Crew Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Perkhidmatan Pengurusan Penerbangan CA

CA Aviation Management Services Ltd adalah syarikat penerbangan yang ditubuhkan yang menawarkan a) perkhidmatan perundingan B2B yang luas dan b) kursus latihan yang berkelayakan kepada individu dan syarikat melalui CA Crew Academy .

Sebagai satu pasukan, kami mempunyai pengetahuan latar belakang yang pelbagai di semua aspek industri penerbangan dan kami bersedia untuk membaginya. Kami boleh menawarkan kursus-kursus khusus di premis kami atau di mana-mana yang dikehendaki oleh pelanggan dan dapat memenuhi keperluan Syarikat Penerbangan.

Perkhidmatan Pengurusan Penerbangan CA menawarkan penyelesaian latihan kos efektif kepada syarikat penerbangan dan individu untuk latihan keselamatan kakitangan Krew, Pilot dan Ground Staff. Perkhidmatan perekrutan juga disediakan untuk para atendan berpengalaman dan tidak berpengalaman.

CA Crew Academy adalah Organisasi Latihan yang Diluluskan (ATO 007) oleh Jabatan Penerbangan Sipil Cyprus seperti Peraturan EASA. CA Crew Academy menawarkan kursus latihan yang disahkan yang diiktiraf di seluruh dunia.

Crew Academy bergerak ke fasa pembangunan seterusnya dengan memperkenalkan latihan Penerbangan Simulator juruterbang kepada kegiatannya dalam tahun ini.

Pasukan pengurusan

Kami adalah pasukan profesional penerbangan yang mahir yang didorong oleh matlamat bersama untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman kami. Kami suka membantu orang ramai untuk mencapai piawaian peribadi yang tinggi dan syarikat meningkatkan kecekapan mereka. Pasukan kami bergabung untuk mencapai tahap keselamatan yang tinggi melalui latihan dan perkhidmatan yang berkualiti. Kami percaya dalam mewujudkan sinergi dengan pelanggan kami untuk mencapai kecemerlangan!

href = "https://www.cacrewacademy.com

tel: 0035724323288

Lokasi

Larnaca

Alamat
19A Iacovou Patatsou, Aradippou, 7101
LARNACA,
CYPRUS

7101 Larnaca, Larnaca, Cyprus
Telefon
0035724323288