Baca keterangan rasmi

Institut Pengurusan & Teknologi Antarabangsa Zabeel Ditubuhkan pada tahun 1988 adalah Pusat Latihan Pendidikan dan Profesional yang terkemuka di UAE dengan sepuluh cawangan di seluruh negara. Ia diakreditasi oleh KHDA (Lembaga Pengetahuan & Kemajuan Manusia) & Kementerian Pendidikan di Dubai serta oleh Universiti Cambridge Cambridge Examination Board, UK; Institut Perniagaan & Pengurusan Amerika (AIBM), Amerika Syarikat; Institut Pengurusan Projek (PMI), Amerika Syarikat; IATA / UFTAA, Montreal, Kanada; CIPS-UK; ACCA; CIMA dll. Kami menawarkan pelbagai kursus dari lapan akademi kami termasuk Kejuruteraan, Penerbangan, Kewangan, Bahasa, IT, Logistik, Pengurusan dan Kemahiran Insaniah. Institut Zabeel juga menempatkan Bahagian Korporat yang penuh untuk memenuhi keperluan latihan dunia korporat.

Keuntungan Zabeel:

 • Lebih daripada 26 tahun pengalaman dalam melatih eksekutif profesional
 • Penerima pelbagai anugerah berkualiti untuk latihan sejak tahun 1988
 • Jurulatih yang berkelayakan & disahkan
 • Makmal canggih dengan mesin tinggi dan perisian berlesen
 • Sijil yang disahkan oleh Kementerian Pelajaran, UAE
 • Bahan sumber dan kursus yang luas untuk rujukan
 • Sokongan dalam talian percuma untuk pembelajaran dan bantuan selanjutnya
 • Seminar orientasi percuma percuma, bengkel dengan bantuan penempatan
 • Perundingan korporat - kepakaran yang diberikan dalam mana-mana bidang atau industri
 • Program latihan peringkat tinggi khas 1-2 hari untuk pengurusan atasan

Visi:

Menyatukan orang dan profesional di semua peringkat melalui pendidikan dengan tujuan untuk mempromosikan pemikiran kreatif dan kritis. Kami menyediakan asas untuk pendidikan korporat yang mampan dan pendekatan terpilih untuk meningkatkan kekuatan dan kelebihan unik korporat.

KENYATAAN MISI:

Misi institut Zabeel adalah untuk mewujudkan kumpulan profesional yang berkualiti tinggi dalam perniagaan, pentadbiran, pengurusan, kejuruteraan dan kewangan.

Di samping itu, ia mengajar pemikiran analitis, jelas dan kreatif, mempromosikan kesedaran intelektual, dibina dengan pembangunan kebudayaan, sosial dan profesional.

Major Milestones:

 • 1988 - Diiktiraf oleh Kementerian Pelajaran, UAE dan pengesahan yang diluluskan untuk sijil kursus
 • 1992 - Dipromosikan dengan "AWARD FOR INSTITUT PENDIDIKAN TERBAIK"
 • 2000 - Pembangunan dan permulaan Kelab Pengambilan
 • 2001 - Pengenalan kursus Pengurusan, disesuaikan dengan komuniti korporat yang berdaya saing di UAE.
 • 2006 - Penyedia pendidikan global dan berdaftar, yang disahkan oleh Institut Pengurusan Projek, Amerika Syarikat
 • 2007 - Gabungan ke Kolej Akademik London, UK, membolehkan Diploma Lanjutan dalam pelbagai kursus.
 • 2008 - Pusat latihan rasmi IATA, Montreal, Kanada
 • 2009 - Pusat latihan yang dibenarkan oleh Majlis SPR, Amerika Syarikat
 • 2014 - Pembukaan cawangan ke-10 di UAE di Dubai Media City

Cawangan:

Zabeel mempunyai 10 pusat di UAE, yang terletak di tengah-tengah dan bersambung dengan pengangkutan awam. Untuk maklumat lanjut mengenai lokasi kami sila klik di sini.

Pelanggan kami

Kami menyediakan latihan untuk individu dan korporat.

Korporat:

Kami bekerjasama dengan organisasi untuk membangunkan penyelesaian latihan yang disesuaikan, untuk mengurangkan jurang prestasi. Untuk maklumat lanjut mengenai kursus korporat kami sila klik di sini.

Individu:

Kami membantu individu mendapatkan pengetahuan dan kemahiran tambahan untuk meningkatkan daya saing mereka di pasaran kerja dan dalam pembangunan kerjaya mereka.

Kami mengalu-alukan perwakilan dari semua industri, termasuk perbankan, minyak, petrokimia, farmaseutikal, telekomunikasi, sektor kerajaan, pelabuhan, pengangkutan, perdagangan, import dan eksport dan banyak lagi.

Pelajar kami terdiri daripada penyambut tetamu kepada akauntan, pentadbir kepada CEO dan pengurus kanan kepada pengarah syarikat. Tahap pendidikan para pelajar kami terdiri daripada matrikulasi kepada siswazah, kemudian kejuruteraan kepada pengurusan projek, lulusan pasca sarjana dan doktor. Usia pelajar adalah antara 16 hingga 60 tahun.

Trainers and Staff kami:

Kursus disampaikan oleh pelatih yang sangat profesional dan berpengalaman. Kepakaran mereka memberikan latihan perwakilan yang unggul, dicampur dengan kajian kes praktikal dan terbiasa. Zabeel menggunakan lebih daripada 100 kakitangan akademik dan sokongan.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

Zabeel International Institute of Management and Technology

Sekiranya anda ingin memulakan kerjaya dalam sektor penerbangan, pelancongan dan pelancongan, untuk memahami peranan Sistem Pengedaran Global, ini adalah pembuka mata. ... [+]

Sekiranya anda ingin memulakan kerjaya dalam sektor penerbangan, pelancongan dan pelancongan, untuk memahami peranan Sistem Pengedaran Global, ini adalah pembuka mata.

Siapa yang memerlukan Program ini Pelajar yang ingin mempunyai kerjaya dalam industri pelancongan Perunding perjalanan Junior Kakitangan syarikat penerbangan Pengendali pelancongan yang berurusan secara tetap dengan ejen pelancongan hasil pembelajaran Buat pengaturan perjalanan dan tempahan yang sesuai Hitung dan kutip tambang udara yang sesuai Lengkapkan dokumen perjalanan antarabangsa selaras dengan peraturan & prosedur IATA yang berkenaan Berada di peringkat global untuk pelaksanaan e-tike... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Zabeel International Institute of Management and Technology

CIPS menawarkan kelayakan standard industri yang menunjukkan kepada majikan bahawa anda mempunyai kemahiran maju dalam perolehan dan pembekalan. Ia melancarkan kemahiran ... [+]

CIPS menawarkan kelayakan standard industri yang menunjukkan kepada majikan bahawa anda mempunyai kemahiran maju dalam perolehan dan pembekalan. Ia melancarkan kemahiran anda yang sedia ada, dan membinanya supaya anda dapat menerapkan asas profesion yang menarik ini kepada pekerjaan dalam pemerolehan dan pembekalan di mana-mana perniagaan atau industri yang praktikal.

Pelajar membangun kemahiran maju dalam rundingan, & memahami kerumitan kontrak & pengaturan komersil yang lain. Anda akan belajar cara mengukur keberkesanan rantaian bekalan & menganalisis impak mereka terhadap perniagaan anda, & menyelidiki lebih mendalam ke dalam selok-belok hubungan pembeli / pembekal anda. Prinsip perolehan diterapkan dalam beberapa konteks yang bervariasi, seperti sektor swasta & awam, bukan untuk keuntungan & kerajaan: anda akan meneroka ini, dan belajar cara menguruskan yang berbeza.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Zabeel International Institute of Management and Technology

Program ini membantu untuk membangunkan pemahaman yang menyeluruh tentang Pengurusan Sumber Manusia (HR). Anda akan belajar bagaimana untuk melaksanakan amalan terbaik da ... [+]

Program ini membantu untuk membangunkan pemahaman yang mendalam tentang Pengurusan Sumber Manusia (HR). Anda akan belajar bagaimana untuk melaksanakan amalan terbaik dalam pengambilan pekerja, dan bagaimana untuk membangun dan mengguna pakai dasar dan prosedur HR yang efektif.

Siapa yang memerlukan Program ini Eksekutif Eksekutif Pegawai Latihan dan penyokong Super Pentadbir Pegawai Perancang Tenaga Kerja Mana-mana kakitangan yang memerlukan pemahaman yang luas mengenai isu-isu HR hasil pembelajaran Memahami peranan HR dalam pengurusan ganjaran Ketahui pentingnya latihan dan pembangunan dan tindakannya pada bahagian bawah Terokai model perancangan penggantian d... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Zabeel International Institute of Management and Technology

Program Profesional Pengurusan Projek yang ditawarkan oleh PMI yang memperkenalkan asas dan strategi pengurusan projek moden. ... [+]

Program Profesional Pengurusan Projek Yang ditawarkan oleh PMI yang memperkenalkan asas dan strategi pengurusan projek moden.

Siapa yang memerlukan Program ini

Pemimpin Projek, Pengurus Program, QA, Penganalisis Perniagaan, Jurutera, Perunding & Profesional dari bidang Farmaseutikal, Kewangan, Perbankan dan Telekom yang sedang menjalankan projek langsung.

hasil pembelajaran

Orang akan belajar tentang Kerja Bingkai Pengurusan Projek, Pengurusan Kitaran Hayat Projek, Masa, Kos, Risiko, Pengurusan Komunikasi, Pengurusan Kualiti, Pengurusan Kos yang terlibat dalam Projek.

Program Kandungan Modul 1: Rangka Kerja Pengurusan Projek Modul 2: Kitaran dan Organisasi Kehidu... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Zabeel International Institute of Management and Technology

Program ini membolehkan anda meningkatkan pengetahuan anda dalam kemahiran kepimpinan profesional, sehingga membawa kepada peluang masa depan yang prospektif. ... [+]

Program ini membolehkan anda meningkatkan pengetahuan anda dalam kemahiran kepimpinan profesional, sehingga membawa kepada peluang masa depan yang prospektif.

Siapa yang memerlukan Program ini

Hanya graduan yang berpengalaman dua tahun dalam bidang perakaunan (boleh mengemukakannya nanti juga) boleh mengejar kelayakan CMA. Ini menjadikannya ideal untuk profesional yang sudah aktif dalam perakaunan dan orang yang berminat dalam perubahan kerjaya.

hasil pembelajaran Huraikan peranan yang dimainkan oleh belanjawan dalam proses perancangan dan penilaian keseluruhan organisasi Kenal pasti peranan yang dimainkan oleh belanjawan dalam merumuskan objektif jangka pendek dan merancang dan mengawal operasi untuk memenuhi objektif tersebut. Kenal pasti penggunaan analisis kepekaan menyediakan anggaran tunai Mengesyorkan langkah-langkah prestasi dan metodologi pelaporan berkala yang diberikan matlamat operasi dan keputusan sebenar Fahami sepenuhnya tentang Perancangan, belanjawan, ramalan, pengurusan prestasi, pengurusan kos, perancangan strategik, kawalan profesional dan etika dalaman. Program Kandungan Bahagian 1: Prestasi dan kawalan perancangan kewangan ... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu