Global Aviation

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak tahun 1997, Global Aviation (GR-ATO-102) mempunyai telah menawarkan Kursus Latihan Juruterbang Komersial dan Persendirian. tawaran global Kursus Bersepadu dan Modular bagi Airline Transport Pilot (ATPL) dan Lesen (PPL) Pilot Swasta serta Instrument (IR), Multi-Engine (MEP), Jurulatih Penerbangan (FI) Penilaian dan Multi Crew Kerjasama (MCC) Kursus.

Selain itu, Global pusat ujian yang diperakui bagi ICAO Level 4 Aviation English Language Proficiency Test (LPT), menawarkan peperiksaan sepanjang tahun.

Global Aviation SA diasaskan oleh sekumpulan pakar penerbangan pada tahun 1997, yang mempunyai pangkalan di Athens, Greece. syarikat yang diambil alih aset penerbangan am Aegean Aviation (Asas penyelenggaraan, armada dan lain-lain) dan berkembang dengan pesat, memperoleh armada pesawat Piper tunggal dan multi-enjin baru dan pra-milik. Oleh kerana Athens 2004 Sukan Olimpik, asas latihan penerbangan syarikat itu telah dipindahkan ke lapangan terbang Pachi, Megara (LGMG), lapangan terbang Aviation umum utama Greece. Sejak diperbadankan, Global Aviation mempunyai misi yang menawarkan perkhidmatan berkualiti dalam bidang, latihan juruterbang, penyelenggaraan pesawat dan jualan pesawat.

pencapaian

Beberapa peristiwa penting dalam sejarah yang panjang 17 tahun Global Aviation termasuk:

1997: Diluluskan oleh Pihak Berkuasa Penerbangan Awam Hellenic (HCAA) untuk menawarkan latihan PPL 2000: Menjadi akademi pertama milik persendirian untuk menawarkan Commercial Pilot Training di Greece 2004: Diluluskan oleh Pihak Berkuasa Penerbangan Bersama (JAA) untuk menawarkan Swasta dan Commercial Pilot Training 2008: Akademi Greek Pertama untuk memerintahkan satu jenama baru FNPT II 2009: Menjadi Bluebird Airways TRTO untuk B737 yang 2010: Commercial Pilot Kursus Latihan telah diperiksa dan diluluskan oleh Olympic Air 2011: Dilantik ICAO Level rasmi 4 Pusat English Test Aviation bagi Aegean Airlines 2012: Dilantik ICAO Level eksklusif 4 Aviation English Test Centre untuk semua Pengawal Greek Trafik Udara 2013: Dilantik pembekal latihan juruterbang eksklusif oleh Pengawal Pantai Hellenic untuk latihan pegawai-pegawai mereka ' 2014: Dijemput oleh Ryanair, antara beberapa organisasi latihan juruterbang di SE Eropah, untuk mengambil bahagian dalam persembahan, mengenai proses pengambilan juruterbang pesawat itu 2014: Extended kumpulan pesawatnya, dengan memperoleh Piper Seminole PA-44-180 dan dinaik taraf simulator penerbangan ke jenama Elite S923 baru FNPT II MCC 2015: Extended kumpulan pesawatnya, dengan memperoleh tambahan Piper Warrior PA-28-161 dan siap kerja-kerja pengubahsuaian di Maintenance Hangar baru diperoleh di LGMG 2016: Extended kumpulan pesawatnya, dengan memperoleh 2 tambahan Piper Warriors PA-28-161 dan jenama Elite S812 baru FNPT II MCC 2016: Mengumumkan kerjasama dengan Ryanair untuk program APC baru mereka, bertujuan untuk graduan akademi

EASA Commercial & Airplane Pilot Swasta Kursus Latihan

Akademi Penerbangan global adalah akademi juruterbang tertua di Greece. Mempunyai asas pentadbiran dan sekolah daratnya di Piraeus alasnya terbang di Lapangan Terbang Penerbangan Awam Pachi, Megara (LGMG) Flight Academy Global telah melatih juruterbang kursus persendirian dan komersial, sejak tahun 1997, apabila ia telah diluluskan oleh Hellenic Awam Pihak Berkuasa Penerbangan (HCAA). Pada tahun 2004, Pihak Berkuasa Penerbangan Bersama (JAA) diperiksa dan diluluskan Akademi Penerbangan Global sebagai Organisasi Latihan Penerbangan (GR-ATO-102), mengikut Peraturan Penerbangan Bersama (JAR). Pada tahun 2012, akademi yang diterima pakai Agensi Keselamatan Penerbangan (EASA) standard Part-FCL Eropah.

EASA Cabin Crew Kursus Latihan

Aviation global diluluskan oleh HCAA dan EASA untuk menawarkan Kursus Latihan Cabin Crew sebagai GR-CCTO-102. Semua latihan teori berlaku dalam asas sekolah tanah Global Aviation di Piraeus. latihan praktikal kursus ini berlangsung di lokasi yang diluluskan termasuk Lapangan Terbang Antarabangsa Athens mengikut HCAA dan EASA. Global Aviation menawarkan 3-bulan kursus latihan anak kapal lama awal direka untuk individu yang ingin mengikuti kerjaya sebagai anak kapal dalam industri penerbangan dinamik dan intensif kursus anak kapal yang boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan syarikat penerbangan domestik dan antarabangsa.

EASA diluluskan Bahagian M Pertubuhan

Pusat Maintenance global adalah menawarkan penyelesaian penyelenggaraan pesawat berkualiti tinggi. Mempunyai pangkalannya di lapangan terbang penerbangan am Pachi, Megara (LGMG), Global Aviation diperakui oleh HCAA dan EASA untuk menawarkan perkhidmatan penyenggaraan bagi pesawat enjin omboh tunggal dan berbilang, kerana Maintenance Pertubuhan EL.MF.004. Selain itu, Global Aviation ialah berterusan Pertubuhan Pengurusan Airworthiness disahkan (CAMO), menawarkan perkhidmatan pengurusan kelayakan terbang berterusan untuk tunggal dan multi-enjin pesawat omboh sebagai CAMO EL.MG.039.

Piper Aircraft & Bombardier Jets Perniagaan

Jualan Global Pesawat merupakan pengedar eksklusif Piper Aircraft di Greece, Cyprus, Romania dan Bulgaria, dan juga sebagai ejen jualan Jets Perniagaan Bombardier di rantau ini. Selain itu, Global menyediakan pelanggan dengan pelbagai pesawat pra-milik dipilih dengan teliti yang pelbagai dari satu enjin pesawat piston untuk jet perniagaan mewah. Lebih-lebih lagi, yang mempunyai kepakaran signifikan dalam Aviation Consulting, Global Aviation menyediakan pelanggan dengan penyelesaian termasuk pembelian, memiliki, menyenggara dan mengendalikan pesawat mereka.

Lokasi

Pireas

Global Aviation S.A.

Alamat
79-81 Filonos Street

18535 Pireas, Piraeus, Yunani
Telefon
+30 21 0411 0609