Oscar Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Oscar Institute dimulakan pada 1993 oleh Encik KP Paulose untuk memberikan latihan dalam Teknologi Maklumat, Bahasa

Latihan kami

Kursus-kursus kami sering dinaikkan untuk memenuhi piawaian industri yang sentiasa berubah.
Kami mengetuai pasukan berdedikasi Fakulti Multinasional dengan pengalaman yang berpengalaman dan sangat berkelayakan di dalam cawangannya dengan kelulusan cemerlang dari Kementerian Pelajaran, UAE. Mereka memiliki ijazah tinggi Pendidikan dan keupayaan pengajaran yang teladan. Penubuhan pasukan tetap yang menonjolkan reputasi kami di UAE
Kami mempunyai kemudahan Perkakasan dan Perisian seni.
Tugasan Kerja dan Tutorial Kerja Profesional telah dirancang untuk membantu para pelajar praktikal menerapkan apa yang mereka pelajari. Kementerian Pelajaran, sijil yang disahkan oleh UAE dikeluarkan atas kejayaan setiap kursus, yang sedang dicari untuk status antarabangsa.

Bagaimana kita berbeza?

Kami menawarkan satu gaya pembelajaran yang unik bagi pelajar maksimum setiap pelatih. Akibatnya, kita dapat memberikan perhatian peribadi dan membuat mereka memahami dengan lebih baik. Satu komputer: Satu pelajar.
Penyelidikan yang betul telah dijalankan pada kursus yang kami tawarkan; dengan itu memperoleh sesi yang diperlukan oleh pelajar untuk menyelesaikan kursus ini sebagai juga bahan kajian kursus.
Tugasan Kerja dan Tutorial Kerja Profesional telah dirancang untuk membantu pelajar membiasakan apa yang telah dipelajari.
Dalam Komputer, selepas kursus itu selesai, para pelajar membuat projek mereka sendiri dan salinan lembut yang diberikan kepada mereka yang akan menambah portfolio pelajar.
Kami menawarkan kursus Crash 4 hingga 8 jam sehari untuk melengkapkan kursus awal; yang tertakluk kepada ketersediaan. Latihan Korporat Memandangkan keperluan unik setiap penubuhan perniagaan, kursus dibuat khusus, memastikan pelatih mempunyai pengetahuan teknikal yang mencukupi untuk berjaya menjalankan tanggungjawab pekerjaan mereka. Kebanggaan kita terletak pada Fakulti yang diluluskan dan Kementerian yang disahkan, kursus berstruktur, hasil yang dijamin dan pengalaman yang lama. Perkhidmatan Kemudahan pengangkutan disediakan bagi mereka yang memerlukannya di dalam Emirat, dengan bayaran tambahan.
Perkhidmatan penempatan percuma juga diatur bagi mereka yang berjaya melengkapkan latihan Kesetiaan dan Latihan Komputer juga; tertakluk kepada pertanyaan pekerjaan yang tersedia.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Course in Human Resource Management

Campus Sepenuh masa 18 - 20  September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

Topik yang akan dibincangkan:

[-]

Course in Social Media Marketing

Campus Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

[-]

Courses in Arabic Language

Campus Sepenuh masa 6 - 42  September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

[-]

Courses in English Language

Campus Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

[-]

Courses in French Language

Campus Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

[-]

Courses in Interior and Exterior Designing

Campus Sepenuh masa 26 - 120  September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

[-]

Courses in Kidz Com.- Graphics

Campus Sepenuh masa September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

[-]

Courses in Multimedia and Animation

Campus Sepenuh masa 50 - 120  September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

[-]

Kursus dalam kemahiran kesetiausahaan dan pentadbiran pejabat

Campus Sepenuh masa 50 - 150  September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

[-]

Kursus dalam Pengurusan Projek

Campus Sepenuh masa 30  September 2018 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Latihan dan pensijilan Pengurusan Projek dapat mengurangkan risiko projek dengan ketara kerana para profesional yang disahkan memiliki pengetahuan untuk mengatasi halangan dan menyelesaikan projek tepat waktu dan di bawah anggaran. Kursus ini direka untuk pengurus projek, ahli pasukan dan pengurusan kanan yang ingin menggunakan Standard Pengurusan Projek Antarabangsa untuk membantu menyelesaikan projek dengan lebih pantas, lebih murah dan lebih mudah. Ia juga merupakan kursus yang sesuai untuk orang-orang yang memerlukan kursus penyegaran dalam pengurusan projek sebelum mereka mengambil peperiksaan PMPĀ® Institut Pengurusan Projek [+]

Latihan dan pensijilan Pengurusan Projek dapat mengurangkan risiko projek dengan ketara kerana para profesional yang disahkan memiliki pengetahuan untuk mengatasi halangan dan menyelesaikan projek tepat waktu dan di bawah anggaran. Kursus ini direka untuk pengurus projek, ahli pasukan dan pengurusan kanan yang ingin menggunakan Standard Pengurusan Projek Antarabangsa untuk membantu menyelesaikan projek dengan lebih pantas, lebih murah dan lebih mudah. Ia juga merupakan kursus yang sesuai untuk mereka yang memerlukan kursus penyegaran dalam pengurusan projek sebelum mereka mengambil peperiksaan PMPĀ® Institut Pengurusan Projek.

Teknik yang berkesan untuk mempunyai Pengurusan Projek yang berjaya:... [-]