Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengurusan Blue Mountains International Hotel di Suzhou adalah Usaha Bersama dengan Institut Pelancongan dan Kewangan Suzhou yang menawarkan Ijazah Bersekutu Perniagaan Dua Tahun (Hotel Antarabangsa

Bandar dan lokasi

Suzhou adalah sebuah bandar pelancongan terkenal yang terkenal dengan kebudayaannya, serta kawasan pembangunan ekonomi, dengan sejarah sepanjang 2500 tahun. Bersempadan dengan Shanghai di timur, Provinsi Zhejiang di selatan, Lake Taihu di barat dan Sungai Yangtze di utara, Suzhou menikmati iklim yang sederhana dan sederhana. Suzhou hanya 25 minit dengan kereta api dari Shanghai kosmopolitan.

Terdapat kata-kata Cina lama yang diterjemahkan sebagai "Syurga di Syurga, Suzhou dan Hangzhou di Bumi." Ini kerana sejarah panjang bandar telah ditinggalkan bersama-sama dengan legenda yang menarik, taman-taman klasik yang elegan, jambatan tradisional yang melimpah limpahan sungai, tasik-tasik yang indah dengan bukit-bukit hijau, banyak tempat-tempat indah yang indah, tapak bersejarah, dan seni yang indah dan kraf.

Selain taman-taman klasiknya, Suzhou juga terkenal dengan Kunqu Opera dan Pingtan (nyanyian balada di dialek Suzhou). Untuk menamakan sesetengah kepakaran yang terdapat di Suzhou, anda boleh menemui sutera, kraftangan seperti sulaman, peminat, alat muzik tradisional China, lentera, perabot, ukiran jed, tapestri sutera, lukisan tradisional, cetakan kayu, dll, belum lagi ketam-ketam besar dari Yangcheng Lake.

Suzhou adalah destinasi ideal untuk hidup dan belajar. Kampus ini terletak di International Education Park South, Daerah Wuzhong, Suzhou, 30 minit dari pusat bandar yang sibuk dan tempat yang ideal untuk pelajar belajar dan hidup.

Program diajar dalam:
  • English
  • Cina

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Bersekutu

Blue Mountains International Hotel Management School China

Program ijazah ini memberikan pelajar pendidikan dan latihan yang berfokus kepada perniagaan dalam semua aspek utama pengurusan hotel dan resort. Program ini menyediakan ... [+]

Kajian Perjalanan

2 tahun di China - Ijazah Perniagaan Bersekutu (Pengurusan Hotel dan Resort Antarabangsa)

6 bulan di Australia - Sarjana Muda Perniagaan (International Hotel and Resort Management)

Program ijazah ini memberi para pelajar pendidikan dan latihan yang berfokus kepada perniagaan dalam semua aspek utama pengurusan hotel dan resort. Program ini menyediakan pelajar untuk jawatan penyeliaan dan pengurusan pelatih semasa tamat pengajian dalam industri hotel, serta penginapan penginapan, perhotelan dan pelancongan yang berkaitan.

Mempelajari Ijazah Perniagaan Bersekutu Ijazah Sarjana Dua Tahun (Hotel Antarabangsa

Kenapa belajar di Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Kajian di Sekolah Hotel Bilangan Australia dan Asia Pasifik (TNS Survey 2013)Lulusan dengan kelayakan yang diiktiraf secara global yang direka khusus untuk industri perhotelan (TEQSA Bertauliah)Mendapat manfaat daripada kelebihan dan peluang kerjaya global yang tersedia semasa anda belajar di China.Graduan berjaya beralih ke peluang kerjaya yang sangat baik dalam industri hotel global.Pelajar antarabangsa belajar bahasa Cina di seluruh Ijazah Bersekutu Perniagaan (HotelKelebihanPELUANG KERJASAMA YANG DIBERIKAN Hospitaliti dan Pelancongan adalah industri yang paling pesat berkembang di dunia. Industri hospitaliti China sedang berkembang pesat.KELAYAKAN YANG DIPERLUKAN INTERNETAN Sekolah ini telah menubuhkan satu rangkaian besar rangkaian hotel dan institusi pendidikan antarabangsa di mana para pelajar telah membina kerjaya mereka atau meneruskan pelajaran mereka di luar negara berkat pendidikan hospitaliti mereka.KURSUS KAMI ADALAH TAUGHT DALAM BAHASA INGGERIS Kurikulum dan bahan pembelajaran kami dibangunkan dan mengikuti hasil dan penilaian pembelajaran yang sama seperti Sekolah Pengurusan Blue Mountains International Hotel - Australia, dengan itu menjamin standard pendidikan berkualiti tinggi dalam Perniagaan (Hotel AntarabangsaCLASSE INTERAKTIF Pelajar terlibat sepenuhnya dalam proses... [-]
China Suzhou
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu