Baca keterangan rasmi

Perkhidmatan Pengurusan Penerbangan CA

CA Aviation Management Services Ltd adalah syarikat penerbangan yang ditubuhkan yang menawarkan a) perkhidmatan perundingan B2B yang luas dan b) kursus latihan yang berkelayakan kepada individu dan syarikat melalui CA Crew Academy .

Sebagai satu pasukan, kami mempunyai pengetahuan latar belakang yang pelbagai di semua aspek industri penerbangan dan kami bersedia untuk membaginya. Kami boleh menawarkan kursus-kursus khusus di premis kami atau di mana-mana yang dikehendaki oleh pelanggan dan dapat memenuhi keperluan Syarikat Penerbangan.

Perkhidmatan Pengurusan Penerbangan CA menawarkan penyelesaian latihan kos efektif kepada syarikat penerbangan dan individu untuk latihan keselamatan kakitangan Krew, Pilot dan Ground Staff. Perkhidmatan perekrutan juga disediakan untuk para atendan berpengalaman dan tidak berpengalaman.

CA Crew Academy adalah Organisasi Latihan yang Diluluskan (ATO 007) oleh Jabatan Penerbangan Sipil Cyprus seperti Peraturan EASA. CA Crew Academy menawarkan kursus latihan yang disahkan yang diiktiraf di seluruh dunia.

Crew Academy bergerak ke fasa pembangunan seterusnya dengan memperkenalkan latihan Penerbangan Simulator juruterbang kepada kegiatannya dalam tahun ini.

Pasukan pengurusan

Kami adalah pasukan profesional penerbangan yang mahir yang didorong oleh matlamat bersama untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman kami. Kami suka membantu orang ramai untuk mencapai piawaian peribadi yang tinggi dan syarikat meningkatkan kecekapan mereka. Pasukan kami bergabung untuk mencapai tahap keselamatan yang tinggi melalui latihan dan perkhidmatan yang berkualiti. Kami percaya dalam mewujudkan sinergi dengan pelanggan kami untuk mencapai kecemerlangan!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Crew Academy

Kursus ini merangkumi semua latihan teori dan amali seperti EU 290/2012, Lampiran V, dan Lampiran 1 kepada Bahagian CC. ... [+]

Kursus ini merangkumi semua latihan teori dan amali seperti EU 290/2012, Lampiran V, dan Lampiran 1 kepada Bahagian CC.

Pengetahuan teoretikal umum mengenai peraturan penerbangan dan penerbangan meliputi semua unsur yang berkaitan dengan tugas dan tanggungjawab yang diperlukan dari kru kabin.

Komunikasi dengan kru penerbangan, termasuk teknik komunikasi, bahasa umum, dan istilah. Semasa latihan, penekanan diberikan kepada kepentingan komunikasi yang berkesan antara krew kabin.

Kursus pengenalan kepada faktor manusia (HF) dalam pengurusan sumber dan kru penerbangan (CRM)

Pengendalian penumpang dan pengawasan kabin

Aspek Aero-perubatan dan pertolongan cemas:

arahan umum mengenai aspek aero-perubatan dan kelangsungan hidupkesan fisiologi terbang dengan penekanan khusus terhadap keperluan hipoksia dan oksigenasas pertolongan cemaskecemasan perubatan dalam penerbangan dan pertolongan cemas yang berkaitanpenggunaan peralatan yang sesuai termasuk oksigen pertolongan cemas, kit pertolongan cemas, dan kit perubatan kecemasan dan kandungannya;Latihan resusitasi kardio-pulmonari yang praktikalkesihatan perjalanan dan kebersihan... [-]
Cyprus Larnaca
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
15 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Crew Academy

Krew Kabin yang keluar dari mata wang kerana ketiadaan dari tugas terbang untuk tempoh lebih daripada 5 tahun dan Krew Kabin yang memegang kelayakan Crew Kabin bukan Erop ... [+]

Krew Kabin yang tidak mempunyai mata wang kerana ketiadaan tugas terbang selama lebih dari 5 tahun, dan Krew Kabin yang memegang kelayakan Crew Kabin bukan Eropah kini boleh dengan mudah menukar ke EASA CABIN CREW ATTESTATION.

Menghadiri kursus intensif di tapak lima hari selepas tempoh penyediaan dan belajar sendiri.

Kursus ini merangkumi semua latihan teori dan amali seperti EU 290/2012, Lampiran V, dan Lampiran 1 kepada Bahagian CC.

Pengetahuan teori umum mengenai peraturan penerbangan dan penerbangan meliputi semua elemen yang berkaitan dengan tugas dan tanggungjawab yang diperlukan dari kru kabin dan termasuk:

Latihan komunikasiFaktor Manusia dan latihan CRMLatihan pengendalian penumpangAspek Aero-perubatan dan latihan pertolongan cemasLatihan hidupBarang berbahaya danLatihan keselamatan... [-]
Cyprus Larnaca
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu