Blue Mountains International Hotel Management School China

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengurusan Blue Mountains International Hotel di Suzhou adalah Usaha Bersama dengan Institut Pelancongan dan Kewangan Suzhou yang menawarkan Ijazah Bersekutu Perniagaan Dua Tahun (Hotel Antarabangsa

Bandar dan lokasi

Suzhou adalah sebuah bandar pelancongan terkenal yang terkenal dengan kebudayaannya, serta kawasan pembangunan ekonomi, dengan sejarah sepanjang 2500 tahun. Bersempadan dengan Shanghai di timur, Provinsi Zhejiang di selatan, Lake Taihu di barat dan Sungai Yangtze di utara, Suzhou menikmati iklim yang sederhana dan sederhana. Suzhou hanya 25 minit dengan kereta api dari Shanghai kosmopolitan.

Terdapat kata-kata Cina lama yang diterjemahkan sebagai "Syurga di Syurga, Suzhou dan Hangzhou di Bumi." Ini kerana sejarah panjang bandar telah ditinggalkan bersama-sama dengan legenda yang menarik, taman-taman klasik yang elegan, jambatan tradisional yang melimpah limpahan sungai, tasik-tasik yang indah dengan bukit-bukit hijau, banyak tempat-tempat indah yang indah, tapak bersejarah, dan seni yang indah dan kraf.

Selain taman-taman klasiknya, Suzhou juga terkenal dengan Kunqu Opera dan Pingtan (nyanyian balada di dialek Suzhou). Untuk menamakan sesetengah kepakaran yang terdapat di Suzhou, anda boleh menemui sutera, kraftangan seperti sulaman, peminat, alat muzik tradisional China, lentera, perabot, ukiran jed, tapestri sutera, lukisan tradisional, cetakan kayu, dll, belum lagi ketam-ketam besar dari Yangcheng Lake.

Suzhou adalah destinasi ideal untuk hidup dan belajar. Kampus ini terletak di International Education Park South, Daerah Wuzhong, Suzhou, 30 minit dari pusat bandar yang sibuk dan tempat yang ideal untuk pelajar belajar dan hidup.

Lokasi

Suzhou

Alamat
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

215104 Suzhou, Jiangsu, China