Manipal Academy of Higher Education Dubai

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gambaran keseluruhan

Akademi Pengajian Tinggi Manipal, Kampus Dubai adalah kampus cawangan MAHE (Dianggap sebagai Universiti), Manipal India dengan lebih daripada 64 tahun warisan; 400,000 alumni

Universiti Manipal sekarang MAHE telah menubuhkan kehadirannya di Dubai, UAE pada tahun 2000. Pada masa ini ia memasuki lebih 1,800 pelajar dari 40 negara di seluruh dunia dan merupakan sebuah universiti pelbagai disiplin India di rantau ini.

MAHE Dubai berpindah ke kampusnya yang ikonik pada September 2011. Disebarkan lebih daripada 750,000 kaki persegi kawasan binaan, kampus yang luas dapat menampung lebih daripada 5000 pelajar. Selain dari bilik darjah yang dibina khas, kampus baru di Dubai International Academic City (DIAC) menempatkan makmal canggih dalam bidang kejuruteraan, pengurusan, bio-teknologi dan teknologi maklumat, dan juga menjadi rumah kepada beberapa studio dan bengkel terbaik di rantau ini. program dalam media

Kampus ini juga menempatkan perpustakaan yang luas, kafeteria, kemudahan sukan dalaman dan luaran yang banyak, termasuk trek olahraga, gelanggang tenis, gim dan pusat kecergasan serta pusat rekreasi untuk lelaki dan perempuan. Seluruh kampus adalah Wi-Fi yang didayakan.

Di luar akademik, para pelajar di MU, Dubai mendapat pendedahan yang mencukupi untuk acara ekstra kurikuler, kegiatan sukan dan acara kebudayaan lainnya.

Sebab Mengapa Pilih Program Sarjana Muda di MAHE Manipal, Kampus Dubai:

  • Sangat berpengalaman
  • Berorientasikan Permohonan
  • Perkhidmatan Peletakan Dedicated dan perkhidmatan sokongan
  • Makmal Kelas Terbaik
  • Perkongsian Kerjasama Global dan Perkongsian Akademik
  • Luaran luas
  • Pelajar dari 40 Negara

Lokasi

Dubai

Alamat
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu