagai: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, Publicis, Afrika dan lain-lain.

Penulis iklan, pengarah seni dan pereka datang untuk mengajar. Penulis iklan, pengarah seni dan pereka keluar bersedia untuk bekerja.

The Miami Ad Sekolah / ESPM adalah tempat untuk yang ingin tahu, bagi yang tidak berpuas hati, untuk mengenal penat lelah itu. Bagi mereka yang mahu lebih.

Selamat datang secocok dunia memerlukan idea-idea anda.

Pelik bahasa Inggeris? Tidak sepatutnya. The Miami Ad Sekolah / ESPM adalah sebuah sekolah yang menyeluruh di mana pelajar-pelajar mereka dapat berjalan dunia dan belajar dari agensi-agensi yang terbaik di tempat-tempat seperti New York, London, Hamburg dan lain-lain lagi. Dan bertentangan dengan apa yang banyak berfikir, untuk mempunyai idea yang baik tidak perlu untuk belajar, anda perlu belajar meninggalkan.

Kami adalah sekolah yang pertama di dunia di mana kaedah utama adalah untuk belajar meninggalkan.

Sementara yang lain mengajar mematuhi peraturan, kita mengajar mereka untuk melanggar peraturan. Sementara yang lain mengajar untuk mencari sudut, kita diajar untuk melihat keluar untuk semua orang.

Tidak ada formula, formula menyukai. Dan sebagainya adalah ciptaan sekolah paling berharga. Telah memenangi CLIO, CANNES, SATU SHOW, D & AD, GUNS YOUNG, antara lain.

The Miami Ad Sekolah / ESPM adalah sebuah sekolah penciptaan yang memberikan darah bagi mereka yang mempunyai darah di dalam mata mereka. Di sini adalah tempat yang tepat untuk menjadi resah, tidak berpuas hati, ingin tahu.

Hanya selepas itu boleh berkembang dan menjadi idea hanya sebagai baik: unik.

Yang Miami Ad Sekolah / ESPM Ia menawarkan kursus-kursus di Sao Paulo dan Rio! Tetapi tiada apa yang menghalang anda daripada belajar di mana-mana penjuru dunia di mana sekolah itu mempunyai cawangan dan perkongsian. Jika anda mahu untuk belajar di cawangan Miami / ESPM di Eropah mencari sekolah di Madrid, Hamburg dan Berlin. Di Amerika Syarikat boleh belajar di bandar-bandar Miami, Minneapolis, New York dan San Francisco. Peluang untuk bertemu budaya dan orang baru dan mengasah kemahiran kreatif mereka adalah di sini! Pelajar sekolah dari Brazil dan dari merata tempat di perjalanan mengkaji dunia dan bekerja di agensi-agensi yang paling terkenal dan paling banyak menerima anugerah di dunia.

Yang Miami Ad Sekolah / ESPM menawarkan program Quarter Away, anda boleh memilih destinasi anda dan memulakan kepala dalam perjalanan anda! Dengan program ini, pelajar mempunyai peluang untuk belajar di agensi rakan kongsi (dari suku ke-6 sudah tentu) atau melakukan pertukaran latihan (dari suku ke-7).

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Miami Ad School - Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um cu ... [+]

Design Gráfico

Sabe o que o Rio de Janeiro tem a ver com o Design Gráfico? Tudo.

Da calçada de Copacabana às curvas do Pão de Açúcar, das cores da Rocinha, até a beleza colossal do Cristo. Tudo é design.

Na Miami Ad School/ESPM, o aluno aprende a ter um olhar de designer gráfico, e o mais importante: aprende que não existe nada sem uma boa ideia. Para isso, montamos um currículo que reúne os fundamentos do design gráfico com novas disciplinas (user experience, motion e digital) e o pensamento criativo.

Assim, você vai poder trabalhar em lugares onde suas boas ideias são bem-vindas: escritórios de design, agências de publicidade, produtoras.

Afinal, o design gráfico é isto: a união da inspiração certa com uma grande ideia. E cá, pra nós, a inspiração o Rio de Janeiro te dá, as boas ideias a Miami Ad School/ESPM te ensina.... [-]

Brazil Rio de Janeiro
Permintaan Maklumat
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Miami Ad School - Rio de Janeiro

Na Miami Ad School/ESPM um diretor de arte é feito do jeito que o mercado pede: completo. A Miami Ad School/ESPM é uma escola de excelência global. Aqui você vai aprende ... [+]

Direção de Arte

Mais do que deixar bonito, é preciso pensar criativamente.

Na Miami Ad School/ESPM um diretor de arte é feito do jeito que o mercado pede: completo.

Fazer o layout não é mais suficiente. Um diretor de arte precisa saber criar, conceituar e até escrever.

Como se isso já não bastasse, você pode aprender numa das cidades mais bonitas do Brasil: o Rio de Janeiro. Os olhos do mundo estão voltados para cá.

Que tal voltar seus olhos para o mundo? A Miami Ad School/ESPM é uma escola de excelência global. Aqui você vai aprender a fazer, refazer e fazer de novo. Depois disso, você vai poder levar sua carreira pra onde você quiser. Dizem que para brilhar é preciso estar no lugar certo, na hora certa. Então se você ainda não acordou, aqui vai uma dica: A hora é agora. O lugar é o Rio de Janeiro.... [-]

Brazil Rio de Janeiro
Permintaan Maklumat
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Miami Ad School - Rio de Janeiro

No curso de Redação Publicitária além de criar, você vai aprender a escrever. Ou seja, na Miami Ad School/ESPM Rio você vai escrever e, acima de tudo, aprender. Só aqui v ... [+]

Redação Publicitária

Inspire-se.

No curso de Redação Publicitária além de criar, você vai aprender a escrever.

Aprender que escrever é um exercício de carpintaria. Aqui é preciso talhar cada detalhe, até conseguir algo brilhante.

Aprender que escrever é um exercício de desapego. Aqui é preciso saber jogar fora, até conseguir algo único.

Aprender que escrever é um exercício de repetição. Aqui é preciso fazer sempre mais, até chegar no resultado final.

Ou seja, na Miami Ad School/ESPM Rio você vai escrever e, acima de tudo, aprender. Só aqui você encontra desafio, vida real e muita refação.

É o desafio de pensar criativamente traduzido em palavras.... [-]

Brazil Rio de Janeiro
Permintaan Maklumat
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Hair

Piano

Sloth