Via Mundo

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Via Mundo utama

Tentang kita

Via Mundo adalah sebuah organisasi Brazil khusus dalam perjalanan dan program-program pendidikan dan kerja budaya. Ia adalah berdasarkan di São Luís, Maranhão, Brazil, dan telah ditubuhkan pada tahun 1999 daripada keperluan untuk menggiatkan aktiviti pertukaran antara budaya serta menggalakkan Brazil dan rantau Timur Laut sebagai destinasi pendidikan dan pelancongan.

Organisasi kami membina reputasinya sebagai salah satu agensi perintis di kawasan Utara dan Timur Laut negara untuk sambungan terus dengan organisasi antarabangsa, untuk kreativiti dan profesionalisme dalam kerja dengan pendidikan antarabangsa dan untuk kualiti yang baik program dan perkhidmatannya.

Sejak awal, selain kerjasama dengan organisasi antarabangsa, Via Mundo telah membangunkan perkongsian tempatan dengan sekolah-sekolah rendah dan menengah, sekolah bahasa, dan juga dengan kolej swasta dan awam dan universiti.

Pada tahun 2001, Via Mundo memulakan program inbound, "Program High School di Brazil" (Programa de Intercambio Kebudayaan tidak Brasil), menukarkan Maranhão dan rantau Timur Laut Brazil ke destinasi kebudayaan untuk pelajar Sekolah Menengah asing.

Sejak tahun 2006, kami juga telah meletakkan pelajar pendidikan tinggi di kolej swasta Brazil dan universiti, dengan niat untuk mempromosikan pertukaran pendidikan di peringkat yang lebih tinggi.

Semua program-program ini inbound menggalakkan budaya Brazil dan bahasa Portugis di peringkat antarabangsa, dan sekarang Brazil potensi pendidikan dan pelancongan dunia.

pencapaian lain ialah pembangunan perkongsian dengan organisasi di negeri Brazil yang lain, serta hakikat bahawa, di samping pelajar dan profesional dari negara kita, lebih dan lebih, pelancong dari tempat-tempat lain di Brazil, dan dari luar negara, telah memilih Via Mundo kerana mereka organisasi pertukaran antara budaya.

Via Mundo Intercambio e Turismo adalah bangga menjadi seorang rakyat tempatan dan di organisasi global masa yang sama, menyumbang kepada meluaskan pelajar dan profesional ufuk melalui program pendidikan budaya kualiti di luar negara dan di Brazil.

Misi Kita

Untuk meningkatkan pelajar dan kualiti kehidupan profesional melalui pendidikan kebudayaan dan lawatan kerja dan program, dapat menawarkan memperkayakan pengalaman pertumbuhan.

Visi Kami

Sebagai inovator dan up-to-date organisasi, khusus dalam lawatan sambil belajar dan kerja budaya dan program di luar negara dan di Brazil, dan juga sebagai rujukan untuk kecemerlangan dalam perkhidmatan dan kualiti.

Via Mundo membina reputasinya sebagai salah satu agensi perintis di kawasan Northeastem negara untuk sambungan terus dengan organisasi antarabangsa, kreativiti dan professionalim itu.

Lokasi

São Luís

Alamat
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

São Luís, Negeri Maranhão, Brazil