Copenhagen Academy of Fashion Design

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Copenhagen Academy of Design Fashion ialah Academy swasta terkenal di peringkat antarabangsa yang diasaskan pada tahun 1983. Sejak awal, Akademi telah dididik pakaian-pereka pada tahap yang tinggi craftmanship dan dengan ungkapan Visuel yang kuat. Alumni kami diwakili, di semua peringkat dalam perniagaan fesyen di peringkat nasional dan antarabangsa.

Akademi mempunyai pemohon dari seluruh dunia, pada tahun 2016-17, 16 negara yang berbeza mendapat pendidikan mereka dan oleh itu kami mengajar dalam kedua-dua Denmark dan Bahasa Inggeris. Kami menganggap ia satu kepentingan yang terbesar dalam dunia yang senantiasa global, bahawa hubungan dan pertukaran budaya yang berlaku di seluruh kelas dan tahap yang berbeza.

Ia adalah misi yang berterusan Academy, untuk memajukan lagi craftmanship dan program ini, supaya mereka sentiasa memenuhi permintaan perniagaan fesyen ke arah pereka muda dan akan datang. Adakah anda mempertimbangkan memohon dan ingin untuk lawatan kerja dari Akademi, maka kami mencadangkan anda membuat temujanji.

Akademi terletak di dalam gudang lama "Hans Hanya" di Østerbro. Yang terang, lapang dan terbuka kerja-bilik di 370sqm sesuai untuk pertukaran budaya berlaku di seluruh kelas dan tahap yang berbeza. Disebabkan oleh pelbagai negara yang merawat, semua guru sekurang-kurangnya dalam dua bahasa dan kursus yang diajar simultaniously di Denmark dan Bahasa Inggeris. (Bahasa Inggeris sebagai bahasa teknikal yang pertama dalam industri pakaian) mesin jahit, overlocks dan mesin industri untuk kulit adalah di pelupusan pelajar dan kita secara semulajadi bekerja pada Stockmann Mannequins Wifi adalah di tangan dan ia juga digunakan semasa sesi pengajaran.

Akademi diluluskan untuk Geran Negeri (SU) oleh kerajaan danish. pelajar antarabangsa diminta pertama untuk memohon di rumah-negara mereka, sebelum melakukannya di Denmark.

Lokasi

Copenhagen

Alamat
Århusgade 88, 5th. Floor
DK-2100 Copenhagen Ø
Denmark

Copenhagen, Denmark