Baca keterangan rasmi

Pendidikan LCI membuka pintunya ke dunia pada tahun 1959 di Montreal, Kanada. Selama lebih dari 50 tahun ia telah membina model pendidikan yang melintasi sempadan dan menawarkan banyak pilihan kreatif kepada semua pelajar di seluruh dunia.

Pada tahun 1997 sekolah itu datang ke Colombia dan kini mempunyai kampus di Bogotá dan Barranquilla.

Universiti ini diiktiraf sebagai salah satu yang terbesar di dunia untuk sekolahnya dalam reka bentuk, masakan dan seni yang digunakan.

Belajar dengan kami

Sebagai sebahagian daripada rangkaian pendidikan antarabangsa yang penting ini, kami mempunyai keupayaan untuk memiliki 23 kampus di 5 benua, menyediakan latihan berkualiti dengan guru dan profesional terbaik di kawasan yang berbeza dan peluang untuk mobiliti, mengetahui budaya, bahasa dan rakan baru yang lain.

Latihan dalam masa yang singkat

Program akademik kami berlangsung antara 6 dan 7 semester, iaitu 24 bulan atau 28 bulan, bergantung pada kerjaya yang anda jalani dan anda akan lulus dan dapat mengkhususkan diri di salah satu pejabat kami di seluruh dunia atau melakukan ijazah di mana-mana universiti dengan yang mempunyai perjanjian melalui Orii.

Ijazah (Kanada dan Colombia)

Apabila anda menerima diploma anda LCI Barranquilla Bogotá, yang diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan Colombia, anda juga akan menerima diploma LaSalle College Montreal yang menyatakan bahawa anda telah mengambil pengajian di institusi antarabangsa.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

LCI Bogotá

Program kami adalah perintis dalam pembentukan Sekolah Antarabangsa Rangkaian Scenografi, platform untuk mengetahui dan menggunakan trend Eropah dan piawaian antarabangsa ... [+]

SNIES 91392 LCI Bogota Min. Pendidikan Nasional

Bina masa depan anda sekarang!

Adakah anda ingin berada di belakang penciptaan set panggung teater, filem atau televisyen, menjadi sebahagian daripada pasukan kreatif dan dapat menyumbangkan idea anda untuk acara muzik, seni dan dramatik?

Tahu kelebihan kami

Membina dunia ajaib dan mencipta watak-watak yang hebat untuk memberikan kehidupan kepada drama, filem atau siri televisyen.

Apa yang anda harapkan untuk menyertai komuniti kami?

Jadikannya Terjadi!

KELEBIHAN KAJIAN DENGAN AS

Program kami adalah perintis dalam pembentukan Sekolah Antarabangsa Rangkaian Scenografi, platform untuk mengetahui dan menggunakan trend Eropah dan piawaian antarabangsa yang lain dalam tahun akademik.... [-]

Colombia Bogotá
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LCI Bogotá

Adakah anda ingin membuka restoran anda sendiri atau menjadi koki eksekutif sebuah hotel penting di mana-mana bahagian dunia, mencipta syarikat katering sendiri atau beke ... [+]

SNIES 90572 LCI Bogota Min. Pendidikan Nasional

Sediakan masa depan anda sekarang!

Tahu kelebihan kami

Adakah anda ingin membuka restoran anda sendiri atau menjadi koki eksekutif sebuah hotel penting di mana-mana bahagian dunia, mencipta syarikat katering sendiri atau bekerja untuk syarikat makanan multinasional?

Apa yang anda harapkan untuk menyertai komuniti kami?

Jadikannya Terjadi!

KELEBIHAN KAJIAN DENGAN AS

Pelajar dalam masa kurang

Ketahui cara untuk menyediakan restoran anda sendiri

Membangunkan keupayaan dalam bidang pemakanan

Pensum baru di mana anda boleh mencari masakan vegetarian, arab dan masakan gaya makanan

Penumpang di luar... [-]

Colombia Bogotá
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
28 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LCI Bogotá

Adakah anda bermimpi mencipta koleksi anda sendiri atau mengarahkan pasukan pengeluaran di luar negara, anda sedang mencari institusi yang diiktiraf yang menawarkan alat ... [+]

SNIES 54739 LCI Bogota Min. Pendidikan Nasional

SNIES 91446 LCI BARRANQUILLA Min. Pendidikan Nasional

Reka masa depan anda sekarang!

Adakah anda bermimpi mencipta koleksi anda sendiri atau mengarahkan pasukan pengeluaran di luar negara, anda sedang mencari institusi yang diiktiraf yang menawarkan alat dan latihan terbaik untuk melakukan dalam industri fesyen. Bekerjasama dengan salah satu kumpulan reka bentuk terbaik di dunia atau bersinar sebagai pereka bebas?

Tahu kelebihan kami

Pernahkah anda bermimpi untuk mengembangkan cakrawala anda dan mendapatkan semua bakat anda untuk menunjukkan apa yang anda lakukan? Anda boleh memulakan pengajian di Colombia dan pakar di Eropah.... [-]

Colombia Bogotá
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
28 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LCI Bogotá

Adakah anda suka melukis, mereka bentuk dan melihat perkara-perkara dari perspektif lain, adakah anda pernah mahu menjadikan idea anda menjadi sebuah buku komik, animasi ... [+]

SNIES 54557 LCI Bogota Min. Pendidikan Nasional

SNIES 91444 LCI BARRANQUILLA Min. Pendidikan Nasional

Reka masa depan anda sekarang!

Adakah anda suka melukis, mereka bentuk dan melihat perkara-perkara dari perspektif lain, adakah anda pernah mahu menjadikan idea anda menjadi sebuah buku komik, animasi komputer atau membuat imej produk?

Tahu kelebihan kami

Reka bentuk diperbaharui setiap hari dan kita melihat trend dan peluang baru, jadi kami menawarkan program dinamik yang akan memberi anda pelbagai alat untuk mengeksploitasikan kreativiti dan bakat anda dengan guru terbaik dan pendidikan antarabangsa yang disokong oleh rangkaian Pendidikan LCI kami.

Apa yang anda harapkan untuk menyertai komuniti kami?... [-]

Colombia Bogotá
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LCI Bogotá

Pernahkah anda dianggap sebagai sebahagian daripada dunia hiburan, seni persembahan dan produksi audiovisual, berada di belakang tabir dan dapat menangkap cerita dengan t ... [+]

Kod snies 103279 LCI Bogotá

Pernahkah anda dianggap sebagai sebahagian daripada dunia hiburan, seni persembahan dan produksi audiovisual, berada di belakang tabir dan dapat menangkap cerita dengan tangan anda, mencirikan watak atau membuat beratus-ratus situasi nyata atau hebat dengan orang atau pelakon?

Tahu kelebihan kami

Di LCI Bogotá program baru yang akan anda sukai akan tiba, dengan latihan unik dan boleh laras yang sempurna untuk hari kerja anda. Program ini berstruktur dengan modul, yang bermakna setiap suku berlangsung 15 minggu tetapi subjek bergantung pada kekhususan mereka 8 atau 6 atau 12 minggu terakhir, dan idea itu juga dapat mempromosikan mereka secara individu.... [-]

Colombia Bogotá
Januari 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu