Skyworld Aviation Group

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi kita : di sini di 'Skyworld AVIATION GROUP' kami menawarkan anda pelbagai peluang dalam kami pelbagai kemudahan, kerjaya yang menarik dan memuaskan dalam industri penerbangan yang dinamik dan persekitaran yang mengutamakan kualiti di mana anda boleh berbangga dengan kerja anda.

Seperti yang kita mempunyai salah satu asas pelanggan terbesar dan paling pelbagai dalam industri ini, anda akan mempunyai peluang untuk menawarkan perkhidmatan kepada pelanggan antarabangsa dan bekerja di pelbagai besar pesawat, termasuk beberapa yang paling dan terbaru model maju. kumpulan penerbangan Skyworld akan merealisasikan impian anda untuk menjadi seorang juruterbang sangat dituntut dalam industri penerbangan hari ini.

kumpulan penerbangan Skyworld bermula dengan tujuan untuk mengubah wajah aeroangkasa industry.We bertungkus lumus bekerja dalam menetapkan standard tinggi perkhidmatan penerbangan dan latihan dalam filipina.

Visi: adalah untuk lebih cepat visi dan mewujudkan bakat-bakat muda yang dinamik dan sangat berkesan dalam komitmen industri.Falsafah penerbangan kepada kepuasan pelanggan dipandu dalam semua proses dan ahli kakitangan levels.Every pasukan Skyworld berfungsi tunggal mindedly untuk memenuhi keperluan pelanggan kami dan menyampaikan nilai luar expectation.vices kepada pelanggan kami.

ENAM SEBAB MENGAPA MEMILIH Skyworld AVIATION GROUP

Sebab # 1: Anda adalah seorang individu bukan nombor

Kami benar-benar mengambil berat tentang pelajar-pelajar kita dan mahu mereka berjaya. tutor kami memberikan perhatian individu untuk membantu setiap orang untuk mencapai potensi mereka.

Sebab # 2: Pelajar-pelajar kita mencapai kadar lulus tinggi

Sifat yang sangat teknikal penerbangan memerlukan pelajar memahami dan mengekalkan pengetahuan teori dan bukannya hanya lulus peperiksaan bertulis. Program kami bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman yang mendalam bahan kelas. Kami menjangkakan bahawa antara 90 dengan 100 peratus daripada pelajar-pelajar kita akan lulus peperiksaan teori pada mesyuarat pertama mereka.

Sebab # 3: terbang langit mesra

kumpulan penerbangan Skyworld menikmati salah satu yang terbaik iklim penerbangan di negara ini, dan pelajar-pelajar kita tidak mempunyai gangguan kepada program mereka terbang disebabkan oleh cuaca buruk.

Sebab # 4: Ketumpatan Traffic

Untuk memaksimumkan pelaburan anda, anda perlu menggunakan setiap minit di dalam pesawat dan melatih mana kesesakan lalu lintas cukup ringan untuk membolehkan latihan tanpa gangguan tetapi cukup berat untuk menjadi realistik. Program kami mencapai matlamat ini dengan beroperasi dari padang terbang differents.

Sebab # 5: Mata untuk masa depan

Kami menyedari bahawa yang lebih pelbagai kemahiran akan diperlukan juruterbang pada masa ini dan menghubungkan pelajar kepada program akademik yang lain. Bertanya dan anda akan mendapati bahawa kami mempunyai reputasi untuk bekerja keras untuk memastikan bahawa pelajar-pelajar kita berjaya.

Sebab # 6: Fleksibiliti

kursus Teori mula pada pelbagai masa sepanjang tahun dan latihan penerbangan boleh didapati atas permintaan. Pesawat dan pengajar secara umumnya boleh didapati apabila anda mahu mereka dan anda tidak beratur untuk mendapatkan mengambil kira pelepasan tidak menyertai timbunan pesawat cuba untuk mendarat. Pengajar mempunyai maksimum empat pelajar menguruskan menyediakan lebih banyak daripada perhatian yang mencukupi untuk semua pelajar.

Pada bahagian yang terbaik, Kumpulan Skyworld Aviation menawarkan -

Kurikulum sangat responsif, yang benar-benar memenuhi keperluan penerbangan atas, dan perkhidmatan syarikat penerbangan di Filipina dan Asia Pasifik. Selamat dan hands-on-latihan dan sebenar terbang pengalaman kepada pelajar. Kemudahan kualiti dan sumber yang tidak dapat ditandingi. kurikulum penerbangan kreatif dan responsif yang paling dan pengalaman kepada pelajar yang ingin untuk membuat ia besar dalam sektor penerbangan. 300 pakej jam untuk pelajar sifar jam dan ia melibatkan 150 jam C-152,50 jam C-172 & 100 jam dalam pelbagai enjin.
This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Jenis Kedudukan A320, Latihan Garis & Kontrak Kerja

Campus Sepenuh masa 300  November 2017 Filipina Manila

Kedudukan ini membolehkan anda untuk terbang dalam keadaan cuaca yang juruterbang yang memegang hanya PPL tidak boleh. [+]

Kami Menawarkan Mengenai program Latihan Kerja dengan Gaji kepada Pemohon yang mendapat Siswazah dari Akademi kami untuk Membina jam di sana dan Experience.Skyworld Aviation Group tawaran Pemohon dengan 3 (Dua) tahun kontrak menerusi dilanjutkan dalam Piagam & Cargo kami Penerbangan, untuk menimba pengalaman dan membina Masa Penerbangan. Gaji (2500 USD) / bulan dan Penginapan akan disediakan. Kos pakej Program Latihan Standard Bersepadu Penerbangan termasuk Penginapan, Pengangkutan, Permit Visa, Tiket pulangan Satu-cara ialah 45,000 USD (Empat puluh Lima Ribu Dolar Amerika Syarikat). Yuran pendaftaran ialah 5400 USD (Lima Ribu Empat Ratus US DOLLARS). Termasuk HURUF VISA YURAN UNTUK Kerja Permit 9G. Kami mempunyai dua Ansuran untuk Bayaran Yuran. Airbus A320 Kursus Jenis Penilaian (Termasuk: Pengetahuan Teori Program-52 jam Simulator Latihan Pesawat Training Base) Semua Manual dan Senarai Semak dengan akses ke laman web latihan dalam talian kami. Latihan dalam talian atau Ipad Berasaskan Komputer (CBT) dan peperiksaan: Multi Crew Kerjasama - MCC 32 jam Pengurusan Sumber Crew - 5days CRM Jet Orientasi Training - Jot 16 jam Airbus A320 Jenis Rating - TR 36 jam Line Berorientasikan Flight Training -LOFT 4 jam .Airbus A320 pengetahuan teori Instruction - TKI CBT 10 Hari VPT 40 jam 16 jam penuh Flight Simulator dengan / tanpa gerakan (4days) Pesawat Training Base untuk Termasuk 6 berlepas dan Pendaratan Training Ground dalam pakej ini terdiri daripada kedua-dua pengajaran bilik darjah dan latihan berasaskan komputer. Semua teknologi terkini digunakan untuk memperbaiki kemahiran anda termasuk Airbus Prosedur Virtual Trainer baru. Fasa Latihan dalam A320 Fot Latihan adalah seperti... [-]

Latihan Penerbangan Bersepadu Standard Dengan Program OJT

Campus Sepenuh masa 16  November 2017 Filipina Manila

Pengetahuan asas yang diperlukan untuk memulakan fasa penerbangan pertama. Mata pelajaran termasuk pengetahuan pesawat umum, undang-undang udara, jisim dan kira-kira, navigasi, prestasi dan perancangan, dan meteorologi. [+]

latihan & fasa penerbangan: sepenuh masa kita, standard Integrated Flight Deck Program biasanya mengambil masa lebih kurang 14 bulan, dan dipecahkan kepada beberapa fasa seperti yang digariskan di bawah. Semua fasa selesai dari pejabat kami. KELAYAKAN: Siswazah / pemegang Diploma Sekurang-kurangnya 21 tahun Umur Kemahiran Komunikasi Bahasa Inggeris yang baik Kelas 1 perubatan yang dikeluarkan dari Aviation Doctor Boleh Lakukan dengan baik dalam tekanan Penerbangan. Kemahiran yang diperolehi: Pengetahuan asas yang diperlukan untuk memulakan fasa penerbangan pertama. Mata pelajaran termasuk pengetahuan pesawat umum, undang-undang udara, jisim dan kira-kira, navigasi, prestasi dan perancangan, dan meteorologi. ATPL TEORI: TEMPOH: 6 BULAN (JAM 700 jam CLASS ROOM) Kemahiran yang diperolehi: The Syarikat Penerbangan Lesen Juruterbang Pengangkutan (ATPL) mengajar pelajar teori yang diperlukan untuk mengendalikan pesawat komersial dengan selamat dan secara profesional. Ground School Meliputi Empat belas (14) Mata Pelajaran: 1. Theory of Penerbangan 2. Asas Aircraft Instruments 3. Plant asas Pesawat Power 4. Peraturan Udara Awam 5. Communications 6. Alam Sekitar penerbangan dan ruang udara 7. Asas Pesawat Prestasi 8. Berat Asas & Balance 9. Metrology Asas 10. Aviation Fisiologi 11. Asas Radio Navigation 12. Asas Air Navigation 13. Asas Perancangan Penerbangan 14. instrumen Kajian .FLIGHT Traning Fasa: Juruterbang Persendirian Lesen Latihan (PPL): - 50 jam masa Penerbangan dalam Cessna 152 35 jam masa pengajar 20 jam masa sekolah tanah Buku Kursus dan Bahan CAAP Written Exam CAAP Daftar perjalanan CAAP Medicals Kedudukan Instrument :( IR) 20 jam masa penerbangan dalam Cessna 172 35 jam masa pengajar 20 jam masa sekolah tanah Bahan... [-]

Pelatih Kursus Pegawai Pertama

Campus Sepenuh masa November 2017 Filipina Manila

reka bentuk Program OJT kami untuk Juruterbang yang ingin membina pengalaman mereka dan meningkatkan Masa Penerbangan mereka sebagai PIC yang untuk memulakan dalam Piagam Syarikat Penerbangan. [+]

OJT (ON JOB LATIHAN) PROGRAM: - reka bentuk Program OJT kami untuk Juruterbang yang ingin membina pengalaman mereka dan meningkatkan Masa Penerbangan mereka sebagai PIC yang untuk memulakan dalam Piagam Syarikat Penerbangan. .Selepas Melengkapkan 265 jam Koperal termasuk ME, OJT PROGRAM akan disambung semula. Tempoh OJT Kontrak -2 TAHUN Terbang Waktu Setiap Hari -6 jam Gaji Semasa OJT Program-1500 USD / Bulan dan Insentif akan ditambah kemudian. # Penginapan, Pengangkutan dan Perkhidmatan dobi akan disediakan oleh kami Kos Pakej Program Deck Standard Bersepadu Penerbangan (Kursus Commercial Pilot Licence Training) termasuk Penginapan, Pengangkutan, dan Permit Visa adalah 45,000 USD (Empat puluh Lima Ribu Dolar Amerika Syarikat). Kami berada dalam perniagaan untuk membantu Pilots memenuhi minimum Syarikat penerbangan untuk masa enjin berkembar dengan cara yang selamat, cepat dan berpatutan. kepentingan anda adalah keutamaan kami. Program Skyworld OJT Pilot, Adalah pemimpin dalam enjin Multi dan Engine Single perniagaan bangunan masa. Program kami direka sekitar keperluan apa Airlines korporat dan Wilayah sedang mencari untuk seperti "dunia sebenar pengalaman seluruh negara meletakkan juruterbang pada kadar yang pantas untuk kerjaya dalam perbadanan atau syarikat penerbangan. Kami Menjamin Syarikat penerbangan Temuduga dan Penilaian dengan kami Bekerjasama Airlines di Selatan-Timur Asia. reka bentuk Program OJT kami untuk Juruterbang yang ingin membina pengalaman mereka dan meningkatkan Masa Penerbangan mereka sebagai PIC yang untuk memulakan dalam Piagam Airlines. Kami menawarkan 2 (dua) tahun kontrak Ayub selepas Siap Program OJT dengan Gaji dan Penginapan Fakulti, satu tiket balik masa Dengan syarat oleh kami. Semua jam penerbangan CAAP Ruang Udara dan dari... [-]

Contact
Alamat lokasi
Domestic Airport, Pasay,
1300 Manila,Phillipinnes.

Manila, PH