Baca keterangan rasmi

Dunia yang Lebih Baik melalui Kepimpinan yang Lebih Baik

Kami menawarkan suasana yang unik dan konduktif untuk pembelajaran, dan platform inspirasi untuk bertukar idea dan pengalaman. Kami membolehkan kerjaya yang bermakna dan pergerakan ke atas untuk pakar yang berpengalaman, eksekutif berpengalaman, dan pemimpin masa depan.

Kami berhasrat untuk melampaui jangkaan dengan memudahkan transformasi organisasi dan memanfaatkan kelebihan daya saing, dan komited untuk mengukur kesan perkhidmatan dan penyelesaian kami dalam jangka pendek dan panjang.

- Dr. Pekka Mattila, Pengarah Urusan Kumpulan, Aalto University Executive Education Ltd

Kesan Kami

Misi kami adalah untuk membina dunia yang lebih baik melalui kepimpinan yang lebih baik. Kami adalah yang pertama dan paling utama yang didorong oleh kesan yang dapat kami peroleh melalui program kami - kepada para peserta, organisasi mereka, masyarakat akademik, dan masyarakat pada umumnya.

Anda akan mendapat manfaat daripada program kami, yang memberi kesan kepada kerja anda, diri anda sebagai pemimpin, pemikiran anda, dan organisasi anda adalah sebahagian daripada. Kami memupuk dan membangunkan pengetahuan dan kemahiran individu dan memupuk keyakinan diri. Anda akan belajar mengenali potensi anda sendiri dan mendapatkan alat untuk mencapainya.

Anda akan mendapat manfaat daripada Kekuatan Universiti Aalto

Aalto University Executive Education mengetuk kekuatan dan disiplin unik Aalto University: keusahawanan dan intrapreneurship, pengurusan inovasi, pengurusan perniagaan reka bentuk dan inovasi yang didayakan oleh kemajuan teknologi.

Melalui kerjasama kami dengan Aalto University, kami membawa pendekatan pelbagai disiplin, pengetahuan terbaru dan kaedah pembelajaran yang baru dan inovatif kepada pembangunan pakar dan pemimpin, dan menyediakan fakulti Aalto dengan rangkaian dan peluang pembangunan.

Operasi Aalto University Executive Education Ltd menyediakan pendapatan yang besar kepada komuniti universiti dalam pelbagai bentuk seperti dividen, yuran kuliah dan sewa. Pada tahun 2017, jejak kewangan Aalto University Executive Education di masyarakat Aalto berjumlah kira-kira EUR 3.1 juta (EUR 2.6 juta pada 2016).

Kualiti Jaminan Kualiti dan Pengiktirafan

Memantau pelbagai akreditasi dan kedudukan akan membantu anda memilih program dan institusi yang telah meneliti dengan teliti dan telah disahkan sebagai antara institusi berkualiti tinggi di dunia.

Sebagai sebahagian daripada Aalto University, kami memegang akreditasi 'Triple Crown', tiga akreditasi universiti perniagaan yang paling dihormati, yang diberikan kepada hanya 0.5% sekolah perniagaan dunia: AACSB, AMBA dan EQUIS.

Pada tahun 2018, Aalto EE menduduki tempat ke-39 dalam kedudukan ranking sekolah perniagaan Financial Times yang menyediakan pendidikan eksekutif. Oleh itu, kita adalah dalam satu peratus daripada penyedia pendidikan eksekutif dunia. Ini berfungsi sebagai jaminan kualiti yang tinggi untuk organisasi anda.

Aalto EE dan Aalto University dimasukkan dalam pelbagai peringkat universiti setiap tahun. Yang paling penting ialah pelbagai penyenaraian oleh Financial Times; Peringkat Perniagaan Perniagaan Eropah, Peringkat Pendidikan Eksekutif dan Peringkat MBA Eksekutif.

Universiti Fakulti dan Universiti

Kami menghubungkan operasi harian dan penyelidikan multidisiplin dengan bantuan lebih dari 800 profesor dan pakar di seluruh dunia. Di Aalto EE anda akan mendapat inspirasi oleh profesor yang luar biasa dari Aalto University, kakitangan kami sendiri dan fakulti melawat. Sebagai tambahan kepada kelayakan akademik, kedua-dua mereka adalah guru yang sangat baik dan mempunyai pengalaman penting dengan pengurus peringkat senior dalam organisasi antarabangsa dan membawa penyelidikan terkini yang diubah menjadi model dan kerangka kerja yang dapat digunakan para peserta.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma Siswazah

Aalto University Executive Education

Graduate Diploma in Technology melengkapkan pembuat keputusan kanan dengan kemahiran dan kecekapan yang diperlukan untuk menggunakan teknologi novel, seperti kecerdasan b ... [+]

Rebutlah Nilai Teknologi Baru

Graduate Diploma in Technology melengkapkan pembuat keputusan kanan dengan kemahiran dan kecekapan yang diperlukan untuk menggunakan teknologi novel, seperti kecerdasan buatan, blockchain dan robotics, untuk memacu pertumbuhan organisasi.

Program ini memberi anda peluang untuk menyelam jauh ke dalam teknologi baru melalui aplikasi kehidupan sebenar, dan memperoleh pemahaman yang lebih baik tentang amalan, peluang, dan implikasi menggunakan teknologi ini yang mengubah persekitaran perniagaan anda.

Dengan menghadiri program ini, anda juga akan dilengkapi dengan lebih baik untuk pasukan terkemuka yang bekerja dengan teknologi, dan dapat membawa inovasi yang lebih baik di syarikat anda sekarang dan di masa depan.... [-]

Finland Helsinki
November 2019
Sepenuh masa
1 year
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Aalto University Executive Education

Eksekutif Permainan meneroka alam semesta permainan dan menyediakan anda untuk menghadapi cabaran global dalam menguruskan dan membina perniagaan yang berjaya. Program in ... [+]

Di mana alam semesta permainan bertemu pahlawan global - ft. John Romero sebagai Tetamu VIP.

Eksekutif Permainan meneroka alam semesta permainan dan menyediakan anda untuk menghadapi cabaran global dalam menguruskan dan membina perniagaan yang berjaya. Program ini menawarkan anda peluang untuk menjalin hubungan yang bermakna dengan pakar, rakan sebaya dan rakan kongsi yang berpotensi dalam industri permainan. Ia adalah kem latihan 6 hari yang unik, sangat intensif tetapi sangat bermanfaat untuk individu dan syarikat - besar atau kecil - mencari peluang pertumbuhan dan pembangunan yang tinggi.

Peserta belajar dari penceramah bertaraf dunia, profesor akademik terkemuka, dan lawatan syarikat yang menginspirasi. Kami bergaul dengan orang terbaik - tempatan dan global - untuk memberikan pengalaman pembelajaran yang benar-benar tidak dapat dilupakan. Dan kami menyediakan persekitaran pembelajaran yang selamat, menarik dan berbilang budaya untuk menampung keperluan pembangunan dan tujuan kerjaya anda.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Sepenuh masa
6 days
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aalto University Executive Education

Dalam persekitaran perniagaan yang sangat kompetitif, keupayaan anda untuk mencipta hasil terbaik dalam penetapan rundingan akan menentukan kejayaan perniagaan anda. ... [+]

Buat Hasil Berjaya dalam Rundingan Komersial

Dalam persekitaran perniagaan yang sangat kompetitif, keupayaan anda untuk mencipta hasil terbaik dalam penetapan rundingan akan menentukan kejayaan perniagaan anda. Terlepas dari peranan anda sekarang, perunding yang terbaik mampu mempengaruhi pemain lain secara strategik, memahami semua sudut sambil memperoleh perjanjian yang teguh dan membangun hubungan profesional dalam proses tersebut.

Program Kemahiran Perundingan ini adalah program dua hari praktikal, hands-on dan efektif yang memberikan anda pengalaman mendalam yang disokong oleh amalan perniagaan terkini dan kajian kes hidup untuk membawa kemahiran perundingan dan persuasi anda ke peringkat seterusnya.... [-]

Finland Helsinki
Oktober 2019
Sepenuh masa
2 days
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Aalto University Executive Education

Reka Bentuk Berfikir untuk Inovasi Perniagaan adalah program yang intensif yang akan memberikan anda kemahiran untuk mereka bentuk penyelesaian baru yang mencipta nilai u ... [+]

Dari Idea ke Pasar - Mengambil Inovasi anda ke Peringkat Seterusnya dengan Pemikiran Reka Bentuk

Reka Bentuk Berfikir untuk Inovasi Perniagaan adalah program yang intensif yang akan memberikan anda kemahiran untuk mereka bentuk penyelesaian baru yang mencipta nilai untuk pelanggan dan perniagaan anda. Program 7 hari ini merangkumi semua peringkat inovasi kritikal dari idea ke pasaran.

Anda akan meneroka dan memahami kerangka Pemikiran Reka Bentuk, melihatnya dalam tindakan dan belajar bagaimana praktikalnya menerapkannya kepada model perniagaan di organisasi anda.

Reka Bentuk Berfikir untuk Inovasi Perniagaan adalah program eksekutif bersama yang diwujudkan oleh Aalto EE dan Sekolah Perniagaan ESADE.... [-]

Finland Helsinki Sepanyol Barcelona
Mei 2019
Sepenuh masa
7 days
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Mechelininkatu 3 C
00100 Helsinki, Finland