Baca keterangan rasmi

TENTANG KITA

Pembentukan Olinda School pada tahun 2010 adalah hasil perkongsian antara dua Brazil & seorang Australia. Bekas guru, hubungan pelajar menjadi usaha perniagaan apabila mereka digabungkan untuk membina hanya tujuan membina sekolah untuk warga asing di Brazil. Kami bangga untuk membentangkan Olinda Portugis Bahasa School.

Kami menawarkan ketepatan pelajar-pelajar kita dalam arahan Portugis. Kami bangga pada memberikan pelajar pengalaman yang melebihi jangkaan mereka. Perhatian kita kepada keperluan pelajar individu adalah keutamaan kami. Apa yang membezakan kami dari sekolah lain adalah penjagaan yang kita berikan kepada pelajar-pelajar kita. Maklum balas kesejahteraan dan positif mereka adalah apa yang mendorong kita. Pemilik sekolah secara langsung di laman web, pelajar-pelajar kita mendapat jawapan yang mereka mahu, apabila mereka mahu.

Bandar Olinda merupakan bandar kolonial bersejarah dengan jalan berbukit berbatu dan rumah-rumah berwarna-warni yang popular dengan masyarakat seni, kreatif & muzik.

UNESCO mengisytiharkan tapak Sejarah pada tahun 1982. Ringkasnya, tempat yang indah. Bagi pelajar yang lebih suka nadi bandar besar, Recife dengan pantai yang indah adalah perjalanan hanya 10 minit perjalanan dengan bas / teksi dari sini.

Program diajar dalam:
Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Olinda School

Kami menawarkan kursus tetap dalam Instruction Bahasa Portugis untuk Warga asing dalam kedua-dua kumpulan dan swasta pelajaran, untuk pemula, pertengahan, dan pelajar maj ... [+]

Instruction Bahasa Portugis untuk Warga Asing KETERANGAN KURSUS

Kami menawarkan kursus tetap dalam Instruction Bahasa Portugis untuk Warga asing dalam kedua-dua kumpulan dan swasta pelajaran, untuk pemula, pertengahan, dan pelajar maju. Untuk pengalaman pembelajaran yang terbaik, kursus kumpulan adalah terhad kepada maksimum 6 orang setiap kelas, dan kelas bermesyuarat Isnin hingga Jumaat.

Pelajaran swasta boleh didapati dengan baru atau lanjutan pelajar dan profesional yang mempunyai tumpuan khusus sama ada dalam tema tertentu lisan atau komunikasi bertulis, atau dalam dan kosa kata. Pelajaran swasta adalah sesuai untuk mereka yang hanya mempunyai masa yang singkat untuk latihan bahasa. Kelas-kelas ini juga memenuhi hari Isnin hingga Jumaat.... [-]

Brazil Olinda
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany