Aviatec Training Center

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada 2014, Aviatec ditubuhkan untuk memenuhi keperluan mendesak bagi latihan profesional dalam penerbangan.

Objektif yang ditetapkan oleh pasukan kami adalah untuk mewujudkan pusat latihan moden antarabangsa yang belajar, tumpuan kepada satu penyelesaian dan jumlah, spektrum penuh penyelenggaraan aeronautikal dan program latihan kejuruteraan mekanikal pesawat - dari juruteknik penerbangan kepada ijazah kejuruteraan penuh - dengan disesuaikan atau penuh kursus masa dan berterusan dengan lebih banyak pilihan pendidikan untuk profesional.

Training untuk kejuruteraan mekanikal pesawat boleh disediakan dalam kemudahan kami terletak di Athens, Greece dan tidak lama lagi di kemudahan pelanggan.

Pelajar dari seluruh dunia adalah dialu-alukan untuk mendapat manfaat daripada aktiviti latihan pusat ini akan melancarkan dan memerlukan pensijilan EASA 147 dalam bidang-bidang berikut:

EASA Part 147 diluluskan kucing. A, B1.1, Kursus Asas C kursus-kursus latihan Jenis pada Boeing B737 NG, Boeing 737 CL, AS332 Super Puma kursus penerbangan khas untuk Crew dan Penyelenggaraan kakitangan Consulting Aviation EASA Training Penerusan Aircraft Ground Latihan Pengendalian Pengurusan syarikat penerbangan dan kursus Commercial

Untuk maklumat terperinci hubungi kami di tm@aviatec.gr

Misi

sasaran Aviatec adalah untuk menyediakan pembelajaran yang sangat baik untuk profesional Aviation sedia ada dan bakal dan menyebabkan mereka berpengetahuan dan kompeten untuk betul melaksanakan tugas mereka. Kami juga berhasrat untuk menambah nilai dalam organisasi yang menggaji mereka dan menjadi ahli penyumbang yang sangat mencabar, dari segi Keselamatan, Kualiti dan Produktiviti, Industri Penerbangan.

Visi

penglihatan Aviatec adalah untuk dihormati dan dihargai oleh Pihak Berkuasa Pengawalseliaan dan pelanggan kami untuk kualiti yang cemerlang perkhidmatan kami dan keberkesanan program pembelajaran kami.

Sasaran kami adalah untuk menyediakan pembelajaran yang sangat baik untuk profesional Aviation sedia ada dan bakal dan menyebabkan mereka berpengetahuan dan kompeten untuk betul melaksanakan tugas mereka. Kami juga berhasrat untuk menambah nilai dalam organisasi yang menggaji mereka dan menjadi ahli penyumbang yang sangat mencabar, dari segi Keselamatan, Kualiti dan Produktiviti, Industri Penerbangan.

Polisi kualiti

Kami komited terhadap piawaian tertinggi dalam Kepuasan Pelanggan dan akan berusaha untuk peningkatan yang berterusan dalam proses latihan dan peperiksaan kami untuk memastikan kualiti yang berterusan dan konsisten perkhidmatan kami.

Kami mencapai ini melalui kursus berikut tindakan:

Pada pelanggan: Kami mendengar kepada pelanggan kami, memahami keperluan pembelajaran dan harapan mereka dan berusaha untuk memenuhi keperluan-keperluan dan harapan dengan cara yang memenuhi jangkaan pihak berkepentingan kami yang lain.

Kepimpinan: Kami menubuhkan dan berkomunikasi visi kami untuk organisasi dan melalui kepimpinan kami contoh nilai-nilai teras untuk membimbing kelakuan semua.

Pada orang: Kita melibatkan orang kita dalam pembangunan organisasi, memanfaatkan pengetahuan dan pengalaman mereka, mengiktiraf sumbangan mereka dan menyediakan satu persekitaran di mana mereka terdorong untuk merealisasikan potensi penuh mereka.

Dalam Proses dan sistem: Kami mengambil pendekatan proses ke arah pengurusan kerja dan menguruskan proses kami sebagai satu sistem berinteraksi proses yang menghasilkan hasil yang memuaskan semua pihak berkepentingan.

Penambahbaikan berterusan masa: Kami sentiasa mengkaji semula sistem dan prestasi kami dengan sikap bahawa mereka sentiasa boleh diperbaiki; kita akan melihat kegagalan sebagai peluang pembelajaran dan bukan sebagai menuding jari (menyalahkan orang) acara.

Dalam Keputusan: Kami mendasarkan keputusan kita pada analisis logik dan intuitif data yang dikumpul daripada aktiviti pemantauan kami.

Dalam hubungan Pembekal: Kami membangunkan kerjasama dengan pembekal kami dan bekerjasama dengan mereka untuk sama-sama meningkatkan prestasi.

Mengenai alam sekitar, kesihatan dan keselamatan: Kami beroperasi dengan cara yang melindungi alam sekitar dan kesihatan dan keselamatan pelatih, kakitangan dan sesiapa sahaja yang mungkin terjejas oleh operasi kami.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

EASA Part66 Kursus Asas Lesen

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Yunani Athens

Sebagai Mechanic Berlesen adalah pekerjaan berkemahiran tinggi dan bertanggungjawab, dan ia mengambil masa dua tahun kajian teori dan dua lagi tahun pengalaman praktikal dalam organisasi penyelenggaraan, untuk layak untuk mendapatkan lesen. Walaupun ini adalah permulaan untuk Mekanik paling Berlesen, siapakah yang lebih kajian, memperoleh lebih banyak pengalaman ke arah yang pakar dalam jenis pesawat dan oleh itu adalah yang paling mungkin untuk bekerja di kedudukan seperti itu. [+]

Untuk mekanik dilesenkan yang berjaya

BAHAGIAN 66 LATIHAN ASAS

Sebagai Mechanic Berlesen adalah pekerjaan berkemahiran tinggi dan bertanggungjawab, dan ia mengambil masa dua tahun kajian teori dan dua lagi tahun pengalaman praktikal dalam organisasi penyelenggaraan, untuk layak untuk mendapatkan lesen. Walaupun ini adalah permulaan untuk Mekanik paling Berlesen, siapakah yang lebih kajian, memperoleh lebih banyak pengalaman ke arah yang pakar dalam jenis pesawat dan oleh itu adalah yang paling mungkin untuk bekerja di kedudukan seperti itu.

Kursus-kursus latihan boleh bermula bila-bila masa, tetapi calon-calon tidak boleh memohon lesen sehingga umur 18 tahun. Latihan termasuk kedua-dua bahagian teori dan praktikal, diikuti dengan peperiksaan dan penilaian praktikal.... [-]


Contact
Alamat lokasi
26 Doukissis Plakentias Street
Athens, 15234 GR