Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke HRC Culinary Academy

School01

Sekolah Perdana masakan di Bulgaria!

Akademi HRC menawarkan program 2 tahun dalam Seni Kulinari dan program 3 semester dalam F & B Pengurusan, yang dibangunkan oleh pemimpin pendidikan dan industri. Program ini benar-benar mengajar dalam bahasa Inggeris oleh pengajar Chef antarabangsa. Kemudahan kami dilengkapi dengan state-of-the-art peralatan di makmal dapur kami, teater demo, bilik bawah tanah wain dan Bakat restoran pengajaran.

School02

Semasa program kajian ini, pelajar mempunyai peluang untuk mengalami Bulgaria, Eropah Barat dan Amerika Syarikat sekaligus !! Kami latihan dibayar di seluruh dunia dilakukan pada antara yang terbaik hotel dan restoran untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya benar-benar antarabangsa sebagai Chef.

Pendidikan di HRC Culinary Academy diiktiraf oleh American Federation Culinary Accrediting Suruhanjaya sebagaimana yang memenuhi standard antarabangsa bagi pendidikan masakan dua tahun.

School04

Program biasiswa kami menyediakan biasiswa sehingga EUR 1,000 setahun dan membantu menyokong pengajian.

Permohonan diterima sepanjang tahun dan pelajar dari seluruh pelusuk dunia boleh dikenakan. Seterusnya tarikh permulaan akademik adalah bulan Mac dan September 2016. Kami mengharapkan menjemput anda ke sekolah masakan kami di Sofia, Bulgaria supaya anda boleh mengalami bagaimana kita "mendidik dengan maruah dan kecemerlangan".

School03
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

HRC Academy

HRC Culinary Academy menawarkan 2 tahun program ijazah masakan bersepadu dalam reka bentuk modular, yang dicipta oleh chef antarabangsa terkemuka dan pendidik yang terbai ... [+]

HRC Culinary Academy menawarkan 2 tahun program ijazah masakan bersepadu dalam reka bentuk modular, yang dicipta oleh chef antarabangsa terkemuka dan pendidik yang terbaik.

Rendaman jumlah kami amali pengajaran mengubah pelajar kepada tahap kemahiran profesional dalam masa yang singkat. Anda akan membangunkan perintah kedua-dua kaedah masakan klasik dan kontemporari dan teknik, yang dicipta oleh HRC dalam siri unik kelas hands-on. Anda akan menyediakan dan memahami banyak masakan yang global yang memacu industri hari ini.

Tetapi memasak tidak semua yang diperlukan untuk menjadi seorang Chef besar: Anda akan meluaskan ufuk anda dengan mempelajari kemahiran perniagaan dalam kelas seperti Pengurusan dan Kepimpinan, kawalan kos, fotografi makanan, pemakanan dan keselamatan makanan.... [-]

Bulgaria Sofia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HRC Academy

Menjadi seorang pengurus kreatif dan keusahawanan dalam dunia Makanan & Minuman. Bersedia untuk cemerlang dan membangunkan kemahiran pengurusan anda dalam bidang hosp ... [+]

Menjadi seorang pengurus kreatif dan keusahawanan dalam dunia Makanan & Minuman. Bersedia untuk cemerlang dan membangunkan kemahiran pengurusan anda dalam bidang hospitaliti. Program pengurusan F & B kami termasuk 2 semester di kampus Sofia kami dan dibayar magang akhir di Amerika Syarikat.

Inovasi yang Trend dalam Makanan & Minuman ... Pada Akademi HRC, kami menyediakan pelajar dengan pemahaman yang mendalam tentang Perniagaan Antarabangsa di F & B Pengurusan, pengurusan restoran, pengetahuan masakan, kemahiran dan kreativiti supaya anda mampu untuk menunjukkan idea-idea inovatif anda dalam suasana perniagaan.

Program F & B Pengurusan adalah sebahagian daripada dinamik pedagogi inovatif yang menggalakkan kreativiti pengurusan. Setiap tahun, diajar (real!) Projek-projek industri membolehkan pembangunan metodologi pengurusan projek, dinamik kumpulan, kepimpinan dan kreativiti. Kaedah pengajaran menggalakkan pelajar untuk bekerja dalam satu pasukan, dan menunjukkan keupayaan untuk berfikir dengan cepat dalam konteks daya maju operasi dan pengurusan, serta realisme kewangan.... [-]

Bulgaria Sofia
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu