Tico Lingo

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tico Lingo diasaskan pada 2015 sebagai pusat bahasa dan budaya yang berkualiti tinggi dan berkualiti yang bertujuan untuk menawarkan pengalaman belajar Costa Rica yang paling unik dan asli. Sejak dibuka, kami telah mengajar pelajar dari lebih dari tiga puluh negara yang berlainan di seluruh dunia dan terus menceburi pelajar baru yang ingin belajar bahasa Sepanyol.

Kejayaan kami adalah berdasarkan kepada komitmen kami terhadap kualiti dan tahap perkhidmatan pelajar dan personalisasi. Kami terus melabur dalam kakitangan profesional dan menawarkan pilihan program tersuai untuk memastikan pengalaman keseluruhan pelajar dengan kami tidak begitu baik.

Kenapa Pilih Tico Lingo ?

Keputusan Cemerlang

Dengan latar belakang pendidikan, sumber-sumber yang komprehensif dan kakitangan yang fenomenal, kami dapat memastikan bahawa para pelajar menerima pengalaman pembelajaran terbaik di Costa Rica. Terlepas dari usia anda, budaya rumah anda, atau latar belakang anda dalam bahasa Sepanyol, kami dapat menjanjikan pengalaman yang memperkaya yang tidak hanya akan mengajar anda cara bercakap bahasa baru tetapi juga membuka mata anda untuk budaya Costa Rica yang indah.

Pengajar Profesional kami

Dengan pengalaman di Costa Rica dan antarabangsa di seluruh dunia, pengajar bahasa Sepanyol profesional kami adalah yang terbaik dalam apa yang mereka lakukan. Pengajar bekerja dengan kumpulan tidak lebih daripada 6 pelajar untuk mewujudkan persekitaran yang memberi tumpuan kepada perbualan bahasa Sepanyol dan kemahiran bercakap. Bercakap adalah penting! Dan kami mendorong pelajar kami untuk semata-mata bercakap bahasa Sepanyol di dalam kelas dengan pengajar kami.

Janji Keselamatan Kami

Ya, kita tahu belajar bahasa Sepanyol di Costa Rica adalah penting, tetapi keselamatan di Costa Rica adalah keutamaan. Kakitangan Tico Lingo pergi ke luar dan membuat anda selamat sepanjang masa di sini di negara kita yang cantik.

Outreach dan Sukarelawan Komuniti

Tico Lingo adalah penyokong untuk jangkauan dan pembangunan komuniti. Sekali sebulan kami membuka pintu sekolah kami untuk program jangkauan masyarakat di Costa Rica yang memerlukan tempat untuk diatur. Kami menawarkan sokongan kewangan kami kepada sekolah-sekolah awam, persatuan masyarakat, sekolah menengah, pembersihan jalanan dan banyak lagi. Dolar anda membantu komuniti kami di Costa Rica!

Lokasi

Heredia

Alamat
las calles 8 y la avenida 11 y 13
40103 Heredia, Heredia Province, Costa Rica