Baca keterangan rasmi

Seperti pelajar kita hari ini, orang-orang ini pengembara yang besar dan menunjukkan keberanian, kerendahan hati, dan menghormati apa yang mereka dapati di sini. Ricci mendapati sebuah persahabatan yang begitu rapat dengan Xu Guanqi (徐光启), yang mengajar dia cara Cina hidup. Sebaliknya, Ricci berkongsi pengetahuan Barat.

Kami mencapai misi kami dengan kakitangan yang profesional dan berdedikasi TBC ini.

Jadi sama ada anda adalah pendatang baru atau China tangan lama, pengalaman TBC menyediakan akan berubah dan mencabar cara anda berfikir tentang China dan seterusnya mengubah hidup anda.

Program diajar dalam:
  • English
  • Cina

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

The Beijing Center for Chinese Studies

Jika anda sedang mencari keasyikan TRUE ke China, Beijing Center (TBC) adalah destinasi anda! Menonjol dari orang ramai kerana kami membimbing anda sepanjang persiaran 2 ... [+]

Jika anda sedang mencari yang rendaman TRUE ke China, Beijing Center (TBC) adalah destinasi anda!

Menonjol dari orang ramai kerana kami membimbing anda sepanjang persiaran 2 minggu di wilayah selatan Yunnan atau The Silk Road Dagangan Route di Barat China. Memanggil Beijing rumah baru anda seperti yang anda dan pelajar dari seluruh dunia yang ditempatkan di Universiti Perniagaan dan kampus Ekonomi, di mana pusat kami terletak. Anda boleh tinggal dengan rakan sebilik Cina dan boleh mengakses tutor bahasa peribadi anda apabila anda mahu untuk meningkatkan kemahiran bertutur.

fakulti kami datang dari institusi bahagian Beijing dan ramai yang ulama yang diiktiraf antarabangsa dan menyatakan penyelidik. Mengambil nota dan mengkaji dalam perpustakaan swasta yang menempatkan salah satu koleksi terbesar buku-buku tentang China, di China (dalam bahasa Inggeris sudah tentu!).... [-]

China Beijing
Januari 2020
English,Cina
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Day in the Life of a TBCer

What it is like to live in Beijing

Silk Road Excursion

Yunnan Excursion

Internship Spotlight