Mesoyios College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mesoyios College (MC), yang ditubuhkan pada tahun 1998, adalah salah satu kolej swasta terkemuka di Cyprus dengan kakitangan akademik yang berpengalaman dan menyokong, kakitangan pentadbiran profesional, dan kemudahan dan premis berkualiti tinggi di lokasi yang mudah berdekatan dengan kedai dan pengangkutan awam.

Terdapat pelbagai jenis program yang sesuai dengan cita-cita pelajar. MC menawarkan pelbagai ijazah akademik dalam Pengajian Hospitaliti, BSc dalam Sains Komputer, BA dalam Pentadbiran Perniagaan serta sijil dan diploma vokasional di bawah Mesoyios Business Academy (MBA) cawangan gabungannya. Semua program diakreditasi oleh CyQAA, HRDAuth, LRN-UK, ISM, CNM-UK, dan Institusi Eropah dan Amerika serta Organisasi Akreditasi yang lain.

Mengkhususkan diri dalam pendidikan perhotelan akademik dan vokasional, MC selain auditorium dan amfiteaternya yang lengkap mengendalikan beberapa makmal simulasi - unik di Cyprus - untuk latihan restoran, bar, pengemasan, pejabat depan, dan perkhidmatan spa. Pelajar mengambil bahagian dalam pengalaman langsung dan memperoleh kemahiran praktikal untuk meneruskan kerjaya sejahtera setelah tamat pengajian. Mesoyios Neo-Hippocratic Academy, satu lagi komponen berprestij di Mesoyios College , menawarkan pelbagai program dalam perubatan Naturopati dan Bukan Farmasi seperti Naturopati, Homeopati, Akupunktur, Nutrisi Semula Jadi, Massotherapy, dan Terapi Bio-resonans. Cawangan terbaru Mesoyios College , sistem Sijil Kompetensi Komputer Eropah (ECCC), adalah satu-satunya sistem di Cyprus yang mematuhi sepenuhnya Kerangka DigComp Eropah, yang menyediakan pelbagai sijil kecekapan digital moden.

138782_pexels-photo-3184407.jpeg

Matlamat kami

  • Memberi peluang pendidikan tinggi dan pembelajaran sepanjang hayat kepada semua orang tanpa sebarang diskriminasi.
  • Memberi pendidikan berkualiti untuk mengembangkan pengetahuan dan kemahiran melalui kursus teori dan praktikal, untuk membolehkan pelajar memperluaskan pilihan mereka untuk pemulihan vokasional setelah tamat pengajian.
  • Sokong pelajar mengembangkan dan membuat kerjaya profesional dalam industri.

Visi kami

Visi kami adalah untuk meningkatkan kualiti kehidupan manusia, menjadi Kolej pembangunan - terkenal dengan kreativiti dan inovasi. Kami akan mencapai kecemerlangan melalui amalan transformatif dalam mengajar, mengembangkan pelajar dan kakitangan, dan dengan mengeratkan hubungan profesional dan komuniti.

Misi kita

Misi kami adalah untuk membantu pelajar memperoleh kemahiran pengetahuan yang komprehensif, profesional, dan manusia sehingga mereka dapat disatukan ke dalam masyarakat dan mencapai tujuan akademik dan profesional mereka. Selain itu, objektif kolej ini adalah untuk mengembangkan kemahiran penting komunikasi, semangat berpasukan, kepimpinan, dan menangani / menyelesaikan masalah kepada pelajar yang akan membolehkan mereka berjaya menjalankan peranan penyeliaan dan pengurusan dalam dunia yang terus berubah, di Eropah dan persekitaran saling bergantung global.

Nilai dan Kepercayaan Asas Kami

  • Penyatuan semua aspek persamaan dan kepelbagaian dalam budaya korporat dan amalan operasi kolej kami.
  • Untuk memastikan persekitaran yang selamat dan sihat untuk kakitangan dan pelajar kami dan penyertaan aktif kami dalam inisiatif yang bertujuan untuk mempromosikan standard positif untuk kakitangan dan pelajar.
  • Promosi aktif suara pelajar dan tindak balas positif terhadap cadangan dan cadangan yang meningkatkan penyertaan, minat, dan prestasi pelajar.
  • Pengejaran aktif dan bertindak balas terhadap pandangan para pemegang saham, sumber manusia kolej, pelajar, majikan, dan masyarakat luas.
  • Etika dalam aktiviti kita.
  • Untuk bekerja keras untuk memastikan kejayaan bagi semua pelajar kami dan peningkatan harapan mereka.

Lokasi

Limassol

Alamat
3-5-7 Dimostheni Mitsi
3011 Limassol, Limassol, Cyprus