Baca keterangan rasmi

Siapa kita

Convertas adalah firma penasihat yang boleh dipercayai, membantu organisasi membangunkan aktiviti mereka untuk menyelaraskan objektif mereka dalam mengamalkan amalan terbaik.

Di Convertas kami membantu perniagaan meningkatkan prestasi dan berkembang, mencari cara baru dan lebih baik untuk melakukan sesuatu. Kami menawarkan satu siri perkhidmatan khusus di semua bidang perniagaan, bekerja dengan pelanggan kami membantu mereka mengembangkan organisasi mereka.

Kepakaran Convertas berdasarkan tahun pengalaman bekerja dengan pelanggan dari pelbagai industri, di Timur Tengah, Afrika, Eropah, dan Asia.

Matlamat utama kami adalah untuk membantu perniagaan anda meningkatkan prestasi dan berkembang, dengan mengenal pasti dan menyelesaikan masalah, mencari cara baru dan lebih baik untuk melakukan sesuatu. Sama ada perbadanan besar, SME atau organisasi bukan keuntungan, kami membantu membangunkan aktiviti anda, mengurangkan kos mereka.

Di Convertas rangkaian perkhidmatan yang luas menjadikan tawaran kami menarik dengan banyak cabaran dan peluang untuk pembangunan. Tawaran kami meliputi semua bidang perniagaan, bekerja sama dengan pelanggan kami membantu mereka mengembangkan organisasi.

Apa yang kita lakukan

Pelbagai perkhidmatan perundingan kami memberi tumpuan kepada Pengurusan Strategik dan Penyelesaian Masalah dalam Pemasaran, Sumber Manusia, Kualiti, Kewangan, Perolehan dan Rantaian Pembekalan. Perunding kami bersedia membantu pelanggan untuk merancang dan melaksanakan projek, memberi nasihat dan sumbang saran dengan mereka untuk menghasilkan hasil praktikal dan meningkatkan pemikiran strategik.

Di Convertas , kami melatih orang dalam semua bidang perniagaan termasuk Pengurusan, Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran, Kewangan, Perolehan, dan Logistik, organisasi sasaran, pengurus, dan pekerja.

Misi kita

Convertas adalah syarikat penasihat yang boleh dipercayai, membantu organisasi membangunkan aktiviti mereka untuk menyelaraskan objektif mereka, mengamalkan amalan terbaik.

Kami membantu perniagaan untuk meningkatkan prestasi mereka dan berkembang, dengan merancang, menyelesaikan masalah dan mencari cara baru dan lebih baik untuk melakukan sesuatu. Kami menawarkan satu siri perkhidmatan khusus di semua bidang perniagaan, bekerja dengan pelanggan kami membantu mereka mengembangkan organisasi mereka.

Visi kami

Visi Convertas adalah penasihat yang boleh dipercayai di semua bidang perniagaan di seluruh dunia, firma khidmat nasihat terkemuka, yang dipercayai untuk tahap kecekapan yang tinggi dalam bidang perniagaan yang berlainan.

Nilai kami

  • Kecemerlangan: Kami komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami melebihi jangkaan mereka
  • Integriti: Apa yang kita janji adalah apa yang akan disampaikan. Memiliki prinsip moral yang kuat adalah cara hidup kita. Kami menyampaikan perkhidmatan berorientasikan hasil.
  • Kreativiti: Kami mewujudkan peluang baru untuk pelanggan kami melalui perkhidmatan kami, penyelesaian masalah dan perancangan strategik.
  • Kepimpinan: Kepimpinan kami didasarkan pada visi yang kita ada yang memberi inspirasi dan mendorong orang lain.

Latihan dan pembangunan

Kami menganjurkan latihan dalam semua bidang perniagaan termasuk Pengurusan Strategik, Pengurusan Sumber Manusia, Pemasaran

Metodologi latihan kami

Memandangkan orang tidak banyak ingat apa yang mereka baca atau didengar, metodologi kami lebih bergantung pada penggunaan kesan audio-visual yang lebih berkesan daripada gaya kuliah. Kaedah persembahan, video, dan simulasi telah terbukti sangat berkesan untuk orang ingat.

Lebih-lebih lagi, melakukan dan mengajar adalah kenderaan terbaik untuk belajar dan mengingat. Ini bermakna melibatkan pelatih dalam proses pengajaran dengan berinteraksi, dengan melengkapkan lembaran kerja dan menghasut untuk menjelaskan dan mempersembahkan apa yang diperoleh.

Sesi latihan diadakan sama ada sebagai kursus awam selama 3 hingga 5 hari berturut-turut di tempat-tempat hotel dalam persidangan persidangan atau di premis pelanggan sebagai kursus dalaman.

Kami juga mengendalikan Program Latihan Individu (ITP) untuk individu yang meminta kursus untuk disesuaikan dengan skop kerja atau keperluan mereka. Ini adalah satu hingga satu latihan gaya latihan yang tersedia untuk kebanyakan

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Convertas

Adalah sukar untuk mewujudkan dan melaksanakan peraturan dan prosedur yang diperlukan untuk mengawal pelbagai jenis aset perniagaan. Mengendalikan aset bergantung terutam ... [+]

Adalah sukar untuk mewujudkan dan melaksanakan peraturan dan prosedur yang diperlukan untuk mengawal pelbagai jenis aset perniagaan.

Mengendalikan aset bergantung terutamanya pada mempercayai mereka yang menguruskannya. (Walaupun ini adalah faktor penting, ia bukan unik kepada sistem kawalan.) Perhatian yang sedikit diberikan kepada penilaian dan definisi risiko apabila menubuhkan kaedah mengawal aset.

ObjektifKenal pasti pelbagai jenis aset perniagaanTerangkan struktur dan elemen sistem kawalan dalamanMembangunkan aktiviti kawalan asetTerangkan bagaimana untuk melaksanakan aktiviti kawalan aset dengan berkesanSiapa Harus Hadir

Kursus ini direka bentuk untuk pengurus dan kakitangan SME termasuk pemilik perniagaan, pengarah, pemegang saham, lembaga pengarah dan penyelia. Ia akan menjadi sangat berharga bagi sesiapa sahaja yang baru untuk membiayai siapa yang akan menguruskan atau mengawal aset perniagaan.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
4 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus praktikal ini akan menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam Pengurusan. Meningkatkan prospek kemajuan kerjaya anda dengan menggunakan program ini sebagai asas u ... [+]

Kursus praktikal ini akan menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam Pengurusan. Meningkatkan prospek kemajuan kerjaya anda dengan menggunakan program ini sebagai asas untuk kajian lanjut dalam bidang yang berkembang pantas ini. Kelayakan ini menawarkan peluang yang unik, berpatutan dan berkesan untuk pelajar untuk memastikan mereka memenuhi tuntutan pasaran yang kompetitif.

ObjektifMemperoleh amalan terbaik dalam belanjawanMemahami peranan strategik konsep kosTerangkan konsep kos kepada penggunaan maklumat kos untuk kawalan pengurusanTerangkan peranan belanjawan dalam proses pengurusanBincangkan kepentingan strategi dan peranannya dalam belanjawan indukSediakan belanjawan induk dan jelaskan hubungan antara jadual sokonganFahami pendekatan berasaskan sifar, berasaskan aktiviti, dan kaizen untuk belanjawanTerangkan intipati sistem kawalanMembangunkan belanjawan fleksibel untuk menilai prestasi kewangan jangka pendekKenal pasti langkah kawalan kos yang berbezaMengukur dan menilai prestasiSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini menyediakan latihan kepimpinan dan kemahiran yang diperlukan untuk mengurus diri sendiri dan orang lain dan menunjukkan bagaimana organisasi yang sangat baik m ... [+]

Kursus ini menyediakan latihan kepimpinan dan kemahiran yang diperlukan untuk mengurus diri sendiri dan orang lain, dan menunjukkan bagaimana organisasi yang sangat baik mengubah organisasi. Terdapat cabaran utama yang dihadapi para pemimpin hari ini yang berusaha membentuk organisasi untuk esok.

Model kepimpinan baru muncul untuk menangani cabaran ini, dan perkembangan ini memerlukan pendekatan yang berbeza untuk memikirkan kepimpinan yang berkesan. Terdapat juga peningkatan permintaan kepimpinan beretika dan beretika yang meningkatkan prestasi dan kesejahteraan pekerja, serta prestasi organisasi.

ObjektifMenegaskan kajian kritikal kepimpinan dan implikasinya untuk kepimpinan globalMemperkenalkan rangka kerja teoritis terpilihGuna teori kepimpinan untuk diamalkanMembangunkan kemahiran dan gaya kepimpinan peribadiSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Program ini memberi tumpuan kepada kemahiran praktikal profesional perlu membangun dan mengekalkan untuk memimpin orang lain dan menjadi ejen perubahan. ... [+]

Program ini memberi tumpuan kepada kemahiran praktikal profesional perlu membangun dan mengekalkan untuk memimpin orang lain dan menjadi ejen perubahan.

Program ini bermula dengan mengajar peserta asas-asas kepimpinan dan meneruskan pengajaran peserta kemahiran berharga dalam komunikasi interpersonal, komunikasi kumpulan kecil, pengurusan konflik, komunikasi antara budaya, menulis, dan mengurus perubahan organisasi.

ObjektifBerkomunikasi idea dengan jelas, kuat, dan dengan sengaja untuk memberi inspirasi dan memimpin orang lain untuk membuat visi, membentuk budaya dan mencapai matlamat organisasi.Membangunkan kemahiran komunikasi interaktif yang kuat untuk mengukuhkan hubungan di seluruh pasukan, jabatan, dan peringkat hierarki.Membangunkan strategi komunikasi untuk membina pasukan untuk berkerjasama dengan berkesan untuk penyelesaian masalah yang lebih baik dan membuat keputusan.Transformasi konflik yang merosakkan menjadi konflik konstruktif sambil membina kepercayaan dalam organisasi dan mewujudkan persekitaran kerja yang produktif.Kenali perbezaan budaya di dalam dan di seluruh organisasi dan gunakan amalan komunikasi terbaik untuk meningkatkan pemahaman dan kehendak yang baik.Merancang, memperkenalkan dan melaksanakan perubahan yang berjaya dengan sokongan pekerja dalam persekitaran perniagaan yang kompleks hari ini.Membina, mengurus, dan memimpin pasukan maya semasa melaksanakan strategi untuk memaksimumkan kerjasama dan produktiviti.Gunakan kemahiran menulis yang kuat untuk mengarang mesej yang berkesan yang menghasilkan hasil yang diinginkan dalam pelbagai konteks perniagaan.Siapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus praktikal ini akan menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam Pengurusan dan Kepimpinan HR. Meningkatkan prospek kemajuan kerjaya anda dengan menggunakan program ... [+]

Kursus praktikal ini akan menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam Pengurusan dan Kepimpinan HR. Meningkatkan prospek kemajuan kerjaya anda dengan menggunakan program ini sebagai asas untuk kajian lanjut dalam bidang yang berkembang pantas ini.

Kelayakan ini menawarkan peluang yang unik, berpatutan dan berkesan untuk pelajar untuk memastikan mereka memenuhi tuntutan pasaran yang kompetitif

ObjektifMemahami penglibatan dan motivasi pekerjaMemahami komponen penglibatan pekerjaMemahami pemandu dan pemboleh penglibatan pekerjaMemperoleh kemahiran untuk mempromosikan penglibatan pekerjaPembangunan Sumber Manusia dan faedahnyaSiapa Harus Hadir

Semua peringkat Pengurusan, Eksekutif, dan Pemimpin Pasukan, yang menguruskan pasukan kerja atau pekerja dan yang bertanggungjawab mewujudkan persekitaran kerja yang diterapkan dengan budaya positif untuk melibatkan pekerja.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini mengambil pandangan mendalam untuk menetapkan langkah-langkah yang betul untuk mengurus pekerja, langkah-langkah yang bersifat objektif terutamanya. ... [+]

Kursus ini mengambil pandangan mendalam untuk menetapkan langkah-langkah yang betul untuk mengurus pekerja, langkah-langkah yang bersifat objektif terutamanya. Ia juga menggambarkan bagaimana untuk melaksanakan mesyuarat penilaian prestasi yang berkesan dan menekankan kepentingan pembinaan sebagai cara meningkatkan prestasi.

Kursus ini menggabungkan kaedah teori dan praktikal untuk menyampaikan kandungan. Peserta dijangka memainkan peranan penilaian prestasi dan sesi latihan.

ObjektifTentukan pengurusan prestasi, objektifnya, dan pelbagai tanggungjawabSenaraikan fasa utama dalam kitaran pengurusan prestasi dan bagaimana untuk menguruskan setiap keputusan optimumMembangunkan prestasi prestasi yang ketara dan tidak ketaraMewujudkan objektif berasaskan perniagaan, termasuk sasaran 'SMART', langkah-langkah dan petunjuk prestasi utama (KPI)Tentukan pembinaan dan senaraikan 5 langkah untuk menjalankan sesi latihan yang sesuaiMengadakan mesyuarat penilaian prestasi yang berkesanKenal pasti cara untuk memberi ganjaran dan pengiktirafan kepada pekerjaSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Usaha perniagaan sentiasa berisiko. Risiko sedemikian boleh termasuk risiko membuat keputusan, anggaran dan risiko perancangan, proses, dan prosedur lain. Bengkel ini men ... [+]

Usaha perniagaan sentiasa berisiko. Risiko sedemikian boleh termasuk risiko membuat keputusan, anggaran dan risiko perancangan, proses, dan prosedur. Jelas sekali, satu risiko adalah penipuan atau jenis penyalahgunaan sumber perniagaan yang lain.

Bengkel ini menggabungkan piawaian antarabangsa untuk pelbagai jenis pengurusan risiko dan dibangunkan oleh pakar yang berpengalaman. Kursus ini bertujuan untuk membolehkan pengurus mempunyai pengetahuan yang baik dan profesional kewangan / audit untuk mendapatkan kemahiran yang berkaitan dengan pengurusan risiko.

ObjektifKenal pasti pelbagai jenis aset perniagaan,Terangkan struktur dan elemen sistem kawalan dalaman,Kenal pasti kemungkinan risiko perniagaan dan mulakan rancangan untuk mengurusnya dengan betulMembangunkan aktiviti kawalan aset,Terangkan bagaimana untuk melaksanakan aktiviti kawalan aset dengan berkesan.Siapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Pengurusan Sumber Manusia yang berkesan semakin dilihat sebagai positif mempengaruhi prestasi dan kejayaan kompetitif dalam organisasi besar dan kecil. Oleh kerana sumber ... [+]

Pengurusan Sumber Manusia yang berkesan semakin dilihat sebagai positif mempengaruhi prestasi dan kejayaan kompetitif dalam organisasi besar dan kecil. Oleh kerana sumber manusia telah dilihat sebagai lebih kritikal untuk kejayaan organisasi, banyak organisasi telah menyedari bahawa ia adalah orang dalam organisasi yang memberikan kelebihan daya saing.

ObjektifMemahami kepentingan orang sebagai aset paling penting organisasiKetahui cara organisasi menguruskan Sumber ManusianyaKumpulkan orang yang tepat dengan betul dalam kedudukan yang tepat dengan pakej manfaat yang betulPerancangan tenaga kerjaGunakan pilihan pengambilan yang paling berkesan dan alat modenFahami falsafah dan strategi ganjaran yang sesuai dan bagaimana untuk memaksimumkan keberkesanannyaPembangunan Sumber Manusia dan faedahnyaSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini adalah untuk menyediakan peserta dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan visi yang konsisten untuk membimbing tindakan organisasi, ... [+]

Kursus ini adalah untuk menyediakan peserta dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan visi yang konsisten untuk membimbing tindakan organisasi, membuat keputusan, dan peruntukan sumber.

Perancangan strategik harus berdasarkan nilai yang dicipta oleh organisasi untuk pelanggannya dan harus memposisikan organisasi sebagai rakan perniagaan yang bernilai tambah kepada pelanggan tersebut.

ObjektifMisi Visi dan Objektif sesebuah organisasiAnalisis SWOT dengan kajian mendalam mengenai semua komponenMembandingkan SOWT dengan alat lain (contohnya PEST)Persepsi dan pemikiran tahap Sub-sedarNilai dan kepercayaanJenis strategi dan penggunaannyaMenyediakan pelan tindakan untuk melaksanakan pelan strategikMelaksanakan dan memantau rancangan strategikSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Di peringkat senior, terdapat keperluan untuk mengamalkan strategi komunikasi yang sangat menarik. Ini termasuk komunikasi bertulis dan lisan serta bahasa badan, tindak b ... [+]

Di peringkat senior, terdapat keperluan untuk mengamalkan strategi komunikasi yang sangat menarik. Ini termasuk komunikasi bertulis dan lisan serta bahasa badan, tindak balas, pilihan perkataan, pemikiran dan segala-galanya.

Walaupun kemahiran media dan PR semakin diperlukan untuk setiap organisasi yang ditubuhkan, pengurus juga perlu menyediakan diri mereka untuk mencapai kemahiran yang relevan.

ObjektifBuat strategi PR bersepaduMajukan kemahiran temuduga andaBuat Penggunaan berkesan pilihan PR dalam talianUrus media elektronikMaksimalkan kekuatan media organisasi andaMemahami peraturan untuk melobi kempenMengurus merit dan demerit e-mel langsungSiapa Harus Hadir

Bengkel ini diperlukan untuk Pemasaran dan PR, Pengurus yang harus berurusan dengan media, wakil negara dan pengarah yang harus mewakili organisasi mereka kepada media.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini akan menyediakan peserta dengan kemahiran yang diperlukan untuk merancang projek mereka dengan membuat penyata skop projek dan struktur kerosakan kerja projek. ... [+]

Kursus ini akan menyediakan peserta dengan kemahiran yang diperlukan untuk merancang projek mereka dengan membuat penyata skop projek dan struktur kerosakan kerja projek. Di samping itu, para peserta akan dapat membangunkan petunjuk prestasi utama untuk memantau dan mengawal jadual dan anggaran projek mereka.

Kursus ini juga bertujuan untuk membantu peserta dalam menilai kemungkinan projek mereka dengan menggunakan teknik belanjawan modal. Akhir sekali, peserta akan secara berkesan merancang penglibatan pihak berkepentingan projek dan menguruskan jangkaan mereka.

Kursus ini menggunakan campuran teknik interaktif, seperti pembentangan ringkas oleh perunding dan para peserta dan penilaian psikometrik. Kursus ini juga menggunakan penggunaan beberapa latihan kumpulan dan kajian kes diikuti dengan perbincangan pleno.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kreativiti, Penyelesaian Masalah dan Membuat Keputusan Bukan sahaja membantu anda membuat penyelesaian yang lebih baik, ia mewujudkan pengalaman positif yang mempercepat ... [+]

"Imajinasi lebih penting daripada pengetahuan. Oleh kerana pengetahuan mendefinisikan semua yang kita tahu dan difahami saat ini, imaginasi menunjukkan kepada semua yang mungkin kita temukan dan dicipta. "Albert Einstein

Ini satu proses yang membantu anda mendefinisikan semula masalah dan peluang yang anda hadapi, tampil dengan respons baru dan penyelesaian yang inovatif, dan kemudian mengambil tindakan. Alat dan teknik yang digunakan menjadikan proses itu menyeronokkan, menarik, dan berkolaborasi.

Kreativiti, Penyelesaian Masalah dan Membuat Keputusan Bukan sahaja membantu anda membuat penyelesaian yang lebih baik, ia mewujudkan pengalaman positif yang mempercepat penggunaan idea baru. Setelah memahami mekanisme pemikiran, kami akan menyediakan anda dengan kaedah dan alat yang akan anda praktikkan semasa sesi dan yang dapat membantu anda di tempat kerja atau dalam kehidupan, dan dari situasi yang paling biasa ke yang paling sukar atau tidak biasa... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus MSP menyampaikan pengetahuan mengenai prinsip MSP®, tema tadbir urus, dan aliran transformasi yang ditakrifkan dalam rangka kerja MSP®, satu piawaian Pengurusan Pr ... [+]

Kursus Program Success Managing memberikan pengetahuan tentang prinsip MSP®, tema tadbir urus, dan aliran transformasi yang ditakrifkan dalam rangka MSP®, satu piawaian Pengurusan Projek yang terkenal.

Peranan dan tanggungjawab pengurusan program yang diterangkan dalam kursus ini akan memajukan keupayaan anda untuk melibatkan diri dan memenuhi keperluan perniagaan pelanggan anda. Dengan latihan ini, anda akan dapat menunjukkan kemahiran pengurusan program yang lebih baik, kesesuaian yang lebih baik, dan fleksibiliti apabila bekerja dalam persekitaran program yang sentiasa berubah-ubah dan tidak berubah.

ObjektifMemperolehi pengetahuan dan kemahiran yang relevan diperlukan Yayasan MSPMembangunkan kefahaman tentang bagaimana projek sesuai dengan programMempunyai pengetahuan kerja dan menunjukkan komitmen yang kuat terhadap prinsip dan proses Pengurusan ProgramMembangunkan pendekatan yang berorientasikan penyelesaian kepada mitigasi risiko, pengurusan isu, kawalan kualiti, dan pengurusan pemegang sahamMenjadi kedudukan untuk menentukan dan mengarahkan strategi pengurusan program organisasiSiapa Harus HadirProfesional yang bekerja dalam peranan pengurusan programPengurus Projek SeniorPengurus ProgramPengurus OperasiProfesional Jaminan KualitiModul... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Tingkah laku orang dipengaruhi oleh keadaan, tetapi lebih banyak lagi oleh pemahaman mereka tentang dunia di sekeliling mereka. Ini menjadikan sesetengah orang sukar untu ... [+]

Tingkah laku orang dipengaruhi oleh keadaan, tetapi lebih banyak lagi oleh pemahaman mereka tentang dunia di sekeliling mereka. Ini menjadikan sesetengah orang sukar untuk orang lain.

Kebanyakan kita perlu berurusan dengan orang yang sukar pada masa yang tertentu atau yang lain. Tekanan menangani orang yang sukar dapat mewujudkan kekurangan produktiviti dan keengganan untuk datang bekerja.

ObjektifMemahami perbezaan dalam OrangMemahami pola tingkah laku manusia dan personaMemahami mengapa orang menjadi sukar untuk ditanganiMengelakkan Manipulasi orang yang sukarMembangun keyakinan dalam menangani beberapa jenis orangMemohon teknik penyelesaian konflikMenggunakan kata-kata yang menghilangkan dan memberi kritikan dengan berkesanMemohon tingkah laku tegas dan melihat keputusan segeraSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Pertubuhan yang berjaya akan sentiasa mendapat lebih banyak peluang. Ia kemudiannya apabila menguruskan pengembangan menjadi penting. Bagi pasukan untuk menguruskan pelba ... [+]

Pertubuhan yang berjaya akan sentiasa mendapat lebih banyak peluang. Ia kemudiannya apabila menguruskan pengembangan menjadi penting. Bagi pasukan untuk menguruskan pelbagai projek, terdapat keperluan untuk teknik dan alat yang unik. Latihan ini akan membantu pengurusan projek yang banyak pada masa yang sama.

ObjektifMemahami perbezaan skop pengurusan projek tunggal dan berbilangPrinsip utama pengurusan projekMemantau pelbagai projekBagaimana untuk membuat alat praktikal dan relevan untuk memantau pelbagai projekMenguruskan pelbagai belanjawan dan kewangan projekPermohonan ketepatan masa dan kualiti untuk pelbagai projekPrinsip HRM untuk pelbagai projekSiapa Harus Hadir

Program ini diperlukan untuk pengurus projek, pegawai dan sesiapa yang terlibat dalam pengurusan projek... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Perkhidmatan pelanggan yang baik boleh dianggap sebagai pembezaan besar antara firma. Walaupun produk yang bersaing sering serupa dan boleh pula dengan mudah digandakan, ... [+]

Perkhidmatan pelanggan yang baik boleh dianggap sebagai pembezaan besar antara firma. Walaupun produk yang bersaing sering serupa dan boleh pula mudah digandakan, perkhidmatan pelanggan yang baik adalah sistem holistik, yang memerlukan usaha menyeluruh yang menyeluruh, didorong oleh bahagian atas dan meresapi semua aspek budaya organisasi. Organisasi yang berpusatkan pelanggan menjadi pesaing yang hebat yang modelnya tidak dapat disalin dengan mudah.

Dalam kursus ini, kita melihat apa yang diperlukan untuk membina organisasi yang berpusatkan pelanggan. Kajian kes, latihan penilaian diri, penggunaan alat kualiti perkhidmatan, klip video dengan pernyataan, soalan lisan dan bertulis yang menyebabkan perdebatan dan banyak lagi digunakan dalam kursus ini selain perunding ringkas dan persembahan peserta.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kredit mikro melibatkan peruntukan pinjaman kecil kepada usahawan atau tukang yang tidak dapat mengakses pinjaman bank konvensional. Kredit mikro berkembang terutamanya d ... [+]

Kredit mikro melibatkan peruntukan pinjaman kecil kepada usahawan atau tukang yang tidak dapat mengakses pinjaman bank konvensional. Kredit mikro berkembang terutamanya di negara-negara membangun, di mana ia dapat memenuhi projek mikro, mempromosikan aktiviti dan penciptaan kekayaan.

Kredit mikro juga diamalkan di negara maju.

Kursus ini adalah untuk menyediakan platform yang sangat diperlukan untuk berkongsi pengalaman di kalangan pembuat dasar, bank, dan agensi pembangunan perusahaan untuk mengembangkan skim kredit berdasarkan keperluan untuk pembangunan usahawan mikro. Ia akan menyediakan platform yang sangat diperlukan untuk berkongsi pengalaman dan dengan itu berkembang skim kredit berdasarkan keperluan untuk pemberdayaan ekonomi remaja.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus praktikal dalam logistik ini akan menyediakan anda untuk kerjaya yang menarik dalam logistik. Meningkatkan prospek kemajuan kerjaya anda dengan menggunakan program ... [+]

Kursus praktikal dalam logistik ini akan menyediakan anda untuk kerjaya yang menarik dalam logistik. Meningkatkan prospek kemajuan kerjaya anda dengan menggunakan program ini sebagai asas untuk kajian lanjut dalam bidang yang berkembang pantas ini. Kelayakan ini menawarkan peluang yang unik, berpatutan dan berkesan untuk pelajar

ObjektifMemimpin pasukan logistik, jabatan atau projek yang menangMemahami teknik praktikal dan terkini dalam pengurusan logistikMemberdayakan orang lain untuk menyampaikan hasil dalam pengurusan logistikMemastikan rakaman, penyimpanan, stok dan pembekalan barang mengikut keperluan perniagaan terkiniMemastikan prinsip penyimpanan dan bekalan bekalan dipenuhi.Menguruskan logistik antarabangsa skala yang lebih besar.Siapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini adalah untuk menyediakan peserta dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk melakukan analisis mendalam bagi sesuatu projek semasa perancangan dan ... [+]

Kursus ini adalah untuk menyediakan peserta dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk melakukan analisis mendalam bagi sesuatu projek semasa perancangan dan fasa pelaksanaan.

Peserta dalam kursus interaktif ini akan mempelajari semua alat dan teknik kritikal yang diperlukan untuk membuat keputusan untuk mengoptimumkan pelaksanaan projek yang berjaya dalam persekitaran yang dinamik

ObjektifKemahiran dan keyakinan menggunakan teknik perancangan projek praktikal.Keupayaan untuk menentukan sama ada sesuatu projek benar-benar dapat disampaikan tepat pada masanya dan dalam anggaran.Pemahaman mengenai bagaimana untuk mengetahui risiko yang diperlukan untuk memenuhi tarikh penghantaran yang terkawal.Keyakinan untuk berkomunikasi projek "trade-offs" dengan jelas.Tetapkan matlamat yang boleh dicapai dengan pelanggan, pengurus, dan ahli pasukan projek.Pengetahuan tentang bagaimana untuk merekodkan kemajuan projek sebenar dan kemudian gunakan garis dasar projek untuk mengesan dan mengurus varians.Keupayaan untuk "bingkai" soalan anda ketika menganalisis pelan projek untuk melihat variasi tersembunyiSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Prinsip lean akan dijelaskan dan digunakan untuk membantu para peserta memahami cara memperbaiki proses melalui pemetaan dalam organisasi perkhidmatan dan perkilangan. Ku ... [+]

Pelbagai penilaian proses akan dibentangkan dan dibincangkan. Prinsip lean akan dijelaskan dan digunakan untuk membantu para peserta memahami cara memperbaiki proses melalui pemetaan dalam organisasi perkhidmatan dan perkilangan. Kursus ini akan melibatkan peserta dalam pelbagai pemetaan pemetaan proses yang mudah dan kompleks.

Kursus ini akan mencabar peserta melalui penggunaan kajian kes dan senario sebenar. Kuliah, perbincangan dan persembahan kumpulan akan digunakan untuk mencapai matlamat pembelajaran.

ObjektifTentukan proses dan kepentingannya untuk berfungsi dengan baik organisasiKenal pasti piawaian antarabangsa untuk pendekatan ke prosesPeriksa pelbagai metodologi penilaian prosesMenjana carta analisis proses dan membina peta proses untuk penambahbaikanJelaskan keperluan untuk mengukur proses sebagai alat penambahbaikanSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini dibangunkan untuk menangani keperluan "logistik" pengurus logistik, pengarah dan CEO untuk kemahiran pengurusan rantaian bekalan. Bengkel latihan lima hari yan ... [+]

Kursus ini dibangunkan untuk menangani keperluan "logistik" pengurus logistik, pengarah dan CEO untuk kemahiran pengurusan rantaian bekalan.

Bengkel latihan lima hari yang komprehensif ini akan memastikan penggunaan kemahiran tender yang efektif dan efisien. Pembekal adalah pemegang kepentingan utama untuk menentukan kualiti dan hasilnya.

Pengurusan strategik rantaian bekalan boleh memastikan anda bekerja dengan pembekal yang menyokong. Melaksanakan pengurusan rantaian bekalan menghasilkan output yang betul, yang memerlukan komitmen utama pasukan pengurusan anda sendiri.

ObjektifMengamalkan pengurusan rantaian logistik dan bekalan yang berkesanMenjalankan analisis dan pemeriksaan operasi semasaBawa tentang penambahbaikan organisasi dalam rantaian bekalanBandingkan di rumah berbanding penyumberan luar penyumberan luarMemahami rangka kerja perundanganUrus penjual; pemantauan dan penilaianTerangkan kos kepada peristiwa pentingSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini memberi tumpuan kepada meningkatkan kepakaran pengurusan risiko pengurus projek, dari perancangan awal melalui penutupan projek. Peserta akan memohon semua pri ... [+]

Kajian mencadangkan bahawa 90% masalah projek boleh diramalkan melalui penerapan teknik pengurusan risiko projek. Proaktif mengenal pasti dan mengawal risiko sangat meningkatkan ketepatan skop, jadual, dan anggaran projek, serta mengurangkan jumlah masa yang dibelanjakan oleh pasukan melepaskan kebakaran.

Kursus ini memberi tumpuan kepada meningkatkan kepakaran pengurusan risiko pengurus projek, dari perancangan awal melalui penutupan projek. Peserta akan memohon semua prinsip kursus kepada kajian kes yang berkaitan dengan kerja yang diambil secara langsung dari persekitaran kerja mereka. Pada penyempurnaan kursus, pelajar akan dapat mengenalpasti, menganalisis, menanggapi, dan mengawal risiko projek.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini akan melengkapkan dan membangunkan profesional perolehan dan rantaian bekalan untuk dapat beroperasi dengan gigih dan berkesan dengan asas pembekalan mereka, m ... [+]

Keupayaan untuk menguruskan risiko secara berkesan dalam rantaian bekalan adalah mutlak mesti dalam set kemahiran mana-mana profesional rantaian bekalan semasa.

Kursus ini akan melengkapkan dan membangunkan profesional perolehan dan rantaian bekalan untuk dapat beroperasi dengan gigih dan berkesan dengan asas pembekalan mereka, mengurangkan risiko dan memaksimumkan semua peluang untuk mendapatkan kelebihan daya saing di pasaran mereka.

Kursus ini sangat interaktif dan termasuk perbincangan kumpulan, latihan pasukan, kajian kes, persembahan individu dan kumpulan, video dan kuiz summatif. Semua peserta akan mempunyai beberapa peluang untuk menggunakan pengetahuan terkini yang diperoleh dan menunjukkan kemahiran mereka dalam Pengurusan Risiko Rantaian Bekalan .... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus praktikal ini akan menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam Pengurusan dan Kepimpinan. Meningkatkan prospek kemajuan kerjaya anda dengan menggunakan program ini ... [+]

Kursus praktikal ini akan menyediakan anda kerjaya yang menarik dalam Pengurusan dan Kepimpinan. Meningkatkan prospek kemajuan kerjaya anda dengan menggunakan program ini sebagai asas untuk kajian lanjut dalam bidang yang berkembang pantas ini. Kelayakan ini menawarkan peluang yang unik, berpatutan dan berkesan untuk pelajar untuk memastikan mereka memenuhi tuntutan pasaran yang kompetitif.

ObjektifPengambilan - ulasan kedudukan, pengiklanan; kemahiran temuduga; teknik pemilihanPengekalan - induksi, orientasi, pembangunan, ganjaranPengurusan Prestasi - menetapkan jangkaan, kebertanggungjawaban utamaLatihan dan latihan untuk prestasi dan penyediaan maklum balas yang berkesanMenggariskan keperluan undang-undang yang menjadi amalan HRMSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini memberi teknik praktikal yang penting dan mendalam yang membolehkan anda mencapai kecemerlangan di tempat kerja anda. ... [+]

Kursus ini memberi teknik-teknik praktikal yang penting dan mendalam yang akan membolehkan anda mencapai kecemerlangan di tempat kerja anda. Dalam kursus ini, anda akan mempelajari amalan terbaik pelbagai disiplin seperti bagaimana untuk menjadi penulis perniagaan yang lebih baik dan komunikator tuan.

Kursus ini juga memberi tumpuan kepada kepentingan menyediakan perkhidmatan pelanggan dalaman dan luaran yang luar biasa dan kesannya.

Selain itu, anda benar-benar akan mempunyai peluang untuk membincangkan kesan-kesan stres di tempat kerja dan cara-cara untuk mengubah stres menjadi kelebihan. Anda juga akan belajar bagaimana menguasai penggunaan berkesan masa anda akan dapat meningkatkan produktiviti anda dan menurunkan tahap tekanan anda. Topik lain yang akan anda pelajari adalah menganjurkan dan menjalankan mesyuarat yang berkesan dan profesional. Akhirnya, anda akan belajar secara terperinci, bagaimana anda boleh meningkatkan keupayaan pengendalian telefon anda.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
4 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Bengkel ini direka untuk pengurus yang kurang pengetahuan dalam perakaunan dan kewangan. Pemilik perniagaan dan pengurus sering perlu menandatangani dan meluluskan penyat ... [+]

Bengkel ini direka untuk pengurus yang kurang pengetahuan dalam perakaunan dan kewangan. Pemilik perniagaan dan pengurus sering perlu menandatangani dan meluluskan penyata kewangan dan mentafsir data.

Mereka akan belajar bagaimana menggunakan maklumat daripada penyata kewangan untuk perancangan dan pengurusan mereka dan bagaimana untuk menilai prestasi perniagaan melalui penyata kewangan (seperti mengenal pasti pembolehubah yang tidak teratur untuk tempoh yang lepas, ...)

ObjektifKenal pasti fungsi maklumat perakaunan dalam proses membuat keputusanTerangkan elemen penyata kewanganMengendalikan analisis asas prestasi kewanganGunakan maklumat perakaunan untuk membuat keputusanSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Perancangan adalah fasa yang paling kritikal dan paling mencabar dari mana-mana operasi perolehan. Ia memberikan arah ke arah bagaimana fungsi ini bertujuan untuk menjami ... [+]

Perancangan adalah fasa yang paling kritikal dan paling mencabar dari mana-mana operasi perolehan. Ia memberikan arah ke arah bagaimana fungsi ini bertujuan untuk menjamin keselamatan bekalan organisasi.

Apabila ia berkaitan dengan pengurusan bida, pelan perolehan yang baik akan membantu mengimbangi matlamat yang sering bercanggah untuk menjana simpanan dan memuaskan pelanggan dalaman. Dalam kursus ini, kami memberikan penjelasan terperinci tentang bagaimana untuk mencapai perancangan objektif dan inisiatif perolehan.

Kami menyelidiki teknik ramalan kualitatif dan kuantitatif yang berbeza kerana ia berkaitan dengan perancangan inventori dan kami menunjukkan bagaimana strategi integrasi penjual berbeza boleh digunakan untuk membantu mengekalkan operasi dan projek.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Program ini akan memperkenalkan Perisikan Perniagaan (BI), secara manual, untuk membolehkan anda membersihkan, menormalkan dan mentafsir data besar. Anda akan dapat mewuj ... [+]

Program ini akan memperkenalkan Perisikan Perniagaan (BI) , secara manual, untuk membolehkan anda membersihkan, menormalkan dan mentafsir data besar. Anda akan dapat mewujudkan hubungan sejarah, menganalisis situasi semasa dan meramalkan strategi masa depan.

Penerapan BI adalah tanpa batas, meliputi keputusan perniagaan, taktikal dan strategi perniagaan. Ia merangkumi semua jabatan dan cascades ke semua pengguna yang melakukan pembersihan data, pelaporan, analisis, pemodelan, integrasi dan automasi.

Dalam kursus ini, kami menggunakan MS Excel semata-mata sebagai alat BI yang muktamad dan mudah untuk membolehkan anda mengembangkan tahap kepakaran yang eksklusif dan menambah nilai serta merta ke pekerjaan dan syarikat anda.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
4 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini akan memajukan kemahiran data, pemodelan, integrasi dan kemahiran automasi ke peringkat baru. Anda juga akan menguasai normalisasi dan mengurut data bising, pe ... [+]

Kursus ini akan memajukan kemahiran data , pemodelan, integrasi dan kemahiran automasi ke peringkat baru. Anda juga akan menguasai normalisasi dan mengurut data bising, penyediaan laporan, analisis, dan perdamaian.

Ini adalah kursus berasaskan Excel yang membolehkan anda membangunkan tahap kepakaran baru dan menambah nilai segera kepada tugas anda.

ObjektifMemohon kepakaran pelaporan Excel dalam perniagaan, kewangan, dan perakaunan dengan meningkatkan pengamatan data dan dicing, mengurut data dan kemahiran analisis dataGunakan jadual pivot dan carta pivot untuk melakukan penulisan, analisis dan perdamaian laporan secara automatik dengan cekapMembangunkan kilat dan laporan pengurusan khas dengan menghubungkan Excel dengan Akses, web, teks, SQL, dan pangkalan data lainUlangi tugas dan menghasilkan laporan dengan cekap dengan merakam, menjalankan dan mengedit makroMemperoleh pelbagai tips dan cara yang akan meningkatkan kecekapan kerjaSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Piawaian Laporan Kewangan Antarabangsa (IFRS) adalah piawaian perakaunan yang paling banyak digunakan di dunia. Lebih 120 negara kini memerlukan atau membenarkan pengguna ... [+]

Piawaian Laporan Kewangan Antarabangsa (IFRS) adalah piawaian perakaunan yang paling banyak digunakan di dunia. Lebih 120 negara kini memerlukan atau membenarkan penggunaan IFRS. Lebih 7,000 syarikat awam di Kesatuan Eropah telah mematuhi IFRS sejak tahun 2005. Kebanyakan negara lain sama ada mengguna pakai IFRS atau telah memutuskan untuk menumpuk piawaian kebangsaan mereka dengan IFRS.

Kursus lima hari ini memberikan gambaran yang ketat dan terperinci tentang semua keperluan IFRS teknikal utama, dan termasuk penyata kewangan ilustrasi, kajian kes, contoh, liputan IFRS yang paling penting, dan penyertaan interaktif dari para perwakilan. Sebagai tambahan kepada semakan IFRS semasa, perwakilan kursus juga menerima kemas kini mengenai piawaian baru utama mengenai hasil, pajakan, dan instrumen kewangan serta kesan kemungkinan penerimaan mereka.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Pembangunan Organisasi meningkatkan peranan HR menjadi rakan strategik dalam perniagaan. Kursus ini akan membantu anda belajar tentang Pembangunan Organisasi daripada def ... [+]

Pembangunan Organisasi meningkatkan peranan HR menjadi rakan strategik dalam perniagaan. Kursus ini akan membantu anda belajar tentang Pembangunan Organisasi daripada definisi kepada aplikasi.

Ia akan menekankan peranan pembangunan sumber manusia dalam organisasi untuk membantu orang dan organisasi mengurus perubahan secara berkesan.

Kursus ini menggunakan gabungan teori dan penggunaan praktikal konsep kursus. Peserta akan terlibat dalam latihan simulasi yang digabungkan dengan perbincangan situasi kehidupan sebenar yang membolehkan mereka memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang kuat.

ObjektifMemahami Pembangunan OrganisasiMenilai kesediaan organisasi untuk pembangunanAnalisa data berkaitan Pembangunan Organisasi sekarangDraf strategi Pembangunan OrganisasiMelaksanakan proses pengurusan perubahanSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini direka bentuk sebagai bengkel di mana para peserta terlebih dahulu menghuraikan analisis 'SWOT' untuk fungsi HR di organisasi mereka sendiri dan kemudian menge ... [+]

Kursus ini direka bentuk sebagai bengkel di mana para peserta terlebih dahulu menghuraikan analisis 'SWOT' untuk fungsi HR di organisasi mereka sendiri dan kemudian mengenal pasti pelbagai kemahiran dan kecekapan yang diperlukan yang akan membolehkan mereka membina dan membangunkan kepimpinan sumber manusia dan jabatan masing-masing, oleh itu mengubah diri mereka menjadi pengurus penambahan nilai.

Kursus ini juga akan menggunakan campuran teknik interaktif seperti kuliah, kajian kes dan perbincangan kumpulan yang bertujuan untuk mengintegrasikan dan menyediakan contoh-contoh amalan terbaik antarabangsa.

ObjektifMembangunkan teknik untuk menghubungkan proses dan aktiviti HR dalaman mereka dengan jangkaan di luarTerangkan enam kecekapan HR kontemporari yang menentukan profesionalisme HR dan membolehkan mereka menjadi penambahan nilai pengurus atau profesionalMemohon alat-alat yang diperlukan untuk menilai dan memperbaiki setiap daripada enam kecekapan kepimpinan SDMMempertahankan alat analisis HR moden dan menggunakannya nanti dalam organisasi mereka untuk menghasilkan data dan laporan risikan perniagaanMenjana perisikan HR yang membantu meminimumkan risiko yang berkaitan dengan pelaburan modal insanBuat jabatan HR yang berkesan yang menyampaikan hasil perniagaanMenjana keputusan perniagaan yang sesuaiSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini akan membolehkan anda mengubah diri anda dan jabatan HR anda menjadi rakan kongsi perniagaan yang mampu menyampaikan hasil dan menambah nilai kepada organisasi ... [+]

Kursus ini akan membolehkan anda mengubah diri anda dan jabatan HR anda menjadi rakan kongsi perniagaan yang mampu menyampaikan hasil dan menambah nilai kepada organisasi anda.

Kursus ini berdasarkan penyelidikan dan amalan terbaik yang berkaitan dengan pengurusan sumber manusia. Ia membawa pengalaman dan contoh baru kepada para peserta, serta pandangan dan pemahaman tentang apa yang menjadikan pasangan perniagaan HR berjaya.

Kursus ini menggunakan campuran latihan bersepadu termasuk kuliah, kajian kes, aktiviti kumpulan, dan pengalaman perkongsian. Peserta akan melalui pelbagai strategi HR, merangka petunjuk prestasi utama dan mengenal pasti kecekapan yang diperlukan untuk kejayaan HR sebagai rakan kongsi perniagaan.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini akan menerangkan teori perancangan permintaan, model dan amalan terbaik yang akan membantu para peserta menangani pelbagai senario masa depan untuk memastikan ... [+]

Kursus ini akan menerangkan teori perancangan permintaan, model dan amalan terbaik yang akan membantu para peserta menangani pelbagai senario masa depan untuk memastikan aliran inventori berterusan dengan kos yang paling rendah.

Kursus ini menggunakan gabungan teknik interaktif dan tangan dan persembahan ringkas oleh perunding dan para peserta. Terdapat banyak latihan individu dan kumpulan. Latihan ini semua berkaitan dengan pekerjaan di mana peserta perlu mengira atau menarik penyelesaian optimum selepas memahami proses tersebut.

ObjektifNyatakan objektif pengurusan saham dan menyenaraikan kesannya terhadap kos dan perkhidmatan pelangganSediakan klasifikasi stok yang betul dan gunakan amalan terbaik untuk spesifikasi dan pengkatalogan itemGunakan teknik ramalan saintifik untuk meramalkan permintaan dan menguruskan masa yang lebih baikPerbezaan dan mengkategorikan unsur-unsur kos sahamKiraan kuantiti pesanan yang optimum dan tentukan stok keselamatan dan menyusun semula mataSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
3 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Convertas

Kursus ini merangkumi amalan penting terkini dalam peramalan, perancangan, perolehan, pengangkutan, pergudangan, dan logistik. Ia merangkumi rangka kerja Rujukan Operasi ... [+]

Kursus ini merangkumi amalan penting terkini dalam peramalan, perancangan, perolehan, pengangkutan, pergudangan, dan logistik.

Ia merangkumi rangka kerja Rujukan Operasi Rangkaian Bekalan (SCOR) untuk peningkatan prestasi berterusan merentasi rantaian bekalan.

Pembekal adalah pemegang kepentingan utama untuk menentukan kualiti dan hasilnya. Pengurusan yang betul dalam rantaian bekalan dapat memastikan anda bekerja dengan pembekal yang menyokong. Melaksanakan pengurusan rantaian bekalan menghasilkan output yang betul, yang memerlukan komitmen utama pasukan pengurusan anda sendiri.

ObjektifMengenal pasti trend dan amalan moden dalam pengurusan rantaian bekalan dan logistikPraktik ramalan dan teknik pengoptimalan inventoriMenilai kategori item dan rumuskan strategi sumber yang bersesuaianTerangkan peranan dan objektif pengurusan pengangkutan dalam logistikGunakan teknik tambah gudang nilaiGunakan Rangka Kerja Operasi Rantaian Bekalan (SCOR) untuk pengurusan prestasi rantaian bekalanSiapa Harus Hadir... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai
124534 Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Website
Alamat
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu
Alamat
London, England, United Kingdom
Alamat
Istanbul, Istanbul, Turki
Alamat
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, مليسيا