Baca keterangan rasmi

pendaftaran

Sekolah

Dibina di atas asas yang lebih 40 tahun aktiviti perundingan, Korporat Pendidikan Sekolah Siswazah Roberto Miranda mempunyai DNA yang dibentuk oleh permintaan pelanggan untuk hasil yang berkesan dalam tingkah laku, kemahiran teknikal dan bakat pasukan mereka.

Walaupun sekolah-sekolah tradisional telah dibayar untuk sijil mereka, Roberto Miranda telah didakwa untuk menyampaikan kandungan mampu menggalakkan perubahan ketara dalam banyak syarikat global yang berbeza.

Pergerakan ini, selama ini, mengasah sekolah yang penuh dengan sistem pembelajaran yang berkesan dapat membawa perubahan sebenar dalam kehidupan dan kejayaan pelajar dan syarikat-syarikat di mana mereka bekerja.

pada

Sistem pembelajaran

pelajar

modul penyediaan

Untuk memastikan bahawa kandungan program yang ditawarkan hanya boleh menangani isu-isu dan topik maju, Sekolah menawarkan modul-modul persediaan untuk masuk ke dalam disiplin utama, sehingga terdapat satu persamaan terlebih dahulu daripada pengetahuan di kalangan pelajar-pelajar di dalam kelas.

Modul persediaan boleh dihapuskan oleh mereka yang menunjukkan tahap sekurang-kurangnya pengetahuan yang diperlukan untuk masuk dalam setiap disiplin melalui ujian dalam talian atau di-orang.

Pre-Works

Untuk beberapa kelas diperlukan sebelum selesai kerja-kerja yang membantu untuk menyelaraskan isu-isu yang perlu ditangani, memberi manfaat kepada proses pembelajaran.

FIT - Pengenalan kepada Lembaran Pembelajaran

Setiap kelas adalah pengenalan kepada rekod yang terdapat di persekitaran maya dan boleh dimuat turun secara langsung kepada pelajar Ipad anda belajar.

cip, juga dikenali sebagai pengenalan kepada bentuk topik, bertujuan untuk mengajar pelajar tentang apakah isu-isu yang perlu ditangani di dalam kelas (input), yang disyorkan bibliografi, yang tujuan sekolah untuk mengajar perkara ini dan apa yang menjangka pelajar selepas kelas (output).

Pembelajaran senaman Pemendapan

Untuk memastikan bahawa apa yang telah diberikan di dalam bilik itu terduduk sebagai pembelajaran yang berkesan, guru menyediakan latihan yang unik untuk Sekolah MBA, yang melibatkan dari penyelidikan, pembangunan Pelan Perniagaan.

Pelopor Kumpulan - Kumpulan Kajian Lanjutan

Pelopor Group adalah kumpulan kajian lanjutan Roberto Miranda Pendidikan Korporat. diajar modul secara eksklusif dalam bahasa asing mengenai hal ehwal semasa pasaran dunia.

Kumpulan ini boleh diakses oleh semua pelajar dan kerja di bawah bimbingan guru antarabangsa.

Video, podcast audio dan aktiviti-aktiviti lain yang terdapat di laman web ini adalah asas untuk perbincangan meja bulat kumpulan yang dibentuk oleh pelajar berminat untuk pergi di luar.

Menthoring

Pelajar mempunyai maklumat yang terhad, mentor yang memberi panduan untuk perniagaan, kerjaya dan kehidupan. Mesyuarat dengan pelantikan dan perhatian eksklusif untuk kejayaan anda.

Program diajar dalam:
  • Portuguese (Brazil)

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Pascasiswazah

Roberto Miranda Educação Corporativa

Pasaran paling pesat berkembang di Brazil akan memerlukan arkitek, jurutera, pereka dan perunding pemahaman yang mendalam tentang kemudahan penginapan. Kawasan penuh deng ... [+]

Ijazah dalam Seni Bina Hoteleira®

Pasaran paling pesat berkembang di Brazil akan memerlukan arkitek, jurutera, pereka dan perunding pemahaman yang mendalam tentang kemudahan penginapan. Kawasan penuh dengan maklumat yang secara langsung memberi kesan kepada prestasi sektor ini.

program Tinjauan Perniagaan Hosting Modaliti dan kemudahan Kategori utama Seni bina tertumpu kepada Hospitality Architecture berfungsi dan Interiors tarif ekonomi Hotels Projek hotel projek mewah dan super-premium projek Villas and Condo-Hotels pematuhan alam sekitar dan Hotel Green Sustainability / Projek akses Leisure Infrastruktur dan Hiburan projek-projek khusus bagi kawasan sukan Projek Kursus Golf Perolehan dan kontrak kerja dan perkhidmatan Kisah kejayaan Tarikh, masa dan tempoh ... [-]
Brazil Sao Paulo
Portuguese (Brazil)
Sambilan
3 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu