Baca keterangan rasmi

The Film College Eropah adalah lebih daripada sebuah sekolah filem. Kami adalah kaum sebuah sekolah tinggi Denmark, menawarkan anak-anak muda dari seluruh dunia yang 8½ bulan sengit, hands-on program asas filem (dalam bahasa Inggeris). Semasa musim panas kami juga menawarkan pilihan seminar filem 1 minggu dan bengkel (dalam Danish). Pelajar dan guru tinggal di kampus, mewujudkan persekitaran yang unik sengit dan sosial, berkembang di seluruh filem.

The Film College Eropah terletak di luar bandar Ebeltoft, Denmark, dan adalah unik dalam pendekatan kepada pengajaran pembikinan filem. Sesiapa sahaja yang mempunyai kepentingan dalam membuat filem-filem dan belajar tentang filem adalah dialu-alukan, dan kami mempunyai pelajar dari seluruh dunia, biasanya lebih daripada 25 kewarganegaraan sekaligus.

Kerana ia adalah sebuah sekolah berasrama, anda akan hidup dan bernafas filem 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Walaupun anda tidak berada dalam kelas atau bekerja di projek anda akan tayangan filem, bercakap filem, menganalisis dan membincangkan.

The Film College Eropah menawarkan dua jenis kursus: kursus utama, program asas filem 8½ bulan (dalam bahasa Inggeris), dan kursus musim panas, pilihan seminar filem 1 minggu dan bengkel (dalam Danish).

Di laman web ini anda akan dapat untuk mencari semua maklumat yang anda perlukan tentang semua aktiviti kami. Jika anda masih mempunyai soalan, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami!

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

European Film College

Program 8½ bulan di Film College Eropah adalah tempat yang memberikan peluang. Peluang untuk meneroka dan membangunkan idea-idea anda, bakat anda dan diri anda. Peluang u ... [+]

PROGRAM 8,5 BULAN: MENCARI KEMAHIRAN ANDA - KETAHUI VOICE ANDA

Program 8½ bulan di Film College Eropah adalah tempat yang memberikan peluang. Peluang untuk meneroka dan membangunkan idea-idea anda, bakat anda dan diri anda. Peluang untuk mengambil peluang dan membuat kesilapan dan untuk melakukannya dalam persekitaran yang selamat, menggalakkan dan memberi inspirasi. Sertai program ini dan mendapat peluang untuk menghasilkan, hidup dan bernafas filem selama hampir setahun. Bekerja dan tinggal di tempat di mana rakan-rakan pelajar, guru anda, filem-filem yang anda lihat dan pembikin filem profesional anda memenuhi akan datang dari seluruh pelusuk dunia.

Semasa program asas filem 8½-bulan anda mendapat peluang untuk:... [-]

Denmark Ebeltoft
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
8 - 9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Promo Video