Olinda School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TENTANG KITA

Pembentukan Olinda School pada tahun 2010 adalah hasil perkongsian antara dua Brazil & seorang Australia. Bekas guru, hubungan pelajar menjadi usaha perniagaan apabila mereka digabungkan untuk membina hanya tujuan membina sekolah untuk warga asing di Brazil. Kami bangga untuk membentangkan Olinda Portugis Bahasa School.

Kami menawarkan ketepatan pelajar-pelajar kita dalam arahan Portugis. Kami bangga pada memberikan pelajar pengalaman yang melebihi jangkaan mereka. Perhatian kita kepada keperluan pelajar individu adalah keutamaan kami. Apa yang membezakan kami dari sekolah lain adalah penjagaan yang kita berikan kepada pelajar-pelajar kita. Maklum balas kesejahteraan dan positif mereka adalah apa yang mendorong kita. Pemilik sekolah secara langsung di laman web, pelajar-pelajar kita mendapat jawapan yang mereka mahu, apabila mereka mahu.

Bandar Olinda merupakan bandar kolonial bersejarah dengan jalan berbukit berbatu dan rumah-rumah berwarna-warni yang popular dengan masyarakat seni, kreatif & muzik.

UNESCO mengisytiharkan tapak Sejarah pada tahun 1982. Ringkasnya, tempat yang indah. Bagi pelajar yang lebih suka nadi bandar besar, Recife dengan pantai yang indah adalah perjalanan hanya 10 minit perjalanan dengan bas / teksi dari sini.

Lokasi

Olinda

Olinda Portuguese Language School

Alamat
R. Dr. Farias N Sobrinho, 163 - Bairro Novo, Olinda - PE,
53120-420 Olinda, Negeri Pernambuco, Brazil
Telefon
+55 81 3429-6248