Akatem Learning

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pembelajaran Dunia Sebenar untuk Masa Depan yang Lebih Baik

Akatem Learning menyediakan pembelajaran untuk pereka masa depan yang ingin mengubah dunia mereka dan mengetahui bahawa reka bentuk boleh menjadi daya yang kuat untuk kebaikan.

Kami percaya dalam pembelajaran dengan melakukan; tidak seperti sekolah lain, kami tidak meminta anda duduk di dalam teori pembelajaran kelas selama 10 minggu; menjadi mahir mengambil lebih dari sekadar pembelajaran kelas.

Semasa kursus kami, anda akan menggunakan kemahiran yang anda pelajari untuk projek kehidupan sebenar supaya anda mendapat pengalaman praktikal menyelesaikan masalah yang penting kepada orang ramai. Apabila anda belajar dengan kami, kami bukan sahaja akan memberi anda pendidikan yang kukuh dalam reka bentuk, tetapi juga pemahaman tentang cara yang difikirkan oleh pelanggan anda.


Belajar di tengah-tengah reka bentuk. Finland.

Finland terkenal dengan warisan reka bentuk dan penjagaannya kepada masyarakat, jadi tempat yang menakjubkan untuk melancarkan kerjaya cemerlang anda dalam reka bentuk dan mula membuat perbezaan di dunia anda! Semua kursus kami dibentangkan dalam bahasa Inggeris untuk memastikan kebolehcapaian maksimum untuk pelajar dari seluruh dunia.

Pengamal, bukan hanya guru

Pengajar kita tidak semata-mata mengajar teori; masing-masing dan semua orang mempunyai pengalaman yang luas dalam profesion mereka di Finland dan di luar negara dan merupakan pengamal aktif dan bukan sekadar guru sepenuh masa. Tumpuan kami sentiasa keupayaan praktikal dan bukan teori supaya anda menyelesaikan kursus anda dengan keupayaan untuk bekerja di dunia nyata.

Perniagaan Reka Bentuk

Reka bentuk tidak pernah berlaku dalam vakum; menyediakan anda dengan pendidikan reka bentuk praktikal bermakna mengajar anda bagaimana perniagaan reka bentuk berfungsi. Pada masa anda telah menyelesaikan kursus anda, anda akan memahami bagaimana pereka berinteraksi dengan pemaju, pengurus, dan kakitangan organisasi yang lain dan bagaimana reka bentuk menjejaskan proses dan risiko.

109807_helsinki-finland-view-of-pohjoisranta-street-N2H5PA7-01.jpg

Lebih daripada kursus

Apabila anda menghadiri kursus Akatem Learning , anda mendapat lebih daripada satu kerusi di dalam kelas; bekerja pada projek kehidupan sebenar bermakna anda mempunyai peluang untuk membina portfolio anda dari hari pertama dan berusaha menyelesaikan masalah baik dalam pasukan dan sendiri. Anda juga akan belajar bagaimana untuk menyampaikan keputusan reka bentuk kepada orang perniagaan dan bukan pereka


Bina kerjaya anda

Kursus pembelajaran profesional harus membantu memajukan kerjaya anda. Rangkaian dengan orang-orang dalam industri semasa acara-acara dan bengkel ekstra kurikulum kami dan dapatkan akses kepada nasihat bangunan karier percuma untuk membantu anda meletakkan portfolio anda, membina resume yang menakjubkan, membina jenama profesional anda dan membincangkan wawancara! Dan apabila anda bekerja, tinggal menjadi sebahagian daripada komuniti Akatem melalui jemputan percuma ke bengkel dan malam perangkaian yang berterusan kami.


Pelbagai pilihan pembelajaran

Anda tidak sepatutnya pergi ke Universiti untuk mendapatkan pendidikan yang hebat. Akatem Learning menawarkan pelbagai format kursus untuk pelajar yang ingin belajar sepenuh masa, sambilan, pada waktu petang atau bahkan pada hujung minggu. Mengapakah pembelajaran anda tidak sepadan dengan kehidupan anda?

Pembelajaran yang boleh diakses

Impian anda untuk membuat perbezaan tidak boleh dihalang oleh kos pengajian tinggi. Kami menawarkan pelajar pilihan masuk ke program Yayasan Akatem; inisiatif yang direka untuk memberi akses kepada calon-calon yang kurang bernasib baik kepada kursus kami untuk mengurangkan kos atau biasiswa penuh. Dapatkan sekarang untuk maklumat lanjut.

Lokasi

Helsinki

Alamat
Mannerheimintie 20B
Helsinki, Finland

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: