GiMara Oy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gimara diasaskan oleh Raisa dan Marja, dua guru bahasa Finland yang berkelayakan dan berpengalaman, 2015. Mereka sedang mengusahakan sebuah projek yang membina latihan bahasa dalam talian untuk pendatang yang tinggal di daerah pedalaman Finland. Tidak lama kemudian mereka menyedari bahawa dengan kaedah yang betul, pembelajaran dalam talian boleh lebih berkesan daripada pembelajaran kelas tradisional. Pada masa ini Gimara menawarkan kursus dalam bahasa Finland dan Inggeris.

Kereta salji bergerak. Lapland, Finland.

Kami adalah syarikat kecil yang ingin menawarkan peluang yang sama untuk orang di seluruh dunia untuk belajar bahasa, tanpa mengira latar belakang, jantina, kepercayaan atau status sosial mereka.

Pelajaran kami adalah menyeronokkan dan berkesan, dan amat berguna untuk orang yang terlalu sibuk untuk menyertai kelas biasa, atau yang merasa sukar untuk mendapatkan kelas. Guru penutur asli hanya satu klik sahaja!

Papan tulis dengan soalan puhutko suomea, adakah anda bercakap Bahasa Finland? yang ditulis dalam bahasa Finland, pot dengan pensil, beberapa buku dan bendera Finland, di atas meja kayu

Lokasi

Finland Online

Alamat
Tenavankatu 2, 15170 Lahti, Finland
15170 Finland Online, Finland

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: