MY Chinese Study

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MYChineseStudy adalah salah satu institut bahasa Cina swasta terkemuka di Beijing, Republik Rakyat China, pada masa ini menyediakan program pendidikan bahasa Mandarin dan aktiviti kebudayaan kepada ulama di seluruh dunia. Sama ada anda bertujuan untuk belajar dan menguasai sistem bahasa Cina, meneroka China dengan kursus musim panas, mencari tips mengenai kemahiran kefahaman Cina, atau melibatkan diri dalam masyarakat besar, Kajian Cina MY akan menyambut dan memenuhi anda sekurang-kurangnya separuh ke bawah untuk melebihi pembangunan peribadi anda kehendak dan permintaan.

Bermula pada tahun 2013, Kajian Cina MY dan ChinaMate Mandarin Club telah menjalin perkongsian strategik yang menyeluruh. Kami Memperkenalkan ChinaMate Mandarin bahan lisan bersama paten terbaru "Hypnotic dan Awakening" pendekatan pengajaran Cina. Latihan guru & Multi-media, model pendidikan kelas dua ', teliti melebihi format pengajaran tradisional, dan membantu ahli bahasa Cina bukan asli fasih berbahasa Cina di paling cepat dalam tempoh 3 bulan.

Yang sesuai dengan terbaik gaya pembelajaran anda, kedua-dua pelajaran swasta dan kajian kumpulan boleh didapati. Kursus Khusus dalam hidup Cina, HSK, dan perniagaan Cina memberikan anda gambaran yang mendalam tentang kebijaksanaan Cina, adat, budaya, sejarah, dan amalan perniagaan kontemporari. Menyertai aktiviti kami kerap kebudayaan, acara sosial, dan lawatan sehari di dalam dan di luar Beijing, akan mengembangkan deria, kenalan anda, dan ufuk di China.

Anda dan Kajian Cina MY boleh memulakan perjalanan kita Cina pencerahan saat anda menjejakkan kaki di ibu negara.

Sekolah bahasa Cina yang pertama MYChineseStudy adalah di tengah-tengah Sanlitun SOHO, kawasan yang terkenal dengan suasana antarabangsa yang meriah di sebelah bar Sanlitun jalan, DeYun Beliau, Yashow Clothing Market, dan daerah kedutaan. Ia adalah tempat untuk mengalami gaya hidup Cina moden, dan mudah mengimbangi latihan dan masa lapang dengan keseronokan! Sekarang Kajian Cina MY mengajar di Beijing CBD, Anzhen Bridge, dan Shangdi Teknologi Maklumat Industri Base. Pelajar Cina boleh memilih lokasi kelas yang sesuai dengan keadaan mereka.

Kajian Cina MY menawarkan pelbagai, pemula kepada pakar, perkhidmatan pendidikan yang merangkumi kursus Cina, kajian Cina dalam talian, aktiviti kebudayaan, lawatan sambil belajar dan kursus musim panas. Kami juga boleh memudahkan masa anda di China dengan menyediakan sambungan visa, perkhidmatan kediaman, penempatan latihan, penginapan, lapangan terbang pick-up, dan banyak lagi untuk meningkatkan pendidikan dan kehidupan anda di China. Kajian Cina MY, bersedia untuk melanjutkan bimbingan, persahabatan, dan bantuan, mengalu-alukan anda ke dalam keluarga untuk terus berkembang.

Mengurangkan tekanan anda, kejutan budaya, dan salah komunikasi di China sekarang. Mari kita segera memulakan dan berjaya dalam perjalanan pendidikan untuk membina karisma tulen Cina, watak, dan sambungan dengan komunikasi yang betul. "Bahasa Buka Dunia Anda," captivatingly mewujudkan lebih banyak peluang di Republik Rakyat China dengan MYChineseStudy, 麦芽 汉语.

Lokasi

Beijing

Alamat
Rm.3-323, 3/F, Retail Building No.3,
Sanlitun SOHO, 8 Gongtibeilu,
Chaoyang District

100027 Beijing, Beijing, China