Baca keterangan rasmi

SELAMAT DATANG KE SOLUTIONS GLOBAL

Kami menawarkan lebih daripada 30 program pendaftaran terbuka dan disesuaikan dalam disiplin utama Kepimpinan dan Amalan Pengurusan, Perniagaan dan Pembangunan Profesional, Keusahawanan dan Inovasi Perniagaan, Pemasaran dan Pengurusan Jenama, Perakaunan dan Kewangan, Tadbir Urus Korporat dan HR Solutions.

Tidak kira apa peringkat perjalanan KERJAYA anda, anda mengambil bahagian dalam program-program Latihan Eksekutif & Development kami yang akan membolehkan anda untuk memaksimumkan impak anda dalam organisasi anda Klik Sistem Pengurusan Kewangan Pengurusan Latihan Berkesan membolehkan anda untuk membuat keputusan perniagaan kerja dengan menyediakan biasa, tepat pada masanya dan relevan maklumat kewangan dan statistik. Kami boleh menawarkan CONSULTANCY PENGURUSAN KEWANGAN untuk mengisi jurang jangka pendek serta menyediakan PART TIME CFO mengetuai projek jangka panjang.

Mengapa Global Solutions Consultancies & Pusat Latihan?

Kami mampu untuk bertindak balas kepada mana-mana keperluan latihan dengan kelajuan dan kecekapan kerana pengalaman kami yang luas, standard yang tinggi kakitangan kami dan kolam kualiti sumber kami.

Kami mengguna pakai up-to-date kaedah latihan untuk bersaing dengan kemajuan sains dan teknologi yang berterusan Terpilih merekrut dan melantik ahli-ahli dengan yang terbaik kelayakan, pengalaman dan interaksi dengan pelatih dan keperluan pasaran. Mengamalkan latihan moden dan kaedah yang menekankan penyertaan aktif pelatih pembelajaran dan menjadikan mereka sebahagian daripada proses latihan. kaedah latihan kami adalah campuran pengurusan moden, kerohanian dan sains.

Program latihan dan nota kursus boleh disediakan dalam tempoh masa yang singkat dan (analisis organisasi perlu) baru trarabic-perniagaan orang-kerja-dalam-officeaining kawasan yang boleh sepenuhnya dibangunkan mengikut pelanggan.

Apabila ia benar-benar, pasti perlu dihantar terus.

Sebab untuk menjalankan perniagaan dengan Solutions Global:

Kami mendiagnosis keperluan latihan anda sebelum kami menetapkan kursus. Anda menerima nilai kualiti tertinggi bagi pelaburan anda. Dalam perkembangan latihan kita bersaing hanya dengan helang. Trainers kami berpengetahuan, dipercayai, mesra dan profesional

MISI:

MEMPERKASAKAN Profesional dan membentuk masa depan Place kerja.

VISI:

Visi kami adalah memperkayakan pembelajaran, pembangunan kemahiran dan menjadi Icon cemerlang dalam bidang latihan.

PENGAJAR KAMI:

Kami mempunyai pelbagai bahasa perniagaan dan pengurusan Consultants & Sr. Pengajar, yang mempunyai pengalaman kerja antarabangsa ditambah dengan pengetahuan silang budaya dan khusus industri yang mendalam UAE dan rantau.

NILAI TERAS

Exclusive - Kami menyediakan pelanggan kami tahap tertinggi program eksklusif yang direka oleh profesional kami.

X - Global SolutionsX Kualiti = Pembangunan.

KREATIVITI - Idea-idea baru merangsang penemuan dan angkat inovasi yang membawa kepada pembelajaran yang lebih berkesan.

beretika - Anda akan dianggap beretika, adil dan jujur.

kesetiaan - Memuaskan pelanggan adalah Sikap & Kesetiaan kami, melakukan kerja adalah Kelakuan kami.

Pembelajaran - Kami bekerja keras untuk mencari penyelesaian yang terbaik untuk membangunkan pengalaman pembelajaran profesional sepanjang hayat.

Peluk - Anda akan berada dalam persekitaran yang merangkumi dan menggalakkan kepelbagaian di kalangan rakyat dan idea.

penyempitan - Kami bekerja pada merapatkan jurang antara latihan akademik dan latihan profesional.

Pelanggan - Kami sentiasa memastikan bahawa berurusan dengan pelanggan-pelanggan kami adalah perkongsian masa hidup dan bukan hanya hubungan formal.

Kecemerlangan - Menjadi pusat yang diiktiraf kecemerlangan bagi melaksanakan Solutions Global di UAE dan negara-negara GCC

Mod Latihan yang kami tawarkan:

Penyelesaian Global Kampus: lokasi menarik kampus kami di tengah-tengah Dubai menyumbang kepada kejayaan 100% daripada program Latihan dengan sambungan mudah.

Fly-me-a-Trainer: mengikut kehendak pelanggan, kami akan menghantar jurulatih pakar ke lokasi korporat. Dengan jurulatih kami di tempat anda, anda hanya perlu sebuah bilik persidangan.

Live Virtual Classroom: Bilik Darjah Maya sebenar kami membawa kepada anda sebuah pengalaman latihan superlatif yang menarik yang membolehkan anda belajar dan menimba ilmu dari keselesaan rumah atau pejabat anda. sesi latihan yang menarik, menambah kepadanya kemudahan tempat dan masa anda, tolak kos dan kerumitan perjalanan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Global Solutions Trainings UAE

Bersedia untuk IELTS ketara meningkatkan peluang anda mendapat skor yang anda perlukan dan sebagai co-pencipta IELTS, tidak ada kedudukan yang lebih baik daripada kita un ... [+]

Sama ada anda mahu belajar di luar negara atau bekerja di sebuah syarikat antarabangsa atau berhijrah, sijil IELTS dengan band yang lebih tinggi daripada 6.5 adalah sering satu keperluan. IELTS peperiksaan terdiri daripada empat bahagian: Bercakap, membaca, mendengar dan Penulisan. Dalam perjalanan 8 minggu, kami mengajar anda bagaimana untuk mendapatkan band yang lebih baik pada peperiksaan anda dengan memahami peperiksaan yang lebih baik, dan membangunkan strategi yang boleh anda gunakan semasa peperiksaan anda.

Bersedia untuk IELTS ketara meningkatkan peluang anda mendapat skor yang anda perlukan dan sebagai co-pencipta IELTS, tidak ada kedudukan yang lebih baik daripada kita untuk membantu. kursus IELTS Preparation kami direka khas untuk mengoptimumkan potensi ujian anda.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
40 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

AutoCAD adalah aplikasi komersial perisian untuk reka bentuk 2D dan 3D bantuan komputer (CAD) dan merangka - boleh didapati sejak 1982 sebagai aplikasi desktop dan sejak ... [+]

AutoCAD adalah aplikasi komersial perisian untuk reka bentuk 2D dan 3D bantuan komputer (CAD) dan merangka - boleh didapati sejak 1982 sebagai aplikasi desktop dan sejak tahun 2010 sebagai mudah alih, sesawang dan aplikasi berasaskan awan dipasarkan sebagai AutoCAD 360.

Anda akan dapat untuk bekerja pada projek kediaman kecil dari awal. Kursus ini terutamanya direka untuk arkitek, pereka dalaman, jurutera, dan lain-lain yang terlibat dalam industri pembinaan mencari gambaran keseluruhan reka bentuk bantuan komputer (CAD) AutoCAD.

Kurikulum merangkumi bidang ini termasuk objektif autocad berikut:

mengubah Objek Buat radius antara objek Potong dan Panjangkan Objek... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
45 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

Kursus ini akan merangkumi semua pengetahuan teori dan praktikal asas perisian operasi Revit untuk menghasilkan lukisan 2D ketara, pelan susun atur seni bina. ... [+]

Kursus ini akan merangkumi semua pengetahuan teori dan praktikal asas perisian operasi Revit untuk menghasilkan lukisan 2D ketara, pelan susun atur seni bina. Selain lukisan & mengubah unsur-unsur seni bina seperti jenis dinding, pintu & tingkap, lantai dan lain-lain, akan dilindungi. Juga lain-lain arahan operasi yang penting dalam 3D, seperti menambah kesan bahan 3D & lampu juga akan dilindungi.

[-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
30 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

Belanjawan terletak di tengah-tengah pengurusan perniagaan, namun perniagaan sering menghadapi perancangan dan masalah kewangan akibat daripada sama ada perancangan yang ... [+]

Belanjawan terletak di tengah-tengah pengurusan perniagaan, namun perniagaan sering menghadapi perancangan dan masalah kewangan akibat daripada sama ada perancangan yang tidak mencukupi, kekurangan pemahaman tentang perniagaan, atau kesilapan dalam penyusunan belanjawan. laporan pengurusan yang tidak berkesan meningkatkan cabaran dalam mengumpul input kepada bajet, dan penggunaan maklumat.Aplikasi belanjawan program mengambil pendekatan praktikal untuk belanjawan, perancangan dan laporan pengurusan untuk organisasi dan menganggap berikut: ·

Proses perancangan dan bagaimana untuk memperb... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
36 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

Kursus kewangan menyediakan pengenalan kepada konsep asas perakaunan kewangan luar dan perakaunan pengurusan dalaman. ... [+]

Kursus kewangan direka bagi pengurus bukan Kewangan-Top dan pemilik perniagaan yang memerlukan pemahaman daripada pemacu kewangan perniagaan. Kursus kewangan menyediakan pengenalan kepada konsep asas perakaunan kewangan luar dan perakaunan pengurusan dalaman.

Anda akan diperkenalkan kepada kemahiran yang diperlukan untuk menyediakan, mentafsir dan menganalisis penyata kewangan, termasuk kenyataan kunci kira-kira, untung rugi dan akan mendapat gambaran bagaimana keputusan perniagaan anda memberi kesan kepada laporan kewangan syarikat anda. Dalam urusan kewangan ini, kami juga akan meliputi belanjawan, kos dan petunjuk prestasi utama, dan menjelaskan kawasan yang sering disalah faham perakaunan akruan.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
16 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

SAP MM (pengurusan material) adalah salah satu modul penting dalam perisian ERP SAP dan modul aplikasi MM menyokong perolehan dan inventori fungsi yang berlaku di hari un ... [+]

SAP MM (pengurusan bahan) adalah salah satu modul penting dalam perisian ERP SAP dan modul aplikasi MM menyokong perolehan dan inventori fungsi yang berlaku di hari untuk operasi perniagaan hari.

Modul MM mengandungi banyak aspek seperti pembelian, penerimaan yang baik, penyimpanan bahan, perancangan berdasarkan penggunaan, dan inventori. SAP MM modul bersepadu sepenuhnya dengan modul lain dalam sistem SAP seperti kewangan, mengawal, jualan dan pengedaran, pengurusan kualiti, penyelenggaraan loji, perancangan pengeluaran dan pengurusan gudang.

Diskaun khas untuk mengalami logistik Professionals. Dengan sesi Percuma Temuduga Penyediaan, Bantuan Ayub, perisian Percuma.

[-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
35 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

institusi kami adalah untuk orang-orang yang sedang mencari untuk kelayakan profesional sebenar, yang mahu belajar, bekerja atau Live di UAE, untuk meningkatkan kemahiran ... [+]

institusi kami adalah untuk orang-orang yang sedang mencari untuk kelayakan profesional sebenar, yang mahu belajar, bekerja atau Live di UAE, untuk meningkatkan kemahiran berbahasa Inggeris mereka atau hidup dalam sebuah negara Bercakap Bahasa Inggeris. Kursus-kursus yang meningkatkan perbendaharaan kata anda bermula dari tatabahasa asas dan tatabahasanya yang diperlukan untuk tahap awal. Meningkatkan perbendaharaan kata anda. Terdapat kursus yang berbeza daripada bahasa Inggeris, dan begitu juga tempoh mereka berbeza-beza. Kursus Bahasa Inggeris adalah seperti berikut:

asas Bahasa Inggeris peringkat pertengahan dan Advance Tatabahasa untuk IELTS Perbendaharaan kata dan ... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
16 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

SAP Perakaunan Kewangan dan kursus Controlling disusun agar dapat memberikan anda kemahiran bagaimana untuk bekerja dengan akaun lejar am, baki dan butiran ... [+]

SAP Perakaunan Kewangan dan Pengawalan kursus disusun agar dapat memberikan anda kemahiran bagaimana untuk bekerja dengan akaun lejar am, baki dan butiran; pos, carian dan paparan dokumen; dan menjana satu set penyata kewangan yang seimbang dan didamaikan seperti Lembaran Imbangan, Untung & Rugi dan Diskaun Flow.Special tunai untuk Akaun mengalami Professionals. Dengan sesi Percuma Temuduga preperation, Bantuan Ayub, perisian Percuma.

[-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
35 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

SAP HANA merupakan platform data dalam memori yang deployable sebagai perkakas di premis, atau di dalam awan. Ia adalah satu platform revolusi yang yang paling sesuai unt ... [+]

SAP HANAmerupakan platform data dalam memori yang deployable sebagai perkakas di premis, atau di dalam awan. Ia adalah satu platform revolusi yang yang paling sesuai untuk melaksanakan analisis masa nyata, dan pembangunan dan pelaksanaan aplikasi masa nyata.

The SAP HANA adalah permintaan yang disebabkan oleh keperluan organisasi untuk secara analisis menggunakan data mereka dan untuk melaksanakan analisis masa sebenar aktiviti-aktiviti yang berlaku di dalam organisation.SAP HANA adalah satu platform yang menggabungkan pangkalan data, pemprosesan data, dan keupayaan platform aplikasi di- ingatan

[-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
40 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Solutions Trainings UAE

SAP HCM (Pengurusan Modal Insan) adalah salah satu modul penting dalam SAP ERP. SAP HR menguruskan semua fungsi dari pengambilan dan pekerja kepada penamatan akhir dalam ... [+]

SAP HCM (Pengurusan Modal Insan) adalah salah satu modul penting dalam SAP ERP. SAP HR menguruskan semua fungsi dari pengambilan dan pekerja kepada penamatan akhir dalam organisasi. Ia terdiri pelbagai sub-komponen seperti pengurusan peribadi, pengurusan organisasi, pengurusan masa dan gaji.

SAP modul HR / HCM disepadukan dengan modul lain seperti perancangan pengeluaran, pengurusan bahan, Perakaunan Kewangan dan mengawal.

SAP bahan latihan HR mengajar anda satu kaedah mudah dengan bahan latihan dan profesional HR pakar SAP.

Modul ini termasuk:

pentadbiran pekerja Kakitangan pengurusan masa dan penilaian. Pengurusan Organisasi. Pengurusan faedah Pe... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
35 hours
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu