Paradise English Boracay

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Paradise Bahasa Inggeris adalah keluarga Kanada dimiliki pusat Bahasa Inggeris yang menawarkan kursus bahasa Inggeris di Filipina di Pulau Boracay. Ia telah ditubuhkan pada tahun 2005 dan telah berkembang pada kadar yang pesat sejak penubuhannya. Pelajar dari lebih 50 negara telah menghadiri program-program kami dan banyak lagi terus menyertai kami setiap tahun. Kami percaya bahawa dengan guru-guru Kanada, Britain dan Amerika Syarikat kami, kami menawarkan Kursus Bahasa Inggeris unggul kepada pelajar-pelajar kami pada harga yang lebih rendah daripada mana-mana sekolah bahasa lain di Kanada, Australia atau Amerika Syarikat, dan di peringkat pendidikan yang lebih tinggi daripada mana-mana sekolah bahasa dalam Filipina.

Kami adalah sebuah sekolah yang bertauliah dengan Biro Imigresen, Persatuan Sekolah Bertauliah di Filipina dan bergabung dengan British Council dan Ascentis. Paradise English berbangga kerana telah dianugerahkan Anugerah Pilihan 2013 Pelajar oleh LanguageBookings.com dan Kepuasan Pelanggan Anugerah Kecemerlangan oleh LanguageCourse.net.

Mengambil kursus Bahasa Inggeris di Filipina terutamanya di sebuah pulau tropika membuatkan kita seperti tiada sekolah bahasa lain di tempat lain di dunia. Kehadiran masyarakat antarabangsa yang kukuh dan pelbagai aktiviti luar kampus yang menarik melengkapkan usaha kita ke arah keseronokan dalam pembelajaran di lokasi yang menduduki pulau terbaik di dunia pada tahun 2012, dan mengundi pantai Asia terbaik di dunia pada tahun 2013.

Masa Depan

Paradise English Menjalankan memilih kursus Bahasa Inggeris berhati-hati dengan topik berkualiti dalam masa sebenar dan kehidupan sebenar. Kami menyediakan pentas bagi anda untuk belajar hari ini supaya anda bersedia untuk menggunakan bahasa Inggeris baru anda apabila anda meninggalkan bilik darjah. Paradise Bahasa Inggeris mempunyai banyak peluang untuk anda untuk belajar di: kelas kumpulan, tutorial satu-satu, sukan aqua, persembahan kebudayaan dan banyak aktiviti dalaman dan luaran. Gunakan kemahiran bahasa yang anda belajar di dalam kelas apabila orang dari pelbagai negara hari yang sama!

keluarga

Paradise English menawarkan kursus-kursus bahasa Inggeris dalam persekitaran keluarga seperti. Kami mengambil berat untuk pelajar kami seperti keluarga. Berasa selesa dengan kehadiran pentadbir, guru dan kakitangan sokongan yang memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk melengkapkan pengalaman pembelajaran anda. Kami memberi jaminan anda belajar dalam persekitaran yang adil, tegas dan mesra.

kawan

Paradise English menawarkan kursus-kursus Bahasa Inggeris yang menggalakkan pembelajaran kolaboratif. Meningkatkan pembelajaran anda bukan sahaja dengan mendengar pengajaran atau menjawab latihan buku tetapi juga dengan mewujudkan hubungan melalui kelas dan interaksi sosial dengan rakan-rakan dan mentor anda. Mencari teman baru dari semua bahagian dunia di salah satu tempat yang paling menawan di bumi!

Fun

Paradise English mengintegrasikan menyeronokkan dalam pembelajaran. Lokasi kami membolehkan kami untuk menawarkan persekitaran yang terbaik kondusif untuk pembelajaran, di mana kemahiran bahasa dibeli dan bertambah baik pengembaraan pulau tropika dan aktiviti antara budaya melengkapkan sepenuhnya proses pembelajaran. In Paradise Inggeris, kursus Bahasa Inggeris tidak pernah membosankan.

Lokasi

Melayu

Alamat
Boracay Language Institute
Cagban, Manoc Manoc
Boracay Island,
Malay, Aklan
Philippine Islands

Melayu, Western Visayas, Filipina