Zeus Consulting

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Memanfaatkan tahun pengalaman di Timur Tengah, Zeus Consulting membantu perniagaan dalam pelbagai bidang mengoptimumkan prestasi mereka melalui penyelesaian Tadbir Urus, Risiko dan Pematuhan disesuaikan. Kami bekerja dengan amalan terbaik antarabangsa untuk memastikan hasil operasi yang berkesan perniagaan.

Kami memberikan khidmat nasihat dan latihan disahkan mensasarkan strategi perniagaan, projek, kualiti, pengurusan risiko dan perkhidmatan, teknologi pembolehan dan Piawaian Antarabangsa Pematuhan dan pelaporan. Semua kursus adalah diiktiraf sepenuhnya, yang disampaikan oleh Jurulatih Kanan dengan pengalaman global.

Zeus Consulting tetap up-to-date dengan trend dan mempunyai rangkaian pakar sentiasa pengkhususan dan yang semakin meningkat kemahiran mereka untuk memberikan yang terbaik pelanggan kami dengan peralatan semasa, teknik, kaedah dan teknologi. Selain itu kami mempunyai cawangan hijau muncul dari terasnya memberi tumpuan kepada membantu perniagaan dengan inisiatif mampan dan memperkenalkan cara-cara inovatif untuk memanfaatkan manakala budaya dan alam mengekalkan diri mereka sendiri dan di bumi.

Model Zeus adalah berdasarkan peringkat antarabangsa yang diiktiraf Amalan Terbaik yang mensasarkan tiga bidang perniagaan berjalan: People, Proses dan Teknologi. Dengan menggabungkan amalan terbaik dalam bidang ini, Zeus telah meningkatkan penyampaian perkhidmatan, produktiviti, dan operasi perniagaan pelbagai organisasi yang terkenal.

Kami dan rakan-rakan kami mahir dalam menyesuaikan Rangka Kerja Antarabangsa dengan keperluan perniagaan terutama di Timur Tengah. Pengetahuan kita pakar dan kecekapan dalam SFIA, Tipa, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI, dan orang-orang seperti itu bersama-sama dengan pengalaman yang pelbagai kami dengan Entiti Arab dan Kebudayaan telah memberikan kita bahagian pasaran yang lebih besar di Timur Tengah dari masa ke masa yang singkat .

Visi, Misi dan Nilai

Visi

Avail kepada perniagaan, amalan terbaik antarabangsa dengan terjemahan pengetahuan untuk memandu mereka melalui abad ke-21 secara inovatif dan mampan

Misi

Membina kekuatan kami dalam tadbir urus, pematuhan, projek, kualiti, risiko, dan pengurusan perkhidmatan untuk menjadi pilihan pertama bagi perniagaan untuk kepimpinan, strategi, pembangunan yang berterusan, inovasi, dan pengetahuan untuk esok. Membangunkan budaya kerjasama antara pelanggan dan profesional Zeus untuk memaksimumkan latihan yang berkesan dan penyampaian penyelesaian. Bantuan perniagaan berkembang secara mampan bagi merealisasikan tahan lama manfaat. Menyelaraskan operasi perniagaan, strategi, dan matlamat pemimpin industri kepada standard Antarabangsa dan kecemerlangan kepada positif mempengaruhi perniagaan mereka, asas pelanggan, komuniti, dan planet ini.

Nilai

Kualiti - Jangan sekali-kali berkompromi dengan kualiti Kecemerlangan - Berusaha untuk mengekalkan dan menjadi pemimpin kecemerlangan Integriti - Menegakkan ketelusan dan hubungan etika dengan semua kakitangan, pelanggan dan rakan-rakan Tumbuh - Buka pada asas pengetahuan dan kemajuan melalui pembangunan individu dan organisasi Kerjasama - Bekerja dengan pelanggan dan bukan hanya untuk pelanggan Kemapanan - Tiada perniagaan yang boleh berkembang maju jika ia tidak mengintegrasikan alam sekitar, rakyat, dan modal sama sekali dalam fungsinya. Kami berhutang kepada pelanggan kami, orang awam, dan bumi ibu.

Lokasi

Dubai

Zeus Consulting

Alamat
Zeus Consulting
Dubai, UAE Knowledge Village, Block 13, Office G13

Dubai, Dubai, Emiriah Arab Bersatu
Telefon
+971 4 4211692