Phoenix Educational Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Phoenix Educational Institute

Akhir tahun 2005

Phoenix dicipta semula cara di mana orang dewasa yang bekerja boleh mencapai pendidikan yang lebih tinggi dan menjadikan inovasi akademik, kualiti dan akauntabiliti ciri itu. Ia merintis satu model pendidikan dan perkhidmatan yang menjurus khusus ke arah cara orang dewasa belajar dengan lebih baik dan membuat program-program yang boleh didapati secara meluas untuk profesional yang bekerja menggunakan penjadualan yang logik dan pendekatan baru yang segar untuk penghantaran akademik.

Institut telah menerima pengiktirafan keseluruhan bagi kecemerlangan dalam penilaian pembelajaran, pendidikan berkualiti, perkhidmatan yang berkualiti dan prestasi organisasi.

Phoenix adalah benar-benar pelbagai jenis Institute, yang masa telah datang. Hanya meminta Fakulti, dan kakitangan yang ghairah khusus untuk pengajaran dan disediakan untuk 1500 dan banyak lagi pelajar yang mendaftar di Institut dan dalam talian di Emirates.

Phoenix Educational Institute Bermula pada 2005 November untuk memenuhi orang dewasa yang bekerja mendapatkan pendidikan tinggi dengan menawarkan kali kelas mudah. Didorong oleh inovasi dalam pendidikan, kami telah mempelopori banyak kemudahan pelajar profesional kini menikmati - kelas malam, penjadualan yang fleksibel, enrolmen berterusan, persekitaran yang berpusatkan pelajar, kelas Jumaat, perpustakaan yang lengkap dan simulasi komputer.

Apa Untuk Jangkakan Apabila Memulakan

Apa yang akan berbeza jika anda memperoleh Pensijilan dari Phoenix? Anda. Jika anda fikir anda ingin membuat perubahan kepada yang lebih baik dalam hidup anda, apa yang menghalang anda? Mungkin ia adalah suara omelan yang memberitahu anda, "lama-lama." Atau "Mengapa bersusah payah?" Atau "Tak ada masa." Senarai ini tidak berkesudahan. Dan kita tahu bahawa leteran suara boleh berusaha bersungguh-sungguh.

Anda mungkin tertanya-tanya apa perbezaan pensijilan yang boleh membuat dalam hidup anda. senarai yang tidak berkesudahan juga: keyakinan, pengetahuan, dan kepuasan diri. Jika anda fikir anda ingin membuat perubahan kepada yang lebih baik, kini adalah masa.

Di Phoenix, Pusat Latihan yang yang memberi tumpuan kepada kejayaan setiap pelajar, kami memastikan bahawa anda berada di pusat pendidikan anda. Setelah anda mendapatkan berhubung dengan kami, anda akan mendapat untuk bercakap tentang orang-orang keraguan anda mungkin ada. Penasihat Enrolmen akan mendengar kepada anda dan membincangkan bagaimana anda dapat daripada hari ini untuk esok. Anda akan mendapat untuk bercakap tentang apa yang terbaik untuk anda, jenis pembelajaran yang bekerja untuk anda dan bagaimana anda membayangkan masa depan anda.

Sama ada anda mahu untuk belajar dalam talian di kalangan pelajar-pelajar yang mungkin terletak di seberang jalan atau di seluruh dunia atau ingin pergi ke kelas tempatan supaya anda boleh mendapatkan arahan berhadapan muka, pengajar anda akan tahu siapa anda. Malah, dari hari anda mendaftar, untuk hari anda berjalan di pentas untuk menerima pensijilan anda satu pasukan penasihat akan bersama anda menjelaskan langkah seterusnya. Sehingga langkah seterusnya adalah semua yang anda sendiri. Dan, anda akan bersedia.

Hubungi kami hari ini. Kami akan menakluk bahawa suara omelan bersama-sama.

Lokasi

Dubai

Alamat
Karama Centre Building
Suite No 115, D Block
Karama

Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu