Baca keterangan rasmi

Kasa High School adalah Kasa High School Menengah Menengah yang ditubuhkan pada tahun 1961. Kami menerima murid asing dari usia 16 hingga 20 tahun yang telah menamatkan kelas 10 atau sekolah menengah di negara mereka. Dengan Sijil Meninggalkan KHS, mereka akan mudah diterima di mana-mana Universiti atau Kolej di seluruh dunia.

Kasa High School adalah satu-satunya institusi pendidikan swasta di Cyprus dengan lesen untuk pendidikan menengah. Para pelajar menerima sijil sekolah yang meninggalkan identik dengan mana-mana sekolah menengah lain di Eropah.

Maklumat terperinci

Kolej CASA

Encik Nasir Hussain

Pegawai Kemasukan Antarabangsa

3 Jean Moreas Street 1075 - Nicosia. Cyprus

  • Telefon: 357 22 681882
  • WhatsApp: 0035799852749
  • Viber, imo: 0035799852749
  • Web: www.casacollege.com
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Kasa High School

Kasa High School adalah Kasa High School Menengah Menengah yang ditubuhkan pada tahun 1961. Kami menerima murid asing dari usia 16 hingga 20 tahun yang telah menamatkan k ... [+]

Pengurusan Hotel dan Pengawasan Katering

(untuk Murid)

Pelajar asing dari usia 17 dan setengah hingga 21 tahun akan diterima dalam perjalanan Hotel Pengurusan dan Pengawasan Katering. Ini adalah peluang terbaik untuk pemohon yang ingin meneruskan pengajian mereka di bidang hospitaliti dan kemudian mengembangkan kerjaya dalam industri perhotelan.

Kasa High School adalah institusi pendidikan swasta di Cyprus dengan lesen untuk pendidikan menengah.

Pewaris Sekolah dianugerahkan Sijil Meninggalkan Sekolah dan mereka boleh mendaftar di mana-mana Kolej atau Universiti untuk kajian lanjut.

Kemasukan dibuka setiap bulan Januari, Jun, dan Oktober.... [-]

Cyprus Nicosia
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu