Baca keterangan rasmi

Cretan Eagle Aviation telah beroperasi sejak tahun 2002 daripada Nikos Kazantzakis Heraklion Lapangan Terbang di Pulau Crete yang terletak di titik paling selatan Greece.

Nikos Kazantzakis lapangan terbang yang beroperasi di setiap 24 jam membolehkan kami untuk menyediakan latihan tanpa sekatan siang atau malam.

Latihan penerbangan berlaku ke atas pulau yang indah Crete dan pulau-pulau sekitarnya seperti Karpathos, Santorini dan lain-lain.

Kumpulan kami termasuk Cessna C172R, yang Katana DA-20A1, yang Piper Arrow PA28, serta enjin Dual Piper Seneca.

E-PEMBELAJARAN SEKOLAH GROUND

Latihan tanah boleh dilakukan dari jauh oleh jurulatih penerbangan melalui komputer sekiranya anda berada jauh dari Iraklion. Anda boleh mencuba Cretan Eagle Aviation talian ujian dalam laman web itu untuk bersedia untuk peperiksaan

"Marilah terbang bersama kami lebih Crete dan Kepulauan Aegean dan hidup satu pengalaman seumur hidup."

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Cretan Eagle Aviation

Termasuk adalah latihan penerbangan minimum 45 jam. Anda juga perlu lulus 9 ujian bertulis, dan ujian kemahiran penerbangan pada akhir kursus. Ia boleh diselesaikan dalam ... [+]

Kursus PPL direka untuk mengajar anda bagaimana untuk merintis pesawat piston Single Engine (SEP) pada siang hari menggunakan navigasi visual (VFR).

Termasuk adalah latihan penerbangan minimum 45 jam. Anda juga perlu lulus 9 ujian bertulis, dan ujian kemahiran penerbangan pada akhir kursus. Ia boleh diselesaikan dalam tempoh minimum 3 bulan dengan syarat anda lulus peperiksaan teori pada awalnya cuba, tetapi ia juga boleh dilakukan pada kadar anda sendiri.

Pengetahuan bahasa Inggeris diperlukan. Kelas bahasa Inggeris boleh diatur dengan kos tambahan sebelum atau semasa kursus bergantung kepada setiap keperluan Pelajar.

Kursus Latihan PPL termasuk:

• 45 jam penerbangan... [-]

Yunani Heraklion
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
45 - 100 jam
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cretan Eagle Aviation

Kursus Penarafan Malam termasuk Sekolah Bawah Tanah, latihan penerbangan minimum 5 jam pada waktu malam (3 jam minimum Dwi dan 5 Touch ... [+]

Kursus Penarafan Malam termasuk Sekolah Bawah Tanah, latihan penerbangan minimum 5 jam pada waktu malam (3 jam minimum Dwi dan 5 Touch

Sekiranya pelajar memerlukan jam penerbangan tambahan, kosnya ialah 200.00 euro sejam. Tiada bayaran tambahan untuk jam tambahan Sekolah Rendah jika diperlukan. Masa purata untuk melengkapkan kursus ini adalah satu minggu.

[-]
Yunani Heraklion
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
5 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cretan Eagle Aviation

Kami menawarkan Jam Building pada pesawat C-172R (Diesel). Anda boleh terbang ke Crete indah (bahagian paling selatan Greece) dan seluruh pulau-pulau Yunani dan tanah bes ... [+]

Kami menawarkan Jam Building pada pesawat C-172R (Diesel).

Anda boleh terbang ke Crete indah (bahagian paling selatan Greece) dan seluruh pulau-pulau Yunani dan tanah besar dengan pilihan lebih daripada 30 lapangan terbang Greek dengan pelbagai keadaan cuaca.

172R Cessna kami dengan ketahanan lebih daripada 8 jam akan membolehkan anda untuk terbang hampir di mana sahaja anda suka di Laut Aegean dan negara-negara Mediterranean seperti Itali atau Turki tanpa menghadapi sebarang masalah mengisi bahan bakar.

Ini yang paling pasti akan meningkatkan kemahiran anda sebagai PIC (Pilot dalam Command).

Harga: 1 jam: 185 € 10 jam: 1750 € 50 jam: 8000 € 100 jam: 15... [-]
Yunani Heraklion
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 100 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu