Go Abroad China

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Go Abroad China adalah organisasi berusia 13 tahun yang dikhaskan untuk memupuk pemahaman antarabangsa melalui Belajar Cina di China, dan program magang di China. Syarikat kami adalah salah satu Peletakan Internship Global terbesar dan penyedia pengajaran bahasa Cina. Go Abroad China diasaskan pada ajaran bahawa cara terbaik untuk belajar bahasa Cina dan pengalaman budaya Cina adalah melalui perendaman dalam persekitaran Cina yang memisahkan pengucapan berbahasa Cina dan Watak, telah terbukti dapat mempercepatkan pembelajaran Bahasa Cina Mandarin. Sekiranya anda ingin maju lebih cepat berbahasa Cina anda dan memahami logik pembinaan watak Cina, yang datang ke China harus menyeronokkan dan menarik, tidak sukar!

Go Abroad China juga dikenali sebagai latihan magang di China untuk pelajar antarabangsa dengan beberapa syarikat Fortune 500, yang anda pilih dari 14 sektor industri yang paling menarik dan penting yang beroperasi di China dengan Go Abroad China , membangunkan kemahiran profesional dalam industri pilihan anda. Semua program kami menawarkan peluang unik untuk membangunkan kemahiran profesional dalam industri pilihan anda. Walaupun juga mendapat pendedahan kepada budaya dan gaya hidup China yang dinamik.

10 sebab untuk memilih Go Abroad China

1. Ditubuhkan pada tahun 2003, dan satu-satunya penganjur program untuk menyediakan bukan sahaja program magang tetapi juga program belajar Cina dan program lawatan belajar di China.

2. Guru yang berkelayakan dan berpengalaman, semua ijazah yang berkelayakan, dwibahasa, terlatih secara komprehensif dan mempunyai banyak pengalaman jam mengajar Cina.

3. Pelbagai program untuk semua peringkat, kelas Cina kelas kecil, tutor swasta, belajar di universiti terkemuka di China seperti BlCU, Peking University, Universiti Tsinghua, program magang dan sebagainya.

4. Kredit, transkrip, dan sijil, yang diiktiraf dan diterima oleh semua universiti di dunia.

5. Pelbagai kursus bahasa Cina yang efektif dan praktikal untuk semua peringkat.

6. Pelbagai pilihan penginapan berkualiti - penginapan homestay, pangsapuri persendirian dan pangsapuri berkongsi.

7. Kehidupan pelajar yang hebat, pelbagai aktiviti budaya yang menyeronokkan, membuat kawan dari seluruh dunia.

8. Kakitangan perkhidmatan profesional untuk membantu anda menyelesaikan di China.

9. Personalized follow up semasa magang atau belajar di China.

10. Perkongsian akademik di seluruh dunia.

MENGAPA GAC

WHY Go Abroad China

Nah, setelah memutuskan untuk datang ke China, cara terbaik untuk mengalami negara ini adalah untuk menyertai kami! Kami gembira untuk mengambil kekecewaan daripada perjalanan anda semasa anda menumpukan pada kajian, lawatan, atau pengalaman kerja magang.

Kami berbangga dengan aspek-aspek berikut dari organisasi kami:

Pek Perkhidmatan All-Inklusif

Perkara terbaik tentang kami adalah bahawa semua yuran program kami adalah pasti; anda tidak perlu membayar sebarang bayaran tambahan untuk perkhidmatan yang disenaraikan. Pakej kami termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

  • Lawatan dan perjalanan
  • Bantuan pra berlepas dan orientasi di tapak
  • Pemindahan lapangan terbang
  • Jumlah yuran program juga termasuk perumahan
  • Buku teks
  • Rangkaian dan acara kebudayaan
  • Sijil penyempurnaan dan pemindahan kredit

Sila lihat senarai lengkap perkhidmatan sokongan dan bantuan GAC kami.

Pusingkan jam 24/7 perkhidmatan sokongan

Kakitangan kami adalah syarikat multinasional, sangat berwibawa, profesional dan mesra, dan kami sentiasa berusaha untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan antarabangsa kami. Kami memastikan bahawa setiap keperluan anda diikuti, memastikan keselamatan anda dan melakukan semua yang diperlukan untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan di China pada ketibaan pertama. Perlu nasihat perjalanan? Ada masalah membeli barang di pasar raya? Mahu seorang doktor berbahasa Inggeris di tengah malam? Tiada masalah! Ini adalah perkara yang kita jaga. Ketersediaan dan perkhidmatan berkualiti tinggi kami adalah titik terkuat.

Bahasa

Di sini kami mendesak para pelanggan kami untuk mengambil apa yang mereka pelajari di dalam bilik darjah dan menggunakannya untuk melibatkan orang Cina tempatan. Dari pelajaran Cina perniagaan, perkara asas seperti nama pembelajaran negara-negara dalam bahasa Cina, kemudian bergerak lebih tinggi ke kandungan yang lebih kaya. Di sisi budaya, anda boleh mengambil bahagian dalam kelas memasak Cina yang menarik, seni mempertahankan diri, menikmati masakan Cina yang pelbagai, dan banyak lagi aktiviti. Ia menjadi keutamaan nombor satu kami di sini di Go Abroad China untuk memberi anda platform untuk memanfaatkan perjalanan anda ke China. Ini adalah cara terbaik untuk mempelajari bahasa Cina; kombinasi bahasa dan budaya yang menarik.

Peluang Rangkaian

Ini amat penting untuk pelanggan kami mengambil bahagian dalam program latihan. Kami menganjurkan acara rangkaian untuk membantu mereka bertemu dan mendapat pengetahuan daripada individu perniagaan yang berpengaruh dan berjaya. Anda tidak tahu kenalan mana yang boleh membawa kepada pekerjaan jangka panjang! Di samping itu, kami juga membantu para peserta program yang berbeza untuk menyatukan satu sama lain, yang membawa kepada persahabatan baru. Bagi mereka yang melakukan latihan di China, mewujudkan rangkaian ini sangat penting.

Sokongan Kewangan GAC

Kami percaya bahawa jika anda benar-benar mahu datang ke China maka tidak ada yang perlu berdiri dengan cara anda. Itulah sebabnya kami menawarkan biasiswa GAC ​​dan lain-lain bentuk bantuan kewangan kepada calon yang paling berpengalaman setiap tahun, membuktikan dedikasi kami untuk mempromosikan jambatan kebudayaan dan persefahaman bersama.

Profesionalisme dan Kejujuran

Kami adalah satu pasukan pekerja yang rajin, profesional dan sentiasa memastikan bahawa semua maklumat peribadi klien kami yang dihantar kepada kami semasa proses permohonan diperlakukan dengan tahap kerahsiaan tertinggi dan semata-mata digunakan untuk aplikasi program sahaja.

Kualiti Kualiti dan Kepuasan Dijamin

Kebahagiaan dan kepuasan pelanggan kami berada di barisan hadapan nilai-nilai kami. Sekiranya anda tidak berpuas hati atau mempunyai keperluan yang lebih khusus mengenai mana-mana program kami, kami bersedia untuk menyesuaikan dan mencari alternatif lain untuk memenuhi keperluan anda. Selama bertahun-tahun, kami telah menerima peserta dari lebih 20 negara yang berlainan; dan kerana kerja keras, kami telah menerima maklum balas positif dari pelanggan kami secara konsisten. Beberapa alumni kami juga mengesyorkan rakan-rakan mereka untuk masuk dan pengalaman China dengan organisasi Go Abroad China . Sila lihat Maklum Balas Peserta dan Testimoni Video untuk memahami cara kami beroperasi.

Dasar Pembayaran dan Harga Saing Terbaik

Apabila memohon untuk mana-mana program kami, kami hanya memerlukan deposit kecil sebagai bayaran pendahuluan. Deposit ini, tentu saja, akan ditolak daripada jumlah yuran program; anda TIDAK akan dikehendaki untuk membayar kos program penuh sehingga kami memberi anda peletakan program terperinci yang anda gembira, ini untuk memastikan anda tidak mempunyai risiko.

Dengan pengalaman lebih dari 10 tahun dan tempat yang kukuh dalam industri, harga kami bersaing namun masih menjamin bahawa anda mendapat manfaat daripada program yang telah anda bayar. Sebagai sebuah syarikat yang berfungsi sepenuhnya, kita tahu bagaimana pasaran beroperasi; niche kami menyediakan perkhidmatan standard antarabangsa pada harga yang berpatutan, yang telah menjadikan kami beroperasi dan mampu menahan persaingan selama bertahun-tahun.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kursus: Bahasa Cina Intensif

Campus Sepenuh masa 2 - 48 

Pilihan kami yang paling fleksibel untuk mempelajari bahasa Cina di China, anda boleh pergi ke sekolah mandarin kecil Shanghai dengan kelas kami bermula setiap hari Isnin dalam tahun untuk pelbagai peringkat. Kelas dijalankan selama tiga jam Isnin hingga Jumaat. Para guru di sekolah rakan kongsi kami semua mempunyai pengalaman bertahun-tahun dan semangat untuk mengajar. [+]

Program Bahasa Cina Intensif

Pilihan yang paling fleksibel untuk mempelajari bahasa Cina di China, anda boleh pergi ke sekolah Cina kecil Shanghai dengan kelas kami bermula setiap hari Isnin dalam tahun untuk pelbagai peringkat. Kelas dijalankan selama tiga jam Isnin hingga Jumaat. Para guru di sekolah rakan kongsi kami semua mempunyai pengalaman bertahun-tahun dan semangat untuk mengajar. Mereka semua telah menerima latihan mendalam dalam mengajar bahasa Cina sebagai bahasa asing dan diperakui secara rasmi. sekolah rakan kongsi kami menggunakan situasi sehari-hari simulasi sebagai pendekatan pengajaran utama, yang membolehkan pelajar belajar dengan cepat dan dengan cara yang santai yang segera terpakai di luar bilik darjah dan meninggalkan mod pengajaran berorientasikan ujian, memberikan penekanan yang lebih besar kepada latihan bercakap dan mendengarkan secara intensif proses pengajaran. Sebelum anda memulakan kelas, kami akan menilai tahap bahasa Cina yang bertutur dan bertulis dan menyerahkan anda ke kelas yang akan sepadan dengan tahap anda. Jika anda hanya mempunyai beberapa minggu untuk belajar di luar negara di China, atau hanya boleh mendapatkan tarikh tertentu untuk keluar kerja, kami akan dapat memenuhi jadual anda.... [-]


Kursus: Kajian Kolej di China

Campus Sepenuh masa 4 - 48 

Go Abroad China Kajian unik China di Program China College difasilitasi dengan kerjasama beberapa universiti terkemuka di China, dengan sokongan guru bahasa profesional di Beijing, program bahasa Shanghai (dengan Jiaotong dan Fudan University) dan Nanjing. Apabila anda memilih program belajar di luar negeri China untuk satu semester atau lebih, anda akan mendapati diri anda tinggal di salah satu bandar tersebut. [+]

Program Mandarin Mandarin

Go Abroad China Kajian unik China di Program China College difasilitasi dengan kerjasama beberapa universiti terkemuka di China, dengan sokongan guru-guru bahasa Cina profesional dan expeninced di Beijing, Shanghai Jiaotong, Fudan University dan Nanjing. Apabila anda memilih bahasa Cina belajar GAC dalam program China untuk semester atau lebih, anda akan mendapati diri anda tinggal dan menerokai bandar-bandar ini.

Program-program kolej GAC dirancang untuk melibatkan peserta Mandarin dalam beberapa cara termasuk pengajaran kelas formal, tutor selepas kelas, program pertukaran bahasa dengan penceramah Mandarin Cina yang luar biasa dan asli selain pilihan-pilihan budaya dan lawatan luar. Kaedah pengajaran yang dipercepat digunakan oleh universiti Cina rakan kongsi kami membolehkan para peserta memperoleh alat yang mereka perlukan untuk meningkatkan kebolehan berbahasa Cina mereka dalam tempoh yang agak singkat. Bagi pelajar yang sudah maju, kelas-kelas Cina ini bertujuan meningkatkan kecekapan pelajar dengan ekspresi Cina yang rumit. Program perendaman Bahasa Cina GAC ​​menggabungkan semua aspek bahasa Cina termasuk membaca, menulis, bertutur, mendengar, tatabahasa, fonetik, dan perbendaharaan kata. Setiap kursus merangkumi situasi harian dari budaya, masyarakat ke sejarah supaya anda dapat hidup dalam gaya Cina dan memperoleh pemahaman yang mendalam mengenai budaya. Pengajar dan guru kami adalah penceramah asli Mandarin yang berpengalaman dan profesional dengan kelayakan universiti dalam Mengajar Bahasa Cina sebagai Bahasa Asing. Kami mengalu-alukan peserta semua peringkat kehidupan untuk datang dan belajar bersama-sama! Susunan jenis ini paling sesuai untuk pelajar, siswazah atau individu yang ingin belajar bahasa Langu Mandarin Mandarin di China.... [-]


Kursus: Program Bahasa Cina

Campus Sepenuh masa 4 - 20  Pendaftaran Terbuka China Beijing

Belajar bahasa Cina di Beijing misalnya (atau mana-mana bandar lain) untuk satu semester, Program Mandarin University, program kumpulan kecil, intensif [+]

Program Bahasa Cina Gac

Belajar bahasa Cina di Beijing misalnya (atau mana-mana bandar lain) untuk satu semester, Program Mandarin University, program kumpulan kecil, intensif

Beritahu saya lagi!

Pembelajaran Bahasa Cina Mandarin di China tidak perlu mengambil masa yang besar dari gaya hidup anda. Tarikh mula kursus adalah fleksibel (jadual kami menampung ANDA!) Manakala tempoh kursus mesti diselesaikan dalam blok seminggu. Program ini dipecahkan kepada tiga bahagian, semuanya akan membantu anda memanfaatkan potensi pembelajaran anda dan meningkatkan peluang anda untuk menguasai bahasa Cina dengan cepat. Kehidupan di Zhongguo - China dalam bahasa Mandarin - sangat mengejutkan.

... [-]

Kursus: Program HSK

Campus Sepenuh masa 2 - 12 

HSK, yang dikenali sebagai "Hanyu Shuiping Kaoshi" dalam bahasa Cina adalah Ujian Kecekapan Bahasa Cina yang standard untuk penceramah Cina bukan asli, seperti orang asing dan Cina luar negeri. Objektif utama HSK adalah untuk menilai tahap bahasa Mandarin yang telah dipelajari. Ujian HSK moden bermula pada tahap 1 hingga ke tahap 6. Kementerian Pendidikan di China telah lama meluluskan ujian HSK, dan tambahan pula, ia adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa bagi Bahasa Cina moden. [+]

Gambaran Keseluruhan Program HSK

HSK, yang dikenali sebagai "Hanyu Shuiping Kaoshi" dalam bahasa Cina adalah Ujian Kecekapan Bahasa Cina yang standard untuk penceramah Cina bukan asli, seperti orang asing dan Cina luar negeri. Objektif utama HSK adalah untuk menilai tahap bahasa Mandarin yang telah dipelajari. Ujian HSK moden bermula pada tahap 1 hingga ke tahap 6. Kementerian Pendidikan di China telah lama meluluskan ujian HSK, dan tambahan pula, ia adalah kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa bagi Bahasa Cina moden.

Bagi warga asing, kelayakan HSK adalah penting dengan cara berikut:

Sebaik sahaja anda mengetahui tahap kecekapan Cina anda, anda boleh menggunakannya untuk mencari pekerjaan yang baik di dalam atau di luar China.Anda boleh dengan mudah mendaftar di Universiti Cina, malah meningkatkan peluang anda mendaratkan biasiswa untuk datang ke China untuk belajar.Sebaik sahaja anda bercakap bahasa Cina, ia sangat mudah apabila bersosial, menjalinkan hubungan dan mewujudkan hubungan perniagaan yang berharga dengan orang-orang Cina.Peluang lebih luas apabila anda fasih dalam lebih satu bahasa, terutamanya kerana pengaruh China terus berkembang di peringkat global.... [-]

Kursus: Program Sekolah Tinggi

Campus Sepenuh masa 6 - 12 

Go Abroad China Program Sekolah Tinggi Go Abroad China adalah salah satu program Abroad Study Abroad China yang ditujukan kepada calon-calon warga asing umur sekolah menengah: 13 hingga 18 tahun. Dalam program ini, kami menerima calon-calon ini; meletakkannya di universiti Cina yang terkenal di China atau di sekolah Bahasa Cina GAC ​​untuk benar-benar mengkaji bahasa Cina di China selama tempoh masa - biasanya selama beberapa bulan, satu semester di China atau satu tahun penuh. Matlamat ini adalah untuk membolehkan pemohon-pemohon ini mempelajari bahasa Cina dengan cara terbaik, sementara belajar dan mengalami budaya Cina yang pertama. Kakitangan kami terdiri daripada guru-guru dan penyelaras program yang terlatih, yang akan membimbing, mentor dan membantu pelajar-pelajar ini dengan apa sahaja yang mereka perlukan. [+]

Program Luar Negara di China Program Sekolah Menengah - Gambaran Keseluruhan

Go Abroad China Program Sekolah Tinggi Go Abroad China adalah salah satu program Abroad Study Abroad China yang ditujukan kepada calon-calon warga asing umur sekolah menengah: 13 hingga 18 tahun. Dalam program ini, kami menerima calon-calon ini; meletakkannya di universiti Cina yang terkenal di China atau di sekolah Bahasa Cina GAC ​​untuk benar-benar mengkaji bahasa Cina di China selama tempoh masa - biasanya selama beberapa bulan, satu semester di China atau satu tahun penuh. Matlamat ini adalah untuk membolehkan pemohon-pemohon ini mempelajari bahasa Cina dengan cara terbaik, sementara belajar dan mengalami budaya Cina yang pertama. Kakitangan kami terdiri daripada guru-guru dan penyelaras program yang terlatih, yang akan membimbing, mentor dan membantu pelajar-pelajar ini dengan apa sahaja yang mereka perlukan.... [-]


Kursus: Tahun Gap di China

Campus Sepenuh masa 6 - 12 

Mengambil tahun jurang yang bermakna menjadi semakin penting bagi sesiapa yang menghampiri persimpangan kerjaya. Di Go Abroad China , kami dapat membantu menganjurkan program tahun jurang antar negara yang terpenuhi dan penting dalam bidang pertukaran bahasa Cina, penempatan internship China, belajar Mandarin di China, mengambil bahagian dalam program lawatan belajar atau sukarelawan di Beijing. [+]

Program Tahun Semester / Gap

Mengambil tahun jurang yang bermakna di luar negara menjadi semakin penting bagi sesiapa yang menghampiri keretapi kerjaya. Di Go Abroad China , kami menawarkan program yang dapat disesuaikan sepenuhnya yang membolehkan anda menikmati tahun jurang yang terpenuhi dan sangat penting melalui penempatan magang di China, belajar Mandarin di China, program lawatan belajar atau program sukarela di China. Memilih China sebagai destinasi anda tidak hanya akan meningkatkan CV dan kemahiran anda tetapi juga lebih banyak, akan meninggalkan anda dengan jenis pengalaman, pengetahuan dan pembangunan peribadi yang hanya pengalaman antarabangsa yang dapat diberikan.

Go Abroad China program tahun jurang Go Abroad China akan memberi anda semua yang anda perlukan; penetapan itu sangat sesuai dengan ekonomi China yang memerintahkan perhatian dunia, dan bahasa itu semakin meresahkan dan menarik minat sahabat asing. Mengambil tahun, pengalaman China dengan kami untuk struktur program yang lengkap dan komprehensif.... [-]


Video

Meet-Bredly Chinese Language-Go Abroad China

Meet-Stephine-Intensive Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Tomos- Chinese Language Program- Go Abroad China

Meet Kyrra-Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Billy-Cultural Program-Go Abroad China

Meet Priyanka-Architecture Internship- Go Abroad China

Contact

Alamat 1F, Building 2, 2288 Zu Chongzhi Rd, Pudong shanghai
Shanghai, Shanghai, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat A-1001, Guorun Commercial Plaza, No.46, West Forth Ring South Rd, Changping
Beijing, Beijing, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat B-2105, BJ1505, Trend Centre, 29-31 Cheung Lee Rd, Chai Wan
Hong Kong, Hong Kong
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat 3/F, Building 12, Fuhua Rd, Futian District
Shenzhen, Guangdong, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat No. 69, Guangsheng Rd, National High Technical District
Qingdao, Shandong, China
Website http://www.goabroadchina.com/

Alamat Orange Street,Suite 600 One Commerce Center
DE 1980 Wilmington, Delaware, Amerika Syarikat
Website http://www.goabroadchina.com/