Olinda School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TENTANG KITA

Pembentukan Olinda School pada tahun 2010 adalah hasil perkongsian antara dua Brazil & seorang Australia. Bekas guru, hubungan pelajar menjadi usaha perniagaan apabila mereka digabungkan untuk membina hanya tujuan membina sekolah untuk warga asing di Brazil. Kami bangga untuk membentangkan Olinda Portugis Bahasa School.

Kami menawarkan ketepatan pelajar-pelajar kita dalam arahan Portugis. Kami bangga pada memberikan pelajar pengalaman yang melebihi jangkaan mereka. Perhatian kita kepada keperluan pelajar individu adalah keutamaan kami. Apa yang membezakan kami dari sekolah lain adalah penjagaan yang kita berikan kepada pelajar-pelajar kita. Maklum balas kesejahteraan dan positif mereka adalah apa yang mendorong kita. Pemilik sekolah secara langsung di laman web, pelajar-pelajar kita mendapat jawapan yang mereka mahu, apabila mereka mahu.

Bandar Olinda merupakan bandar kolonial bersejarah dengan jalan berbukit berbatu dan rumah-rumah berwarna-warni yang popular dengan masyarakat seni, kreatif & muzik.

UNESCO mengisytiharkan tapak Sejarah pada tahun 1982. Ringkasnya, tempat yang indah. Bagi pelajar yang lebih suka nadi bandar besar, Recife dengan pantai yang indah adalah perjalanan hanya 10 minit perjalanan dengan bas / teksi dari sini.

This school offers programs in:
  • Portuguese (Brazil)

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Pengajaran Bahasa Portugis Untuk Warga Asing

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Brazil Olinda

Kami menawarkan kursus tetap dalam Instruction Bahasa Portugis untuk Warga asing dalam kedua-dua kumpulan dan swasta pelajaran, untuk pemula, pertengahan, dan pelajar maju. Untuk pengalaman pembelajaran yang terbaik, kursus kumpulan adalah terhad kepada maksimum 6 orang setiap kelas, dan kelas bermesyuarat Isnin hingga Jumaat. [+]

Instruction Bahasa Portugis untuk Warga Asing KETERANGAN KURSUS Kami menawarkan kursus tetap dalam Instruction Bahasa Portugis untuk Warga asing dalam kedua-dua kumpulan dan swasta pelajaran, untuk pemula, pertengahan, dan pelajar maju. Untuk pengalaman pembelajaran yang terbaik, kursus kumpulan adalah terhad kepada maksimum 6 orang setiap kelas, dan kelas bermesyuarat Isnin hingga Jumaat. Pelajaran swasta boleh didapati dengan baru atau lanjutan pelajar dan profesional yang mempunyai tumpuan khusus sama ada dalam tema tertentu lisan atau komunikasi bertulis, atau dalam dan kosa kata. Pelajaran swasta adalah sesuai untuk mereka yang hanya mempunyai masa yang singkat untuk latihan bahasa. Kelas-kelas ini juga memenuhi hari Isnin hingga Jumaat. Pelajar pemula tidak dan program swasta boleh bermula pada mana-mana hari ini. Untuk pemula mutlak, hubungi kami untuk melihat tarikh permulaan. Bahan kursus disertakan. Arahan Kumpulan Kumpulan intensif 1: Pelajar menghadiri empat kelas 50 minit setiap hari minggu. Keseluruhannya, 20 kelas pada minggu. Kumpulan intensif 2: Pelajar menghadiri empat kelas 50 minit setiap pagi, dan dua kelas 50 minit setiap petang. Keseluruhannya, 30 kelas pada minggu. Arahan Swasta 1 intensif peribadi: Pelajar menghadiri empat kelas 50 minit setiap hari minggu. Keseluruhannya, 20 kelas pada minggu. 2 intensif peribadi: Pelajar menghadiri empat kelas 50 minit setiap pagi, dan dua kelas 50 minit setiap petang. Keseluruhannya, 30 kelas pada minggu. VIP swasta: Pelajar menghadiri empat kelas 50 minit setiap pagi, dan dua kelas 50 minit semasa makan tengah hari dengan pengajar. Selepas makan tengah hari, pelajar menghadiri empat lagi kelas 50 minit pada waktu petang. Keseluruhannya, 50 kelas... [-]

Video

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany