Eton Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Eton Institute diiktiraf secara global sebagai pemimpin dalam penyelesaian pembelajaran dan pembangunan, menawarkan Latihan Pembangunan Profesional, kursus di lebih 100 bahasa dan program Pembelajaran Bergerak di peringkat antarabangsa di seluruh Amerika, Asia Timur, Eropah, Timur Tengah dan Asia Selatan. Dengan pasukan profesional yang berdedikasi yang membangunkan program yang disesuaikan, Eton Institute mempunyai metodologi dan teknik latihan yang paling dicari dan bangga dikaitkan dengan pemikir antarabangsa terkemuka untuk berjaya menyediakan perubahan organisasi untuk lebih dari 2000 pelanggan di seluruh dunia. Ia menawarkan pemasaan yang fleksibel dan kursus khusus yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan pelajar. Semua latihan difasilitasi oleh tenaga pengajar yang berkelayakan dan berpengalaman, mengajar kemahiran praktikal sambil mengekalkan harga yang kompetitif untuk individu dan perniagaan. Semua kursus bahasa yang ditawarkan oleh Eton Institute adalah EAQUALS yang diiktiraf dan memenuhi piawaian Rangka Kerja Biasa Rujukan Eropah (CEFR) yang ditetapkan oleh Majlis Eropah.

VISI KAMI

Untuk memimpin komuniti antarabangsa dalam mencapai pilihan komprehensif penyelesaian komunikasi untuk pelbagai budaya dan gaya hidup.

NILAI KAMI

Profesionalisme, Inovasi, Kebertanggungjawaban, Kualiti, Komunikasi Dua Hala Terbuka, Kepuasan Pelanggan, Pemberdayaan, Tanggungjawab Sosial Korporat.

MISI KITA

Untuk terus menawarkan dan membangunkan pilihan lengkap penyelesaian latihan inovatif, mudah diakses oleh syarikat dan individu dalam pelbagai gaya hidup.

OBJEKTIF KAMI

Menawarkan pelbagai kursus harga kompetitif, fleksibel dan disesuaikan untuk memenuhi keperluan pelajar, difasilitasi oleh pengajar yang berkelayakan dan berpengalaman. Memperkukuhkan rangkaian komuniti di mana kami beroperasi.

KAMI KAMI

Kami percaya bahawa di sebalik setiap perniagaan yang berjaya adalah orang yang berbakat yang memandu ke hadapan. Di Eton Institute semua orang adalah keluarga yang mempunyai semangat dan komitmen bersama untuk kecemerlangan. Pasukan berdedikasi kami mewujudkan persekitaran pembelajaran yang memupuk, menaruh perhatian kepada segala sesuatu yang mereka lakukan dan membawa sesuatu yang istimewa kepada persekitaran inklusif kami.

Lokasi

Dubai

Alamat
Block 3, Dubai Knowledge Village, Dubai, United Arab Emirates
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Dubai

Alamat
Block 3, Dubai Knowledge Village
Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu

Abu Dhabi

Alamat
Park Rotana Office Complex, Khalifa Park
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu

Vienna

Alamat
Beckley.Institute, Graben 30, 5. Stock
1010 Vienna, Vienna, Austria

New Delhi

Alamat
7th Floor, Silverton Tower, Golf Course Extension Road,
Sector – 50, Gurgaon

New Delhi, Delhi, India

Hong Kong

Alamat
Suite 2512 Langham Place Office Tower, 8 Argyle Street,
Mongkok, Kowloon

Hong Kong, Hong Kong