Baca keterangan rasmi

Aeropole

mengenai Aeropole

Aeropole adalah sebuah akademi penerbangan premium ditubuhkan pada tahun 2010. Kami adalah pakar dalam latihan juruterbang pesawat maju dari segi teknikal. Kami beroperasi armada berlian moden dengan Helsinki-Malmi, Finland, sebagai asas utama kami. Organisasi kami diluluskan dengan tenaga pengajar yang berkelayakan dan berpengalaman yang disediakan dan bersedia untuk meed keperluan khusus anda, sama ada anda baru kepada penerbangan atau seorang juruterbang syarikat penerbangan.

Matlamat kami

Kami di Aeropole bersemangat menyediakan anda dengan latihan penerbangan yang cemerlang. Matlamat kami adalah untuk menjadi sekolah penerbangan nombor satu di Finland dari segi kualiti. Janji kami kepada anda adalah untuk memberikan berkualiti dalam perkhidmatan pelanggan, latihan, peralatan dan kakitangan.

1. Perkhidmatan pelanggan yang cemerlang

Kami hanya akan membuat janji-janji yang kita boleh menyimpan. Ini bermakna to-the-point dan perjanjian latihan yang adil, mudah untuk difahami harga dan komunikasi terbuka apabila perkara yang berubah. jadual latihan secara individu disesuaikan dengan keperluan anda, sama ada pada waktu bekerja biasa atau waktu malam dan hujung minggu.

2. Kualiti dalam latihan

Kami mempunyai pendekatan yang sangat pedagogi untuk latihan. Kita tidak berada di sini untuk menunjukkan kemahiran terbang kami atau pengalaman, tetapi untuk melatih pelajar-pelajar kita untuk menjadi juruterbang selamat dan yakin, sama ada objektif mereka terbang adalah profesional atau untuk berehat. Kami telah mengambil pendekatan baru dengan latihan dan kualiti sistem tidak dilihat dalam mana-mana sekolah penerbangan lain Finland sebelum ini. kaedah pengajaran kami mencuba dan menguji sistem bertaraf dunia, yang kita telah disesuaikan dan dipertingkatkan lagi kepada alam sekitar Nordic tempatan - dan mereka mematuhi sepenuhnya dan melebihi peraturan penerbangan Eropah.

3. pesawat moden

Kami pesawat adalah state-of-the-art, sesuai untuk latihan dan mempunyai rekod keselamatan yang amat baik (sebenarnya, yang terbaik dalam industri.) Kami berani tuntutan untuk mengendalikan armada latihan yang terbaru dan paling moden di Finland dalam kategori harga kami . Semua pelajar-pelajar kita digalakkan untuk melatih pada pesawat kaca kokpit, dan kami juga mengajar ke atas surat cara tradisional, untuk memberi pelajar-pelajar kita semua kemahiran yang mereka perlukan.

4. pengajar profesional dan berbakat

Pengajar kami mempunyai beratus-ratus, jika tidak beribu-ribu jam pengalaman sebagai pengajar dan kebanyakannya mempunyai penerbangan atau piagam pengalaman penerbangan. Mereka dengan kami kerana mereka mendapati mengarahkan ganjaran dan bersemangat berkualiti - bukan sahaja kepada jam sehingga lebih jam penerbangan. Yang berkata, kualiti mengarahkan tidak hanya terletak di atas bahu pengajar individu, tetapi dipupuk oleh pendekatan teratur kami terhadap kualiti dalam organisasi dan pembelajaran kami.

Kami percaya bahawa satu-satunya cara untuk tinggal di atas adalah untuk mengiktiraf hakikat bahawa kita semua adalah satu perjalanan yang tidak berkesudahan pembelajaran - kecemerlangan datang melalui ketabahan dan penambahbaikan yang berterusan. Jangan biarkan ketaksuban kita ini menghalang anda daripada menikmati apa yang anda akan mengalami dengan kami: kegembiraan dan keseronokan adalah bahagian yang tidak boleh dipisahkan terbang, sama ada anda seorang juruterbang swasta yang bercita-cita atau memulakan kerjaya yang baru dan bermanfaat dalam penerbangan. Mari kita membimbing anda untuk pengalaman itu dengan selamat!

Siapakah kita?

Kami adalah penerbangan dan perniagaan profesional dengan melengkapi latar belakang: syarikat penerbangan dan piagam juruterbang, pengajar kerjaya, jurutera pesawat, pengurus perniagaan dan usahawan. Kami kecewa dengan kekurangan sekolah penerbangan benar-benar berminat dalam pembelajaran pelajar mereka dan dalam perkhidmatan pelanggan, supaya kita diasaskan satu. Walaupun kami bukan sekolah penerbangan yang paling murah sekitar, tetapi kita pasti berusaha untuk kekal yang terbaik!

kelulusan

  • EASA ATO Sijil FI.ATO.2016 - Kelulusan CAA Finland untuk semua kursus di bawah Pertubuhan Latihan Yang Diluluskan (ATO) di bawah Agensi Keselamatan Penerbangan Eropah (EASA) Peraturan.
Program diajar dalam:
  • English
  • Finland

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Aeropole Flight Training

Aeropole kini menerima permohonan untuk Kursus Pilot Pengangkutan Udara Cadet ab initio kami (frozen ATPL) dari individu yang bermotivasi dengan semangat untuk terbang. K ... [+]

Aeropole" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/37/37622_Pilots.jpg" alt="Aeropole" />

Juruterbang Pengangkutan Udara Pilot ab-initio ATPL Course

alt = "Aeropole kini menerima permohonan untuk Kursus Pilot Pengangkutan Udara Diamond Cadet ™ abangatio (beku ATPL) dari individu yang sangat bermotivasi dengan minat untuk terbang. Harga kursus ialah 124 800 € * dan termasuk semua latihan yang anda akan perlu memohon kerja impian anda dengan syarikat penerbangan. Yuran kursus dibayar dalam ansuran bulanan.

Pekerjaan perintis syarikat penerbangan memerlukan ketepatan dan pengetahuan, tetapi tidak ada kemahiran yang luar biasa atau kebugaran fisik. Anda hanya akan memerlukan penglihatan biasa (dengan atau tanpa cermin mata) dan kesihatan umum yang baik - dan yang paling penting adalah pemacu dan motivasi yang kuat untuk menolong langit! Jika anda mempunyai motivasi belajar keras dan menjadi yang terbaik dari yang terbaik, anda adalah orang yang kami cari!... [-]

Finland Helsinki
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 24 bulan
Kampus
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Aeropole Private Pilot Training

Aeropole Oy (Flight Training) at Helsinki-Malmi, EFHF
Alamat
Helsinki-Malmi Airport Main terminal
00700 Helsinki, Finland
Website
Telefon
+358 9 56274600