SMEAG Global Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SMEAG mempunyai alat untuk mengubah impian anda MASTERING Bahasa Inggeris kepada realiti

GREETINGS. Selamat datang ke Pusat Latihan SMEAG Philippines.

Bahasa Inggeris telah cepat mengambil kedudukannya sebagai keperluan mandatori untuk maju dalam era globalisasi yang pesat berkembang.

Sejumlah besar pelajar memulakan pengajian mereka dengan tekad yang mantap dan bertujuan meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka. Bagaimanapun, sebenarnya tidak mudah untuk mencapai matlamat tersebut. Semakin anda memperlakukan Bahasa Inggeris sebagai subjek untuk belajar dan halangan yang harus anda lalui, semakin jauh anda menjauh dari cita-cita anda.

Untuk mencapai pencapaian terbaik, anda perlu menggabungkan penggunaan bahasa Inggeris ke dalam gaya hidup harian anda. Anda mesti membuat tabiat untuk hidup dan bernafas Bahasa Inggeris untuk mendapatkan hasil yang maksimum. Pembelajaran Bahasa Inggeris tidak pernah menjadi jalan mudah, tetapi dengan program pendidikan yang sistematik khusus untuk memenuhi tahap yang sesuai, mimpi itu dapat menjadi kenyataan.

Pusat Latihan SMEAG Filipina mempunyai asrama yang berstruktur sehingga pelajar akhirnya dapat memberi tumpuan dalam pengajian mereka semasa penginapan mereka. Dengan pensijilan dari British Council sebagai pusat peperiksaan IELTS yang diberi kuasa, sebagai pusat TOEIC yang diperakui oleh ETS dengan sistem pendidikan yang cemerlang, dan beberapa perkongsian dengan universiti, semua ini menjadikan SMEAG unik dan dinamik.

Melalui kurikulum pendidikan yang profesional dan menarik dan program pengujian dan pengiktirafan yang diiktiraf, kami, di SMEAG, akan berusaha untuk membantu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda supaya anda boleh melangkah ke hadapan sebagai bakat global.

Dengan program pengujian dan pengajaran yang disahkan di seluruh dunia, kami berusaha keras untuk menyediakan pendidikan bahasa Inggeris terbaik yang pernah ada.

HANYA DI PUSAT LATIHAN PENDIDIKAN SMEAG!

1. 850 pelajar, SEKOLAH LANGUAGE BAHASA INGGERIS PHILIPPINES

Pusat Latihan SMEAG Filipina mempunyai 3 kampus di Cebu, Filipina. Dengan kapasiti 850 pelajar, ia adalah institusi pendidikan bahasa Inggeris terbesar di Filipina. Setiap kampus mempunyai program tersendiri dan sistem operasi dan pengurusannya menawarkan pengalaman yang unik kepada semua pelajar.

2. BADAN PELAJAR DIVERSE 45% yang terdiri daripada orang Cina, Jepun, Vietnam atau Taiwan

Pusat pengajaran antarabangsa kami mempunyai populasi pelajar yang paling banyak dari negara-negara yang berbeza. Kami percaya bahawa interaksi dan komunikasi dengan budaya yang berbeza akan memperkuat setiap kemahiran sosial dan bahasa pelajar. Di samping itu, pelajar-pelajar ini akan dapat mewujudkan hubungan interpersonal yang lebih luas, bukan sahaja dalam masa sekolah tetapi juga di luar pengajian mereka.

3. IELTS TARGET SCORE GUARANTEE COURSE 98% RATE SUCCESS

Sembilan puluh peratus daripada peperiksaan IELTS kami telah mencapai skor sasaran mereka semasa belajar di pusat kami. Semua pelajar boleh mengamalkan kemahiran mereka semasa peperiksaan IELTS Mock mingguan. Pelajar yang mendaftar untuk kursus IELTS selama lebih dari 12 minggu (Pra-IELTS dikecualikan) akan menerima peperiksaan IELTS percuma. Guru-guru kami yang berkelayakan menerusi kriteria pemilihan tujuh langkah yang ketat dan tiga bulan latihan intensif. Penilaian dan seminar tetap guru untuk memastikan mereka memberikan kaedah pengajaran yang sangat baik untuk pengalaman pembelajaran bahasa yang paling efisien para pelajar.

4. ALUMNI TAHUN 4,000 PELAJAR

Disebabkan kepuasan mereka dalam kecemerlangan akademik dan tahap pendidikan tinggi yang ditawarkan, graduan baru-baru ini (purata 4,000 pelajar lulus dari SMEAG setiap tahun) telah mengesyorkan SMEAG Networks Philippines Training Center kepada rakan-rakan dan keluarga mereka. Dengan terus berkomunikasi dan mengadakan perjumpaan dengan rakan-rakan mereka dari pelbagai negara, graduan membantu membina dan mengembangkan rangkaian SMEAG.

5. PILIHAN WIDE PROGRAM SMEAG PATHWAY YANG TERSEDIA

Pusat Latihan SMEAG Filipina adalah satu-satunya Pusat Ujian dan Pusat Ujian IELTS yang diperakui oleh British Council, dan satu-satunya Pusat Pengajaran GAC di Filipina. Pusat Latihan SMEAG Filipina mengendalikan pelbagai kemasukan kolej dan program latihan untuk pelajar yang ingin belajar di luar negara. Melalui persatuan universiti dan institusi pendidikan di pelbagai negara, seperti Amerika Syarikat, Australia, Kanada, United Kingdom, Singapura, antara negara-negara lain.

Tempat Ujian IELTS

Pusat Latihan SMEAG Filipina adalah institusi pendidikan swasta pertama yang akan ditetapkan sebagai pusat ujian IELTS oleh British Council. Sejak akreditasinya pada Julai 2011, SMEAG terus berusaha ke arah permintaan untuk kecemerlangan sebagai pusat ujian yang diberi kuasa.

Pusat Sumber IELTS

Pusat Sumber IELTS dikendalikan oleh British Council dan SMEAG Philippines Training Centre. Kemudahan pembelajaran operasional membolehkan pelajar mempunyai akses mudah ke buku teks dan sampel bahan ujian IELTS dan maklumat mengenai ujian. Pusat Sumber dilengkapi dengan ujian amali, buku kerja, CD, DVD, dan majalah untuk membantu pelajar mempersiapkan peperiksaan.

Tempat Ujian TOEIC

Pada bulan Julai 2012, Pusat Latihan SMEAG Filipina yang disahkan oleh ETS, Kampus Modal sebagai pusat ujian TOEIC yang diberi kuasa. Kampus Modal diiktiraf dalam pengkhususan dalam program TOEIC dan menawarkan kurikulum yang mencabar untuk membantu pelajar mencapai matlamat mereka.

Pusat Pengajaran GAC

Program GAC adalah program penyediaan universiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang disediakan oleh ACT Education Solutions, Limited (anak syarikat milik penuh ACT, Inc.) Pelajar diberi jaminan masuk ke salah satu daripada 90 universiti laluan GAC di lebih dari 10 buah negara. Pusat Latihan SMEAG Filipina adalah satu-satunya pusat pengajaran GAC yang diiktiraf di Cebu yang disahkan oleh ACT Education Solutions, Limited.

Kebanggaan SMEAG

Tempat Ujian yang Diluluskan

1. Tempat Ujian IELTS yang Diluluskan oleh British Council, Pusat Sumber IELTS

Tempat Ujian IELTS

 • Institusi pendidikan swasta pertama akan ditetapkan sebagai pusat ujian IELTS oleh British Council (diiktiraf pada Julai 2011).
 • Pelajar SMEAG dan calon tempatan dapat mengambil peperiksaan IELTS rasmi di SMEAG ke-2. Kampus - Klasik.

Pusat Sumber IELTS

 • Ruang pembelajaran yang berkesan diuruskan oleh British Council dan SMEAG Education Centre.
 • Pusat Sumber ini dilengkapi dengan ujian amalan, buku kerja, CD, DVD, dan majalah untuk membantu pelajar mempersiapkan peperiksaan.

2. Pusat Ujian Rasmi ETS TOEIC

 • Tempat Ujian Rasmi di Filipina untuk TOEIC L / R, TOEIC S / W yang diiktiraf oleh ETS (diiktiraf pada bulan Julai 2012).
 • Pelajar SMEAG dan calon tempatan dapat mengambil peperiksaan TOEIC rasmi di SMEAG ke-3. Kampus - Modal.

3. Pusat Pengajaran GAC di Filipina - Program Persiapan Universiti Yang Paling Diiktiraf di Dunia yang dicipta oleh ACT ES

 • Pelajar GAC akan bersedia untuk Uji ACT dan mula mengembangkan kemahiran akademik mereka seperti Bahasa Inggeris / Matematik / Komputer / Sains / Sains Sosial, semua yang diperlukan di mana-mana universiti. Pelajar GAC boleh memperoleh sehingga 39 kredit kolej ke arah ijazah universiti.
 • Pelajar boleh memasuki Universiti Laluan atau mana-mana universiti lain di negara berbahasa Inggeris dengan skor ujian ACT, GAC GPA, skor IELTS dan surat rujukan dari Syarikat ACT.

Persekitaran pendidikan yang luar biasa. Program GAC reputasi ACT ES

GAC adalah program penyediaan universiti yang paling diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk pelajar universiti masuk asing yang bukan penutur asli bahasa Inggeris

SMEAG menyediakan pengumpulan kecekapan dan kemahiran akademik praktikal melalui komunikasi Global dengan pelajar antarabangsa yang terdiri daripada Korea, Jepun, Cina, Taiwan dan Vietnam. Melalui program ini, graduan GAC akan bersedia untuk belajar di universiti bertaraf dunia dengan keyakinan

4. CAMBRIDGE ESOL Pusat Penyediaan Ujian Rasmi dan Tempat Ujian Rasmi

 • Cambridge ESOL adalah organisasi gabungan Universiti Cambridge yang menyediakan penilaian bahasa Inggeris yang berkualiti untuk penutur bukan asli. Ia adalah salah satu penilaian bahasa Inggeris yang paling terkenal dan pembekal arahan ESL di dunia.
 • Pada tahun 2008, Cambridge University meraikan ulang tahun ke-150 mereka.
 • Oleh kerana pengukuran bahasa Inggeris yang tinggi, lebih 4 juta individu yang belajar bahasa Inggeris, terutamanya pengajar, mengambil ujian Cambridge ESOL setiap tahun.
 • Apa yang membuat sijil Cambridge ESOL benar-benar luar biasa adalah ia sangat diiktiraf dan diterima oleh lebih daripada 12,000 syarikat multinasional, institusi pendidikan, dan agensi-agensi kerajaan di seluruh dunia.
 • Oleh itu, ia dianggap sebagai 'Pensijilan Kemahiran Bahasa Inggeris Antarabangsa yang berkelayakan'. Pelajar boleh mengkaji Kursus Peperiksaan Cambridge dan mengambil peperiksaan Cambridge rasmi di sini di SMEAG (Peperiksaan rasmi pertama diadakan pada bulan Mei 2013).

Institusi Pembelajaran Terbesar

1. SMEAG beroperasi sebagai institusi pembelajaran terbesar dengan tiga kampus di Filipina

 • Ketiga kampus ini terletak 5 hingga 20 minit dari pusat bandaraya Cebu dan pusat membeli-belah utama.
 • SMEAG boleh menampung sejumlah 865 pelajar, menjadikannya organisasi pendidikan terbesar di Filipina. Di samping itu, pekerja 577 SMEAG sentiasa berusaha menyediakan persekitaran pembelajaran yang optimum.
 • Berdasarkan kursus ESL umum, SMEAG sentiasa menyediakan kursus pendidikan bahasa Inggeris berkualiti tinggi di setiap kampus.
 • SMEAG dikaitkan dengan organisasi rasmi antarabangsa seperti British Council, ETS-Hopkins, Sekolah Antarabangsa ditambah kira-kira 90 universiti di seluruh dunia.
 • SMEAG terus maju dalam program bahasa kumpulan di luar negara dengan universiti dan syarikat global.
 • Pelajar SMEAG boleh memindahkan ke kampus lain bergantung kepada program dan ketersediaan penginapan. (Masa pertama adalah percuma tetapi pemindahan berikut, pelajar perlu membayar yuran perkhidmatan).

2. Kumpulan Pengajar Profesional Terbesar

Sistem Latihan Pengajar Khusus SMEAG

 • Langkah 1 program latihan IELTS, TOEIC, Cambridge, ESL yang dibangunkan oleh pasukan R & D SMEAG (kursus 8 minggu)
 • Langkah 2 Majlis British Suku Tahunan menaja latihan pengajar IELTS, seminar ETS TOEIC, dan latihan profesional oleh CIA / CIE International Schools
 • Langkah 3 yang disahkan IELTS, TOEIC, dan Cambridge Exam selepas ujian penilaian diri SMEAG
 • Langkah 4 Pengeluaran sijil yang diluluskan oleh Jabatan R & D dan Akademik SMEAG

Pembangunan Pendidikan R & D SMEAG (Penyelidikan dan Pembangunan)

 • Pasukan R & D memberi tumpuan kepada pembangunan dan peningkatan program pendidikan melalui pelbagai saran, idea, dan aktiviti penyelidikan
 • Pembangunan / pengurusan buku teks
 • Pengurusan gred pelajar berkala / kaunseling akademik dan kaji selidik yang berkala
 • Latihan sekali-sekala / biasa untuk guru bahasa Filipina
 • Penyelidikan / membangun / memohon bahan pengajaran bahasa Inggeris terkini

Latihan Pengajar Profesional (Dianjurkan oleh British Council)

 • Guru-guru SMEAG akan menerima pengetahuan yang paling tepat mengenai IELTS dari latihan profesional dari pemeriksa IELTS
 • Perkongsian yang sah antara institusi antarabangsa membuktikan menjadi batu loncatan yang hebat untuk meningkatkan taraf pengajar kami

Kursus Latihan Jurulatih Khas dan Program Penugasan

 • Pentadbir
  Dipromosikan kepada Pegawai R & D, Ketua Guru, Penyelia
  Peluang untuk menyumbang kepada kurikulum SMEAG selepas proses mengejar tuan atau ijazah kedoktoran
 • Insentif
  Faedah insurans kesihatan untuk pengajar sepenuh masa (MAXICARE Insurance)
  Guru Cemerlang yang dianugerahkan suku tahunan, Mengalu-alukan percutian luar negara ke Hong Kong / Singapura / Korea Selatan
 • Promosi (peringkat)
  Pengurusan sistematik pengajar (kerja / penilaian, pengambilan / HR, sistem gaji adil)
 • Latihan Berkala
  Latihan berkala untuk pemimpin pasukan, pendidikan jurulatih profesional dari ETS dan IELTS British Council
 • Pengajar sepenuh masa
  Keupayaan untuk belajar dan mengajar salah satu kursus khusus selepas menjadi pengajar tetap sembilan bulan selepas proses pengambilan awal mereka
  ESL L / S, ESL R / W, Mendengar IELTS, Reading IELTS, IELTS WRITING, IELTS Bercakap, TOEIC, kelas ACT GAC dibahagikan di antara semua instruktur khusus SMEAG yang telah menerima kelayakan pengajar kursus yang sepadan
 • Tempoh percubaan
  Tempoh percubaan 6 bulan selepas 2 bulan latihan, di mana guru akan dinilai berdasarkan prestasi mereka melalui sistem penilaian analitik
  Kehadiran, ujian, N-POINT, penilaian pelajar, penilaian Ketua Tim, penilaian kemahiran oleh Penyelia
 • Pengambilan Guru
  Menyewa dan pengurusan kakitangan guru selepas lulus semua penilaian awal selaras dengan proses pengambilan pekerja SMEAG
  Ujian Tahap Bahasa Inggeris Awal, Temubual Awal, Pengajaran Demo, Drama Ucapan, Temuduga Akhir, Tawaran Kerja

3. Hab Pembelajaran dengan Pelajar Paling Banyak Pelajar

 • SMEAG mempunyai populasi pelajar multinasional terbesar di kalangan hampir 300 institusi pendidikan bahasa Inggeris di Filipina dengan pelajar dari Korea, Jepun, China, Taiwan, Vietnam dan Iran. (Korea 52%, Jepun 43%, China, Taiwan, Vietnam dan Iran 5%)
 • SMEAG menganjurkan pelbagai acara ekstrakurikuler untuk menggalakkan para pelajar untuk mengambil bahagian secara aktif, ini adalah untuk bercantum secara dinamik dan bekerjasama antara satu sama lain, dengan itu merasakan rasa gembira untuk belajar di SMEAG
 • Di samping itu, SMEAG juga mempunyai pengurus multinasional dari Korea, Jepun, Amerika, Iran dan Vietnam yang ditempatkan di kampus yang berbeza untuk memantau perkembangan dan menjaga kesejahteraan pelajar, dengan itu mendorong mereka untuk belajar dengan hati

Bahasa Inggeris SEBAGAI PENGALAMAN BUDAYA + KEBUDAYAAN BUDAYA MULTINASIONAL + KELAYAKAN KOMPETITIF GLOBALLY

 • Dengan pelaksanaan "Dasar Hanya Bahasa Inggeris" kami yang ketat, para pelajar SMEAG sangat digalakkan untuk mengartikulasikan dalam bahasa Inggeris setiap saat supaya mereka dapat terbiasa berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris 24/7 dalam kehidupan sebenar
 • Memperluas wawasan mereka, pelajar SMEAG mendapatkan pendedahan kepada pelbagai budaya dan etika antarabangsa, membentuk mereka untuk menjadi lebih terbuka dan berdaya saing di peringkat global
 • Memandangkan mereka membina kenangan indah, pelajar boleh mengembara atau berkongsi hobi mereka semasa masa lapang. Selepas tamat pengajian mereka, mereka boleh berhubung antara satu sama lain melalui laman komuniti SMEAG

Apa yang boleh ditawarkan SMEAG kepada pelajar multinasional untuk kemudahan?

 • Campuran makanan yang lazat dari negara-negara lain: Di SMEAG, kami menawarkan pilihan makanan tidak pedas untuk pelajar antarabangsa dari Jepun, China, Taiwan, Vietnam, dll.
 • SMEAG dengan senang hati akan membantu pelajar dengan sambungan VISA mereka, aplikasi SSP, ACR I-CARD dan lain-lain. Oleh itu, para pelajar dapat menumpukan perhatian sepenuhnya kepada belajar dan tinggal di Filipina secara sah, dengan selamat dan selesa.
 • Pengurus multinasional: Bagi kemudahan pelajar, kami mempunyai pengurus multinasional dari pelbagai negara, yang terdiri daripada 28 kakitangan Korea, 1 dari England, 2 dari Amerika Syarikat, 2 dari Jepun, 1 dari Iran dan 1 dari Vietnam yang bersemangat untuk menjaga kebajikan daripada pelajar-pelajar di kampus yang berlainan.

UNIVERSITY PENYEDIAAN

1. GAC

Pusat Pengajaran GAC di Filipina - Program Persiapan Universiti Yang Paling Diiktiraf di Dunia yang dicipta oleh ACT ES

2. EAP

Program pengajian bahasa Inggeris yang diterjemahkan dengan baik, yang dapat membantu para pelajar memasuki Universiti yang terkenal di dunia tanpa kelayakan bahasa Inggeris rasmi atau skor pencapaian

Setelah selesai program EE SMEAG, graduan EAP boleh memasuki kolej atau universiti tanpa skor IELTS

3. Program Kemahiran Kimpalan

Satu program dwi-kejuruteraan yang baik yang sangat dapat membantu pelajar mendapatkan skor IELTS untuk pekerjaan & imigrasi di Kanada dan Sijil Kualifikasi Kimpalan pada masa yang sama

SMEAG, Tempat Ujian Rasmi IELTS, menawarkan Program Kesediaan Kerja untuk pelajar yang berminat bekerja di luar negara

Sistem Pengurusan Pelajar

1. OSM (Sistem Pengurusan Pelajar Online)

Sistem Rekod Akademik Pelajar

 • Semakan cepat Maklumat Pelajar (nama, jantina, kewarganegaraan, kursus belajar, tarikh mula kursus, tarikh siswazah, peringkat, beban belajar)
 • Pengurusan jadual kelas, kehadiran, skor dan apa-apa maklumat akademik lain

Sistem Pengurusan Markah

 • Diperiksa oleh Pejabat Akademik
 • Diperiksa oleh laman web SMEAG Dalam Talian (www.smenglish.com)

2. DIARY RED SMEAG (Penulisan harian, Aktiviti Mendengarkan)

Pelajar yang memasuki Pusat Latihan SMEAG Filipina akan menerima 'RED DIARY'. Ini adalah alat yang hebat untuk pelajar mengamalkan kemahiran menulis mereka kerana ini akan diperiksa oleh guru masing-masing. Pelajar akan termotivasi dengan subjek "Menulis" dan "Mendengar" yang boleh membawa mereka untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka.

Bagaimana cara menulis di Diary Merah?

1. Maksimum bilangan perkataan (150_ESL / 250_IELTS) diminta setiap tugas

2. Pelajar yang telah melakukan semua tugas, boleh menerima freebie SMEAG dari Pejabat Akademik

3. "Pernyataan Mendengar Merah" Mendesak hendaklah dilakukan dan diperiksa oleh guru L / S

4. Pelajar yang telah melakukan semua tugas, boleh menerima freebie SMEAG dari Pejabat Akademik. (T-shirt, Tumbler, Bantal, dll)

3. Sistem penyediaan peperiksaan rasmi SMEAG yang berkuasa SMEAG UJIAN MINGGU

Pelajar boleh mengamalkan mengambil peperiksaan IELTS dengan bahan-bahan terkini di tempat ujian IELTS rasmi. Setiap pelajar dikehendaki mengambil peperiksaan mengejek IELTS / TOEIC / CAMBRIDGE ESOL setiap minggu. Pelajar yang terlatih dalam suasana peperiksaan yang ketat dapat memperoleh skor sasaran mereka dalam tempoh kajian dan 98% pelajar SMEAG berjaya memperoleh skor sasaran mereka semasa peperiksaan IELTS sebenar. (Hasil ujian mingguan dimuat naik di laman web SMEAG Education)

4. PROGRAM LANGKAH-LANGKAH untuk pemula yang rendah (SMEAG level 1L ~ 1H) / h4>

Walaupun anda hanya tahu ABC, anda boleh meningkatkan keyakinan anda dalam bahasa Inggeris dari Program Langkah-Langkah SMEAG

Kursus ini ditawarkan hanya di Kampus Sparta untuk pemula rendah yang tidak mempunyai kemahiran asas dalam Bahasa Inggeris. Perkataan, idiom, cara membentuk ayat, kosa kata dan hafalan yang berulang akan meningkatkan keyakinan pelajar dalam bahasa Inggeris dalam tempoh yang singkat. Pelajar akan mempunyai kemahiran komunikasi yang lebih baik dengan pelbagai perkataan dan ayat perbendaharaan kata.

 • Pelajar sasaran
  Pelajar yang jatuh ke dalam tahap 3 langkah SMEAG (1L / 1M / 1H) diperlukan untuk mendaftar
  Pelajar yang tidak mempunyai kemahiran asas dalam membentuk ayat bahasa Inggeris
  Pelajar yang mengalami kesukaran kerana kurang keyakinan mereka
 • Peraturan
  90% kehadiran dalam 4 minggu akan menerima 1 amaran
  3 ketidakhadiran berturut-turut akan menghasilkan 1 amaran
  Gagal ujian mingguan pada hari Jumaat akan mengakibatkan akibat tidak dapat keluar pada hujung minggu
 • Kandungan Program
  Muzik
  Memorization
  Perbendaharaan kata
  Idiom
  Pengulangan
  Bercakap dengan Tegas
  Ujian

5. Langkah berjaga-jaga dari kemalangan, Pendidikan Keselamatan

SMEAG menawarkan pendidikan keselamatan setiap minggu. Pengurus akan memperkenalkan cara bagaimana pelajar dapat melindungi diri mereka dari situasi kecemasan dan bagaimana mengawal masalah dengan penduduk tempatan. Pelajar akan dimaklumkan tentang kemungkinan kes-kes yang mungkin berlaku dan dapat membina kesedaran keselamatan mereka

This school offers programs in:
 • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

IELTS Kursus

Online Campus Sepenuh masa 4 - 52  November 2019 Filipina Cebu City Korea Selatan Seoul Busan Jeju-si + 5 lagi

Pendidikan SMEAG mempunyai Tempat Ujian IELTS rasmi di mana pelajar boleh belajar dan mengambil ujian IELTS rasmi pada masa yang sama; Guru-guru SMEAG profesional yang terlatih; Yuran peperiksaan dan yuran peperiksaan rasmi disediakan dalam Program Jaminan SMEAG. [+]

IELTS dimiliki oleh tiga organisasi antarabangsa yang terkemuka: British Council, IDP: IELTS Australia dan Universiti Cambridge Peperiksaan ESOL (Cambridge ESOL). / Lebih 3,000 institusi dan program di Amerika Syarikat menerima skor IELTS sebagai bukti kemahiran Bahasa Inggeris IELTS telah dibangunkan dengan perundingan yang rapat dengan pihak berkuasa imigresen dari Australia, Kanada, New Zealand, UK dan banyak negara lain Ciri-ciri Istimewa Pendidikan SMEAG mempunyai Tempat Ujian IELTS rasmi di mana pelajar boleh belajar dan mengambil ujian IELTS rasmi pada masa yang sama Guru-guru SMEAG profesional yang terlatih secara kerap Yuran peperiksaan dan yuran peperiksaan rasmi disediakan dalam Program Jaminan SMEAG ... [-]

Kursus cambridge

Campus Sepenuh masa 4 - 52  November 2019 Filipina Cebu City Korea Selatan Seoul Busan Jeju-si + 4 lagi

Kelayakan ESOL diterima di lebih daripada 12,000 perniagaan, pusat pembelajaran, dan institusi kerajaan di seluruh dunia peperiksaan Cambridge diterima dengan mematuhi piawaian penggunaan bahasa Rangka Kerja Rujukan Bersama Eropah yang terdiri daripada 6 peringkat bermula dari tahap pemula yang dilabelkan sebagai A1 sedangkan C2 sebagai tahap tertinggi. Ujian ini mempunyai lima tahap dan hasilnya akan dinilai secara metodologi

[+]

Kelayakan ESOL diterima di lebih daripada 12,000 perniagaan, pusat pembelajaran, dan institusi kerajaan di seluruh dunia

Peperiksaan Cambridge diterima dengan mematuhi piawaian penggunaan bahasa Rangka Kerja Rujukan Eropah Bersama yang terdiri daripada 6 tahap bermula dari tahap pemula yang dilabelkan sebagai A1 sedangkan C2 sebagai tahap tertinggi. Ujian ini mempunyai lima tahap, dan hasilnya akan dinilai secara metodologi

PENYEDIAAN PEPERIKSAAN

Point 1. Profesional Guru untuk setiap modul

SMEAG dengan teliti menyerahkan guru-guru yang terlatih secara profesional dan berkemahiran tinggi untuk setiap modul (Membaca, Bercakap, Mendengar, Menulis, menggunakan Bahasa Inggeris) dan melatih mereka dengan teliti untuk modul khusus mereka supaya mereka dapat mengajar, memberi pengajaran dan menyampaikan kemahiran asas dan maklumat penting peperiksaan ESOL kepada pelajar ... [-]

Kursus ESL

Campus Sepenuh masa 4 - 52  November 2019 Filipina Cebu City

Kelas ESL memberi tumpuan kepada minat para pelajar dan kebaikan kemampuan Bahasa Inggeris mereka. Kelas ESL menjalankan pembelajaran bahasa Inggeris dalam pelbagai peringkat dan menumpukan perhatian kepada perbualan, tatabahasa, membaca, mendengar, menulis dan perbendaharaan kata. [+]

Kelas ESL memberi tumpuan kepada minat para pelajar dan kebaikan kemampuan Bahasa Inggeris mereka. Kelas ESL menjalankan pembelajaran bahasa Inggeris dalam pelbagai peringkat dan menumpukan perhatian kepada perbualan, tatabahasa, membaca, mendengar, menulis dan perbendaharaan kata.

Ciri-ciri Istimewa Kursus ESL boleh membuat impak terbesar dalam tempoh yang singkat (waktu kelas 620 minit setiap hari) Fokus pada 4 modul [Mendengar / Membaca / Menulis / Bercakap], Kemahiran berbicara akan dikembangkan melalui latihan yang seimbang Kursus ESL boleh menjadi batu loncatan sebelum mengambil kursus lanjutan [ex: TOEIC, IELTS, EPP dan lain-lain]

Point 1. Kurikulum Sistematik & Ketat

Kehadiran wajib kelas-kelas Sparta Morning & Evening (kelas 620 minit sehari) Jadual yang ketat dapat memupuk kebiasaan belajar yang baik untuk pelajar. Pelajar juga boleh meningkatkan keupayaan bahasa Inggeris mereka dengan belajar sendiri. ... [-]

Kursus toefl

Campus Sepenuh masa 4 - 52  November 2019 Filipina Cebu City Korea Selatan Seoul Busan Jeju-si + 4 lagi

ETS sedang menganjurkan UJIAN ini. Terutama, pelajar asli bukan bahasa Inggeris boleh menggunakan TOEFL di dunia, diiktiraf oleh lebih daripada 9,000 kolej, universiti dan agensi di lebih dari 130 negara, termasuk Australia, Kanada, UK dan Amerika Syarikat

[+]

ETS sedang menganjurkan UJIAN ini. Terutama, pelajar asli bahasa Inggeris tidak boleh menggunakan TOEFL di dunia, diiktiraf oleh lebih daripada 9,000 kolej, universiti dan agensi di lebih dari 130 negara, termasuk Australia, Kanada, UK dan Amerika Syarikat.

Ciri-ciri Istimewa SMEAG adalah Tempat Ujian TOEFL yang diiktiraf secara eksklusif di Cebu, Filipina yang disahkan oleh ETS SMEAG mempunyai proctors ujian rasmi kami yang dilatih oleh ETS Program jaminan langkah demi langkah

Titik 1. Tempat Ujian iBT TOEFL Rasmi yang diiktiraf oleh ETS

Ujian TOEFL Testing yang eksklusif di Cebu, Filipina Ujian TOEFL iBT Rasmi sedang berkembang dalam MODE KAMPUS SMEAG ke-3 oleh Pendidikan Global SMEAG dan ETS Melangkah pada MEST Mock Mingguan yang berada di bawah persekitaran yang sama sebagai TEST rasmi ... [-]

Kursus toeik

Campus Sepenuh masa 4 - 52  November 2019 Filipina Cebu City Korea Selatan Seoul Busan Jeju-si + 4 lagi

Lebih 10,000 organisasi di 120 negara menggunakan Ujian TOEIC untuk menentukan calon mana yang layak untuk promosi pekerjaan atau memilih wakil untuk pergi ke luar negara. Setiap tahun, terdapat lebih daripada 600 juta orang di seluruh dunia yang mengambil peperiksaan ini. [+]

Lebih 10,000 organisasi di 120 negara menggunakan Ujian TOEIC untuk menentukan calon mana yang layak untuk promosi pekerjaan atau memilih wakil untuk pergi ke luar negara. Setiap tahun, terdapat lebih daripada 600 juta orang di seluruh dunia yang mengambil peperiksaan ini Ciri-ciri Istimewa SMEAG adalah Tempat Ujian TOEIC yang pertama di Cebu, Filipina yang disahkan oleh ETS Pengurusan Guru Sistematik Program jaminan langkah demi langkah

Titik 1. SMEAG adalah Tempat Ujian TOEIC yang pertama di Cebu, Filipina yang diperakui oleh ETS

Kebenaran rasmi diberikan dengan meluluskan proses pensijilan yang ketat dari ETS-Hopkins SMEAG boleh menerima dan menyediakan berita terkini TOEIC TEST dengan pantas dari ETS-Hopkins, Inc ... [-]

Video

SMEAG HISTORY 2017

Contact

1st. Campus - Sparta

Alamat Minoza St., Brgy, Tigbao, Talamban, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipina
Telefon 63-32-346-7297

2nd. Campus - Classic

Alamat 2851, S.Cabahug Corner, F.Gochan St., Mabolo
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipina
Telefon 63-32-231-4832

3rd. Campus - Capital

Alamat E.Osmena St. Cor. Bataan., Guadalupe, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filipina
Telefon 63-32-520-9208

Alamat Seocho-daero78-gil 52 Seocho-gu
06626 Seoul, Seoul, Korea Selatan

Alamat 29-2, Myeongjang-dong Dongrae-gu
47752 Busan, Busan, Korea Selatan

Alamat Nohyeong-dong, Jeju-si
690-744 Jeju-si, Jeju-do, Korea Selatan