Horizon International Flight Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Horizon Akademi Penerbangan Antarabangsa

Berdasarkan di Lapangan Terbang Antarabangsa Al Ain dan dibina khas untuk latihan penerbangan, Horizon Akademi Penerbangan Antarabangsa telah menetapkan penanda aras bagi latihan juruterbang di Timur Tengah.

The sepanjang tahun langit cerah dan keadaan cuaca di Al Ain menawarkan lebih sedikit hari yang hilang akibat cuaca buruk dan kawasan yang mempunyai manfaat tambahan untuk membentangkan banyak peluang untuk senario terhad kuasa, terbang gunung, dan syarat-syarat latihan padang pasir Kami memberikan latihan penerbangan tiada bandingnya, yang menawarkan helikopter Kursus Pilot. kakitangan dan pelajar-pelajar kita kekal fokus kepada usaha mencapai keputusan yang terbaik mungkin dan oleh itu mendapat kelebihan terbaik untuk pekerjaan sebagai juruterbang.

Flight Academy Horizon

Tentang Kita

Organisasi Latihan Penerbangan Perdana Inggeris di Timur Tengah

Horizon adalah sebuah organisasi latihan penerbangan bertaraf dunia menyediakan penyelesaian latihan yang direka khas yang inovatif kepada pelanggan komersial dan ketenteraan di seluruh Asia Selatan, Timur Tengah dan Afrika Utara. Dengan 5000 Kemudahan meter persegi di Lapangan Terbang Antarabangsa Al Ain, program latihan penerbangan Horizon menggunakan state-of-the-art peralatan dan menggunakan sumber-sumber yang terbaik untuk tujuan latihan juruterbang.

Diluluskan oleh UAE GCAA dan EASA

Memberikan contoh standard yang tinggi bagi keperluan operasi dan keselamatan, program latihan Horizon ikut Agensi Eropah Aviation Safety (EASA), yang sebelum ini bersama Pihak Berkuasa Penerbangan (JAA) sukatan pelajaran. Kursus-kursus latihan untuk kedua-dua sayap tetap dan sayap berputar membawa kelulusan UAE Ketua Pihak Berkuasa Penerbangan Awam (GCAA), dan di samping kursus-kursus latihan sayap tetap diluluskan oleh EASA.

Horizon menyediakan kursus latihan untuk individu dan institusi di seluruh keluasan pelesenan krew penerbangan, dari Lesen Juruterbang Persendirian kepada Lesen Syarikat Penerbangan Transport Pilot dan Penerbangan Pengajar Ratings. Ia adalah akademi pilihan bagi program latihan juruterbang komersial Etihad Airways, dan juga menyediakan latihan dalam sektor pertahanan dan polis. Akademi ini telah mengumpul lebih 70,000 jam penerbangan dengan lebih daripada 500 juruterbang dan pengajar siswazah.

An Footprint Memperluas

Dengan pertumbuhan eksponen diramalkan untuk industri penerbangan, Horizon terus berkembang kepakaran latihan dan portfolio pelanggan. Dengan matlamat untuk menjadi organisasi latihan penerbangan terkemuka di Asia Selatan, Timur Tengah dan Afrika Utara, Horizon bergerak ke dalam pasaran Asia Selatan, menyediakan kepakaran latihan kepada asas pelanggan yang lebih luas.

Horizon telah memuktamadkan perjanjian usaha sama dengan Abu Dhabi Penerbangan (ADA), untuk menubuhkan sebuah pusat latihan penerbangan yang moden di Abu Dhabi yang berkhidmat untuk pelanggan komersial dan pertahanan global. Pengembangan ke latihan simulator gerakan penuh melanjutkan misi Horizon berada di pinggir pemotongan teknologi latihan penerbangan dan pembelajaran inovatif sambil menawarkan fleksibel, penyelesaian khusus kos efektif kepada pelanggan mengekalkan standard tertinggi keselamatan, kualiti dan kecekapan.

Mengenai Mubadala Development Company

Misi Mubadala Development Company adalah untuk memaksimumkan kepakaran dan sumber untuk menjana pulangan kewangan yang mampan, membina perniagaan, membangunkan kluster kepakaran, dan mewujudkan industri baru. Syarikat ini bertujuan untuk menjadi pemangkin dalam memudahkan bercita-cita tinggi 2030 pelan Abu Dhabi untuk mentransformasikan ekonomi tempatan.

Mubadala Aerospace, unit perniagaan Mubadala Development Company membantu untuk menubuhkan Abu Dhabi sebagai hab aeroangkasa global, asas kepada strategi kepelbagaian ekonomi Emirate, melalui jangka panjang, pelaburan modal intensif. Mubadala Aerospace bijak melabur dalam rangkaian perniagaan antarabangsa yang menyampaikan prestasi bertaraf dunia, produk inovatif dan perkhidmatan nilai tambah kepada pelanggan, membina perkongsian yang saling menguntungkan, dan memanfaatkan peluang pasaran.

Dengan memberi tumpuan kepada pelbagai sektor seperti MRO, OEM, Aerostructures, dan Latihan Penerbangan, portfolio syarikat-syarikat termasuk: ADAT, Sanad, Strata, Technics SR, Horizon, AMMROC dan Piaggio Aero. Setiap satu daripada syarikat-syarikat ini telah membuktikan kepakaran dalam bidang masing-masing dan melakukan dengan jihad bersama untuk menjadi yang terbaik dalam kelasnya. Perumahan kebanyakan kemudahan bertaraf dunia adalah Nibras Al Aerospace Park Ain terletak di bandar Abu Dhabi Al Ain. Taman ini sedang dicipta bersama oleh Mubadala Aeroangkasa dan Abu Dhabi Lapangan Terbang Syarikat (ADAC).

Dengan melabur dalam bakat tempatan, Mubadala Aerospace sedang membangunkan pemimpin masa depan mewujudkan satu persekitaran di mana mereka boleh mencapai potensi mereka. Mubadala Aerospace menawarkan biasiswa bertaraf dunia dan latihan dengan syarikat-syarikat berprofil tinggi menyediakan UAE Nationals dengan akses kepada program-program antarabangsa yang terbaik.

Mubadala Aerospace juga melabur dalam penyelidikan dan pembangunan, mewujudkan modal pengetahuan dan memupuk asas tempatan maklumat yang boleh digunakan untuk memajukan industri aeroangkasa global dan mengekalkan daya saing. Mubadala Aerospace menyediakan penyelesaian canggih sedia untuk digunakan dalam pasaran aeroangkasa tempatan, serantau dan global.

Flight Academy Horizon

Visi, Misi dan Nilai

Visi

Untuk menjadi organisasi latihan penerbangan terkemuka di Timur Tengah, menyokong pertumbuhan industri penerbangan serantau dan memberikan pulangan kewangan yang mampan pihak yang berkepentingan.

Misi

Dengan menyampaikan, penyelesaian latihan bertaraf dunia yang inovatif dan terus berkembang dan menyesuaikan tawaran kami, kami menyediakan pengalaman latihan yang luar biasa untuk juruterbang dan kos efektif, penyelesaian nilai tambah bagi pelanggan.

disiplin

Kami adalah ketat, sistematik, dan menyeluruh menjamin tahap tertinggi keselamatan, kualiti dan kecekapan dalam segala yang kita lakukan.

Piawaian bertaraf dunia

Kami komited untuk menetapkan tanda aras baru yang berkualiti bagi rantau ini. Kami mencari penyelesaian inovatif untuk terus memperbaiki perkhidmatan kami.

Kerja pasukan

Kami memahami kekuatan pasukan. Kami bekerja bersama-sama, berkongsi tanggungjawab dan kejayaan untuk mencapai matlamat yang sama kami.

Mesra pelanggan

Kami berazam untuk menambah nilai kepada pelanggan kami. Kami mewujudkan program khusus dibuat dan penyelesaian 'yg pesan lebih dahulu' yang memenuhi keperluan mereka.

didorong

Kami didorong untuk berjaya, menyampaikan mandat dan melengkapkan pihak yang berkepentingan dengan sumber-sumber yang mereka perlukan untuk berkembang.

Flight Academy Horizon

Lokasi

Abu Dhabi

Horizon International Flight Academy

Alamat
majlis Alain - Shakhboot Bin Sultan St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu
Telefon
+971 3 785 5550