English Training Lounge

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah bahasa Inggeris yang anda mengawal ...

At English Training Lounge kita faham bahawa dunia moden tidak berhenti kerana kami memerlukannya untuk! Ini adalah mengapa ETL menawarkan sebuah sekolah bahasa Inggeris yang seperti fleksibel yang anda perlukan untuk menjadi. Kami memberikan latihan bahasa Inggeris pada masa dan lokasi yang anda pilih! Kita bukan 9-5 Bahasa Inggeris sebagai sekolah kedua kerana kita tahu bahawa hidup ini adalah 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Kami di English Training Lounge berbangga untuk menawarkan dunia yang bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua sekolah yang betul-betul di hujung jari anda!

English Training Lounge - sekolah bahasa Inggeris untuk kelas global

Selamat datang ke mana sahaja yang anda mahu!

ABOUT ENGLISH LATIHAN LOUNGE

  • Belajar bahasa Inggeris pada masa dan di tempat yang sesuai dengan anda
  • Belajar dengan seorang guru Bahasa Inggeris yang berpengalaman
  • Sambung kepada pengalaman pembelajaran Bahasa Inggeris global

PESANAN DARIPADA PENGASAS KAMI - DAN NEWTON

English Training Lounge itu wujud pada bulan Disember 2009 sebagai idea saya untuk terus menyokong pelajar ESL vokasional di kolej saya mengajar di dalam Riyadh di Arab Saudi. Pada tahun 2011 English Training Lounge telah didaftarkan sebagai syarikat terhad dan kita pergi dari kumpulan sokongan kepada pengajaran bahasa Inggeris dan sekolah latihan dengan jangkauan global. Ia adalah jelas bahawa keperluan ramai pelajar bahasa Inggeris tidak ditetapkan dalam batu dan setiap pelajar mempunyai keinginan pembelajaran mereka sendiri khususnya bahasa Inggeris. Kami meletakkan bersama-sama beberapa kaji selidik untuk mengetahui dengan tepat apa jenis pengajaran bahasa Inggeris dan pelajar yang berpotensi latihan mahu. Data yang diterima menunjukkan sejumlah besar rasa tidak puas hati dengan kursus pembelajaran ESL tradisional dan bahawa banyak daripada apa yang diajar di dalam kelas mempunyai sedikit atau tidak ada kaitan dengan pelajar akademik atau laluan kerjaya. Dengan maklumat ini saya mahu untuk mereka bentuk sebuah sekolah bahasa Inggeris yang adalah kira-kira pelajar, menawarkan apa yang mereka perlukan dan mahu bagi membolehkan mereka untuk mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman pembelajaran mereka dengan kami. Saya tahu bahawa ETL terpaksa menjadi fleksibel dan seperti yang pelbagai dalam pengajaran bahasa Inggeris dan latihan sebagai keperluan setiap pelajar kita. Pendek kata, kita terpaksa menjadi khusus dalam kurikulum kami dan menawarkan sebagai banyak laluan pembelajaran Bahasa Inggeris seperti yang dikehendaki oleh semua pelajar ESL.

Kami berhasrat untuk menjadi yang terkemuka di dunia dalam talian dan bersemuka bahasa School / syarikat dan percaya kunci kepada kejayaan adalah kursus-kursus latihan mudah yang memenuhi pelanggan-pelanggan kami dan pelajar 'keperluan. Bergantung kepada keperluan pelanggan, kita boleh menyampaikan program latihan peribadi sepenuhnya atau jika memerlukan lebih berstruktur, laluan pembelajaran tradisional - semua pada masa dan tempat yang sesuai untuk pelajar.

Saya berharap semua yang datang untuk belajar dan melatih dengan Bahasa Inggeris Training Lounge mempunyai pengalaman yang terbaik dan kemajuan dalam pelajaran bahasa Inggeris mereka untuk mencapai matlamat masa depan mereka.

Daniel Newton - Pengasas dan Pengarah English Training Lounge, ETL

YURAN KURSUS DAN LATIHAN BLOK

kursus pembelajaran kami yang disampaikan dalam blok latihan 4, 6, 8, 10 atau 12 jam dengan pilihan untuk menambah-on lebih jam jika diperlukan. Untuk pelanggan korporat kami menawarkan blok yg pesan lebih dahulu pengajian yang selaras dengan latihan khusus bahasa Inggeris mereka perlu - (waktu blok Training bergantung kepada kursus keperluan English kajian dan).

Tanyalah diri, "Di mana saya mahu dalam hidup? '

English Training Lounge diasaskan kepada prinsip bahawa bahasa Inggeris akan membawa anda lagi. Lagi dalam kehidupan peribadi anda, seterusnya dalam kehidupan profesional anda dan seterusnya dalam kehidupan akademik anda. Hadiah terbesar England telah memberikan kepada dunia ialah bahasa Inggeris. Kami percaya bahawa semua orang mempunyai keupayaan untuk belajar dan mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris, atau bahasa-bahasa lain. Pada ETL kami akan membawa anda bahawa salah satu langkah lebih dekat untuk merealisasikan potensi penuh anda ... selamat datang ke mana sahaja yang anda mahu!

BAGAIMANA IA BERFUNGSI

The English Training Lounge kaedah pembelajaran memberikan pelajar keupayaan untuk bertutur dalam Bahasa Inggeris dengan cara yang yakin dan sahih. Ini menawarkan peningkatan yang ketara dalam mendengar dan kefahaman kemahiran belajar. Ini seterusnya membawa kepada keupayaan membaca Bahasa Inggeris yang lebih fasih dan berirama dan sebutan.

PEMBELAJARAN

ETL menawarkan program-program pengajian yang sesuai dengan mudah ke dalam gaya hidup orang lain. pelajar ETL berhubung dengan jurulatih kami sendiri atau online melalui beberapa platform persidangan, Skype @ etl-english menjadi yang paling popular. Selepas setiap pelajaran 50 minit pelajar berikut senarai semak perkara-perkara yang mereka kini boleh melakukan dan bercakap dalam Bahasa Inggeris atau memilih bahasa pengajian. Dengan pelatih membantu, pelajar mula menyerlahkan dan mengiktiraf kesilapan dan bidang kebolehan / Bahasa Inggeris mereka yang memerlukan peningkatan mereka. Dengan bimbingan ETL yang pelajar sebenarnya bermula untuk mencari bahasa Inggeris atau kajian untuk diri mereka sendiri!

Lokasi

Abu Dhabi

Alamat
ETL, PO Box 95005
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

Buenos Aires

Alamat
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogotá

Alamat
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Alamat
Rio de Janeiro, Negeri Rio de Janeiro, Brazil

Santiago

Alamat
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Alamat
Buenavista, Negeri Mexico, Mexico

Buenos Aires

Alamat
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Bogotá

Alamat
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Alamat
Rio de Janeiro, Negeri Rio de Janeiro, Brazil

Santiago

Alamat
Santiago, Santiago Metropolitan Region, Chile

Buenavista

Alamat
Buenavista, Negeri Mexico, Mexico

Dubai

Alamat
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Bangkok

Alamat
Bangkok, Thailand

Beijing

Alamat
Beijing, Beijing, China

Delhi

Alamat
Delhi, India

Hanoi

Alamat
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hong Kong

Alamat
Hong Kong, Hong Kong

Kuala Lumpur

Alamat
Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, مليسيا

Riyadh

Alamat
Riyadh, Wilayah Riyadh, Arab Saudi

Seoul

Alamat
Seoul, Seoul, Korea Selatan

Shanghai

Alamat
Shanghai, Shanghai, China

Singapura

Alamat
Singapura, Singapura

Taipei

Alamat
Taipei, Taiwan

Tokyo

Alamat
Tokyo, Jepun

Jakarta

Alamat
Jakarta, Indonesia

Barcelona

Alamat
Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Berlin

Alamat
Berlin, Berlin, Jerman

Bern

Alamat
Bern, Canton of Bern, Switzerland