SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SIAPA KITA

Scafa, Sekolah Dubai Masak-memasak And Finishing Arts ialah perkhidmatan penuh seni masakan institusi latihan yang menawarkan spektrum lengkap seni masakan courses.We mempunyai program pendidikan sepenuh masa untuk pelajar yang bercita-cita untuk menjadi chefs.Under profesional bimbingan pakar tenaga pengajar kami, pelajar akan mempelajari kemahiran praktikal yang akan menjadi kebiasaan.

Dengan latihan seni masakan bertaraf dunia, pelajar Scafa belajar kemahiran yang mereka perlukan dan menerima diploma antarabangsa untuk mendapatkan peluang kerjaya dalam industri makanan dan minuman pertumbuhan tinggi Dubai, UAE dan antarabangsa.

Di Scafa misi kami adalah untuk memastikan kejayaan besar yang mungkin untuk pelajar-pelajar kita dalam memulakan kerjaya mereka sebagai profesional masakan. Setiap aspek Scafa sentiasa dioptimumkan untuk matlamat ini - dari berkaliber sepenuh masa dan fakulti melawat, kandungan program kami, peralatan yang pelajar-pelajar kita membina pengalaman mereka pada, kepada organisasi yang menawarkan pekerjaan pelajar kita. Dalam setiap satu daripada objektif kami adalah berpandukan soalan "hal ini boleh dijadikan kejayaan masa depan pelajar-pelajar kita?".

Untuk mencapai matlamat ini kita mengambil pendekatan moden untuk seni masakan dan oleh itu untuk mengajar kami. Pelajar-pelajar kita belajar kemahiran tradisional tetapi juga bersenjata dengan kemahiran yang memupuk kreativiti dan membolehkan inovasi yang melampaui tradisi. Ini adalah apa yang kita lihat sebagai acara yang besar dalam dunia masakan sejak beberapa dekad terakhir dan ini adalah fenomena yang kita mengajar pelajar kita untuk menjadi sebahagian daripada.

Dalam usaha untuk memberikan ini kita mengenal pasti dan merekrut pengajar cemerlang dari seluruh dunia yang kemudian ke tempat kerja mengajar apa yang kita anggap sebagai salah satu kurikulum yang terbaik ada.

pelbagai kursus dari 3 bulan hingga 12 bulan dalam tempoh. Yuran berkisar dari AED 33000 (US $ 9042) untuk AED 83000 (US $ 22.740). Scafa mendapat visa pelajar untuk pelajar antarabangsa dan juga menawarkan penginapan pelajar yang berkesan kos.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Combination Programme

Campus Sepenuh masa July 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

program gabungan

Seperti namanya, program ini adalah gabungan Program Finishing Profesional dalam Dapur Profesional dan.

Manakala pelajar melengkapkan Program Dapur Professional diterima ke dalam industri sebagai chef Commis peringkat, apabila digabungkan dengan Program Finishing Profesional, pelajar bersenjata dengan 360 ° kemahiran lanjutan untuk operasi dapur sebuah standard santapan lazat. Pelajar juga mempunyai pilihan untuk melengkapkan kedua-dua program ini bersama-sama dalam tempoh 6 bulan.Selepas berjaya menamatkan pelajar program akan menerima beberapa Diploma, Tahap II, III dari Bandar dan Guilds, London dan pensijilan yang disahkan dari KHDA (Govt. Of Dubai)

... [-]

Home Program Profesional

Campus Sambilan October 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

The Home Program Professional adalah program 3 bulan untuk membantu pelajar-pelajar yang memegang jawatan sepenuh masa atau tidak boleh mengambil bahagian dalam program pendidikan masakan sepenuh masa, tetapi yang suka kraf dan berminat untuk meneruskan kerjaya masakan. [+]

The Home Program Professional adalah program 3 bulan untuk membantu pelajar-pelajar yang memegang jawatan sepenuh masa atau tidak boleh mengambil bahagian dalam program pendidikan masakan sepenuh masa, tetapi yang suka kraf dan berminat untuk meneruskan kerjaya masakan. Ciri-ciri utama program ini adalah: • Program ini disampaikan melalui 40 kelas intensif, 3 kali seminggu pada waktu malam.

• Program pekat berasal dari program yang profesional dan meliputi banyak teknik memasak sama seperti dibincangkan dalam program profesional sepenuh masa.

[-]

Professional Apprentice Course Programme

Campus Sepenuh masa 12  July 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

[+]

Bahan-bahan, alat & peralatan penginapan perkongsian 12 bulan (2 hingga bilik dengan bilik berasingan untuk lelaki / pelajar perempuan) Semua makanan untuk tempoh 12 bulan program

Program ini meliputi perkara-perkara berikut:

Calon perlu mempunyai pendidikan sekolah menengah dan berumur lebih daripada 18 tahun. Semua calon-calon akan ditemuduga (calon luar negara akan ditemubual lebih SKYPE).

Bayaran Program: AED 83,000 Butiran sekolah untuk maklumat lanjut mengenai pilihan pembayaran yuran.

[-]

Professional Kitchen Programme

Campus Sepenuh masa July 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program Dapur Professional adalah untuk tempoh 3 bulan dan direka untuk pemula mencari dengan standard antarabangsa, program memasak profesional. Mendapat Diploma Tahap II dari Bandar dan Guilds, London kepada kejayaan menyiapkan program serta pensijilan yang disahkan dari KHDA (Govt. Dubai) [+]

program dapur profesional

Program Dapur Professional adalah untuk tempoh 3 bulan dan direka untuk pemula mencari dengan standard antarabangsa, program memasak profesional.

Selepas berjaya menamatkan pelajar program akan menerima Diploma Tahap II dari Bandar dan Guilds, London dan pensijilan yang disahkan dari KHDA (Govt. Of Dubai)

Program Dapur Profesional memberi tumpuan kepada mengajar semua teknik-teknik asas untuk memasak dan pengendalian makanan, dan menyediakan pelajar untuk menjadi tukang masak profesional sesuai untuk jawatan peringkat kemasukan (commis) dalam mana-mana dapur restoran di peringkat global. Ciri-ciri utama program ini adalah: • Pelajar akan membelanjakan kira-kira 70% daripada masa mereka belajar teknik masakan (Perancis klasik) dengan baki program yang dikhaskan untuk permohonan ini kemahiran yang diperolehi untuk masakan dunia.... [-]


Professional Pastry Programme

Campus Sepenuh masa July 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Pastry profesional adalah program 3 bulan penaik, pastri dan pencuci mulut yang ditawarkan di Scafa, Sekolah Dubai Seni Kulinari dan Finishing. Ia adalah program yang terbaik pengajian bagi pelajar mencari kelayakan pastri profesional dan kemahiran. [+]

program pastri profesional

Pastry profesional adalah program 3 bulan penaik, pastri dan pencuci mulut yang ditawarkan di Scafa, Sekolah Dubai Seni Kulinari dan Finishing. Ia adalah program yang terbaik pengajian bagi pelajar mencari kelayakan pastri profesional dan kemahiran.

Selepas berjaya menamatkan pelajar program akan menerima Diploma Tahap II dari Bandar dan Guilds, London dan pensijilan yang disahkan dari KHDA (Govt. Of Dubai)

yuran Program melindungi: - Semua kursus dan kajian bahan - Bahan-bahan, alat & peralatan - Uniforms - Peperiksaan Bayaran Program Yuran: AED 33,000 Pendaftaran kini dibuka. Kelas, yang dijalankan pada baru, makmal pastri yang dibina kami, hanya dihadkan kepada 12 pelajar.... [-]


Program Finishing profesional

Campus Sepenuh masa July 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program Finishing Professional adalah program 3 bulan dirancang untuk pelajar yang telah menamatkan Program Dapur Professional mereka, atau program yang setaraf daripada sebuah sekolah masakan. [+]

Program Penapisan Profesional

Program Finishing Professional adalah program 3 bulan dirancang untuk pelajar yang telah menamatkan Program Dapur Professional mereka, atau program yang setaraf daripada sebuah sekolah masakan. Bagi pemohon yang layak dari sekolah lain, Scafa akan menjalankan penilaian yang praktikal untuk menilai kelayakan mereka untuk Program Finishing Profesional.

Selepas berjaya menamatkan pelajar program akan menerima Diploma Level III dari Bandar dan Guilds, London dan pensijilan yang disahkan dari KHDA (Govt. Of Dubai)Ciri-ciri utama program ini adalah:

• Program ini menyediakan pelajar untuk aspek-aspek yang lebih halus dalam seni masakan dan perniagaan berjalan restoran.... [-]


Video

Philosophy and Ethos of SCAFA - Dubai’s School of Culinary and Finishing Arts

Contact
Alamat lokasi
SCAFA LIMITED
Unit 6, Promenade Level, Cluster I,
Jumeirah Lakes Towers

Dubai, Dubai, AE
Alamat lokasi
SCAFA PVT LTD
Ground Floor,
EFU House,
Jail Road,

Lahore, Punjab, PK