Culinary Institute Kul IN

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Penerangan Sekolah

Gastronomi menawarkan pelbagai profesion, dan semua pelajar yang ingin mengarahkan pelajaran mereka ke arah seni masakan, atau ingin membina pengetahuan mereka yang sedia ada bersama mentor yang luar biasa dengan pengalaman kerja yang banyak dan pengetahuan teoretikal dialu-alukan di Kul IN . Kul IN berhasrat memberi pelajar pelbagai pengetahuan kuliner, industri makanan, dan gastronomi. Untuk memastikan para pelajar kami telah menyempurnakan semua kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di sebuah restoran yang berkualiti, kami mulakan dengan merangkumi asas-asas penting bahawa semua pelajar, tanpa mengira latar belakang pendidikan mereka, perlu lulus. Sebagai sebahagian daripada program ini, para pelajar mempelajari pemprosesan makanan termal dan mekanik, mengenali bahan-bahan yang berkualiti, bahan perasa dengan bahan-bahan, membuat menu restoran yang berkualiti, mengatur dan menghidangkan hidangan, piawaian masakan profesional, penyimpanan makanan, bahagian makanan, dan sejarah gastronomi.

Visi

Matlamat Kul IN adalah untuk membangunkan pusat pendidikan dengan fokus pada kreativiti, penyelidikan, dan promosi masakan moden dan teknologi masakan. Melalui pendidikan tukang masak profesional, gula-gula, dan profesional di cawangan gastronomi yang lain. Kami sedang membina sebuah Institut yang merupakan tempat yang unik untuk koki, pemilik restoran, pengurus, dan media kuliner untuk melatih dan menyegarkan pengetahuan mereka, dan belajar tentang apa yang baru di dunia makanan, minuman, dan pencuci mulut.

Sijil Antarabangsa

Untuk menawarkan pelajar kami pengalaman yang lengkap ketika mempelajari gastronomi dan masakan Itali, kami telah mencipta program bersama dengan sekolah masakan terkenal di dunia ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN dan ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana telah berjaya membangunkan dua program bersama: "Profesional Cook of Italian Cuisine" dan "Chef Pastry Profesional Pencuci mulut Itali." Melalui kajian intensif dan dinamik, yang berlaku sebahagiannya dalam Sisak dan sebahagiannya di Colorno, Itali, pelajar mempunyai peluang untuk mendapatkan pengalaman antarabangsa yang tidak ternilai dan menjadi benar-benar direndam dalam budaya yang telah membentuk masakan terkenal dunia ini. Sebagai tambahan kepada jam latihan, lawatan lapangan, dan praktikum, pelajar juga akan diberi latihan magang selama beberapa bulan di mana mereka akan mendapat pengalaman bekerja di restoran elit dan kedai pastri. Peluang rangkaian adalah pintu tanpa henti dan terbuka untuk pekerjaan yang berpotensi sebagai pelajar membuktikan diri mereka sebagai tukang masak yang mampu di dunia nyata dari gastronomi mewah.

Lokasi

Sisak

Alamat
KULIN
Capraska ulica 12

44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Croatia