Phoenix Educational Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Phoenix Educational Institute

Akhir tahun 2005

Phoenix dicipta semula cara di mana orang dewasa yang bekerja boleh mencapai pendidikan yang lebih tinggi dan menjadikan inovasi akademik, kualiti dan akauntabiliti ciri itu. Ia merintis satu model pendidikan dan perkhidmatan yang menjurus khusus ke arah cara orang dewasa belajar dengan lebih baik dan membuat program-program yang boleh didapati secara meluas untuk profesional yang bekerja menggunakan penjadualan yang logik dan pendekatan baru yang segar untuk penghantaran akademik.

Institut telah menerima pengiktirafan keseluruhan bagi kecemerlangan dalam penilaian pembelajaran, pendidikan berkualiti, perkhidmatan yang berkualiti dan prestasi organisasi.

Phoenix adalah benar-benar pelbagai jenis Institute, yang masa telah datang. Hanya meminta Fakulti, dan kakitangan yang ghairah khusus untuk pengajaran dan disediakan untuk 1500 dan banyak lagi pelajar yang mendaftar di Institut dan dalam talian di Emirates.

Phoenix Educational Institute Bermula pada 2005 November untuk memenuhi orang dewasa yang bekerja mendapatkan pendidikan tinggi dengan menawarkan kali kelas mudah. Didorong oleh inovasi dalam pendidikan, kami telah mempelopori banyak kemudahan pelajar profesional kini menikmati - kelas malam, penjadualan yang fleksibel, enrolmen berterusan, persekitaran yang berpusatkan pelajar, kelas Jumaat, perpustakaan yang lengkap dan simulasi komputer.

Apa Untuk Jangkakan Apabila Memulakan

Apa yang akan berbeza jika anda memperoleh Pensijilan dari Phoenix? Anda. Jika anda fikir anda ingin membuat perubahan kepada yang lebih baik dalam hidup anda, apa yang menghalang anda? Mungkin ia adalah suara omelan yang memberitahu anda, "lama-lama." Atau "Mengapa bersusah payah?" Atau "Tak ada masa." Senarai ini tidak berkesudahan. Dan kita tahu bahawa leteran suara boleh berusaha bersungguh-sungguh.

Anda mungkin tertanya-tanya apa perbezaan pensijilan yang boleh membuat dalam hidup anda. senarai yang tidak berkesudahan juga: keyakinan, pengetahuan, dan kepuasan diri. Jika anda fikir anda ingin membuat perubahan kepada yang lebih baik, kini adalah masa.

Di Phoenix, Pusat Latihan yang yang memberi tumpuan kepada kejayaan setiap pelajar, kami memastikan bahawa anda berada di pusat pendidikan anda. Setelah anda mendapatkan berhubung dengan kami, anda akan mendapat untuk bercakap tentang orang-orang keraguan anda mungkin ada. Penasihat Enrolmen akan mendengar kepada anda dan membincangkan bagaimana anda dapat daripada hari ini untuk esok. Anda akan mendapat untuk bercakap tentang apa yang terbaik untuk anda, jenis pembelajaran yang bekerja untuk anda dan bagaimana anda membayangkan masa depan anda.

Sama ada anda mahu untuk belajar dalam talian di kalangan pelajar-pelajar yang mungkin terletak di seberang jalan atau di seluruh dunia atau ingin pergi ke kelas tempatan supaya anda boleh mendapatkan arahan berhadapan muka, pengajar anda akan tahu siapa anda. Malah, dari hari anda mendaftar, untuk hari anda berjalan di pentas untuk menerima pensijilan anda satu pasukan penasihat akan bersama anda menjelaskan langkah seterusnya. Sehingga langkah seterusnya adalah semua yang anda sendiri. Dan, anda akan bersedia.

Hubungi kami hari ini. Kami akan menakluk bahawa suara omelan bersama-sama.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil » Lihat Diploma »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Diploma dalam bidang logistik dan pengurusan rantaian bekalan

Campus Sambilan 3 - 8  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program ini jaminan diukur peningkatan dalam tahap yang berbeza aktiviti Logistics anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda. [+]

Program ini jaminan diukur peningkatan dalam tahap yang berbeza aktiviti Logistics anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda. Ini adalah program yang benar-benar interaktif dan oleh itu anda diminta untuk berfikiran terbuka, berkongsi idea dan pengalaman anda, bertanya soalan dan dengan itu menjadi seratus peratus penyertaan.

Modul latihan:

Bahagian 1: Logistics & Pengurusan Rantaian Bekalan

Modul 1. Pengurusan Logistik - Perancangan Pengurusan Rantaian Bekalan Modul 2. pengeluaran - Inventori dan Pengurusan Warehousing Modul Sistem / Distribution 3. Penghantaran & Freight Forwarding Modul 4. LC - UCP600 Modul 5. Operasi Import & Eksport - Pengurusan Dokumen Modul 6. Lead Strategik Pengurusan Masa - JIT - TQM - MRP I & MRPII Modul 7. Ramalan - ERP System - Logistics Kos Modul 8. Pembelian & Pengurusan Perolehan Modul 9. Port & Kastam - Operasi zon Percuma. Modul 10. Shipping - Inco Syarat - Sistem Pengangkutan. ... [-]

Diploma dalam bidang pentadbiran perniagaan

Campus Sepenuh masa 24  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

kemahiran pentadbiran dan kesetiausahaan yang baik, adalah asas kepada banyak pekerjaan. Phoenix Institut membolehkan pelajar untuk membangunkan pemahaman teori dan praktikal kemahiran ini dalam pelbagai bidang utama melalui program pensijilan pentadbir pejabat yang disahkan. [+]

kemahiran pentadbiran dan kesetiausahaan yang baik, adalah asas kepada banyak pekerjaan. Phoenix Institut membolehkan pelajar untuk membangunkan pemahaman teori dan praktikal kemahiran ini dalam pelbagai bidang utama melalui program pensijilan pentadbir pejabat yang disahkan.

Program pensijilan terdiri daripada beberapa modul kursus jangka pendek yang kedua-duanya adalah mudah untuk menyampaikan dan untuk belajar. Reka bentuk ini membolehkan pekerja untuk menggugurkan masuk dan keluar daripada kursus yang diperlukan, membolehkan mereka untuk belajar bidang yang relevan yang paling segera. Jadual sangat fleksibel kerana kebanyakan pensijilan adalah modular dan modul boleh diuji secara individu, dan banyak daripada penilaian boleh didapati atas permintaan dan bukannya terikat kepada jadual waktu tertentu.... [-]


Diploma dalam pengurusan pembelian

Campus Sambilan September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program ini memberi jaminan kepada peningkatan diukur dalam tahap yang berbeza aktiviti Pembelian anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda. [+]

Program ini memberi jaminan kepada peningkatan diukur dalam tahap yang berbeza aktiviti Pembelian anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda.

Ini adalah program yang benar-benar interaktif dan oleh itu anda diminta untuk berfikiran terbuka, Berkongsi idea dan pengalaman anda, bertanya soalan dan dengan itu menjadi 100% penyertaan.

acara kemuncak program Pengendalian rundingan kompleks Mencari pasaran baru dan sumber mengimport / mengeksport barangan Membuka saluran baru Rundingan dengan vendor sistem multi-gudang Warehousing terikat kos pergudangan Bahan kos pengendalian kos pembungkusan Petikan dan bidaan kompetitif selamat dan lebih Rangka Kursus: ... [-]

Sijil

Disahkan pengurusan akauntan CMA

Campus Sambilan 45  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Bertauliah Akauntan Pengurusan (CMA®) tauliah adalah jawatan yang profesional untuk akauntan pengurusan dan pengurus kewangan. Sijil menyediakan perbezaan dalam iklim ekonomi hari ini dan adalah satu peluang untuk mengesahkan kepakaran anda dalam bidang perniagaan yang kritikal kepada proses membuat keputusan. [+]

Bertauliah Akauntan Pengurusan (CMA®) tauliah adalah jawatan yang profesional untuk akauntan pengurusan dan pengurus kewangan. Sijil menyediakan perbezaan dalam iklim ekonomi hari ini dan adalah satu peluang untuk mengesahkan kepakaran anda dalam bidang perniagaan yang kritikal kepada proses membuat keputusan.

Program CMA® bertujuan untuk mewujudkan perakaunan pengurusan sebagai profesion yang diiktiraf dengan mengenal pasti peranan akauntan pengurusan dan pengurus kewangan.

Mengapa belajar CMA? Perniagaan di seluruh dunia bergantung kepada CMA®s untuk perakaunan, kewangan dan pengurusan maklumat dan yang paling penting, untuk perancangan dan perniagaan penyelesaian yang strategik disediakan oleh para profesional yang berkelayakan. Hasil Kaji Selidik Gaji Tahunan ke-20 IMA menunjukkan bahawa profesional memegang pensijilan CMA® IMA mempunyai kuasa pendapatan yang lebih besar - 24% lebih tinggi gaji dan 31% lebih tinggi dalam jumlah pampasan - daripada rakan-rakan yang tidak diperakukan mereka. Kandungan Kursus ... [-]

Logistik disahkan dan pengurus pengurusan rantaian bekalan / profesional

Campus Sambilan 3 - 8  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program ini jaminan diukur peningkatan dalam tahap yang berbeza aktiviti Logistics anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda. [+]

Program ini jaminan diukur peningkatan dalam tahap yang berbeza aktiviti Logistics anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda. Ini adalah program yang benar-benar interaktif dan oleh itu anda diminta untuk berfikiran terbuka, berkongsi idea dan pengalaman anda, bertanya soalan dan dengan itu menjadi seratus peratus penyertaan.

acara kemuncak latihan Logistics Management - Pengurusan Rantaian Bekalan Pengeluaran - Inventori dan Pengurusan Warehousing Penghantaran & Freight Forwarding / Sistem Pengagihan LC - UCP600 Operasi Import & Eksport - Pengurusan Dokumen Lead Strategik Pengurusan Masa - JIT - TQM MRP I & MRPII Sistem ERP - - Ramalan Logistics Costing Pembelian & Pengurusan Perolehan Port & Kastam - Operasi zon Percuma Penghantaran - Inco Syarat - Sistem Pengangkutan Kandungan Kursus Pengurusan Logistik Pengurusan rantaian bekalan Sistem pengeluaran Ramalan Inventori dan Warehouse Management Penghantaran & Freight Forwarding Sistem pengagihan Pengurusan kualiti menyeluruh Pembelian / Pengurusan Perolehan Surat Kredit / LC UCP600 butir-butir kursus Tempoh: 8 minggu-Jumaat 9:30-12:30 program cepat: 3 hari Jumaat (8:30-17:30) Latihan pada: Hari-hari bekerja, Jumaat Trainers: Berkelayakan dan Certified dari Specialists UK / US Rantaian Logistik / Supply Kursus & Pensijilan diluluskan oleh Kementerian Pendidikan, Dubai Yuran kursus: AED 2500 - / - [-]

Pembelian disahkan profesional / pengurus

Campus Sambilan September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program ini memberi jaminan kepada peningkatan diukur dalam tahap yang berbeza aktiviti Pembelian anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda. [+]

Program ini memberi jaminan kepada peningkatan diukur dalam tahap yang berbeza aktiviti Pembelian anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda.

Ini adalah program yang benar-benar interaktif dan oleh itu anda diminta untuk berfikiran terbuka, Berkongsi idea dan pengalaman anda, bertanya soalan dan dengan itu menjadi 100% penyertaan.

acara kemuncak program Pengendalian rundingan kompleks Mencari pasaran baru dan sumber mengimport / mengeksport barangan Membuka saluran baru Rundingan dengan vendor sistem multi-gudang Warehousing terikat kos pergudangan Bahan kos pengendalian kos pembungkusan Petikan dan bidaan kompetitif selamat dan lebih Topik latihan Sumbangan strategik Pembelian dan Perbekalan kemahiran perolehan, perolehan strategik, strategi bekalan, pasaran bekalan Pembelian & Pengurusan Rantaian Bekalan konsep rantaian bekalan, perancangan rantaian bekalan dan mendapatkan perkhidmatan, teknologi maklumat, peluang rantaian bekalan, penyelarasan rantaian bekalan Pembolehubah Pembelian Key & Kemahiran Pembelian Kualiti, kuantiti, masa penghantaran, sumber dan pembelian Proses Kontrak dan Perundingan yang berjaya Undang-undang mengenai pembelian, menulis kontrak, jaminan, ejen dan prinsipal kewajipan, antitrust, amalan perdagangan, tuntutan pampasan Beberapa Teknik Membeli kontrak subkontrak, perlindungan nilai niaga hadapan, pembelian antarabangsa, pajakan, mengukur prestasi pembelian Etika Perniagaan untuk Pembeli dan Penjual etika perniagaan, kod APS etika [-]

Penghantaran disahkan dan pengurus pengurusan penghantaran barang / profesional

Campus Sambilan 12  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Penghantaran adalah perkhidmatan yang digunakan oleh syarikat-syarikat yang berurusan dalam import dan eksport antarabangsa atau multinasional. Walaupun forwarder fret yang sebenarnya tidak bergerak barang itu sendiri, ia bertindak sebagai perantara antara pelanggan dan pelbagai perkhidmatan pengangkutan. [+]

Penghantaran adalah perkhidmatan yang digunakan oleh syarikat-syarikat yang berurusan dalam import dan eksport antarabangsa atau multinasional. Walaupun forwarder fret yang sebenarnya tidak bergerak barang itu sendiri, ia bertindak sebagai perantara antara pelanggan dan pelbagai perkhidmatan pengangkutan. Program ini jaminan diukur peningkatan dalam tahap yang berbeza aktiviti Freight Forwarding anda. Anda akan didedahkan dengan banyak alat menyedarkan yang tidak dapat ditandingi dalam keputusan diukur mereka akan menghasilkan untuk anda dan organisasi anda. Ini adalah program yang benar-benar interaktif dan oleh itu anda diminta untuk berfikiran terbuka, berkongsi idea dan pengalaman anda, bertanya soalan dan dengan itu menjadi seratus peratus penyertaan. Sila berasa bebas untuk menghubungi kami untuk apa-apa bantuan semasa atau selepas bengkel.... [-]


Pengurus sijil pengurusan sumber manusia / profesional

Campus Sambilan 24  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah hari ini, pengurus sumber manusia dan eksekutif adalah bertanggungjawab untuk lebih daripada sekadar pengambilan dan pemecatan pekerja - mereka bertanggungjawab untuk prestasi yang mendorong keputusan. Keberkesanan organisasi berkisar isu-isu HR terkini dalam iklim perniagaan hari ini, seperti penyelesaian konflik, teknik perundingan dan kemahiran mempengaruhi. [+]

Dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah hari ini, pengurus sumber manusia dan eksekutif adalah bertanggungjawab untuk lebih daripada sekadar pengambilan dan pemecatan pekerja - mereka bertanggungjawab untuk prestasi yang mendorong keputusan. Keberkesanan organisasi berkisar isu-isu HR terkini dalam iklim perniagaan hari ini, seperti penyelesaian konflik, teknik perundingan dan kemahiran mempengaruhi.

Objektif kursus

Objektif kursus ini adalah

Untuk menyediakan peserta dengan gambaran keseluruhan strategi organisasi dan kelebihan daya saing Untuk mengenal pasti peranan manusia, proses dan teknologi dalam penciptaan kecekapan teras dan kelebihan daya saing Untuk mengenal pasti bagaimana untuk menyelaraskan amalan sumber manusia dan sistem untuk menyokong manusia, proses dan teknologi yang diperlukan untuk melaksanakan tindakan strategik Untuk membantu para peserta untuk mengamalkan pemikiran strategik dan sumber manusia strategik membuat keputusan melalui kes tertentu menganalisis dan latihan manfaat program Memberi peserta kemahiran baru berharga untuk meningkatkan prestasi on-the-job. Menyediakan teknik HR terkini untuk memilih dan mengekalkan Orang kanan ke Ayub kanan. Menyediakan strategi untuk menangani isu-isu HR kehidupan sebenar Mengajar kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan dan melaksanakan strategi organisasi Menyediakan latihan mengenai isu-isu HR paling hangat hari ini. Kandungan Kursus Definisi HRM Fungsi Pengurus HR Line dan Kakitangan Aspek HRM Perubahan alam sekitar strategi metrik Peluang Sama Rata dan Undang-undang HR Kad Skor [-]

Sijil dalam perdagangan dan kewangan antarabangsa

Campus Sepenuh masa 75  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Pusat Pengajian Sijil Kewangan dalam Perdagangan Antarabangsa dan Kewangan (CITF) adalah kelayakan profesional baru bagi Perdagangan, Eksport dan komoditi Kewangan eksekutif yang perlu untuk mendapatkan dan menunjukkan kefahaman yang mendalam tentang prosedur utama, amalan dan undang-undang dalam pembiayaan perdagangan di peringkat antarabangsa. [+]

Apakah CITF?

Pusat Pengajian Sijil Kewangan dalam Perdagangan Antarabangsa dan Kewangan (CITF) adalah kelayakan profesional baru bagi Perdagangan, Eksport dan komoditi Kewangan eksekutif yang perlu untuk mendapatkan dan menunjukkan kefahaman yang mendalam tentang prosedur utama, amalan dan undang-undang dalam pembiayaan perdagangan di peringkat antarabangsa. CITF menggabungkan pemerolehan pengetahuan teknikal dengan kemahiran untuk menggunakan pengetahuan yang kepada situasi sebenar. Ia telah dibangunkan melalui perundingan dengan pakar-pakar industri untuk memastikan bahawa ia memberi tumpuan kepada bidang-bidang yang penting dalam pengetahuan bahawa orang-orang yang terlibat dalam perdagangan keperluan kewangan untuk memahami berkesan dan berjaya.... [-]