Outward Bound Costa Rica

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa Di Outward Bound Costa Rica ?

Kami melihat pelajar dan orang dewasa datang dari kursus kami dengan kemahiran kepimpinan yang lebih kuat, pemahaman yang lebih baik tentang dunia di sekeliling mereka, dan telah mendapati bahawa mereka mampu lebih daripada yang mereka fikirkan mungkin.

Siapa kita

Outward Bound Costa Rica menginspirasi seumur hidup kepemimpinan, pertumbuhan, dan komitmen untuk berkhidmat melalui pembelajaran berasaskan pengembaraan. Sejak tahun 1994, yang diketuai oleh kakitangan yang berkemahiran tinggi dan selamat, kami telah memberikan kursus pendidikan pengalaman, menggunakan Costa Rica, Panama, dan sungai tropika, terumbu karang, dan hutan tropika Nicaragua untuk membantu peserta menemui potensi tersembunyi mereka, dan bergerak melampaui apa yang mereka fikirkan mungkin .

Apa yang kita lakukan

Kami percaya bahawa pembangunan kemahiran kepimpinan, pengalaman perkhidmatan, harga diri, dan keyakinan diri adalah sangat penting bagi pelajar dan orang dewasa untuk berkembang di dalam kelas, di tempat kerja, di dalam keluarga mereka, dan di dunia.

Kursus kami menggalakkan peserta untuk menghargai kekuatan dan perbezaan masing-masing dan untuk hidup, bekerja, dan belajar sebagai satu pasukan. Kami memberi peluang kepada individu untuk mencabar diri sendiri dan berjaya.

Model pendidikan kami berdasarkan 70 tahun pengajaran melalui pembelajaran pengalaman. Untuk maklumat lanjut, layari blog kami.

Di mana Kami Berkhidmat109702_Website-Map_Final-Map-1.jpg

Bilakah Anda Boleh Sertai Kami

Musim panas

Membangunkan kemahiran hidup yang penting, mendedahkan diri anda kepada tradisi tempatan di Costa Rica dan Panama dan melampaui batas yang dikenakan sendiri ketika mengembara hutan hujan jauh, memerangi jeram cemara, dan menangkap gelombang pada rehat surfing tropika bertaraf dunia.

Kursus Kustom

Datang pada bila-bila masa dengan membuat Kursus Kustom anda sendiri dan bawa rakan-rakan, pasukan, keluarga atau rakan sekerja anda ke ekspedisi Outward Bound Costa Rica ke Costa Rica, Panama, atau Nicaragua.

Semester

Ideal untuk pelajar kolej dan lulusan sekolah menengah baru-baru ini yang ingin menguji ketabahan mereka dan memupuk gaya kepimpinan peribadi mereka di padang gurun tropika yang unik di Costa Rica, Panama, dan Nicaragua.

Destinasi Pengakap Girl

Outward Bound Costa Rica telah menjadi rakan kongsi yang terpercaya dari Pengakap Girl di Amerika Syarikat selama lebih dari 10 tahun yang menjadi tuan rumah kursus Pengakap Girl.

Lokasi

Cartago

Alamat
Calle Vindas
30307 Cartago, Wilayah Cartago, Costa Rica