HRC Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke HRC Culinary Academy

School01

Sekolah Perdana masakan di Bulgaria!

Akademi HRC menawarkan program 2 tahun dalam Seni Kulinari dan program 3 semester dalam F & B Pengurusan, yang dibangunkan oleh pemimpin pendidikan dan industri. Program ini benar-benar mengajar dalam bahasa Inggeris oleh pengajar Chef antarabangsa. Kemudahan kami dilengkapi dengan state-of-the-art peralatan di makmal dapur kami, teater demo, bilik bawah tanah wain dan Bakat restoran pengajaran.

School02

Semasa program kajian ini, pelajar mempunyai peluang untuk mengalami Bulgaria, Eropah Barat dan Amerika Syarikat sekaligus !! Kami latihan dibayar di seluruh dunia dilakukan pada antara yang terbaik hotel dan restoran untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya benar-benar antarabangsa sebagai Chef.

Pendidikan di HRC Culinary Academy diiktiraf oleh American Federation Culinary Accrediting Suruhanjaya sebagaimana yang memenuhi standard antarabangsa bagi pendidikan masakan dua tahun.

School04

Program biasiswa kami menyediakan biasiswa sehingga EUR 1,000 setahun dan membantu menyokong pengajian.

Permohonan diterima sepanjang tahun dan pelajar dari seluruh pelusuk dunia boleh dikenakan. Seterusnya tarikh permulaan akademik adalah bulan Mac dan September 2016. Kami mengharapkan menjemput anda ke sekolah masakan kami di Sofia, Bulgaria supaya anda boleh mengalami bagaimana kita "mendidik dengan maruah dan kecemerlangan".

School03

Lokasi

Sofia

Alamat
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 Sofia, Sofia City Province, Bulgaria