LCI Bogotá

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pendidikan LCI membuka pintunya ke dunia pada tahun 1959 di Montreal, Kanada. Selama lebih dari 50 tahun ia telah membina model pendidikan yang melintasi sempadan dan menawarkan banyak pilihan kreatif kepada semua pelajar di seluruh dunia.

Pada tahun 1997 sekolah itu datang ke Colombia dan kini mempunyai kampus di Bogotá dan Barranquilla.

Universiti ini diiktiraf sebagai salah satu yang terbesar di dunia untuk sekolahnya dalam reka bentuk, masakan dan seni yang digunakan.

Belajar dengan kami

Sebagai sebahagian daripada rangkaian pendidikan antarabangsa yang penting ini, kami mempunyai keupayaan untuk memiliki 23 kampus di 5 benua, menyediakan latihan berkualiti dengan guru dan profesional terbaik di kawasan yang berbeza dan peluang untuk mobiliti, mengetahui budaya, bahasa dan rakan baru yang lain.

Latihan dalam masa yang singkat

Program akademik kami berlangsung antara 6 dan 7 semester, iaitu 24 bulan atau 28 bulan, bergantung pada kerjaya yang anda jalani dan anda akan lulus dan dapat mengkhususkan diri di salah satu pejabat kami di seluruh dunia atau melakukan ijazah di mana-mana universiti dengan yang mempunyai perjanjian melalui Orii.

Ijazah (Kanada dan Colombia)

Apabila anda menerima diploma anda LCI Barranquilla Bogotá, yang diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan Colombia, anda juga akan menerima diploma LaSalle College Montreal yang menyatakan bahawa anda telah mengambil pengajian di institusi antarabangsa.

Lokasi

Bogotá

Alamat
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Bogotá, Bogota, Colombia