Baca keterangan rasmi

Lebih 50,000 pelajar dari 100+ kebangsaan telah memilih Mandarin House sebagai sekolah Bahasa Cina mereka dan kepakaran dan reputasi kami dalam membantu pelajar mencapai matlamat China mereka adalah kedua.

Kami bangga telah memenangi anugerah antarabangsa, mencapai piawaian akreditasi kualiti yang ketat dan hanya menggaji guru dan kakitangan terbaik yang semuanya berdedikasi kepada satu perkara: memperkasakan anda menguasai bahasa Cina dengan cepat dan cekap yang mungkin.

2017 adalah satu lagi permulaan baru! Misi kita tetap sama; kami ingin memastikan anda belajar bahasa Mandarin mengikut terma anda, dengan cepat dan cekap.

Mandarin House adalah salah satu sekolah Mandarin pertama yang ditubuhkan di China. Misi kami adalah untuk menyediakan pelajar Mandarin dengan sekolah yang menawarkan kursus fleksibel dan pilihan pembelajaran yang akan membolehkan anda menguasai bahasa Mandarin dengan cara yang paling singkat dan paling berkesan.

Selepas 10 tahun mengajar Cina, Mandarin House telah membantu lebih dari 20,000 pelajar dari seluruh dunia mencapai matlamat pembelajaran bahasa mereka. Kami telah mengubah futures pelajar dengan membantu mereka menjadi mahir dalam bahasa Mandarin dan membuka peluang bisnis dan sosial yang luas.

2014 adalah tahun ajaran bahasa Mandarin yang kesepuluh kami. Misi kita tetap sama; kami ingin memastikan anda belajar bahasa Mandarin mengikut terma anda, dengan cepat dan cekap. Klik pada pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut tentang mengapa 10 tahun pengalaman mengajar Mandarin House, menjadikan kami sekolah yang sesuai untuk anda.

Pentauliahan Rumah Mandarin

Sejak tahun 2004, Mandarin House telah membawa standard kualiti antarabangsa dalam semua aspek operasi dan penyampaian perkhidmatan ke China. Tidak ada alasan untuk menerima piawaian selain yang terbaik.

Menyokong kepercayaan ini, kami bangga menjadi kualiti yang diakui oleh Persatuan Antarabangsa Pusat Bahasa (IALC). Ditubuhkan pada tahun 1983, IALC adalah rangkaian sekolah bahasa yang berkualiti tinggi dan bebas mengajar bahasa ibunda mereka kepada pelajar antarabangsa. Terdapat proses penerimaan yang ketat dan prosedur pemantauan berterusan yang merangkumi semua aspek operasi, pengurusan tempat, kurikulum dan kualiti guru / kakitangan kami di antara perkara-perkara lain.

 • Mandarin House dengan bangganya hanya satu-satunya sekolah ahli IALC di China
 • Mandarin House adalah kerajaan yang diiktiraf untuk memberikan Bildungsurlaub kepada pelajar Jerman
 • Mandarin House diiktiraf untuk menyediakan CSN kepada pelajar Sweden oleh Kementerian Pendidikan dan Penyelidikan Sweden
 • Mandarin House didaftarkan dengan Hanban sebagai pusat ujian HSK, BCT dan YCT rasmi.

Kepakaran kami

Mandarin House adalah sekolah Cina swasta pertama di China untuk:

 • Mewujudkan kurikulum berstruktur dan holistik tersendiri berdasarkan prinsip asas dalam menyediakan latihan komunikasi Cina kehidupan sebenar.
 • Tawaran kursus junior termasuk kem musim panas pertama di China dan kurikulum junior maju yang juga memberi tumpuan kepada kehidupan sebenar Cina.
 • Memperkenalkan model operasi yang diterima secara meluas untuk program kelas kumpulan yang dilihat di sekolah swasta di seluruh China hari ini.
 • Menjadi kualiti antarabangsa yang diiktiraf oleh IALC
 • Disenarai pendek dan juga yang pertama memenangi Penyedia Bahasa Dunia STM Tahun Ini.
 • Tuan rumah persidangan bahasa antarabangsa utama di luar negara.

Anugerah kami

Kadang-kadang sukar untuk mengambil sesuatu pada nilai muka di China dan sukar untuk mengetahui sama ada sebuah sekolah bercakap kebenaran atau hanya mengucapkan kata-kata kosong. Ceramah adalah murah dan dengan membuat tuntutan sebagai sekolah bahasa Cina utama China, kami merasa perlu untuk berkongsi beberapa pengiktirafan dan anugerah yang kami terima dari dalam China dan antarabangsa.

Salah satu pencapaian kami yang paling cemerlang adalah pengiktirafan yang kami terima daripada pengkajian bahasa pengundi di luar negara agensi dan organisasi untuk 'Anugerah Bintang Penyedia Bahasa Dunia' yang dianugerahkan oleh Magazine Travel Travel. Pada tahun 2008, kami telah dinamakan sebagai sekolah bahasa Cina yang pertama dan terkini dan sejak itu telah dinamakan sebagai 7 kali lebih tinggi dalam penghargaan sebagai hadiah utama bagi kategori pada tahun 2009 dan 2013.

Sebagai Pengarah Urusan kami, Cik Jasmine Bian menyatakan pada masa itu, "Kami sangat bangga memenangi Anugerah Bintang ... (dan) kami akan terus bekerja keras dan memberikan perkhidmatan profesional kepada pelajar kami dari seluruh dunia. Mandarin House menyambut anda ke China.

Pengiktirafan lain termasuk disyorkan oleh Buku Panduan Lonely Planet China dan memenangi hak-hak hosting untuk Bengkel IALC tahunan ke-28, 2011 yang pada akhirnya dihadiri oleh hanya kurang dari 300 profesional bahasa dari seluruh dunia yang mempamerkan sekolah kami untuk memuji dan mengagumi dengan baik, dalam proses menjadi acara industri terbesar di luar negara yang pernah diadakan di China.

Tidak kira di mana anda berada, kami boleh membantu anda dalam usaha anda menguasai bahasa Cina.

Mandarin House secara aktif bekerja dengan beratus-ratus organisasi rakan kongsi di seluruh dunia; termasuk universiti, sekolah dan agensi (baik kerajaan dan swasta) untuk menyampaikan program bahasa pemenang anugerah kepada pelajar dari seluruh dunia.

10 Sebab Kenapa Pilih Mandarin House

1. Diiktiraf secara antarabangsa oleh IALC - sekolah SAHAJA di China untuk mempunyai kualiti kami diiktiraf dengan cara ini.

2. Ditubuhkan pada tahun 2004 dan salah satu Sekolah Mandarin swasta pertama di China, kami telah membantu lebih daripada 50,000 pelajar asing daripada 100+ kebangsaan untuk berbahasa Mandarin.

3. Diiktiraf oleh Hanban sebagai Pusat Ujian Kecekapan Cina HSK Rasmi.

4. Guru yang berkelayakan dan berpengalaman. Semua darjah adalah berkelayakan, dwibahasa, dilatih secara komprehensif dan mempunyai purata 5,000 pengalaman jam mengajar Cina.

5. Kurikulum pengajaran yang maju. Dikemas kini dan disemak semula secara kerap, yang direka oleh guru-guru terbaik kita dahulu dan adalah selari dengan HSK & CEFR Eropah.

6. Pelbagai program untuk 11 peringkat Cina, kelas kumpulan kecil, tutor swasta, perniagaan Cina khusus, penyediaan peperiksaan HSK, latihan guru Cina, magang dan program musim panas junior.

7. Kehidupan Pelajar yang Hebat. Facebook, rangkaian alumni dan keseronokan, aktiviti kebudayaan yang diadakan setiap minggu seperti masakan China, kaligrafi, pelancongan bandar, kung fu dan banyak lagi.

8. Pelbagai pilihan penginapan berkualiti - inap desa, pangsapuri studio swasta dan pangsapuri berkongsi.

9. Pusat, lokasi moden betul-betul di tengah pusat Beijing, Shanghai, Suzhou, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu, Hong Kong & New York City dengan kemudahan yang luas dan bersih.

10. Khidmat kakitangan yang ramah dan profesional yang mengalu-alukan dan membantu anda untuk menetap di China. Mereka juga memberi anda peluang untuk teruskan orang Cina anda di luar bilik darjah!

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Mandarin House

Mahu pergi ke universiti Cina atau meningkatkan prospek kerjaya anda? Bersedia untuk dan mengambil HSK di Mandarin House. ... [+]

Mahu pergi ke universiti Cina atau meningkatkan prospek kerjaya anda? Bersedia untuk dan mengambil HSK di Mandarin House.

Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) China adalah ujian kebangsaan standard yang digunakan untuk menentukan kebolehpercayaan penutur bukan asli dalam bahasa Cina dan digunakan oleh semua universiti China untuk menilai kemasukan pelajar asing dan oleh beberapa syarikat Cina yang mencari pekerja asing.

Mandarin House adalah pusat ujian HSK rasmi!

Hubungi kami untuk mendaftar kursus ujian atau persediaan.

Persediaan HSK 35

Bersiap sedia untuk HSK dengan gabungan intensif kelas kumpulan dan tutor swasta yang meliputi membaca, menulis, berbicara, mendengar, persediaan ujian dan banyak lagi untuk ujian besar.... [-]

China Shanghai Beijing Hong Kong Guangzhou Shenzhen Amerika Syarikat New York Chengdu Suzhou China Online  + 7 Lagi
Sept. 2020
Cina
Sepenuh masa
2 - 24 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mandarin House

Adakah anda fikir bahasa Cina adalah bahasa yang sukar dipelajari? Di Mandarin House, kami sedar akan cabaran yang dihadapi oleh pelajar kami, dari pengalaman kami, kemud ... [+]

Kursus Intensif telah direka dengan teliti dengan hanya satu perkara; untuk membantu anda dengan matlamat anda untuk menguasai bahasa Mandarin secepat mungkin.

Adakah anda fikir bahasa Cina adalah bahasa yang sukar dipelajari?

Di Mandarin House, kami sedar akan cabaran yang dihadapi oleh pelajar kami, dari pengalaman kami, kemudian melalui kakitangan pengajar kami yang tidak dapat ditandingi dan bahan-bahan pembelajaran yang diperbaharui, anda akan mendapati Mandarin tidak begitu sukar dan anda akan bercakap Cina sebelum anda tahu!

Kursus-kursus intensif kami telah direka dengan teliti dari asas, mendasarkan kurikulum dan pendekatan pengajaran peribadi di sekitar kaedah pedagogi moden dan maklum balas berharga yang diterima daripada pelajar, guru dan jabatan pendidikan yang banyak.... [-]

China Shanghai Beijing Hong Kong Guangzhou Shenzhen Amerika Syarikat New York Chengdu Suzhou China Online  + 7 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Cina
Sepenuh masa
4 - 24 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu