Suzhou Centennial College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pendidikan Kanada Di China

Suzhou Centennial College adalah kolej pertama Kanada yang diluluskan untuk beroperasi di China oleh Kementerian Pendidikan China, dan oleh Kementerian Pendidikan, Kerajaan Provinsi Jiangsu.

Program pendidikan Kanada yang berkualiti tinggi yang dihantar di Suzhou Centennial College memenuhi piawaian pendidikan yang ketat yang ditetapkan oleh Kementerian Pendidikan Lanjutan dan Pembangunan Kemahiran Ontario. Taraf akademik tinggi Kanada dan kawalan kualiti yang ketat memastikan pendidikan berkualiti tinggi yang diiktiraf di seluruh dunia dan akan memberi manfaat kepada kerjaya anda dalam jangka panjang.

Sebagai tambahan kepada program akademik anda dalam bahasa Inggeris, Suzhou Centennial College menawarkan pelajar kelas bahasa dan budaya Mandarin pengantar pilihan.

Mulakan Pathway anda ke Kanada di China!

 • Kolej Centennial (Toronto, Kanada) menawarkan kredit pemindahan Pathways dan sokongan visa
 • Dapatkan Diploma Ontario atau Sijil Siswazah diiktiraf di kementerian di China
 • Pathways Darjah Universiti di Kanada (BBA, BSc, BCom)

Mahu kerjaya global? Mulailah di sini.

 • Taman Perindustrian Suzhou (SIP) adalah zon pembangunan perindustrian yang paling kompetitif di China
 • Daerah Sains dan Pendidikan Inovasi yang berteknologi tinggi di Suzhou adalah rumah kepada 100,000 pelajar!

SCC menawarkan kelayakan Kanada di China, magang di Taman Perindustrian Suzhou, dan kelas bahasa dan budaya Mandarin pilihan. Hubungi suzhou@centennialcollege.ca untuk memohon!

Dapatkan Diploma Ontario atau Sijil Siswazah yang diiktiraf di kementerian di China:

 • Perniagaan Antarabangsa, Kewangan, Perakaunan
 • Hospitaliti - Pengurusan Operasi Hotel
 • Seni Bina, Kejuruteraan Perisian
 • Pengurusan Perniagaan Antarabangsa
 • Program Bahasa (Bahasa Inggeris, Mandarin)

Kelebihan Program Kolej Centennial di China:

 • Mengambil program Yayasan Perniagaan atau Perhotelan (lapan bulan) di China untuk menyediakan dan memenuhi syarat untuk program-program di Centennial College di Toronto, Kanada.
 • Dapatkan Diploma Kolej Ontario dari Kolej Centennial di China. Lengkapkan program anda di China dan pindahkan ke tahun terakhir Diploma Lanjutan 3-tahun di Centennial College di Toronto. Atau, selesaikan program anda di China dan memohon kajian lanjut di Kanada. *
 • Ideal untuk graduan mencari karier antarabangsa! Kampus kami terletak di Taman Perindustrian Suzhou (SIP), persekitaran berteknologi tinggi dan pro-perniagaan yang berkembang pesat dengan kelebihan daya saing antarabangsa. SIP adalah rumah kepada 93 daripada 500 syarikat teratas di dunia!
 • Memperoleh pengalaman antarabangsa di China, salah satu ekonomi yang paling pesat berkembang dan salah satu rakan perdagangan antarabangsa terbesar di dunia.
 • Semua program dihantar dalam bahasa Inggeris.

* Pathways adalah tertakluk kepada keperluan kemasukan keperluan Centennial dan institusi rakan kongsi dengan gred yang diperlukan, setelah selesai program Centennial.

This school offers programs in:
 • English

Lihat Tahun Penubuhan » Lihat Sijil Siswazah » Lihat Diploma » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma dalam bidang hospitaliti - pengurusan operasi hotel

Campus Sepenuh masa September 2019 China Suzhou

Hospitality - program Hotel Operations Management menawarkan anda kemahiran perniagaan dan kepintaran untuk bekerja dalam pelbagai bidang dalam industri ini pelbagai rupa. Antara kawasan-kawasan ini depan pengurusan meja, operasi rumah tangga, pengurusan makanan dan minuman dan perancangan sumber manusia. [+]

Kelayakan: Diploma PROGRAM PANJANG: 2 tahun / 4 semester

Hospitality - program Hotel Operations Management menawarkan anda kemahiran perniagaan dan kepintaran untuk bekerja dalam pelbagai bidang dalam industri ini pelbagai rupa.

Antara kawasan-kawasan ini depan pengurusan meja, operasi rumah tangga, pengurusan makanan dan minuman dan perancangan sumber manusia.

profesional industri membawa kursus Pengurusan Operasi Hotel di suite hotel di kampus dan juga di pusat acara dan restoran. Selain hands-kursus, anda juga mengambil bahagian dalam 14 minggu bidang industri penempatan yang membolehkan anda untuk mendapatkan pengalaman dunia sebenar. Ciri program memastikan bahawa anda benar-benar dicari untuk pekerjaan selepas tamat pengajian.... [-]


Diploma dalam juruteknik kejuruteraan perisian

Campus Sepenuh masa September 2019 China Suzhou

Program Software Technician Engineering akan menyediakan pelajar untuk bekerja sebagai pemaju perisian. Sama ada seseorang mahu mengimbangi buku, mengedit gambar atau menghasilkan filem, ia tidak mungkin dapat dilaksanakan tanpa program perisian. Grads akan berada di barisan hadapan dalam mereka bentuk, membangunkan dan mengekalkan perisian terkini. [+]

Kelayakan: Diploma PROGRAM PANJANG: 2 tahun / 4 semester

Program Software Technician Engineering akan menyediakan pelajar untuk bekerja sebagai pemaju perisian. Sama ada seseorang mahu mengimbangi buku, mengedit gambar atau menghasilkan filem, ia tidak mungkin dapat dilaksanakan tanpa program perisian. Grads akan berada di barisan hadapan dalam mereka bentuk, membangunkan dan mengekalkan perisian terkini.

Semasa mereka melalui kursus Software Juruteknik Kejuruteraan, pelajar akan memperoleh pengetahuan pepejal: - metodologi kejuruteraan Software - bahasa pengaturcaraan - Design dan algoritma konsep - alat pengurusan Data Penilaian kerja kursus akan menekankan kaedah reka bentuk perisian berorientasikan objek, berorientasikan pengguna reka bentuk antara muka , C #, Java, Oracle, MS-SQL Server, Unix / Linux, .NET Microsoft, HTML5 / JavaScript / XML, ujian perisian dan QA, dan banyak lagi.... [-]


Diploma dalam perkhidmatan kewangan

Campus Sepenuh masa September 2019 China Suzhou

Dalam masa dua tahun, program Perkhidmatan Kewangan akan membantu pelajar untuk membangunkan komunikasi, pemasaran, kemahiran analitikal dan jualan yang diperlukan untuk dunia kewangan, di mana mereka akan berinteraksi dengan dan mengekalkan pelanggan. Dilindungi di Sekolah ini korban Perniagaan akan menjadi topik kewangan serta pengetahuan perniagaan am. [+]

Kelayakan: Diploma PROGRAM PANJANG: 2 tahun / 4 semester

Dalam masa dua tahun, program Perkhidmatan Kewangan akan membantu pelajar untuk membangunkan komunikasi, pemasaran, kemahiran analitikal dan jualan yang diperlukan untuk dunia kewangan, di mana mereka akan berinteraksi dengan dan mengekalkan pelanggan. Dilindungi di Sekolah ini korban Perniagaan akan menjadi topik kewangan serta pengetahuan perniagaan am.

Setelah menamatkan pengajian di empat semester program Perkhidmatan Kewangan ini, pelajar akan bersedia untuk meneroka jawatan profesional lagi di pelbagai lokasi antarabangsa.

Sebagai contoh, di Kanada: - Dana Pelaburan Exam, yang akan melesenkan mereka untuk menjual dana bersama - Kursus Securities Kanada (CSCTM) kelayakan peperiksaan - program Lesen Life Kelayakan (LLQP) peperiksaan, yang, apabila berlalu, akan layak grads untuk menulis Ontario Life Insurans peperiksaan Menyempurnakan dengan jayanya kursus yang diiktiraf oleh industri adalah penting untuk kerjaya dalam industri perkhidmatan kewangan. Kursus-kursus ini tidak mempunyai pengganti. Pendaftaran dalam kursus-kursus ini akan menanggung kos tambahan kepada Perkhidmatan Kewangan program tuisyen biasa.... [-]


Diploma dalam perniagaan - perakaunan

Campus Sepenuh masa September 2019 China Suzhou

Perniagaan Centennial Kolej - program Perakaunan adalah untuk pelajar yang sedang mencari latihan berkaitan perakaunan yang cemerlang dalam tempoh masa yang singkat. Dalam masa dua tahun, pelajar akan mempelajari asas-asas perakaunan melalui kurikulum yang ketat yang memberi tumpuan kepada mengembangkan kemahiran pekerjaan. [+]

Kelayakan: Diploma PROGRAM PANJANG: 2 tahun / 4 semester

Perniagaan Centennial Kolej - program Perakaunan adalah untuk pelajar yang sedang mencari latihan berkaitan perakaunan yang cemerlang dalam tempoh masa yang singkat.

Dalam masa dua tahun, pelajar akan mempelajari asas-asas perakaunan melalui kurikulum yang ketat yang memberi tumpuan kepada mengembangkan kemahiran pekerjaan.

Walaupun perniagaan ini - Perakaunan program termasuk ciri-ciri kualiti semua program perakaunan Centennial College, ia akan menumpukan perhatian kepada membina kemahiran dalam perakaunan kewangan dan pengurusan, dan kepada memupuk pengetahuan yang mendalam mengenai perisian perakaunan. Komunikasi dan analisis kemahiran juga akan diberi penekanan, kerana mereka adalah penting untuk kejayaan kerjaya.... [-]


Diploma dalam perniagaan - perniagaan antarabangsa

Campus Sepenuh masa September 2019 China Suzhou

Program ini menyediakan umum pengetahuan perniagaan asas serta latihan perniagaan antarabangsa khusus. Dua semester pertama kursus Perniagaan Antarabangsa meliputi konsep utama yang diperlukan untuk membina kerjaya perniagaan yang berjaya. Dua semester terakhir menawarkan kursus perniagaan antarabangsa tertentu, memastikan bahawa anda memenuhi permintaan industri. [+]

Kelayakan: Diploma PROGRAM PANJANG: 2 tahun / 4 semester

Selepas dua tahun dalam program Centennial College International Business, anda akan bersedia untuk tempat kerja global.

Program ini menyediakan umum pengetahuan perniagaan asas serta latihan perniagaan antarabangsa khusus. Dua semester pertama kursus Perniagaan Antarabangsa meliputi konsep utama yang diperlukan untuk membina kerjaya perniagaan yang berjaya. Dua semester terakhir menawarkan kursus perniagaan antarabangsa tertentu, memastikan bahawa anda memenuhi permintaan industri.

Kursus-kursus perniagaan intensif meliputi topik-topik seperti memproses dokumen pematuhan kastam, membantu dalam pengangkutan barang-barang ke dan dari lokasi di seluruh dunia dan mengambil peranan sokongan dalam pemasaran dan jualan barang-barang Kanada dalam pasaran global.... [-]


Kursus

Bahasa english kursus pembelajaran

Campus Sepenuh masa 1 - 3  September 2019 China Suzhou

Program English Language Learning (ELL) diserahkan di Suzhou Centennial College adalah intensif, tiga peringkat, program sepenuh masa untuk pelajar antarabangsa yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka. Program ini boleh membantu membina kemahiran bahasa Inggeris untuk kejayaan di kolej, universiti atau kerjaya. [+]

Kelayakan: Sijil CentennialPROGRAM PANJANG: 1-3 semester (Lama belajar bergantung kepada ujian penempatan)

Program English Language Learning (ELL) diserahkan di Suzhou Centennial College adalah intensif, tiga peringkat, program sepenuh masa untuk pelajar antarabangsa yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka. Program ini boleh membantu membina kemahiran bahasa Inggeris untuk kejayaan di kolej, universiti atau kerjaya.

Tiga tahap program English Language Learning (ELL) Centennial Kolej ditawarkan di Suzhou Centennial College: Level 2 (rendah), Aras 3 (pra-perantaraan), dan Tahap 4 (perantaraan). Ketiga-tiga peringkat menjalankan setiap semester dan anda diletakkan di tahap yang berdasarkan pada ujian penempatan diagnostik. Dalam setiap peringkat, terdapat lima modul yang berbeza, dan setiap modul berjalan selama tiga minggu.... [-]


Sijil Siswazah

Sijil ijazah dalam pengurusan perniagaan antarabangsa

Campus Sepenuh masa September 2019 China Suzhou

program Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Centennial College memastikan anda mendapatkan pengetahuan industri penting yang anda perlukan untuk berjaya menjalankan perniagaan pada skala global dalam mana-mana persekitaran korporat antarabangsa. [+]

Kelayakan: Sijil Siswazah PROGRAM PANJANG: 1 tahun / 3 semester

program Pengurusan Perniagaan Antarabangsa Centennial College memastikan anda mendapatkan pengetahuan industri penting yang anda perlukan untuk berjaya menjalankan perniagaan pada skala global dalam mana-mana persekitaran korporat antarabangsa.

Satu perspektif global perniagaan adalah unik profesional yang mesti mempunyai pengetahuan khusus topik Pengurusan Perniagaan Antarabangsa seperti: - Undang-undang antarabangsa perniagaan - Kewangan antarabangsa dan perbankan - pemasaran antarabangsa - keusahawanan Antarabangsa dan inovasi - penyelidikan perniagaan Global dan analisis - perancangan perniagaan antarabangsa - tanggungjawab sosial korporat dan antarabangsa pembangunan - jaringan perniagaan Di Sekolah ini program Perniagaan, topik-topik ini diajar di samping kursus perniagaan teras seperti pengurusan projek dan komunikasi perniagaan.... [-]


Tahun Penubuhan

Program asas hospitaliti

Campus Sepenuh masa September 2019 China Suzhou

Program Asas Hospitality telah direka khas sebagai laluan untuk nenable pelajar antarabangsa untuk memasuki Sekolah Hospitaliti, Pelancongan dan Seni Kulinari dan kemudian beralih ke salah satu program diploma kami. [+]

Kelayakan: Sijil PROGRAM PANJANG: 1 tahun / 2 semester

Program Asas Hospitality telah direka khas sebagai laluan untuk nenable pelajar antarabangsa untuk memasuki Sekolah Hospitaliti, Pelancongan dan Seni Kulinari dan kemudian beralih ke salah satu program diploma kami.

Dalam kursus Foundation Hospitality, anda belajar kedua-dua kemahiran kerja teras yang diperlukan untuk bekerja dalam industri hospitaliti dinamik serta kemahiran bahasa untuk berkomunikasi dengan jayanya dalam bahasa Inggeris kepada rakan-rakan, majikan dan tetamu.

Keperluan akademik Ontario Secondary School Diploma (OSSD) atau setaraf dokumentasi / transkrip dari negara asal, atau status murid dewasa (19 tahun atau lebih tua). Nota - Permohonan untuk program Centennial College lepasan menengah dalam bidang Hospitaliti, Pelancongan dan Seni Kulinari, dengan markah 140 atau 141 di Centennial College Penilaian Kemahiran Bahasa Inggeris, adalah dinasihatkan untuk mengambil program ini pertama yang laluan untuk program pilihan mereka . keperluan tambahan Keperluan Meet Bahasa Inggeris untuk Foundations Program. Pelajar ditempatkan dalam tahap Bahasa Inggeris yang sesuai berdasarkan keputusan penilaian kemahiran. Ini boleh membawa kepada kursus-kursus tambahan dan memerlukan masa tambahan dan yuran. Program Sorotan saiz kelas yang lebih kecil membolehkan perhatian yang lebih individu. Terdapat kadar yang diukur dengan teliti untuk penyampaian program Foundations Hospitality ini. Nikmati pengalaman pembelajaran yang direka khas yang disampaikan oleh pengajar dan profesor menyokong dan berpengalaman. Program ini memberi penekanan yang kuat terhadap penggunaan bahasa Inggeris dalam semua aspek. Mereka yang berjaya program ini, anda dijemput untuk meneruskan kajian lanjut dalam program-program yang ditawarkan di Sekolah Hospitaliti, Pelancongan dan Seni Kulinari di Centennial College di Toronto,... [-]

Program asas perniagaan

Campus Sepenuh masa September 2019 China Suzhou

Program Asas Perniagaan adalah suatu jalan alternatif bertujuan untuk pelajar yang telah memohon untuk memasuki aku janji di Pusat Pengajian Perniagaan, tetapi yang tidak boleh kini memenuhi English komunikasi syarat kemasukan. [+]

Kelayakan: Sijil PROGRAM PANJANG: 1 tahun / 2 semester

Program Asas Perniagaan adalah suatu jalan alternatif bertujuan untuk pelajar yang telah memohon untuk memasuki aku janji di Pusat Pengajian Perniagaan, tetapi yang tidak boleh kini memenuhi English komunikasi syarat kemasukan. Pelajar yang bermotivasi tinggi untuk membina kemahiran bahasa Inggeris mereka yang sedia ada dan untuk membangunkan pemahaman mereka tentang budaya dan amalan perniagaan Kanada akan mendapat manfaat daripada persekitaran pembelajaran yang menggalakkan dan sokongan akademik dalam program Asas Perniagaan.

Pelajar akan melengkapkan kursus dalam: - Komunikasi - Matematik - perisian perniagaan Gunaan - amalan perniagaan Kanada dan antarabangsa - Strategi untuk kejayaan perniagaan Mereka yang berjaya daripada program dua semester, pelajar akan layak untuk memindahkan, dengan kredit, untuk diploma atau lanjutan program perniagaan diploma di Centennial College.... [-]


Video

"See SCC" Videos Explore Canadian Education in China

Pathways & Partnerships: Start your Pathway to Canada

SCC Professors: Canadian Academic Experience in China

Contact
Alamat lokasi
Suzhou Centennial College
No.1 Ren’ ai Rd., Kejiaochuangxinqu, Dushu Lake District,
Industrial Park, Suzhou, China 215123

Suzhou, Jiangsu, 215123 CN