Baca keterangan rasmi

Copenhagen Academy of Design Fashion ialah Academy swasta terkenal di peringkat antarabangsa yang diasaskan pada tahun 1983. Sejak awal, Akademi telah dididik pakaian-pereka pada tahap yang tinggi craftmanship dan dengan ungkapan Visuel yang kuat. Alumni kami diwakili, di semua peringkat dalam perniagaan fesyen di peringkat nasional dan antarabangsa.

Akademi mempunyai pemohon dari seluruh dunia, pada tahun 2016-17, 16 negara yang berbeza mendapat pendidikan mereka dan oleh itu kami mengajar dalam kedua-dua Denmark dan Bahasa Inggeris. Kami menganggap ia satu kepentingan yang terbesar dalam dunia yang senantiasa global, bahawa hubungan dan pertukaran budaya yang berlaku di seluruh kelas dan tahap yang berbeza.

Ia adalah misi yang berterusan Academy, untuk memajukan lagi craftmanship dan program ini, supaya mereka sentiasa memenuhi permintaan perniagaan fesyen ke arah pereka muda dan akan datang. Adakah anda mempertimbangkan memohon dan ingin untuk lawatan kerja dari Akademi, maka kami mencadangkan anda membuat temujanji.

Akademi terletak di dalam gudang lama "Hans Hanya" di Østerbro. Yang terang, lapang dan terbuka kerja-bilik di 370sqm sesuai untuk pertukaran budaya berlaku di seluruh kelas dan tahap yang berbeza. Disebabkan oleh pelbagai negara yang merawat, semua guru sekurang-kurangnya dalam dua bahasa dan kursus yang diajar simultaniously di Denmark dan Bahasa Inggeris. (Bahasa Inggeris sebagai bahasa teknikal yang pertama dalam industri pakaian) mesin jahit, overlocks dan mesin industri untuk kulit adalah di pelupusan pelajar dan kita secara semulajadi bekerja pada Stockmann Mannequins Wifi adalah di tangan dan ia juga digunakan semasa sesi pengajaran.

Akademi diluluskan untuk Geran Negeri (SU) oleh kerajaan danish. pelajar antarabangsa diminta pertama untuk memohon di rumah-negara mereka, sebelum melakukannya di Denmark.

Program diajar dalam:
English
Denmark

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Copenhagen Academy of Fashion Design

Akademi mengajar pakaian-reka bentuk. Sepanjang program ini, penekanan diletakkan pada pembangunan pelajar kapasiti kreatif, dengan memberikan mereka rasa seni dan visual ... [+]

Program yang

Tujuan

Akademi mengajar pakaian-reka bentuk.

Sepanjang program ini, penekanan diletakkan pada pembangunan pelajar kapasiti kreatif, dengan memberikan mereka rasa seni dan visual daripada rutin dalam proses kreatif digabungkan dengan asas yang kukuh dan menyeluruh dalam pelbagai bidang kraf.

Bersama program ini, pelajar juga akan mendapat wawasan ke dalam banyak aspek dan permintaan perniagaan melalui lawatan di perdagangan pameran, syarikat-syarikat dan membantu pada minggu fesyen, supaya mereka tidak un-bersedia apabila mereka masuk ke dalam kerja-pasaran. Program ini mempunyai tempoh 2 tahun.

Setelah selesai, pelajar telah memperoleh pengetahuan tentang prinsip-prinsip dalam designproces, konsep dan mewujudkan koleksi koheren, digabungkan dengan kemahiran teknikal seperti menjahit dan patternmaking. ... [-]

Denmark Copenhagen
Og 2019
Sambilan
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu