Airtravel Aviation Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AIR TRAVEL AVIATION ACADEMY telah ditubuhkan, dengan tujuan untuk menyediakan kedua-dua dari segi kewangan dan boleh dikatakan semua orang dengan peluang untuk menerima diploma diiktiraf di seluruh dunia. Matlamat kami adalah untuk profesional melatih pelajar kami untuk standard tertinggi dan melengkapkan mereka dengan pengetahuan, latihan dan kemahiran yang diperlukan untuk memastikan pelajar-pelajar kita berjaya masuk ke kerjaya mereka.

Sebuah pusat latihan di Cyprus, Both diberikan secara profesional dan diiktiraf oleh IATA (Persatuan Pengangkutan Udara Antarabangsa), kita mempunyai potensi untuk melatih beratus-ratus profesional penerbangan dan perniagaan setiap tahun, dengan komitmen untuk pertumbuhan kerjaya untuk tenaga kerja yang menyimpan industri kami yang selamat dan mampan.

Pemahaman amalan pendidikan standard antarabangsa dan peraturan industri, meneliti kursus-kursus dan cabaran yang dikenal pasti di tempat kerja.

Perjalanan Udara Aviation Academy menawarkan penyelesaian latihan fleksibel - dalam kelas, jarak, atau syarikat - meliputi semua bajet dan keperluan. Sama ada anda seorang yang tidak berpengalaman atau pakar, akademi latihan yang diluluskan di peringkat antarabangsa, menjamin kejayaan untuk kerjaya profesional anda dalam Penerbangan dan Industri Pelancongan.

Pada tahun 2011 IATA & HARVARD bergabung untuk menawarkan Pengurusan dalam bidang Aviation dan Pelancongan. Akademi Latihan kami mempunyai hak istimewa untuk menawarkan diploma dari Universiti Harvard.

Mendapat kelebihan untuk memilih program dari kursus IATA IATA-HARVARD KEPIMPINAN & DIPLOMA PENGURUSAN, untuk maju dalam pasaran kerja, mendapati bahawa anda mempunyai kelebihan yang pasti lebih majoriti pesaing anda. Perjalanan Udara Aviation Academy mempunyai sebagai tujuan utamanya, untuk mendidik dan mempersiapkan generasi akan datang profesional dalam Industri Penerbangan & Pelancongan.

Profesional sudah bekerja tetapi ingin peluang untuk meningkatkan pengetahuan mereka? Kami menawarkan program intensif khas lagi dengan IATA / HARVARD meterai.

Dengan Program latihan, AIR TRAVEL AVIATION ACADEMY sempena IATA & HARVARD semua menyumbang kepada generasi akan datang kakitangan Penerbangan dan Travel Worldwide.

AirTravelProfile

Lokasi

Strovolos

Alamat
41 Stavrou Avenue
2035 Strovolos, Nicosia, Cyprus